Horoscop Leu octombrie 2013

Horoscopului Leului octombrie 2013 prefigureaza o perioada adeseori norocoasa in dragoste, caracterizata de un mare aflux de creativitate, o invigorare a increderii in fortele sinelui si o profunda ancorare in valorile caminului si familiei.

Luna noua rasarita pe 5 octombrie in Balanta si a treia casa a Leului vesteste o vreme favorabila invatarii a ceva nou, preocuparii fata de detaliile existentei cotidiene, intrarii in contact cu cat mai multi oameni si unei notabile adaptabilitati in interactiunea sociala. Pari a fi mult mai constient de ceea ce se petrece in jurul tau, gata de a reactiona cu rapiditate in noi situatii si imprejurari ale vietii. Ai parte de noroc la examene, teste, rezolvarea unor cereri, inscrierii, in general, pe un nou parcurs al destinului.

Creativitatea iti ajunge la inalte cote odata cu 7 octombrie 2013, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul Sagetatorului. Tinzi a lua decizii inspirate in momentele hotaratoare ale existentei si a gasi solutii neasteptate la probleme neasteptate sau care nu isi gasesc rezolvarea de multa vreme. Iti este usor sa intelegi copiii si sa li te alaturi universului lor original, dar poti avea totodata si un nestanjenit de nimic acces catre copilul din adancurile sufletului tau.

Din 15 octombrie, Marte pune stapanire peste regatul Fecioarei, provocandu-te sa te scuturi de praful indoielilor legate de resursele tale interioare, si sa pasesti mult mai increzator in viata. Poti, totusi, sa incerci a-ti impune cu de-a sila propriul sistem de valori, indepartand de tine prieteni si aliati de nadejde.

Nazuinta de a-ti extinde orizonturile mintii, a explora noi culturi, cai de traire si perspective se face simtita gratie Lunii pline ivite pe 19 octombrie 2013 in  Berbec si a noua casa a Leului. Situatia actuala a existentei tale nu te mai satisface si pari a-ti dori sa faci ceva cu totul iesit din comun. Credintele tale interioare pot trece printr-o transformare menita a se alinia unor noi aspiratii. Exista posibilitatea sa pleci intr-o calatorie sau sa comunici cu interesanti oameni de pe alte meridiane ale lumii. Nu te dedica unor activitati necesitand o mare atentie fata de detalii si evita un timp sa te orientezi spre ambitioase planuri pe termen lung.

Odata cu 21 octombrie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in Scorpion si a patra ta casa esti inclinat sa te retragi din tumultul activitatii cotidiene, sa-ti regandesti parcursul destinului si sa iti ajustezi abordarea vietii astfel incat sa te asiguri ca te lansezi pe traiectoria pe care ti-o doresti. Nu ezita sa iti pui intrebari fundamentale pentru a ajunge la miezul motivatiilor tale si a-ti rezolva eventuale conflicte interioare. Ia masuri pentru a-ti directiona existenta pe calea cea buna inainte ca alti oameni ori conjuncturi exterioare sa te forteze a face acest lucru.

Pe 23 octombrie, Soarele patrunde si el in zona Scorpionului si a patra casa a Leului, mentinand focalizarea asupra familiei si caminului. Casa, cei dragi, posesiunile materiale si spirituale par a deveni justificate motive de mandrie si satisfactie. Este un interval de timp propice consolidarii increderii in familia ta si in tine insuti, cladirii unei cetati inexpugnabile fata de orice atac din lumea din afara.

Horoscop Leu octombrie 2013 - Dragoste

Venus iti surade cu ingaduinta si iti acorda mari favoruri din 7 octombrie, ziua incepand cu care isi face simtita prezenta in cea de-a cincea casa a Leului. O atractivitate de zile mari emana din fiinta ta, inlesnindu-ti niste intalniri romantice de exceptie. Chiar daca nu misti nici un deget pentru a te face remarcat, potentiali parteneri de cuplu tind a roi in jurul tau, antrenandu-te in promitatoare jocuri ale flirtului. Daca reusesti sa iti inlaturi pornirile superficiale, te poti angaja intr-o statornica poveste de dragoste.

Vizita Soarelui in cea de-a patra ta casa genereaza adeseori un aspect contradictoriu in viata amoroasa. Imboldit de dorinta de a-ti proteja intr-o sporita masura persoana iubita, poti pune piciorul in prag, incercand a o controla in mod exagerat si a-i ingradi libertatea personala. Daca nu iti stapanesti cu atentie aceasta predispozitie, poti provoca o serie de inversunate dispute ori certuri.

Horoscop Leu octombrie 2013 - Bani si cariera

Tranzitul lui Marte in cea de-a doua casa a Leului pune accentul asupra laturii financiare a traiului zilnic. Din nefericire, lui Marte nu-i pasa in ce directie se misca banii, daca vin spre tine sau te parasesc, asa ca trebuie sa iti supraveghezi cu grija cheltuielile si sa nu te lasi purtat de impulsul de a face cumparaturi nesabuite. Nu este timpul potrivit pentru o mare investitie ci, mai curand, pentru focalizarea spre gasirea de noi resurse financiare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu septembrie 2013
Horoscop Leu octombrie 2013 Horoscop Leu octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2013 Rating: 5

12 comentarii:

  1. In sfarsit lucruri bune si pentru lei!Multumesc mult Diana pentru horoscopul lunii octombrie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai avut mare dreptate, Diana. In ultimele 3-4 luni, Leii au avut o perioada foarte confuza si grea. Cunosc astfel de persoane foarte bine, pentru ca fac parte din familie. Sper din toata inima sa le mearga bine de acum incolo, asa cum apare in horoscopul lunii octombrie. Vestile pe care le-ai dat azi sunt bune si asteptate. O sa iti scriu daca se confirma si de acum incolo previziunile tale astrologice. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeesc pentru aprecieri. Chiar te rog sa-mi scrii in ce fel mi se confirma previziunile!

      Ștergere
    2. O perioada infernala.Dar asteptam vestile bune cu interes.Bravo

      Ștergere
    3. Dupa multe incercari nereusite, in zilele de 5 si 6 oct fiica mea -leoaica- a sustinut 2 interviuri sub forma de teste cu care a impresionat angajatorul si a obtinut jobul la care aplicase. Asta confirma previziunile tale. Aceasta noua situatie in viata ei se reflecta foarte bine in ceea ce scrii tu pe mai departe, incepand cu 15 oct. Bravo!

      Ștergere
    4. felicitari pentru fiica -leoaica si la mai mare!

      Ștergere
  3. Diana pana acum nu sa intamplat nimic cu persoana iubita.Nici macar un semn de el.
    Ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Diana te rog frumos spune ce inseamna sa i-mi inatur pornirile superficiale , nu ca nu inteleg dar explica totusi cum ar trebui sa procedez?Sa nu il sun deloc?Daca eu nu il voi suna , el oricum nu cred ca ma va contacta pt . ca e prea egoist si mandru de el.
    Noi nu purtam nici o discutie nici nu ma suna nici nu il sun pt ca ai scris sa i-mi inlatur pornirile superficiale si mie frica sa pot face eu primul pas.
    Spunemi te rog cum ar trebui sa procedez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Diana cand postezi horoscopul luni Noiembrie?

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana de ce nu raspunzi la mesajele care ti se trimit?Noi oameni avem mare nevoie de tine si esti un sprijin enorm pt noi dar dorim si unele raspunsuri .
    Te rog raspunde la mesaje .

    RăspundețiȘtergere
  7. Incerc sa raspund la mesaje, dar nu pot fi tot timpul in fata calculatorului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doresc horoscopul luni Noiembrie in Leu va rog mult.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.