Horoscop Taur octombrie 2013

Horoscopul Taurului octombrie 2013 marturiseste despre o oscilare intre mistere si certitudini, eroare si adevar, individualism si daruire catre ceilalti.  Comunicarea autentica cu oamenii din cercul tau de influenta, in special cu persoana iubita, devine un imperativ al implinirii personale.

Pe 5 octombrie, Luna noua din cerurile Balantei vesteste o vreme prielnica initierii unor noi si sanatoase regimuri alimentare si alinierii la un stil de viata menit a-ti mentine la inalte cote tonusul fizic si psihic. Pari a profita de un sporit discernamant in a separa aspectele pozitive de cele paguboase din existenta cotidiana. Acest context astrologic este marcat de ambitia de a-ti face ordine in viata, dar si de preocuparea de a te face util celor din jurul tau.

Misterele si provocarile lumii par a se constitui in irezistibile puncte de atractie odata cu intrarea lui Venus in regiunea Sagetatorului in ziua de 7 octombrie 2013. Nu te mai multumesti cu ceea ce iti ofera de-a gata invatatura si mass media, fiind gata de a da deoparte straturile superficiale ale aparentelor, in special intr-un domeniu al existentei care te pasioneaza sau poate deveni sursa unor castiguri materiale.

Din 15 octombrie, prezenta lui Marte in Fecioara da cale libera unor nestanjenite desfatari ale mintii si trupului. Eliberat de adanci inhibitii, nu vrei sa iti mai refuzi nimic nici una din placerile vietii. Atentie la tendinta de a-ti asuma prea multe riscuri! Daca resursele creative ti s-au risipit in van pana acum, nu mai esti dispus sa lasi lucrurile asa, cautand cu perseverenta noi cai de materializare si fructificare a ideilor tale novatoare.

Luna plina aflata pe 19 octombrie 2013 in Berbec si a dousprezecea casa a Taurului este asociata cu lucruri ascunse, asa ca poti fi atras vrand-nevrand intr-o conspiratie sau poti avea de a face cu secrete pe care trebuie sa le tii neaparat sub tacere. Pari a fi mai putin sub luminile reflectoarelor, un lucru ce iti convine in aceasta conjunctura. Preferi mai curand sa ocupi un fotoliu de spectator al vietii, mai ales ca simti nevoia de a-ti regasi sinele in singuratate. Atunci cand interactionezi cu oamenii apropiati asigura-te ca nu lasi deoparte onestitatea si sinceritate, astfel incat sa ti se raspunda cu aceeasi moneda. Contactul nemijlocit cu zonele tale subconstiente poate da nastere unei intuitii de zile mari. In mod frecvent, aceasta Luna plina ofera mari satisfactii interioare prin sprijinul dezinteresat al unor persoane aflate la necaz.

Impresiile despre oamenii din imediata ta apropiere tind a fi eronate incepand cu 21 octombrie, ca efect al trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Scorpion si a saptea casa a Taurului. Este necesar sa nu tragi concluzii pripite si sa analizezi cu minutiozitate tot ce se petrece in preajma ta. Daca nu te lasi inselat de aparente, ai prilejul de a pune niste baze solide relationarii tale cu lumea si a impiedica transofrmarea unor mici dileme in majore probleme.

Ambiguitatea din comunicarea cu ceilalti dispare treptat sub influenta Soarelui prezent din 23 octombrie 2013 in Scorpion. In acest ciclu solar pari a te focaliza asupra armonizarii intereselor si obiectivelor tale cu cerintele vietii sociale sau cu cele ale unui partener din sfera profesionala ori personala. Accentul se pune cu precadere pe legaturile interumane, si nu pe individualitatea ta. Ai mare trebuinta de sprijinul, parerile si sfaturile altor persoane, dar si acestea par inclinate a-ti solicita mai frecvent ajutorul. Ramai totusi in garda ca nu cumva atitudinea ta extrem de binevoitoare sa ii determine pe unii sa profite de pe urma ta.

Horoscop Taur octombrie 2013 - Dragoste

Din 7 octombrie, parcursul lui Venus in cea de-a opta casa a Taurului te poate atrage, daca esti singur, catre oameni interesanti, caracterizati de o puternica personalitate sau inconjurati de o aura de taina si inteleciune. Se prefigureaza astfel o conexiune amoroasa ce are potentialul de a produce o profunda transformare a fiintei tale, capabila a-ti vindeca vechi rani sentimentale. Daca esti implicat deja intr-o relatie de cuplu, afectiunea ce te stapaneste iti impune o cat mai ampla implinire, din care nu poate lipsi o fierbinte impartasire erotica.

O acerba indrazneala le inlesneste unor nativi solitari din Taur sa isi calce in picioare timiditatea ori complexele, si sa faca mari si hotaratori pasi in cucerirea unei persoane de care sunt atrasi in secret de catava vreme. In acest fel tinde a se manifesta incepand cu 15 octombrie 2013 tranzitul lui Marte in a cincea ta casa. Nativii ce au alaturi in tovaras de viata se pot astepta in continuare la o patimasa daruire reciproca, dar pot fi impulsionati totusi de Marte sa ajunga in preajma unor dispute ori certuri nu tocmai justificate cu partenerul de cuplu.

Fiinta indragita reprezinta un statornic reper al existentei din 23 octombrie ca urmare a vizitei Soarelui in a saptea casa a Taurului. Pari a gasi in ea un aliat de nadejde in inaintarea catre orice ambitios tel al tau, dar si o oglinda in stare a te ajuta sa te intelegi mai bine

Horoscop Taur octombrie 2013 - Bani si cariera

Indiferent daca este vorba despre profesie ori afaceri, Luna noua ivita pe 5 octombrie in a sasea casa a Taurului te determina sa te apleci cu rabdare  asupra detaliilor si sa iti sporesti eficienta in cariera gratie reorganizarii activitatilor zilnice si ambitiei de a da tot ce ai mai bun in tine.

Tranzitul Soarelui in a saptea casa a Taurului iti cere odata cu 23 octombrie 2013 sa apelezi intr-o mai mare masura la simtul diplomatic in viata profesionala. Aprecierea colegilor si sefilor devine o certitudine datorita capacitatii tale de a coopera si lucra in echipa.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur septembrie 2013
Horoscop Taur octombrie 2013 Horoscop Taur octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.