Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscopul dragostei Racului 2014 anticipeaza posibilitatea aparitiei unor evenimente avand potentialul de a disturba armonia din relatia de cuplu din pricina tranzitului lui Saturn in casa iubirii si a calatoriei lui Pluton in sectorul astrologic al parteneriatelor. Aceste aspecte astrale pot furniza neasteptate transformari in conexiunea amoroasa.

Iubirea a ajuns sa fie un punct sensibil pentru Rac inca din octombrie 2012, atunci cand Saturn a intrat in cea de-a cincea casa a acestei zodii. Chiar daca planeta ce nu inceteaza a ne da niste dure lectii in decursul tranzitelor sale va parasi aceasta zona astrologica pe 23 decembrie 2014, pana in acel moment Racii vor continua sa invete niste nu tocmai placute lucruri despre dragoste. Saturn initiaza adeseori conjuncturi ce pot da nastere unor despartiri... Nativii singuri pot constata pe mai departe ca atunci cand sunt pe punctul de a gasi o persoana speciala, aceasta este indepartata in timp si spatiu de ei. Oricum, vibratiile saturniene genereaza  niste dificultati in intretinerea unei legaturi afective, putandu-se intampla, de exemplu, ca persoana iubita sa fie inca intr-o relatie cu altcineva sau intr-un proces de divort cu un fost partener/ o fosta partenera. In acest fel sunt puse la incercare flexibilitatea ori adaptabilitatea, maturitatea, loialitatea si rabdarea Racilor de a ajunge in miezul unei autentice relationari afective. Daca esti deja implicat intr-o comuniune amoroasa, trebuie sa o privesti dintr-o perspectiva mai serioasa, mai ales ca tovarasul tau de viata poate pretinde mai mult de la tine, sau tu nu te mai poti multumi cu ceea ce ti-a oferit pana in prezent.

Potrivit horoscopului dragostei Racului 2014, in pofida reverberatiilor saturniene, aspectul direct al lui Jupiter in Rac si prima ta casa are un cuvant greu de spus odata cu 6 martie 2014. Este vorba despre un context astrologic ce iti aduce un avantaj in plus in aflarea unui suflet pereche. Cu atat mai mult cu cat Jupiter nu intarzie mult in aceasta configuratie astrala (intrucat pe 16 iulie 2014 isi face intrarea in Leu), nu trebuie sa scapi din maini orice fel de oportunitate ce iti iese in cale acum! Increderea in tine insuti si aura de atractivitate care te inconjoara iti daruieste nemaipomenite mijloace de a te dedica unei statornice legaturi sentimentale.

Venus retrograd in Capricorn si a saptea casa a Racului in luna ianuarie 2014 impune pastrarea unei atitudini cat mai rabdatoare fata de partenerul de cuplu. Incearca sa-ti infrangi tendintele egoiste si sa-i oferi cat mai mult, nu neaparat material, cat afectiv! Nu este o vreme potrivita reinventarii aspectului tau exterior. Daca unii nativi din Rac planuiesc o casatorie la inceputulul anului, se pot vedea obligati sa recurga la niste cai mai mult sau mai putin secrete de a-si pune pe cap pirostriile! Nici aceasta situatie astrala nu este prielnica nativilor singuri.

Un alt aspect de rau augur, de mai mici proportii,  se configureaza intre 13 februarie si 1 martie 2014, ca efect al tranzitului retrograd al lui Mercur in Varsator si a opta casa a Racului. Exista posibilitatea aparitiei unor contradictii intre latura sentimentala si cea senzuala a conexiunii de cuplu, asa ca trebuie sa fie evitata o aventura trecatoare, superficiala, dar fierbinte, ce poate sa te ispiteasca.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Rac – Iubita, prietena, sotie si mama

Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Horoscop Rac 2014
Horoscop dragoste 2014 - Rac Horoscop dragoste 2014 - Rac Reviewed by Diana Popescu on octombrie 12, 2013 Rating: 5

64 de comentarii:

  1. Sunt tare curioasa sa vad daca este adevarat...pana acum nu am crezut in horoscop...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu s gemenii într o relatie cu un rac de 10 ani dar e mult adevãr in predictia scrisà :(

    RăspundețiȘtergere
  3. la mine se potriveste mai ales "ricum, vibratiile saturniene genereaza niste dificultati in intretinerea unei legaturi afective, putandu-se intampla, de exemplu, ca persoana iubita sa fie inca intr-o relatie cu altcineva sau intr-un proces de divort cu un fost partener/ o fosta partenera. In acest fel sunt puse la incercare flexibilitatea ori adaptabilitatea, maturitatea, loialitatea si rabdarea Racilor de a ajunge in miezul unei autentice relationari afective."

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti foarte tare, Diana!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da! Lectii dure in dragoste din octombrie anul trecut. Da, partenerul implicat in alta relatie! Sper ca totusi lectiile dure sa nu continue pana in decembrie 2014! Mi-a cam ajuns! Dar de, se pare ca nu depinde de mine. Felicitari Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! De cat timp esti cu un rac ?

      Ștergere
    2. Buna, nu sunt cu un rac, sunt eu un rac si tot ce scrie mai sus mi se intampla mie. Este ca un film halucinant, nu-mi vine sa cred! Am ajuns sa recitesc horoscopul Dianei, cel pentru luna februarie acum, sa incerc sa fiu cat mai vigilenta. Ella

      Ștergere
  6. Am avut o relatie cu un rac, una fff speciala in care la inceput a fost totul asa cum orice femeie cred ca isi doreste, apoi lucrurile au fost putin mai tensionate, dar s au mai remediat. Eu pana saptamana trecuta am fost cu un rac 2 ani si 9 luni. Din 2013 ne-am mutat impreuna sia fost bine la inceput. Ne-am certat destul de tare la inceputul lunii ianuarie si de atunci am tinut o suparati pana cand el acum o saptamana s-a hotarat sa puna punct, intr-o sytare de nervi pe care o avea. Am stat de vb si, din punctullui de vedere eu sunt cea vionovata,am si eu o parte din vina dar nu in totalitate. Este greu pentru ca din cate am cititi despre ei, ei nu sunt genul care sa se mai intoarca la ceea ce a fost, sunt si fff orgoliosi, si cred ca nici nu mai vrea. Eu eram cea care vroiam fff multa dragoste , sa stea cu mine mai mult, sa imi acorde mai multa atentie, sa iesim mai mult si el mereu nu avea timp, lucre fff mult si imi spunea ca eu nu il inteleg. De sperat nu mai sper, pentru ca eu cred ca mi-as face rau, o sa dureze pana cand o sa imi treaca aceasta stare, in care stau si sufar. Vreau un sfat, o parere!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul vindeca orice rana. Cel mai bine este sa mergi mai departe, o noua relatie. Eu sunt rac si am fost cu un tip rac. Mi-a luat 2ani ca sa-l uit dar nu este imposibil. Barbatii raci sunt foarte infideli. Te inteleg perfect caci si pt mine a fost iubirea vietii mele, o iubire imposibila dar foarte frumoasa.

      Ștergere
  7. pt.anonimul de mai sus,durerea este enorma stiu,am trecut si eu,cristina prin asa ceva!o despartire dureroasa dupa 10ani de relatie!la mine a functoinat rugaciunea!ma rugam sincer si cu credinta sa ma linistesc si incet reusesc asta!pt.ca de 5luni,m am despartit si inca doare,uneori rau de tot!dar meditatia si rugaciunea ma ajuta enorm,pt.detasarea de el,pt.linistire si pt.a accepta ruptura fara resentimente si ura fata de el!asta este un lucru f.f.f.f.important!sa acceptam ca asa a fost sa fie fara, a i dori raul lui!e o durere in suflet si dezamagire,dar fara, ura 1 incearca si tu asta sau orice altceva,te ajuta!e ca si fumatul;la inceput innebunesti dupa o tigara apoi treptat trece pofta,cu vointa!eu am renuntat la fumat de 2luni,asa ca daca rezist,pot trece si peste despartirea asta!roaga te puternic ca D ZEU sa te linisteasca si vz.ce se intampla!curaj si nu uita draga mea,ca si eu si alte femei,trecem chiar acum prin ce treci tu!d zeu sa ti dea putere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pentru cuvintele de mai sus. Problema este ca inca locuim impreuna, eu neavand unde sa ma duc. Trebuie sa recunoas ca am sperat pana acum ca ne vom impaca, si ca ne va fi bine, si va deschide ochii si va vedea ca ceea ce face este gresit si ca o sa ma piarda definitive. Am sufletul rupt in doua, si am mers la biserica m-am rugat. Problema este ca el mai indirect m-a intrebat cat o sa mai dureze acest lucru(aici referindu-se ) la cat o sa mai stau eu la el, pentru ca eu tb sa imi caut chirie. M-am simtiti aruncata ca o masea cariata. Stie ca nu am service si ca nu pot sa imi platesc o chirie. Dar asta nu cred ca il mai intereseaza acum. Am ajuns la concluzia ca nu a avut sentimente pentru mine, pentru ca daca le avea ar trece peste lucrurile care au fost intre noi.
      Precizez ca nu l-am inselat, si am incercat sa fiu cat mai aproape de el, dar poate nu l-am inteles indeajuns, si am dorit doar eu sa fiu inteleasa.
      Am citit foarte multe in ultima perioada despre RACI,cum sunt ei etc.
      Oricum isi va da seama si asa cum mi-a spus mie cineva ii va fi cel mai greu lui, pentru ca mie o sa imi treaca, nu va fi usor dar o sa imi treaca, dar el ramane in acea casa, unde sunt amintiri , va dormi in patul unde am dormit cu el si nu numai. NU o va arata , dar cred ca o sa realizeze ce persoana a avut langa el.
      Imi pare rau prin ceea ce treci, mai ales dupa 10 ani, la mine e abia dupa 3. Dar eu cel putin din asta am invatat sa NU MAI IMI PUN SUFLETUL PE TAVA IN FATA UNUI BARBAT SI SA FIU CEA CARE OFERA MAI PUTIN SI PRIMESTE MAI MULT.

      Ștergere
  8. si eu zic asa,ca suferinta din dragoste pare,mai mare ca aproape orice alta durere,pt.ca implica multe,multe(tradare,boala,bani,uitare,folosinta doar,secrete murdare,etc).moartea unui copil pt.un parinte mai poate fi ceva f.tragic,dureros,sfasietor!dar in rest durerea si suferinta dupa o ruptura poate marca pe viata,sau pe o perioada f.lunga,sufletul,mintea si viata celui in cauza!LAURA,ma numesc si am trecut prin aceasta probl.si eu!nu trebuie sa ne aruncam in alta rel.imediat,din durere,razbunare sau singuratate,pt.ca va garantez,nici relatia aceea(noua)nu va functiona!ducem in ea ranile vechi,nevindecate si cum sa mearga ceva nou,cladit pe BAGAJE VECHI,ale ,,sufletului,,leziuni care sangereaza,inca langa noul partener,nu fac decat sa ne aduca o alta......dezamagire!atentie,fetelor si iubiti va mai mult pe voi,inseva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este foarte greu sa intri intr-o alta relatie, eu una cand l-am cunoascut pe el, amcrezut ca in sfarsit mi se intampla si mie pe plan sentimental ceva bun in viata, dar se pare ca doar eu am crezut asta. Este cumplit de greu sa treci prin durere de acest gen si cred ca tb in astfel de momente sa ai mintea limpede, si sa fii puternica. Se spune ca lucrurile nu sunt intamplatoare in viata. Nu are rost sa spun ca in aceste momente ma simt folosita, tradata si tot ce ai specifiat tu mai sus, pentru ca trebuie sa precizez faptul ca EL A FOST PRIMUL BARBAT DIN VIATA MEA.
      Incerc sa ma rog, sa fiu tare si sa trec cu bine peste acest lucru, si sa nu clachez mai tarziu.
      Pana acum am auzit de RACI numai lucruri foarte bune, si poate ca da sunt oameni fff buni, dar au si parti rele si poate una este faptul ca te fac sa suferi si poate nu le pasa. Pentru ei conteaza mai mult ratiunea decat sentimentele. La ei se pare sa sentimentele se pot sterge cu buretele asa dintr-o data.

      Ștergere
  9. se pare ca traim vremuri in care nu mai functioneaza relatiile,decat f.rar!ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca ca in ziua de astazi e mai bine sa fii nesimtit/a si sa profiti de cei de langa tine, pentru ca se pare ca daca iti pui sufletul pe tava si arati sentimentele nu se ajunge la nimic bun. Eu sunt sa zic asa sa imi gasesc un nume G, cea care a si scris cu despartirea de 3 ani.

      Ștergere
  10. da!se pare ca asa vremuri traim!iti dai seama G.ca si la mine 10ani sa tin de rel.sa fac eforturi sa mearga,cu bune,cu rele si m a lasat pt.una mai tanara,eu avand 39ani,53kg,fac aerobic,zumba,cangoo-jumps,arat mai bine ca una de 25!si conteaza,draga mea?nu!barbatul e tot barbat,n are zodie si nu e monogam,niciodata!am un var de 30ani care a divortat luna trecuta lasandu si nevasta,cu copil de 6luni,pt.una de 22ani,supervampa!si ce sa facem,astea au noroc in viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Stii zileleacestea m-am gandit mult la ceea ce ai scris tu mai sus, legat de relatia ta de 10 ani de zile, pentru ca sunt convinsa ca ai dat totul, si probabil ai asteptat sa primesti totul. Eu cel putin asa sunt ofer totul si vreau sa primesc la fel. Eu sunt taur el este rac. Ma gandeam ca tu ai stat 10 ani si probabil o sa iti mai trebuiasca ceva timp sa treci peste, pentru ca este o rana care nu o sa vindece usor., si ma gandeam la mine ca eu am doar 3 ani de relatie si s-a intamplat ce s-a intamplat. Toti mi-au zis chiar si preotul de la o manastire, ca mai bine ca s-a intamplat acum, si daca era sa mai treaca ani sa ma casatoresc si aveam soi un copil ce se intampla?
      Aseara am avut din nou o discutie cu el, dar una in care sa il rog, sa ma milogesc , numai gata, nu am sa cobor chiar atat de mult sa ma injosesc, am totusi o mandrie. Si l-am intrebat daca nu se gandeste ca are 35 de ani si ca nu iti gasesti asa usor pe cineva mai ales la varsta asta, cand ai mai multe pretentii, cand esti mai copt si poate nu mai ai aceeasi rabdare de la inceput adik de la 25-26 de ani. Si el mi-a raspuns astfel"casatoria a trecut pentru mine" si l-am intrebat dar tu nu iti doresti copii, o familie o persoana care sa te sprijine sa fie langa tine, sa ai o baza , un umar pe care sa plangi? Si mi-a raspuns ca nu ar fi singura persoana care ar ramane singura. Si I-am spus ca se pareca eu in aceasta relatie am fost singura care si-a dorit casatrorie si o familie. El nu isi face vise el lasa lucrurile sa vina de la sine.
      Multe prietene mi-au zis ca probabil eu mutanduma cu el, el a simtiti ca nu mai are libertatea aia de barbat singur si ca tb sa imi dea explicatii etc.
      Nu stiu ce sa mai cred, dar am vb legat de faptul ca eu trebuie sa plec de aici de el, ca imi caut unde sa stau si el mi-a zis ca se gandeste ca pana la sf lunii februarie eu sa imi gasesc ceva. Nu mi-a zis pleaca maine sau intr-o saptamana dar, m-am simtiti prost. Stiu ca nu pot sa stau 1 an de zile aici dar nici sa stiu ca sunt asa "fortata de situatie" sa plec.
      As dori si eu un sfat, o parere ce sa mai fac. Multumesc frumos.
      Cu respect Geo.

      Ștergere
  11. si nu se sterg sentimentele cu buretele la ei,dintr o data cum srie cineva mai sus,EI N AU SENTIMENTE!mie mi a spus pe cand aveam 28ani o fem.batrana;cristina,dragostea de la barbat,e ca umbra de la cacat!si alta;pana sa te aiba iti manca si ca...ldupa ce te a avut ti l da si pe al lui!urat exprimat stiu,dar sa scrie aici o fem.ca zice ca nu i adevarat!sincer!si atunci,unde sunt SENTIMENTELE?ele nu exista,pt.barbati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legat de sentimentele sterse cu buretele, eu cred ca la el asa s-a intamplat, pentru ca daca nu era asa, nu se ajungea aici. Mi-a zis ca el este mai inchis si nu isi arata sentimentele, este mai introvertit.
      Eu ma gandesc la un singur lucru ca isi va da seama,si ca atunci cand isi va da seama ma va cauta si probabil va trece si el prin ce trec eu.
      Dar eu cred ca roata in viata se intoarce, nu ii doresc raul, nu as avea cum sa fac asta , dar sper sa isi dea seama. Sunt Geo.

      Ștergere
    2. si eu mi as dori pt.tine sa si dea seama mai repede de asta,pt.ca daca va despartiti si apoi va impacati relatia nu va mai functiona ca inainte!si din nou draga mea geo,mi se pare ca te umilesti in fata lui!am inteles,tu esti taur(vrei stabilitate,fem.copii)si el ar trebui sa vrea pt.ca e rac,dar cine stie ce ascendent are!eu,CRISTINA cea parasita de 10ani sunt varsatoare si el era...ghici?TAUR,draga!se spune ca sunt fideli,stabili,onesti si uite,ce mi a facut?si stii ca dupa atatea luni de despartire ma cauta iar de 2zile?dar niciodata,nu ma mai impac cu el!niciodata!am trecut prin iad lunile astea,mai pot avea incredere in el,de ce se ntoarce la mine?l a parasit pitipoanca aia tanara pt.care m a lasat si hai la proasta,inapoi?NUUUUUUUU,geo niciodata!il iubesc inca,n am pe nimeni,n am avut pe nimeni,dar prefer singura decat sa nu ma simt ,pretuita,iubita!se ntoarce,se vaieta,se da de ceasul mortii sa ne impacam!NU MAI AM INCREDERE IN EL!pana cand va fi bine?pana ma inseala iar?nu, geo parerea mea,ma doare,te doare trecem incet peste asta si nu mai privim inapoi,nu mai traim din trtecut si nu ne mai impacam!eu,asa fac,clar!tie iti doresc putere si tarie sa te poti hotari!am inteles ca pana n vara sunt cateva zodii f.incercate in plan personal mai ales!femeia taur,este extraordinara,am 3 prietene,taur(vesele,de viata,sociabile,deschise,mamef.bune,sportive ca si mine)dar se pare ca barbatii taur,sunt altfel!am avut enorma incredere in el.tocmai stiind zodia asta f.stabila si fidela.si am ...patit o!alta data sa ma mai incred intr un barbat!NEVER!

      Ștergere
    3. Eu nu cred ca am sa trec foart eusor peste aceasta despartire pentru ca el a fost primul barbat din viata mea. Eu acum am 27 de ani si el 35de ani. Eu sunt taur cu ascendant in rac , este este rac cu ascendant in leu. Nu am crezu tin zodii, sunt o fire ambitioasa si ce imi pun in minte aia fac. Am crezu tin el, pentru ca s-a purtat exemplar cu mine, a fost barbatul care mi l-am dorit. Dar lucrurirle s au mai schimbat in acesti ani. M-am mutat la el, mi s-a parut ca lucrurile chiar sunt ok si chiar ne va fi bine , vom avansa in relatie si vom ajunge sa ne si casatorim. Dar doar eu CRED CA IMI DOREAM ASTA. Mi-a zis ca noi nu am avansat deloc in relatie in ultimul an de zile,ca eu nu l-am inteles.
      Probabil isi va da seama , ulterior, peste o luna, doua trei, cert este ca am citit si lunile ianuarie si februarie au fost critice., pline de despartiri etc. I-am spus si lui imipare rau ca nu am fost o profitoare puteam sa profit de faptul ca el are masina si casa, dar eu mi-am dorit altceva. Bunicul meu are o vorba "nici foc sa nu iei cu mana altuia". Adica ca nu iti doresti ceva ce este a altcuiva. Iar tata are o vb legata de dragoste "dragostea este ca un butoi plin de rahat si deasupra este o pojghita de miere de albine, depinde cat de groasa este acea pojghita " aia este dragostea.
      Mai grav este ca inca stam impreuna pentru ca eu nu am unde sa ma duc, deoarece eu nu sunt din bucuresti, si acum imi caut dar asa cum cred ca am mai zis si mai sus,ma simt frustrate, simt un stress foarte mare asupra acestui lucru deoarece nu ma pot muta asa intr-o saptamana in 3 saptamana.
      Si practice stau si ma gandesc oare poti sterge cu buretele tot ce a fost?sa fii mai ingaduitor cu persoana care ti-a fost alaturi, stiind prin ce sitatie trece si sa o mai pasuiesti. Nu sa te gandesti ca pana la sf lunii ar tb sa isi gaseasca?
      Mie o sa imi treaca dar el va ramane in casa lui cu amintirile, cu idea ca eu am fost pe aici, ca atunci cand venea acasa gasea ceva cald de mancare, gasea mereu ordine etc( pentru el am si invatat sa gatesc chiar daca mi una nu imi placea).
      Geo

      Ștergere
  12. m am ales cu o gastrita de toata frumusetea si am mai slabit,de cand m am despartit,pt.ca am suferit enorm ,am plans f.mult,n am mancat cum a trebui si pt.ce?pt.ce?iau medicam.pt aciditate si refllux epigastric si incet imi revin!sa i permit din nou sa revina in viata mea,sa ma distruga iar,cine stie cum?nu,sunt mult prea dezamagita!nu stiu ce varsta ai tu,dar eu nu mi permit sa mi mai neglijez sanatatea,la aproape 40ani!noroc cu sportul ,ma ajuta!depresiile imbolnavesc clar,pt.ca eu sunt o persoana optimista,vesela si m am imbolnavit cu organele interne de depresie si suferinta!stiu si mi spuneam ca sunt o proasta,dar asta imi este firea si atunci n am ce face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, esti o femeie si jumatate! Intr-adevar "cateodata trebuie sa uitam ce simtim si sa ne amintim ce meritam" ! Pe de alta parte, in viata trebuie sa fim putin flexibile, sa ne gandim ce ne dorim si sa-i folosim un pic pe barbati! Poate o casatorie cu prietenul tau, eventual un copil cu el ( cu sau fara casatorie) este ceea ar trebui sa te gandesti acum. In fond, viata nu iti da garantii! Poti divorta indiferent ca te-ai casatorit cu marea dragoste sau cu primul venit. Dar vine o vreme cand noi femeile e bine sa facem si asta (casatorie, copil). Ca sa nu avem regrete!! In plus, e mai usor sa te desparti de sot decat de iubit! Poate a sunat putin cinic, nu am vrut asta. Vreau doar sa spun ca este bine sa te gandesti mult, ce vrei cu adevarat si sa iei in calcul toate variantele, Mai ales ca-l iubesti. Desi, sincer, am citit tot ce-ai scris si sunt de acord cu tine 100% si te admir foarte, foarte mult.

      Ștergere
    2. sunt cristina!multumesc pt.aprecieri,dar nu ma mai impac niciodata cu cel ce m a lasat pt.una mai tanara,eu sunt o fem.super la varsta mea,daca e sa vb.de fizic,dar pe mine ma doare lipsa lui de iubire sincera pt.mine!e f.greu sa ma gandesc ca eu,ma indreptam spre casatorie cu el,anul asta si el se indrepta catre o alta!aici,avem o problema,atunci!il iubesc,inca dar am mandria mea!daca eu ,am aproape 40ani sunt de aruncat pt.una de sub 25ani?f.bine,sa ramana cu ea!a stat 5luni aproape si vrea sa se ntoarca la,,fraiera,,care l iubeste si l iarta,nu?NICIODATA!o sa fie cineva si pt.mine care ma va pretui,daca o sa fie,daca nu ,nici o probl.sunt varsatoare si noi suntem mai solitari,de fel!ma simt umilita sa nu mai fiu considerata viabila,datorita varstei?deci,pitipoancele sunt bune,doar?nu concurez cu ele,cu varsta!imbatranesc,ce sa fac,dar nu ma vand si nu ma mai intorc niciodata la el!NICIODATA!nu regret ca n o fac,e decizia mea!fiecare sa faca cum doreste,eu am ales!va meltumesc,inca o data pt.tot!

      Ștergere
    3. Buna Cristina, sunt intr-o situatie asemanatoare, dar sunt deseori tentata sa cedez si sa reiau relatia, desi sunt foarte constienta ca nu ar fi decat un nou esec. De cate ori am ocazia recitesc mesajele tale si imi dau seama cata dreptate ai, ca este singura cale corecta . Practic imi dai curaj si imi limpezesc gandurile cand citesc . Mi-ar placea, daca poti sa scrii ce se mai intampla, daca reusesti sa mergi inaimte fara sa privesti inapoi. Crede-ma imi esti cel mai bun sprijin in problema mea. Iti multumesc!!

      Ștergere
    4. iti multumesc pt.increderea acordata PETRONELA,am doar o varsta la care am trecut prin multe si de aceea poate vad putin altfel viata!ma bucur din suflet ca ti pot fi de folos cumva,pt.ca e enorm de greu sa treci peste asa ceva,si dupa ani de rel.si la a doua varsta si.....mai ales daca ne cauta iar!taurul meu ma cauta din nou si insista sa ne impacam prin diverse moduri(flori,declaratii,lacrimi,mesaje,serenade,surprize de tot felul)problema nu este orgoliul meu,pt.ca l iubesc,inca mi a f.tare greu sa ma detasez,sa mi revin,sunt din ce in ce mai bine si nu mai am incredere in el,asta e problema!m a si lasat pt.una de sub 25ani.m a durut lucrul asta!sa zicem ca ne impacam,cat o tinem asa?eu devin pe an ce trece mai ,,batrana,,cu un an,ma lasa iar intr o zi,cand ii da ,,semnale,,alta femela?pe mine oare nu m au curtat barbati?dar sufletul meu era pt.acest om!nu ma gandesc sa ma impac desi tentatia ,a existat!ei mizeaza pe asta!stiu si simt ca i iubim,inca dar nu e vorba de orgoliu!in iubire treci si ierti multe,e vorba de incredere si caracter!te pup draga mea,mai vbm.sa vdm.ce se mai intampla!taurul ,in general revine la fosta si are cam o iubire in viata,restul sunt trecatoare!stiu asta,dar .......am plans,am suferit cand a revenit cu insistente,dar n am cedat!eu sunt si f.greu de impresionat!faptele,ma conving intotdeauna!cristina,sunt e numele meu real,te pup dulce si ne mai auzim!

      Ștergere
    5. si nu stiu draga mea,ce varsta ai tu?cand eram sub 30ani iertam mai usor,treceam cu vederea lucrurile astea,acum nu mai pot!le vad,ma doare parca altfel,am 40 acum,ma simt umilita si jignita sa conteze mai mult una de 24ani ,pt.ce?tinerete,frumusete,DA!sunt de acord,dar in ziua de azi cat de greu este sa mentii o rel.ani de zile,stiu prea bine si se renunta cu atata usurinta la 10ani de constructie,efort,lacrimi,bucurii,dde toate pt.faptul ca alta e doar mai tanara?asta m a durut enorm!dar tu poti face cum crezi,cum vrei ,asta e alegerea mea,dar fiecare poate considera ca trebuie sa procedeze altfel!eu,sunt calita de viata,lupt,rezist,nu ma ,,inmoi,,f.usor!nu mai sunt usor impresionabila,tot datorita experientelor de viata!dar fiecare are liberul arbitru!fiti iubiti!

      Ștergere
    6. Multumesc mult, Cristina! Stiu ca ai dreptate. Am rezistat 5 luni, aproape ma pusesem pe picioare. Am suferit cumplit. Acum revine, insista putin si eu parca imi pierd mintile. Nu credeam despre mine ca pot fi atat de slaba! Am zis ca nu o sa-l mai cred niciodata. In general, daca iti vine sa crezi, am reputatia unei femei "fara suflet" ! Si el imi zicea tot asa. Ma rog la Dumnezeu sa -mi regasesc linistea. Din pacate il vad in fiecare zi la servici, suntem colegi, este destul de complicat. Si culmea, acum imi spune ca stie ca il iubesc. Ca ar trebui sa fac ceea ce simt. Ma simt ca o proasta, pentru ca nu reusesc sa calc peste ceea ce simt, sa fiu mai indiferenta. Mi se pare ca ma manipuleaza, eu vad si totusi am sufletul facut praf si-l doresc cu disperare. Si nu, nu sunt prea tanara, am 36 de ani. El este varsator. Imi face bine sa-ti scriu, nu vorbesc cu absolut nimeni despre asta, de aceea, cand am gasit aici mesajele tale m-am simtit imbarbatata, imi fac bine. Stiu foarte clar ca trebuie sa rup legatura... Este toxica pentru mine. Cred ca as fi reusit mai usor daca nu ne-am intalni zilnic. dar aici chiar nu este nimic de facut. Ai vreo idee care ar fi cea mai buna atitudine? mentionez ca nu ne putem evita, trebuie chiar sa vorbim, sa lucram impreuna...Iti imaginezi.

      Ștergere
    7. buna,petronela!deci se pare ca nici tu nu esti chiar f.tanara,deci ai o oarecare experienta de viata!asta da,daca te tot vz.cu el la servici,e f.greu atunci!la mine e mai usor ca nu l vad des!am zis ca ei stiu ca i iubim si ne manipuleaza intr o oarecare masura!parerea mea,acum ar fi sa l mai ignori o vreme!vorbiti strict legat de munca,evita orice conversatie de natura ,,personala,,si daca se poate fa l putin gelos!o idee,nu mult!sa vada ca esti dorita si curtata dar nu stii ce sa faci,de fapt.....intelegi?nu te ai cuplat cu nimeni pt.ca asa si este,dar ,,esti dorita,,!asta incita,dorinta lui de a te recastiga si daca intr adevar te iubeste,regreta si face orice sa nu te piarda!daca l iubesti ,petronela e f.greu sa rezisti mult asa,cu el zilnic langa tine!dar exista solutii ,,de extrem,,pt.a l face pe el.sa realizeze ce a pierdut!daca el,va realiza ce a pierdut,va pretui in viitor!daca i te oferi acum,usor ,simplu si cu,,disperarea,,pe care el o,,simte,,cine va suferi in viitor,esti tot,tu!vz.exact ce vrea?vrea sa ti demonstreze ca tot la el te intorci?te iubeste chiar sincer si vrea ceva serios?s a hotarat ca i lipsesti si te vrea sincer,inapoi?raspunde t ila toate astea si o sa gasesti singura,raspunsul!te pup,cristina si poate mi mai spui cum a ti evoluat...sau nu!

      Ștergere
    8. si eu sunt varsatoare!inteleg f.bine zodiile si pe el,varsator e f.f.greu sa l tii,,in frau,,1este instabil,nehotarat,schimbator!vrea relatie,nu vrea ,se teme de ingradirea libertatii,este inteligent,superficial,distrat,karismatic!oamenii astia,manipuleaza si fara sa si dea seama!exercita o putere de atractie,dominare,intensitate intimidanta(emotionala),incat te cam...coplesesc!daca este asa,te rog ai f.f.f mare grija!pupici,cristina!

      Ștergere
    9. Este exact cum l-ai descris tu. Inteligent peste medie, avem preocupari comune, ne intelegem si lucram foarte bine ( pe partea profesionala). Am lucrat foarte bine si in lunile de care-ti spun. Asa am si inceput relatia. Am crezut ca va fi la fel de bine si sentimental. Nu a fost asa. Stiam cum sunt varsatorii, pentru ca citesc cu interes horoscoape, dar probabil tocmai din cauza asta imi place asa mult. Cu facutul gelos l-am cam naucit, pentru ca, desi stie ca nu sunt genul care sa se indragosteasca usor sau sa caute compania barbatilor, avem totusi un coleg cu care sunt in relatie de pura prietenie si care ma cauta asa, pentru un ceai. Nu-i convine, se schimba la fata. (Desi respectivul este casatorit, iar pentru mine nu exista ca barbat pentru o relatie) Oricum, sunt hotarata sa rup pisica, nu mai am incredere in el Deocamdata rezist cu barbatie. Nu stiu cat. Argumentele tale le-am invatat pe dinafara, mi le amintesc ziua cand trebuie sa-l ignor. Ce -i in sufletul meu, numai eu stiu. Admir varsatorii si varsatoarele, mi se pare cea mai interesanta si provocatoare zodie. Dar de, stii tu, unde sunt lucruri bune trebuie sa fie si defecte. Multumesc pentru raspunsuri. Petronela

      Ștergere
    10. buna PETRONELA!sunt cristina si iti doresc putere,luminarea mintii sa stii ce sa faci pe viitor cu ,,aceasta relatie,,eu,nu m am impacat si n am s o mai fac,desi sincer pt.tine imi doresc din suflet sa fii fericita si iubita!si mi as dori sa poti fii cu omul pe care l iubesti,ca a te indragosti e usor mai greu este sa fii iubit!daca ai putea ramane in relatie cu acest om,sa functioneze la parametrii reali si,,durabili,,m as bucura din inima!nu te cunosc,nu i problema asta,suntem oameni pe lumea asta cu aceleasi probleme,este important sa le putem rezolva!sa te ajute d zeu,sa fie bine!pup!

      Ștergere
  13. pt.GEO!si eu am ramas singura la aproape 40ani,iti dai seama ca nu i usor!dar singuratatea nu e un stigmat,o boala,e o stare de reculegere uneori sa ne regasim stima de sine,e o perioada din viata,uneori e bine pt.a capata profunzime,in idei ,despre viata!faci cum vrei si crezi si poti ,e f.greu daca a f.primul in viata ta si cu atat mai dezamagitor pt.tine!din pacate din cate il vad pe el,doreste sa scape de aceasta relatie!si cu tot greul si problemele care vin inspre tine nu ai de ales!am senzatia f.clara ca el s a decis sa faca asta!nu ti spune chiar asa,dar cred ca trebuie sa te gandesti ce sa faci,un servici,o locuinta,normal nu se poate gasi totul imediat,dar asta cred eu,ca e alternativa ta!si o perioada o sa suferi,o sa plangi,multe lucruri iti vor aminti de el,sa nu intri in alta rel.rapid pt.ca ai nev.de timp sa ti revii dupa dezamagirea asta si crede ma ,sunt mai in varsta ca tine,o sa treaca imcet si durerea asta!daca eu,dupa 10ani nu mai vreau sa ma impac,ma tin tare,merg inainte,am si o varsta,nu ,tu care esti inca f.tanara vei trece peste toate!eu am convingerea asta,mai ales ca taurii femei,sunt f.puternice si luptatoare!si daca ma uit si la zodie fara ascendent,nu sunteti compatibili,cum nu e nici varsat-taur,dar sa stii ca e si pana in iulie o perioada f.delicata in relatii!f.delicata!zodiile cele mai cu probl.sunt(RACII,CAPRICORNII,BERBECII,TAURII,BALANTELE)asa ca ar fi fost bine sa nu se ia decizii majore,de viata in perioada asta,nu numai pt,voi ci asa,in general,e o perioada in care f.usor se produc,separari,devorturi si ar trebui asteptat putin,dar dupa cum se vede peste tot,oamenii se despart,cu o viteza,uluitoare!ceea ce isi doreste el acum,ar putea ca din vara n incolo,sa nu si mai doreasca!dar nu are rabdare,vrea sa scape,tu te simti prost si e umilitor si oarecum esti fortata, sa schimbi lucrurile!un singur lucru iti mai spun;daca dupa ani de relatie un barbat alege sa ne paraseasca,e clar nu ne mai iubeste!tu si eu ii mai iubim,inca ....dar ei deloc!si atunci,sa avem demnitate,nu suntem dorite,asta e.plecam!doare de mori,de se rupe corpul in doua,dar e singura solutie demna,corecta,de viitor poate pt,noi,intr o zi!nu ne merita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru toate sfaturule de bine. Lucrul asta trebuie sa ma faca mai tare si sa fiu mai rea si mai dura. Asa cum ai zis mai sus este o dezamagire faptul ca el a fost primul barbat din viata mea, si acum primesc aceasta lovitura. Dar cred ca nimic nu este intamplator in viata.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru cuvintele de mai sus, asa cum ai subliniat si tu "e f.greu daca a f.primul in viata mea si cu atat mai dezamagitor pt.mine" pentru ca este ca o tradare. Dar asta tb sa ma intareasca si sa ma faca mai puternica si sa casc mai bine ochii data viitoare. Nu am de gand sa intru intr-o alta relatie, chiar mi-a ajuns si am sa fug toata viata de acum de raci.
      Tb sa ma axez pe studio si pe un service.

      Ștergere
    3. Buna, Geo! Iti scriu pentru ca iti inteleg suferinta. Nu cred ca iti sunt de vreun folos discutiile de genul celor pe care le-ai descris in relatia ta. Este clar ca nu-l intelegi pe prietenul tau. Nu este vina ta . Sunteti probabil foarte diferiti. As vrea sa-ti fie de folos ce-ti scriu, desi se pare ca incerci sa te minti putin singura. Poate asta te ajuta sa suferi mai putin! Deci: racilor, si nici altor barbati nu le plac femeile dependente si nici cele disperate Cauta-ti urgent un servici. Iesi din casa, cauta o chirie cu o prietena, mergi inapoi la parinti, nu te lamenta, nu-l agasa cu autocompatimirea. O sa fii mirata cat conteaza asta. Da, la raci conteaza foarte mult ratiunea, desi sunt in general fiinte care traiesc la maxim sentimentele. Dar daca nu ai trecut testul creierului nu ai nici o sansa. Te analizeaza la microscop cu toate calitatile si defectele tale, simt foarte multe lucruri fara sa le spui tu si cand s-au lamurit, nu mai este cale de intoarcere. Vor sa stii si sa -ti pese ce simt, ce vor, si sa faci ce vor ei. Pe de alta parte si ei sunt dispusi sa faca acelasi lucru, sa-ti faca pe plac, sa fie toleranti, si-ti acorda foarte multe sanse. Dar cand nu merge relatia si hotaraste ca se termina, crede-ma chiar se termina. Nu te minti ca va ramane in casa in care ai fost si tu, " bla, bla, bla" . Te va uita cum ai iesit pe usa. Pur si simplu ai pierdut startul. Nu ai tinut cont de toate sansele pe care ti le-a acordat . Nu ai tinut cont de sentimentele si vorbele lui. Si in plus se pare ca nici nu esti tu "aleasa" . Adica marea dragoste, pentru ca altfel, in afara de situatia in care l-ai fi inselat, nu ar fi capabil sa se desparta de tine, indiferent ce-ai fi facut. Si tine cont, racii disimuleaza foarte mult, nu vezi nimic pe fata lor. Nu vezi nici cand le sangereaza sufletul si nu vezi nici ca pur si simplu nu le mai pasa de tine, daca si-au propus sa se poarte bine, pentru ca doresc sa ramaneti in relatii bune, dupa despartire. In general sunt niste fiinte foarte morale. Deci, mai ales ca a fost primul barbat din viata ta, era bine sa nu te muti cu el pana in momentul cand te cerea de nevasta, daca asta voiai. Te-ar fi respectat mult mai mult asa. Si inca ceva, racii sunt foarte razbunatori, nu incerca sa-l calci pe coada. Daca vrei sa incerci o recucerire, desi sincer eu nu cred ca el mai vrea asta, merge numai cu tandrete, maingaieri, dovezi de dragoste, sa asculti cu adevarat ce spune si sa vada ca chiar incerci sa faci ce-si dosreste, sa fii cum isi doreste. Cu multa sinceritate si seriozitate.Fara pisceli, prosteli si linguseli ostentative. Exclus asa ceva!! Si inca o data, arata-i ca vrei sa fii independenta, sa-ti gasesti urgent ceva de lucru, dar nu numai de ochii lui.Nu vrea sa vada ca-l folosesti doar ca sa te intretina si sa-ti faca mofturile. Nu-l minti. Simte. Acesta este verbul zodiei " a simti" (chiar daca ti se pare ca nu este asa). Ti-am explicat, au rost sentimentele, dar totusi, " cel mai important organ sexual este creierul" Cu drag, o racoaica ceva mai batrana ca tine!

      Ștergere
    4. Sunt Geo. Multumesc pentru ceea ce mi-ai spus, si da acum cred ca am gresit ca m-am mutat cuel, dar el a fost cel care mi-a propus asta si in nici un caz eu. Este adevarat ca eu nu l-am inselat ci pur si simplu nu l-am inteles cand a avut si elnevoie si am incercat sa il sufoc cu dragostea mea. Mi-a zis de multe ori ca o sa imi para rau dar se pare ca nu am crezut ca o sa se ajunga aici. Nu mi-a zis niciodata ca uite ma deranjeaza asta si cu asta , si daca se mai continua asa se ajunge la despartire. El arunca cu niste cuvinte si tb sa imi dau seama de ceea ce zice. Dar cand iti zice ca uite din cauza ta am tensiunea 14, sunt stresat, prefer sa stea mai mult la birou si sa nu stea cu mine s au sa nu facem lucurir impreuna. Acum mi-a explicat de ce si acum am inteles. Nu m-am milogit de el sa imi dea o sansa s-au lucuri de genul asta, ci pur si simplu I-am spus sa se gandeasca foarte bine daca cu adevarat asta isi doreste si nu a fost o decizie luata la nervi. Si da este adevarat ca nu iti poti da seama prea bine de ei, ei disimuleaza foarte bine, dar a zis ceva din ce mi-am dat seama, chiar daca el sufera si il doareaceasta despartire si nici lui nu ii este usor elnu arata . Prefera sa iasa in oras , sau lucreaza foarte mult si probabilca uita. M-a respectat pentru ca a fost primulbarbat din viata mea, mi-a si spus asta si da a facut multe lucuri pentru mine, si are o intuitie extraordinar de buna. Nu el este celcare ma intretine, nu imi da bani , din contra eu ii dadeam bani ca stateam la el, pentru ca el si-a luat apartament acum si ii dadeam si eu o mica parte , deci nu am fost o persoana intretinuta. Pe mine ma ajuta ai mei cu bani. NU stiu cum as putea sa incerc aceasta recucerire , pentru ca eu imi caut sa imi gasesc unde sa ma mut si e destul de aiurea, ca totuleste foarte scump si nu am unde sa ma duc, dar sunt convinsa ca asta nu il intereseaza pentru el. Loc de munca credema ca ma chinui de fff mult timp sa imi gasesc si nu imi gasesc. Nu ma pisicesc si credema ca acum sunt cat se poate de sincera. I-am zis ca daca e sa nu imi gasesc pana la sf lunii asta este asta este am sa vad unde am sa ma duc. Nu vreau sa stau pe capul lui, este si asasituatia destul de incarcata, pentru ca noi cunoscandune din cap pana in picioare ii vine foarte greu atunci cand ma vede ca ma schimb etc. Oricum de dormit nici nu semai pune problema sa dormin impreuna. E ciudat pentru ca pe mine ma doare sufletul si in fiecare dimineata daca eu imi pregatesc micul dejun nu pot sa nu I l pregatescsi lui, e ciudat ca nu mai suntem impreuna dar nu pot ca eu sa mananc si sa nu ii fac si lui ceva. Si nu e neaparat ca ma mint singura ci pur si simplu am realizat prea tarziu ca am facut anumite lucuri si imi pare rau si nu stiu daca mai am ce sa fac. Este mult prea orgolios.

      Ștergere
  14. buna seara!ma impresioneaza povestile scrise aici si mi dau seama cata suferinta au oamenii cate probleme avem cred ca fiecare,numai nu ne scrie pe frunte niciunuia!fiecare isi duce crucea tacut,discret suferind!as vrea sa scriu lucruri mai pozitive,dar zilnic aud de separari,divort,boli,pierderi de servici,bani,cand ne va fi mai bine D ZEU,stie!si pt.toata lumea e asa,nu nu mai anumite zodii!e ceva in aer,in minti,nu stiu,dar...................!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma regasesc cam in frazele astea si nu stiu cat de rabdatoare sa mai fiu, iertatoare si aparatoare a familiei: Iubirea a ajuns sa fie un punct sensibil pentru Rac inca din octombrie 2012, atunci cand Saturn a intrat in cea de-a cincea casa a acestei zodii. Chiar daca planeta ce nu inceteaza a ne da niste dure lectii in decursul tranzitelor sale va parasi aceasta zona astrologica pe 23 decembrie 2014, pana in acel moment Racii vor continua sa invete niste nu tocmai placute lucruri despre dragoste. Saturn initiaza adeseori conjuncturi ce pot da nastere unor despartiri... Nativii singuri pot constata pe mai departe ca atunci cand sunt pe punctul de a gasi o persoana speciala, aceasta este indepartata in timp si spatiu de ei. Oricum, vibratiile saturniene genereaza niste dificultati in intretinerea unei legaturi afective, putandu-se intampla, de exemplu, ca persoana iubita sa fie inca intr-o relatie cu altcineva sau intr-un proces de divort cu un fost partener/ o fosta partenera. In acest fel sunt puse la incercare flexibilitatea ori adaptabilitatea, maturitatea, loialitatea si rabdarea Racilor de a ajunge in miezul unei autentice relationari afective. Daca esti deja implicat intr-o comuniune amoroasa, trebuie sa o privesti dintr-o perspectiva mai serioasa, mai ales ca tovarasul tau de viata poate pretinde mai mult de la tine, sau tu nu te mai poti multumi cu ceea ce ti-a oferit pana in prezent. Sotul meu a fost implicat intr-o alta relatie pe care mi-a confirmat-o. Ii pare rau... regreta...imi zice, dar simt si alte ascunzisuri, imi mai pot recapata increderea? sotul meu este varsator( 24) si eu rac(25) si ne-am mai dat o sansa. Astept niste sugestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma intereseaza ce pot sa fac in acest moment sa ma impac cu Racul meu. Suntem despartiti , locuim impreuna pentru ca eu trebuie sa imi gasesc unde sa ma mut si este destul de greu sa gasesc, mai ales ca pana acum am avut tot sprijinullui, increderea si el era baza mea. Acum ca ne-am despartit, o decizie luata la nervi de el, si care nu vrea sa mai dea inapoi ma simt abadonata, si nu stiu ce sa mai fac. Am incercat de toate, am vb am comunicat I am spus ca imi pare rau, ca ar tb sa mai incercam, dar el a zis ca nu vrea sa se ajunga in aceeasi situatie peste un an NU VREA SA MAI RISTE.
      Este fffffff orgolios si nu stiu ce pot sa mai fac sa dea inapoi. Eu in continuare ma comport normal, vede ca imi este greu sa imi gasesc unde sa stau, sa imi gasesc chirie, mai ales ca nu mai am nici job.
      Geo

      Ștergere
    2. Relatia rac- varsator inseamna ce ai simtit pe pielea ta. Tu cu multe sentimente, sinceritate si fidelitate si el cu ascunzisuri, inselatorii , eschivari, capul in nori. E bine sa nu te grabesti, sa-ti dai timp, in fond ai tot timpul din lume la cei 25 de ani. Dar intreaba-te esti dispusa sa traiesti asa toata viata? Sa rabzi, sa cedezi sa-l astepti pe maria-sa sa vina la tine de nu se stie unde si nici atunci sa nu-l simti 100%? Plus ca " dureaza ani sa castigi increderea cuiva si doar o clipa sa o pierzi" . Rac fiind probabil ca nu vei mai avea incredere in el NICIODATA. Te vei intreba mereu unde este, ce face, cu cine vorbeste la telefon, cand isi va gasi pe urmatoarea. Nu dau sfaturi, vorbesc din experienta. Eu nu am putut trai asa ..

      Ștergere
    3. Asta simt pe propria piele si eu....am ajuns intr-un punct unde m-am blocat... exista si cheia... Si-a recunoscut toate greselile, m-a inselat, m-a mintit grosolan de tot... ma doare sufletul dar ceea ce simt in adancul sufletului momentan este ca nu voi ajunge cu el sa simt ceea ce mi-as dori sa simt si sa am in viata. dar mai este si frica mea, aceea de nou, sa pornesti iar de la capat dupa o relatie de aproape 7ani...am o doza de nesiguranta in mine in sensul in care mi-e frica de singuratate:) suna ciudat la cei nici 25 de ani ai mei. Nu ma pot lauda cu prieteni multi, pentru ca in decursul anilor nostri el mi-a fost deajuns.Ma doare poate mai tare mincina, neadevarul decat inselatul in sine, sa stai cu un om si sa nu-l poti simti cu adevarat langa tine, ci sa fie cu capul in nori. Apropo, ce parere aveti voi depre faptul ca *iubita*sotului o suna pe sotie? ( asta in conditiile in care dupa ce mi-a marturisit povestea sotul eu i-am pretins lui nr ei de tel. iar ea a acceptat sa ma sune cu nr necunoscut ca sa o intreb eu de sanatate). Care din voi ati face asta? eu sincer nu as fi facut asta niciodata.

      Ștergere
  16. daca sotul a fost sincer si v a spus de rele.extraconjugala si vedeti ca si doreste cu adevarat sa faca rel.dv.cu el sa functioneze,atunci mai dati i o sansa!asta nu inseamna sa aveti incredere in el,orbeste dar nici sa i tot reprosati,trecutul!sunteti inca f.tineri,mai acordati va o sansa,cu conditia sa puneti amandoi umarul,la,,reconstruirea reletiei,,!se poate,cu rabdare,intelegere,toleranta sa ajungeti la un numitor comun!va doresc numai bine si sa reusiti!

    RăspundețiȘtergere
  17. pt.GEO!daca te vei impaca cu el,acest rac n o sa te respecte in continuare!stii de ce ?pt.ca el vede ca esti disperata sa ramai langa el si faci orice sa te impaci cu el!este alegerea ta,dar fara servici si atitudine,nu te astepta sa fii respectata!impaca te cu el daca asa doresti si reusesti acest lucru,dar respectul tau de sine,va pali pt.ca nu faci altceva decat sa te umilesti continuu in fata lui!el simte asta,vede asta,te victimizezi si te va,,manca,,in viitor!sa nu te ntrebi de ce ,atunci!iti doresc din suflet puterea de a lua o decizie corecta pt.sufletul tau!fii mai egoista,gandeste te,la ego ul tau!laura ma numesc si o apreciez enorm pe fem.de mai sus,care a f.parasita dupa 10ani de relatie,are si ,,o varsta,,ceva mai inaintata ca a ta si nu se mai impaca cu el,niciodata,desi o cauta pt.asta!o admir pt.taria de caracter care o are!desi il iubeste inca,are demnitate si putere sa mearga mai departe,fara el!deocamdata,poate in viitor va cunoaste pe altcineva!cred ca ii este f.greu,dar nu este dependenta de el,cum pari a fi tu,geo si nu e bine pt.tine!el te va uita rapid,pt.tine este problema mare!sa te ajute d zeu!

    RăspundețiȘtergere
  18. ce -o lume minunată în care trăim , eu încă îndoială această rolă vraja cum a facut-o !
    Gura mea este plină de mărturii , Am doamna juan soțul meu a plecat de acasă timp de doi ani în Africa de Sud pentru un turist, el a însemnat o prostituată și a fost vrăji de fata soțul meu refuză să vină din nou înapoi acasă , i strigă zi și noapte caută pe cine să mă ajute , am citit un ziar despre un puternic rolă vraja numit Dr. okojie și am contactat rolă vraja să mă ajute să obțineți iubitul meu înapoi la mine și mi-a cere , nu să vă faceți griji că zeii ne-am lupta pentru ma .. el mi-a spus de la mijlocul - noapte , când toată spiritul este în repaus , el va arunca o vraja pentru a reuni iubitul meu înapoi la mine . și el a făcut în mai puțin de trei zile soțul meu a venit înapoi la mine și a început să plângă că ar trebui să i ierte pentru el, i , sunt atât de fericit pentru ceea ce a făcut această rolă vraja pentru
    eu și soțul meu .. contact de pe drokojiehealinghome@gmail.com lui de e-mail este cel mai bun rolă vraja în întreaga lume sălbatică . el este specialiesed în rezolvarea altor probleme, inclusiv următoarele :
    ( 1 ) În cazul în care doriți ex-vă înapoi .
    ( 2 ), dacă aveți mereu vise rele .
    ( 3 ) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră .
    ( 4 ) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine .
    ( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
    ( 6 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
    ( 7 ) Dacă doriți vindecarea de HIV SIDA
    contactați -l acum pentru soluție imediată a dvs.
    probleme pe Drokojiehealinghome@gmail.com
    mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc pt.sfat in legatura cu aceste,,vraji,,!fiecare are liberul arbitru cum am spus si mai sus,dar va spun ceva;oricat de bucuroasa sunteti ca s a intors sotul la dv.si plange si regreta,nu este bine asa!se intorc la noi,ex-ii cu ,,vraji,,dar totul tine exact cat s a facut sa ,,tina,,si nu e demn,asa!de ce sa nu se ntoarca din iubire pura,curata,pt.ca asa vrea el,pt,ca sentimentele pt.dv.,l au impins sa revina,ca si a dat seama de faptul ca atunci cand v a pierdut,i ati lipsit,etc!totul sincer,cu deschidere si pt.durata!orice,,vraja,,obliga persoana sa faca ceea ce n ar face in conditii de ,,NORMALITATE,,tulburandu i gandurile,vointa,crezul,fiind manipulat de energii oculte!nu faceti asa ceva,pt.ca platim!tot ce facem,rau,gresit,fortat,cu scopuri si interese proprii,ni se intoarce intr o buna zi!din punctul meu de vedere, n au demnitate,orgoliu,cei care apeleaza la farmece si vraji pt.ca ASA VOR EI!ex ul sa se intoarca pt.ca vrea,asa trebuie nu pt.ca VREM NOI sa l obligam sa ne iubeasca!rugaciunile,postul si credinta fac minuni cu adevarat,sa stiti!si ne fac sa ne simtim bine sufleteste,ne intaresc,ne lumineaza mintea,ne dau in minte,suflet si trup,iubirea curata si reala!face ti cum doriti,dar sa fiti intot.constienti ca platiti pt.asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  20. buna seara!am intrat aici acum si am citit asta si am ramas putin..socata!si eu am facut farmece la cineva penrtu,o iubire din trecut!si da, s a intors la mine dar nu se purta normal,firesc,simteam ca e ceva ,ceva il tinea langa mine,ceva il indeparta de mine!si incet ,incet,nu l mai vroiam eu,asa!era schimbat!si mi am dorit sa scap de el,la un moment dat pt.ca a devenit f.f.f.f.gelos si posesiv!si vorbea aiurea,incat a inceput sa mi fie frica de el!am f.f.f.f apoi la biserica,m am spovedit unui preot cu ce am facut si mi a dat rugaciuni,post pt.linistirea si a lui si a mea!a durat mult pana s au linistit lucrurile,m a urat apoi,mi a zis ca s a trezit ca dintr un vis urat!ne am despartit evident,dar va rog din suflet nu faceti asa ceva!se intoarce la cel care a facut asta,sub diferite forme in viata!feriti va de vrajitoare,ca starnesc forte rele si iti iau ,,sufletul,,pt.asta!si va jur,nu veti fii fericit cu persoana pe care a ti,,manipulat o,,cum scrie mai sus!daca este sa se intoarca vine singur,daca nu,nu l fortati ca nu iese nimic bun!

    RăspundețiȘtergere
  21. nu ,nu,sa nu faceti vraji,farmece pt.nimic in lume!sa va rugati lui d zeu,pt.a se intoarce pers.iubita daca trebuie sa se intoarca,vine singur inapoi,dar feriti va de vrajitoare pt.ca au si poze de a dv.si e posibil sa faca ceva,pe a dv.poza nu pe a lui!regret enorm ca am f.la o diabolica de asta si eram eu si prietenul meu intr o poza!si cred ca mi a facut mie ceva ,m am imbolnavit f.grav de atunci si nu mi se gaseste problema!va suna cunoscut?feriti va ca de dracul,in persoana de asa ceva!nu exista sa nu aveti urmari!

    RăspundețiȘtergere
  22. buna seara!la sugestia unei prietene,am intratsi eu pe acest blog!mi se pare extraordinar cum incearca sa se ajute oameni care nu se cunosc si totusi o fac.spun asta pentru ca toata lumea e grabita,fiecare e pt.el si totusi mai exista oameni care se opresc sa citeasca si eventual sa ajute daca pot!ma bucur ca am intrat aici,o sa o fac zilnic,ma uimeste horoscopul,imi place!sanatate multa,Dianei esti superba si desteapta!tinere care nu doar arata ce si ,,cum arata,,sunt si fete destepte,care fac ceva in viata lor!sa aveti noroc in viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri si urari. te astept cu drag pe blog, poate si cu cateva sugestii ori sfaturi.

      Ștergere
    2. Pana acum TOT ce a-ti spus despre această zodie am ca trăit si as fii curios dacă se poate să spuneți mai multe lucruri despre zodia aceasta (rac) la secțiunea dragoste mai mult decât până în luna Martie. VA MULȚUMESC PENTRU ACESTE PREDICTII 100% ADEVĂRATE, cel puțin pt mine, până in cel mai mic detaliu.

      Ștergere
  23. Nu mai zice nimeni nimic?Geo

    RăspundețiȘtergere
  24. Pai,ce mai spuna GEO,cand erau pe aici critici la adr.ei ,ca se vaieta doar ,sa si rezolve problemele singura,etc.sunt oameni rabdatori si ascultatori dar sunt si aceia pe care i deranjeaza problemele de natura sentimentala.Sunt oameni care iau viata transant,materialist,superficial si nu suporta ca altii au alta fire si obiective.Probabil s a suparat si geo si ii dau dreptate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!GEO ,nu mai zici nimic???????Pe unde esti,ce mai faci?

      Ștergere
  25. Sincer,pt.ea mi as fi dorit sa se poata impaca cu ,,racul,,ei,dar d zeu stie daca a facut o,daca e mai bine asa pt.ea!

    RăspundețiȘtergere
  26. Am locuit cu aceasta boala mortala pentru mai mult de un an, soțul meu am descoperit că am fost amândoi HIV. Ne-am încerca în toate moduri de a trăi viața noastră, în ciuda acestui lucru, în corpul nostru nu până când am dat peste acest plante puternic, care la portretizat pe care el a avut cure.At început am fost mai sceptic, dar soțul meu a insistat pe dându-i o încercare și am comandat pentru unele din plante sale și în câteva săptămâni după ce a urmat procesului din cauza acestei plante, ne-am dus pentru un test ca el ne-a spus prea am fost copleșiți de fericire când am primit rezultatul de la clinica. Rata de virus în corpul nostru a scăzut și, în câteva săptămâni, am fost in totalitate cured.We, de asemenea, întrebat de ce el nu a ieșit în lume, care a avut leac și a spus că a făcut-o în 2011, dar a fost respins de către echipa de cercetare International. Cel mai important lucru este pentru tine de a fi vindecat Dacă vrei să știi despre acest apel de plante pe 234 706 542 4920 sau e-mail: herbalcure4u@gmail.com. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

    RăspundețiȘtergere
  27. Un km.de prostie si sfaturi proaste.Daca doriti rezolvarea oricaror probleme,va ajuta rugaciunile,posturile,spovedania,etc.Restul....este can-can!

    RăspundețiȘtergere
  28. ca bine spuneti!Scrie aici,atata prostie cu carul,pt.ce?Face reclama unor persoane,pe care sa le contactam la nu stiu ce adrese????PORCARII si tepe multe!DE EVITAT ASA CEVA oameni buni,avem credinta noastra in D ZEU,n avem nevoie de ,,magicieni,,,,vrajitori,,clarvazatori,,etc.care sa ne rezolve,,GARANTAT,,problemele contra unor sume fabuloase de bani.PUNCT!

    RăspundețiȘtergere
  29. LASA L PE DR.OKOWA,ca nu i D ZEU acest personaj,da????SARLATAN, POATE asa ca fara reclama gratuita !DACA ESTE ASA DE BUN ACEST DR,n are nevoie de reclama pe aici,nu?ARE clienti cati vrea pt.ca este,,fabulos,,zic eu!DR SPECIALIZAT IN ,,VRAJA,,????HAI,mai terminati cu aberatiile astea de 2lei!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.