Taur - Gemeni: Compatibilitate in dragoste

Invecinati pe roata cereasca a zodiacului, Taurul si Gemenii par a sti sa se distreze bine impreuna, sa isi releve ineditul si latura practica a existentei, sa se dedice unui mestesug ori unei arte avand darul de a le uni cararile destinului, sa se deschida unei continue evolutii a relatiei lor de cuplu.

Cu toate acestea, ceea ce ii diferentiaza nu le faciliteaza compatibilitatea in dragoste. Daca Taurul are o minte centrata asupra securitatii personale, Gemenii zburda intr-o deplina libertate. Nativii din cea dintai cea de-a doua zodie sunt mereu alerti, strabatuti de neastampar, pe cand cei din cea de-a doua sunt nitel molcomi si tacticosi. Taurul obisnuite a avea niste opinii cam rigide, bine si indelung gandite, iar Gemenii tind a se lasa purtati de o continua schimbare.

In aceasta combinatie, adeseori extremele se atrag, intrucat fiecare din zodii are de oferit ceva ce ii lipseste celeilalte. Atunci cand puternicul dar tacutul Taur intalneste vorbaretul nascut in Gemeni, nu incape nici o indoiala cine va insufleti converstia dintre cei doi. Taurul poate gandi ca Gemenii sunt prea superficiali sau, dimpotriva, poate fi captivat de personalitatea multipla a acestora.

Gemenii par sa fie incantati de promisiunile profunzimii materiale a Taurului, fie sunt pe cale de a se simti sufocati, ingraditi de aceasta trasatura. Taurul trebuie sa se acomodeze cu natura nitel repezita si spontaneitatea Gmenilor, in caz contrar legatura lor afectiva riscand a se destrama.

Tandretea blanda si adanca a Taurului poate alina spiritul nervos al Gemenilor, ajutandu-i sa isi regaseasca senzualitatea. Gemenii pun la incercare mintea incapatanata a Taurului, inspirandu-l sa se apropie de noi cai de gandire. Nativii din Taur si Gemeni abordeaza in mod diferit viata: primii se simt motivati sa cladeasca si sa consolideze, indiferent daca este vorba despre camin, afaceri ori arta, in vreme ce acei din urma se delecteaza in a se juca cu existenta, in toate manifestarile ei.

Cei doi au sansa de a fi excelenti parteneri de afaceri. Gemenii sunt creativi si inspirati, iar Taurul poseda un instinct infailibil de a face miscari strategice de succes in domeniul financiar. Amandoi au o mare capacitate de vizualizare si sunt inzestrati cu un stil innascut.

Regula de aur a interactiunii dintre ei, destul de dificila de aplicat pentru ambii, este "Fara cearta!" Gemenilor le place sa se implice in dezbateri contradictorii, jucand adesea rolul avocatului diavolului, lucru ce poate submina orgoliul Taurului, aducandu-l in pragul furiei. Pentru a avea o relatie reusita, reprezentantii acestor semne zodiacale trebuie sa invete cu rabdare unul de la celalalt, sa isi accepte cu seninatate deosebirile si sa se angajeze intr-o sincera, autentica comunicare spirituala si emotionala.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Taur - Rac: Compatibilitate in dragoste

Taur - Taur: Compatibilitate in dragoste
Taur - Gemeni: Compatibilitate in dragoste Taur - Gemeni: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 06, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. A reusit cineva cu o astfel de relatie? - Miruna

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut doua relatii (ambii erau tauri) niciuna nu a mers...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fostul meu sot a fost taur!! Eu gemeni primi ani am trait ca in poveste! Dar peurma sa inceput calvarul si am divortat!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am reusit si inca sunt fericita cu taurul de lamga mine..

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde si decada si ascedentul , ba chiar si ziua nasterii

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.