Horoscop Gemeni 2014

Horoscopul Gemenilor 2014 insista asupra obiectivelor esentiale ale vietii  tale, inlaturarii balastului emotional si mental, si implinirii sociale si profesionale mai cu seama prin straduinte individuale, capabile a-ti pune in valoare precumpanitoare resurse interioare.

Incepand cu 3 martie 2014, trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor indica necesitatea de a-ti trece in revista starea de sanatate, munca si rutina zilnica. Te poti intreba in ce masura obiceiurile si activitatile tale cotidiene iti afecteaza tonusul fizic si mental, si ce anume te secatuieste de energie fara a-ti permite totusi sa obtii vreun rezultat notabil. De fapt, Saturn nu face decat sa iti atraga atentia asupra limitelor tale energetice, fortandu-te, intr-un fel sau altul, sa iti gestionezi cu grija vitalitatea, sa nu ti-o risipesti in van, ci sa ti-o pui in slujba unor teluri cu adevarat productive. Sfera profesionala pare a te solicita mai mult decat de obicei, restrictionandu-ti timpul liber, mai ales ca te poti astepta la mai putina cooperare din partea colegilor.

Pluton intrat in turnura retrograda in Capricorn si a opta ta casa odata cu 14 aprilie 2014 pare a-si pune amprenta asupra mostenirii tale spirituale, a credintelor inoculate in sufletul si mintea inca din copilarie de catre parintii tai. Intrucat aceasta planeta este asociata si cu moartea, este de asteptat  ca un aspect al vietii tale sa se sfarseasca, lasand loc unei benefice renasteri catre noi dimensiuni ale existentei. Obstacolele pe care ti le aseaza Pluton in cale au scopul de a te sprijini in dezvoltarea personala, maturizare, si transformarea felului cum interactionezi cu ceilalti. Treci printr-o perioada prielnica recuperarii unor datorii banesti sau de alta natura.

Conform horoscopului Gemenilor 2014, o regandire a statutului tau social si profesional, a atitudinii tale fata de succes se intrevede din 13 iunie, sub impactul intrarii lui Neptun in tranzit retrograd in Pesti si a sasea casa a Gemenilor. Acest trend nu este neaparat unul pozitiv intrucat poti aborda cu un prea mare idealism chestiunile legate de cariera. Pe de alta parte, tinzi sa te implici mai adanc in activitati caritabile si sa te focalizezi intr-o sporita masura asupra implinirii tale spirituale. Nu este exclus ca viziunea ta ampla despre viata sa te aduca in preajma unor confruntari cu parintii sau persoane aflate pe o inalta pozitie in ierarhia sociala si profesionala.

Increderea in tine insuti si comunicarea cu cei din jur se intensifica odata cu 16 iulie 2014, ca urmare a calatoriei lui Jupiter in Leu si a treia casa. Capacitatea de a studia si curiozitatea iti ajung la cote foarte inalte. Ai la indemana sansa de a-ti perfectiona abilitatile, mai cu seama in ceea ce priveste o limba straina, in domeniul vanzarilor ,marketingului, negocierilor, afacerilor si internetului. Intalnirile, invigorarea relatiilor cu rudele si prietenii sunt la ordinea zilei, la fel ca si distractiile si degustarea unor nemaitraite placeri. Ai prilejul de a te aventura in mai multe calatorii, in special cu masina, poate chiar cu una recent achizionata. Ai grija, totusi, sa nu te lasi insufletit de o imensa vanitate si sa nu calci astfel in picioare legaturi sau contacte umane construite cu mari straduinte in trecut.

Pe 20 iulie 2014, Saturn se reintoarce in tranzit direct in Scorpion, sugerandu-ti ca a venit vremea sa te orientezi spre noi metode de a-ti imbunatati starea de sanatate, a fi mult mai eficient in profesie si a duce o viata presarata de numeroase impliniri. Daca ai tinut cont de avertismentele lui Saturn de pana cum, ai nu numai oportunitatea ci si obligatia de a-ti schimba dieta si a initia un nou program de intretinere fizica. Timpul petrecut la serviciu devine mai putin apasator si stresant, ingaduindu-ti sa profiti de roadele eforturilor tale anterioare.

Prieteniile si avantajele sociale din prezent iti daruiesc in continuare mari satisfactii, dar nu este indicat sa te bazezi prea mult pe ele, fiindca se pot transforma sau chiar destrama atunci cand te astepti cel mai putin. In acest fel se poate manifesta, din 22 iulie 2014, tranzitul retrograd al lui Uranus in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Supravegheaza-ti cu minutiozitate predispozitia de a-ti pune mai presus de orice independenta personala. De asemeni, rolul de lider spre care aspiri ori care iti este acceptat de altii nu ar trebui sa iti intunece preocuparea si afectiunea fata de oamenii din imediata ta apropiare.

Din 16 noiembrie 2014, Neptun revenit in turnura directa in Pesti si a noua ta casa iti ofera o perspectiva mai realista asupra vietii. Ai oportunitatea de pune la treaba in interesul tau aceasta conjunctura astrala, canalizandu-ti imaginatia spre telurile supreme ale existentei tale, in particular catre cele din cariera. Atmosfera de la serviciu se destinde, si, chiar daca nu te simti motivat sa cooperezi prea mult cu ceilalti, colegii ori colaboratorii te pot sprijini in materializarea telurilor tale.

Banii inceteaza a fi o problema atat timp cat ii cheltuiesti cu cumpatare si nu te indatorezi odata cu 23 septembrie 2014, atunci cand Pluton isi paraseste aspectul retrograd in Capricorn si a opta casa a Gemenilor. Acest context astrologic iti favorizeaza prioritizarea obiectivelor si indepartarea tuturor aspectelor negative din viata ta. Un partener din plan personal, profesional sau de afaceri poate parcurge un ciclu caracterizat de un mare dezechilibru financiar, strabatut de bruste reusite, dar si mai surprinzatoare esecuri. Daca unele persoane din preajma ta sunt de parere ca esti cam imprastiat ori superficial, ai acum ocazia de a le demostra ca se inseala!

Prieteniile vechi isi redovedesc valoarea, iar cele noi te indreapta spre nebanuite viziuni despre lume din 21 decembrie, ca efect al tranzitului direct asumat de Uranus in Berbec si a unsprezecea ta casa. Oamenii pe care ii cunosti in aceasta etapa a vietii au potentialul de a-ti schimba destinul si personalitatea. Mari oportunitati de afirmare si recunoastere a competentelor tale profesionale par a-si avea sursa in munca individuala si viziunea de ansamblu asupra unor proiecte de mare anvergura.

Vizita programata de Saturn incepand cu 23 decembrie in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor aduce in prim plan relatiile cu oamenii indragiti, din imediata ta apropiere. In special legatura de cuplu pare a necesita mai multe responsabilitati si sporite eforturi. Este, totodata, posibil ca unele povesti de dragoste sa se incheie sau te faca sa te intrebi daca merita a fi continuate. Oricum, o autentica conexiune afectiva nu are cum iesi decat intarita din acest tranzit, ajungand pe o mai inalta treapta de impartasire si armonie. Nativii singuri din Gemeni aflati in cautarea dragostei isi pot vedea visele cu ochii, ajungand sa se integreze intr-o relatie serioasa, cu mari perspective in viitorul apropiat. Poti fi framantat de gandul ca trebuie sa te ridici la inaltimea asteptarilor celor din preajma ta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscop dragoste Gemeni 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Gemeni 2014 Horoscop Gemeni 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 02, 2013 Rating: 5

14 comentarii:

  1. multumim. prea multe vesti bune, in special dupa o perioada cam dificila pentru gemeni (de cativa ani incoace), ma face sa ma indoiesc de veridicitatea interpretarii tale astrologice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O atitudine negativista sau pesimista nu iti minimaliezeaza sansa de a profita de orice fel de oportunitati.

      Ștergere
    2. Cum as putea avea o astrograma personala?

      Ștergere
  2. trebuie inteles clar,diana face previziuni astrologice generale oricarei zodii.pt.fiec.in parte se face astrograma personalizata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dintre multele previziuni astrologice cele mai placute sunt ale Dianei Popescu. Sunt profunde, cu referinta clara la astre, nu "pe ghicite"
    Merci Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintre multele previziuni astrologice cele mai placute sunt ale Dianei Popescu. Sunt profunde, cu referinta clara la astre, nu "pe ghicite"
    Merci Diana

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, Diana nu am inteles fraza aceia care zice asa ca: intrucat aceasta planeta este asociata si cu moartea cand pluton e retrograd, sau cum este ca nu am inteles asta inseamna ca unii gemeni risca sa moara? Sau cum? Te rog sa ma convigi, ca nu am inteles bine .multumesc Diana .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este vorba despre faptul ca unii Gemeni ar putea sa moara, ci ca ar putea sa ajunga la finalul unui ciclu din viata lor, sa intre intr-o faza in care sa isi stapaneasca intr-o sporita masura destinul, sa depinda mai putin de altii, sa dovedeasca mai multa maturitate in abordarea existentei, etc.

      Ștergere
  6. am sot geaman,sa ai gura aurita,cand spui despre maturitatea lor si altele asemenea,ca este f.dificil si greu de urnit si cam....trantor si imatur si sa dea D ZEU sa se mai schimbe ceva din atitudinea lui!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Diana ptr raspuns .eu sunt o geamana si nu sunt deloc greu de urnit sunt foarte energica,chiar nu pot sa stau o clipa, mereu am ceva de facut, sunt foarte vesela si optimista, comparativ cu sotul meu care este un capricorn serios, si mereu pesimist este f dificil dar eu mereu las de la mine .de compatibilitati ce poti sa -mi spui? Eu fiind gemeni, iar sotul meu capricorn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atractia dintre zodia de aer cu cea de pamant exista aproape intotdeauna,dar atat!la ,,cursa,,lunga aceste doua zodii trebuie permanent sa faca, concesii,compromisuri si de obicei ,,lasa,,de la el cel care iubeste mai mult,sau care este mai,,inteligent,,sau cel care vrea ca relatia sa functioneze.capricornii sunt mai reci,mai distanti,prefacuti si autoritari.zodia de pamant este pragmatica,materialista,(cu predilectie),in general stabila dar sunt mai prefacuti,ascunsi.zodia de aer este mai deschisa,schimbatoare,nehotarata,,,aeriana,,de multe ori,dar oamenii acestor zodii sunt frumosi,karismatici,originali,creativi ceea ce ii atrage pe cei din zodia de pamant.cum am spus,exista mare atractie,dar cu eforturi mari,,,sa dureze,,!cristina sunt si va doresc,relatie lunga,dar dv.veti fi cea care va lasa aproape tot timpul!pt.binele,,comun,,altfel e f.greu.capricornul vrea permanent sa fie in ,,centrul,,atentiei si daca nu reuseste prin ,,inteligenta,,o face prin,,victimazare,,dar fara a si pierde ,,alura,,de ,,cap,,in relatie!int un cuvant este manipulator si o face intotodeauna sa iasa lucrurile cum vrea el!nu ma credeti,e ok timpul demostreaza totul!sa fiti iubiti!

      Ștergere
  8. Salu Diana, eu sunt fecioara cu ascendent in gemeni, spune-mi te rog la care preveziuni trebuie sa-mi axez privirea?:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este draga Cristina, ffffffff adevarat cum ai spus tu, eu fiind o geamana30 05 1976 iar sotul meu, capricorn 11 01 1970, este un pesimist si mereu se victimizeaza, foarte greu cu el eu sunt departe de copii miei, ca muncesc in strainatate, ikmi este fff greu, dar nu ma plang niciodata de asta, zambesc am avut o copilarie foarte grea, viata ma calit, si acum cu sotul meu pot sa spun ca am ca m obosit.din rau in mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentr-u aceste previziuni , parerea mea este ca : Diana are un al trei-lea ochi ce functioneaza si din tot ce a scris , are dreptate 85%/100. La cei care nu e asemanator cu ceea cei scris anseamna ca merg pe drumul vietii cu ochii anchisi si nu vad pe unde calca. Omul daca n-ar avea o singura sansa pe zi, n-ar avea nici paine pe masa ( daca a-ti anteles sensul) , fiecare dintre noi nu conteaza gemini sau scorpioni ,conteza cum privim lucruzile si din care parte. Eu m-am nascut an nimic , am fost fugarita si batuta de taicameu ca si pina an ziua de azi e un alcoolizat , de la 15 ani am fugit an lume si de tanara ce ieram nu-mi dadeam seama si nu vedeam cate sanse paseam ne-vazandule , acuma dupa 13 ani sunt deja cu un pic de experienta de viata si ne-vrand vad lucrurile cum stau , de cand am aceput sa merg pe drumul vietii cu ochii deschisi m-am angajat an strainatare , am un salariu bun si ma bucur de viata , sunt pe cale de cumparare o casa. Draga prietene , vroiam sa zic ca : daca ceva nu-ti merge asa cum ai planuit nu cauta vina in horoscoape sau sciitorilor lor , cauta vina an tina ansuti , mai analizeaza odata sau de sapte ori cum scrie cartea si ai sa vezi ca an planul tau an-afara de tine nu greseste nimeni . Va doresc tuturor un an usor si plin de succese . Cu respect Maia.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.