Horoscop Sagetator noiembrie 2013

Horoscopul Sagetatorului noiembrie 2013 prefigureaza o initiala, relativa izolare de lume, ce se destrama pe masura ce iti clarifici relatia cu tine insuti si cu ceilalti, si reusesti, treptat, sa iti impui personalitatea si interesele, croindu-ti drum spre materializarea esentialelor tale teluri.

Intensa incarcatura de emotivitate conferita pe 3 noiembrie de Luna noua din Scorpion se revarsa in nevoia de a-ti revizui viata, a renunta la ceea ce este pagubos si a-ti reincarca resursele spirituale, o nevoie inspirata de amplasarea Lunii in cea de-a douasprezecea casa a Sagetatorului. De fapt, marea sensibilitate ce te caracterizeaza acum se impleteste benefic cu nazuinta de a te retrage cat de cat din efervescenta si uneori neproductiva  traire cotidiene. Esti sprijinit de o rara capacitate de a-ti releva ceea ce se ascunde sub aparente, mai ales in straduinta de a-ti regasi o stabila pace spirituala. Incearca totusi sa nu-ti transformi in obsesii niste idei marete despre evolutia personala!

Incepand cu 6 noiembrie 2013, darurile si influentele pozitive ale lui Jupiter se raresc cumva ca urmare a trecerii acestei planete in aspect retrograd in Rac si a opta ta casa. Se impune inca o data sa-ti reevaluezi telurile, in special cele tinand de sfera spirituala si educationala. Cu toate ca nu exista o mare probablitate de a face o calatorie, in cazul cand pleci totusi de acasa ar trebui sa te astepti la probleme asociate cu mijloacele de transport sau vremea nefavorabila. Este necesar sa iti supraveghezi cu grija starea de sanatate, mai ales daca suferi deja de vreo afectiune ori esti confruntat cu un sporit stres la serviciu.

Pe 10 noiembrie, Mercur se intoarce in turnura directa in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului, dandu-ti prilejul sa risipesti ceata de deruta si ambiguitate din relatiile cu lumea. Chiar daca nu ai la indemana destule informatii exterioare, intutia este gata de a suplini acest lucru. In orice caz, cauze pana acum invaluite in mister ale unor recente evenimente sunt pe punctul de a iesi la lumina, permitandu-ti sa iei masuri adecvate.

Viata familiala castiga in stabilitate si armonie odata cu 13 noiembrie 2013, ziua in care Neptun isi paraseste tranzitul retrograd din Pesti si a patra ta casa. Interpretarile gresite ale gesturilor unor rude sau oameni indragiti nu isi mai au locul in acest context astrologic, dar nu ar fi rau sa ramai in continuare atent la orice situatie neplacuta generata de erori in comunicare. In acelasi timp, unii nativi din Sagetator ce aveau de pierdut in sfera sociala din cauza unei dependente de camin sau familie au posibilitatea de a se elibera de aceasta piedica interioara. Sunt de asteptat niste intalniri ori petreceri de familie.

Luna plina rasarita pe 17 noiembrie in cerurile Taurului si a sasea casa a Sagetatorului are putinta de a-ti constientiza inrobirea fata de niste obiceiuri ori tabieturi zilnice, a-ti furniza indeajuns de multa energie pentru a renunta la ele si a-ti crea un trai mai eficient si mai sanatos. In aceasta conjunctura, te poti intreba care este reala semnificatie a activitatilor tale de zi cu zi, daca acestea se aliniaza sau nu fiintei interioare si valorilor tale.

Identitatea personala, infatisarea ta devin repere fundamentale, cu precadere in relationarea cu ceilalti, din 21 noiembrie 2013, sub impactul vizitei Soarelui in Sagetator. Nazuinta de a te conecta cu ceva mai inalt ori mai larg decat cercul tau social obisnuit se impleteste cu puterea de a atrage atentia oamenilor si a-ti depasi limitarile exterioare. Acest ciclu solar te sprijina in descotorosirea de balastul trecutului si mobilizarea, plina de optimism si incredere in tine insuti, catre viitor, spre generoase obiective de viata, tinzand a se ridica deasupra meschinariei cotidiene. Perspectiva de ansamblu asupra lumii cu care esti inzestrat iti netezeste calea spre notabile realizari.

Horoscop Sagetator noiembrie 2013 - Dragoste

Pe 3 noiembrie, Luna plina din Scorpion este in masura sa trezeasca o adanca senzualitate care (atentie!) nu se poate implini decat departe de oameni, in cadrul unei veritabile comuniuni sufletesti, a unei relatii cu un om ce se apropie de idealul tau de suflet pereche.

Dorinta de a te implica intr-o legatura amoroasa stabila sau de a initia o astfel de conexiune isi spune cu tarie cuvantul odata cu 5 noiembrie 2013, gratie calatoriei lui Venus pe taramurile Capricornului. Ai inclinatia de a-ti marturisi direct simtamintele si a pune la mare pret loialitatea in dragoste. Ce-i drept, aceasta orientare poate fi provocata si de o oarecare inertie, care te face sa te simti bine pe cararile batatorite ale vietii sentimentale.

Horoscop Sagetator noiembrie 2013 - Bani si cariera

Din 5 noiembrie 2013, tranzitul lui Venus in Capricorn te ajuta sa abordezi cu o sporita seriozitate aspectul financiar al existentei, mai cu seama datorita faptului ca acest aspect astral este localizat in cea de-a doua casa a Sagetatorului. Ai oportunitatea de a-ti reinvigora relatia cu un partener de afaceri sau din domeniul profesional, un lucru ce promite a-ti aduce clare beneficii. Mai mult decat atat, abilitatea de a interactiona cu ceilalti iti rezerva niste neasteptate oportunitati legate de bani.

Avantajele materiale ce se pot ivi odata cu 6 noiembrie, ca efect al tranzitului retrograd al lui Jupiter in a opta casa a Sagetatorului, sunt facilitate de persoane apropiate, rude, sau chiar de catre tata. Pe de alta parte, nu trebuie neglijate dificultatile provocate de o veche, chiar uitata, datorie!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Sagetator 2014

Horoscop Sagetator octombrie 2013
Horoscop Sagetator noiembrie 2013 Horoscop Sagetator noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Slut , am o intrebare te rog frumos sa-mi raspunzi.
    Care are intentia de a face primul pas intre Leu si Sagetator.Te rog sa analizezi aceste zodii si sa-mi dai un raspuns .Leul sau Sagetatorul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt de parerea ca Sagetatorul care are o cariera anume niciodata nu s-ar implica intr-o rel. cu o femeie fara situatie materiala.Aici este in joc reputatia lui mai ales ca eu sunt fosta pacienta.Niciodata nu il vor face astrele pe el sa intre intr-o relatie cu o femeie care nu are un job .Tu ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se intampla ? Fi mai explicita in raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se intampla la fel ca si in horoscopul sau cum am mai scris si sus ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a afla mai multe despre barbatul Sagetator vezi acest articol http://www.diane.ro/2012/07/barbatul-sagetator-dragoste-si-cucerire.html

      Ștergere
  5. adevarat,diana popescu,te iubesc

    RăspundețiȘtergere
  6. spune-mi te rog dece e diferenta asta asa mare dintre o femeie sagetator si un barbat sagetator

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.