Horoscop Gemeni noiembrie 2013

Horoscopul Gemenilor noiembrie 2013 prefigureaza o perioada caracterizata de o adanca implicare si oportunitati in viata profesionala, precum si o statornica preocupare fata de starea de sanatate.

Pe 3 noiembrie, Luna noua amplasata in Scorpion te poate determina sa iei decizii bruste, de moment, pasionale, legate de sanatatea ta. Este ca si cum ti s-au deschis dintr-o data ochii fata de efectele nocive ale obisnuintelor tale si ai vrea sa le elimini cat poti de repede. Acorda-ti cateva momente de cugetare, si porneste, mai rabdator si mai echilibrat, pe calea insanatosirii sau refacerii trupesti, luand in considerare o planificare pe termen lung a masurilor pe care le ai in vedere.

Tranzitul inceput de Venus, in ziua de 5 noiembrie 2013, in sectorul Capricornului scoate inca o data in evidenta necesitatea ingrijirii sanatatii, avand potentialul de a te orienta catre cautarea de noi metode de a-ti intretine si spori vitalitatea. Nativii suferinzi pot fi imbolditi sa isi caute rezolvarea problemelor lor apeland la mai multe pareri, la mai multi medici sau la mijloace de tratament neconventionale, naturiste. Atitudinea serioasa care te guverneaza este nemaipomenit de buna pentru analizarea dificultatilor de orice fel. Gandirea critica si autocritica te ajuta sa gasesti solutii noi, neasteptate, pentru vechi dileme si indoieli. In acelasi timp, impulsul de a fi de folos care te calauzeste in acest context astral te sprijina in reinchegarea relatiilor cu familia si prieteni neglijati poate in ultimul timp.

Tranzitul retrograd asumat odata cu 6 noiembrie de Jupiter in Rac si a doua casa a Gemenilor aduce in prim plan necesitatea de a ameliora relatiile cu oameni importanti pentru tine, din sfera sociala, personala ori profesionala. Se intrevede posibilitatea planificarii unei indelungate calatorii,cea a mutarii intr-o alta casa sau a unor semnificative comunicari cu persoane de pe alte meridiane ale lumii.

Intoarcerea lui Mercur din ipostaza sa retrograda in Scorpion limpezeste din 10 noiembrie interactiunea cu ceilalti, si te scapa de o serie de intarzieri si amanari ce ti-a afectat indeplinirea obiectivelor. Tot ce ai de facut este sa iti recapeti ritmul obisnuit si sa le dai si altora de inteles ca nu te lasi abatut cu una cu doua de pe fagasul tau.

Luna plina rasarita pe 17 noiembrie 2013 in Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor iti cere o sporita grija fata de tine insuti si cat mai multa relaxare. Poti sa te simti secatuit fizic si emotional, fiind cutreierat de nevoia de a te insingura din pricina intensei sensibilitati sufletesti si pentru a analiza cum anume te-au schimbat pana acum circumstantele existentei. Este posibil sa traversezi o criza afectiva care, in cele din urma, are darul de a te vindeca spiritual. Uitate amintiri si trairi sunt in stare sa-ti redea imaginea autentica a sinelui tau.

Focalizarea catre echilibrarea intereselor personale cu cele sociale sau profesionale este asociata, din 21 noiembrie, tranzitului Soarelui in Sagetator. Oricum, pari a fi mai putin individualist pe masura ce incerci sa te inscrii intr-o tendinta mai larga, intr-o colectivitate de oameni asemeni tie. Ai trebuinta de energia, compania si sprijinul altor persoane, iar singuratatea pare a nu-ti mai spune nimic. Socializarea capata intaietate, si ai sansa de a fi din ce in ce mai popular in lume, poate si din cauza faptului ca esti increzator in fortele proprii si te lasi stapanit de o atitudine pozitiva.

Horoscop Gemeni noiembrie 2013 - Dragoste

Prezenta Soarelui in a saptea casa a Gemenilor inspira, de obicei, o mare dorinta de a avea alaturi un partener capabil de a te alina si a te incuraja in tot ceea ce faci. Persoana iubita reprezinta, in aceasta situatie, si o oglinda in care te poti redescoperi si reevalua. Impartasirea afectiva, sentimentala, constitue un mijloc si un scop, o cale de regasire a sinelui, dar si de a simti ca esti cu adevarat implinit in aceasta lume.

Horoscop Gemeni noiembrie 2013 - Bani si cariera

Luna noua ivita pe 3 noiembrie in a sasea casa a Gemenilor este in masura sa te scuture din amorteala sau inertie, facandu-te sa fii mult mai alert si atent la ceea ce se intampla la serviciu. Este necesar sa iei pozitie si sa iti exprimi punctele de vedere, char daca acestea ii pot supara pe unii. Confruntarea constructiva, de idei, cu colegii iti poate asigura a marire a productivitatii si a sanselor de a fi remarcat de catre superiori.

Munca sau cariera continua sa fie in centrul atentie incepand cu 5 noiembrie 2013, atunci cand Venus patrunde in a opta ta casa. Este timpul sa te concentrezi cat mai intens spre responsabilitati, sa nu mai treci cu vederea detaliile de zi cu zi, si sa iti eficientizezi activitatea printr-o reorganizare, ierarhizare a sarcinilor tale. Cooperarea cu cei din jur are loc mai usor, si iti este de folos mult mai mult decat erai tentat sa crezi altadata.

Jupiter retrograd in a doua casa a Gemenilor incepand cu 6 noiembrie te ispiteste sa faci cat mai multi bani peste noapte, sa te avanti in riscante investitii si sa te lasi atras de mirajul unor cumparaturi foarte avantajoase la prima vedere. Fii cat mai zgarcit cu tine insuti si nu vei regreta!

Tranzitul direct reluat de Mercur pe 10 noiembrie 2013 in a sasea casa a Gemenilor marcheaza uneori un nou inceput in cariera. In ultimele luni ai fost poate tinta unor numeroase observatii si critici, venite de la tot felul de oameni. Daca ai tinut seama numai de ceea ce ti-au spus cei bine intentionati dar si competenti, ai prilejul de a te relansa sfera profesionala, a-ti perfectiona abilitatile si a-ti pune la treaba perseverenta.

Odata cu 13 noiembrie, Neptun isi paraseste aspectul retrograd din Pesti si a zecea ta casa, aducandu-si si el aportul la clarificarea situatiei de la munca. Poti deslusi bine cine iti sunt prietenii si cine inamicii, si ce ai de facut pentru a-ti dezvolta cariera. Nu trebuie totusi sa te complaci in autosuficienta ci sa fii mereu pregatit, inarmat cu adaptabilitate si flexibilitate a mintii, pentru a avea de a face cu noi si neprevazute situatii si responsabilitati.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni 2014

Horoscop Gemeni octombrie 2013
Horoscop Gemeni noiembrie 2013 Horoscop Gemeni noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Sunt Geamana nascuta intre orele 14-16, 16 iunie 1971, Podu Iloaiei, Iasi. Pot spune ca anul acesta a fost unul din cei mai grei, cu multe hotarari de luat, si inca anul nu s-a terminat. A fost si un an al dezamagirilor. Inca nu stiu pe ce drum sa o iau. Mai sunt sanse de redresare si sa am pe cineva in viata mea anul asta?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.