Horoscop Scorpion octombrie 2013

Horoscopul Scorpionului octombrie 2013 marturiseste despre avantajele si reciprocitatea in prietenie, necesitatea de a da deoparte aspectele clar pagubitoare ale existentei, impetuozitatea afirmarii prioritatilor tale si o maxima prudenta in dragoste.

Trigonul lui Mercur cu Neptun din 2 octombrie iti daruieste receptivitate si agilitate mintii, deschizandu-ti calea spre intelegerea sinelui si a celorlalti. Interactiunea cu oamenii din jur beneficiaza de o atmosfera senina si binevoitoare. Scurte calatorii, fara o destinatie precisa, iti satisfac pofta de nou si te elibereaza de stresul cotidian. Uneori, poti prefera singuratatea companiei altora, pentru a-ti lasa gandurile sa zburde libere, fara vreo interventie din afara.

Pe 5 octombrie 2013, Luna noua din Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului marcheaza o perioada de revizuire a existentei si de parasire a unor aspecte paguboase ale acesteia. Te poti din nou insingura, pentru a-ti incarca bateriile spirituale, mentale sau fizice, ori poti gasi satisfactie in ajutorarea unor persoane defavorizate de soarta. Este necesar sa te impaci cu tine insuti, sa iti limpezesti si purifici sufletul inainte ca Luna noua sa se iveasca in prima ta casa, anuntand un ciclu mult mai activ si mai incarcat de responsabilitati.

Un interval de timp prielnic infiriparii de noi prietenii, in special cu oameni care altadata ti se pareau a fi intangibili ori prea importanti fata de tine, este intiat din 15 octombrie 2013, ca efect al tranzitului lui Marte in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului. Ai parte de mai multe iesiri in oras, distractii si petreceri, mai cu seama datorita faptului ca te simti dezinhibat si eliberat de impovaratoare complexe. Este, totodata, o vreme prielnica luarii unor masuri ferme pentru materializarea visurilor si sperantelor tale. Partea negativa a acestui aspect astral consta in riscul de a te certa cu unii amici din pricina unui orgoliu excesiv.

Luna plina aparuta pe 19 octombrie in Berbec indica adeseori rezolvarea unei probleme de sanatate sau renuntarea la un obicei pagubos. Poti decide brusc sa iti schimbi cu totul felul de viata pentru a te bucura de un sporit tonus vital, dar, pentru a avea cu adevarat sanse de reusita, ar trebui sa planifici atent fiecare pas al acestui demers. De asemeni, poti fi tentat sa se te rupi de rutina cotiana, sa faci si in aceasta privinta o transformare radicala. Nu te lasa in seama unui impuls de moment si fii precaut ca nu cumva sa schimbi si un aspect al existentei tale care mergea pana acum ca pe roate.

Mercur retrograd in Scorpion si prima ta casa iti da prilejul de a ajusta sau chiar reorienta modul in care esti perceput de lume. Nu te sfii sa faci compromisuri acolo unde este cazul si debaraseaza-te de orice balast iti stanjeneste evolutia. Poate ca nu ai numai dreptul, ci si obligatia de a-ti afirma cu tarie personalitatea si impactul ei asupra celorlalti.

Incepand cu 23 octombrie, Soarele in tranzit prin zona Scorpionului iti pune pe tava multe din solutiile problemelor anterioare. Acest aspect astral constitue varful ciclului tau solar anual, aducandu-te in situatia de a face o mare impresie asupra celor din imediata ta apropiere, si a-ti extinde sfera de influenta dincolo de hotarele obisnuite. Dotat cu o rara spontaneitate in comunicare, esti gata sa lasi trecutul deoparte si sa te inscrii intr-un nou ciclu personal. Ai ocazia de face ceva cu totul nou si deosebit in principalul tau domeniu de activitate. Intuitia si vointa te imping de la spate, incurajandu-te sa profiti de orice oportunitate intalnita. Nu este cel mai bun timp pentru cooperare ori lucrul in echipa. Luminile reflectoarelor se focalizeaza asupra ta, asa ca nu sovai a-ti demonstra abilitatile si inzestrarile!

Horoscop Scorpion octombrie 2013 –Dragoste

Din 7 octombrie, pe parcursul tranzitului lui Venus in Sagetator si a doua casa a Scorpionului, poti fi atras de oameni care te ajuta sa iti mentii certitudinele despre destinul tau, sa iti maresti increderea in tine insuti, si tind a-ti impartasi sistemul de valori. De asemeni, pari a  prefera a te apropia de un eventual partener de cuplu a carui personalitate emana o linistitoare stabilitate, capabil a aduce in viata ta confort si echilibru. Este posibil sa intalnesti o astfel de persoana intr-o situatie asociata cu banii sau o banca.

Horoscop Scorpion octombrie 2013 - Bani si cariera

In  mod paradoxal, pe 7 octombrie, Luna noua din a doua ta casa iti da o reconfortanta senzatie de siguranta in viata si te face sa te simti bine mai ales atunci cand te lasi in voia cheltuielilor si te inconjori de cat mai multe obiecte noi. In pofida acestei predispozitii, stii cat se poate de bine cum sa iti investesti banii si sa obtii avantaje financiare din conjuncturi aparent vitrege din punctul de vedere al altora.

Pe 19 octombrie 2013, sub efluviile Lunii pline din a sasea casa a Scorpionului, daca nu esti satisfacut de ceea ce iti ofera locul de munca in schimbul eforturilor tale, pari a te hotari sa ti-l schimbi de urgenta. Inainte de a face asa ceva, asigura-te totusi ca ai la dispozitie un nou sau mai avantajos job.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion septembrie 2013
Horoscop Scorpion octombrie 2013 Horoscop Scorpion octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.