Larry Page de la Google, cel mai puternic om din istoria omenirii?

Pe langa el, Dinu Patriciu, Ioan Niculae, Ion Tiriac, sau Gabriel Popoviciu sunt niste minuscule furnicute. CEO (director executiv) la Google, Larry Page pare a fi cel mai bogat si mai puternic individ din toata istoria omenirii. Ludovic al XIV-lea, sau faraonul Cheops sunt mici copii in comparatie cu el.
Credinta sa in ilimitatul potential a posibilului, si realizarea fara seaman, de a construi si a detine compania Google, ii da puterea de a arunca banii pe proiecte iluzorii pentru altii, dar cu un urias impact intr-un viitor nu prea indepartat.

Iata numai cateva din atuurile lui Larry Page:

- Reteaua de publicitate a lui Google este cu mult deasupra oricarei alte firme de domeniu online sau offline.

- Are la dispozitie o avere de 54 miliarde de dolari cash. In ultimele 12 luni a obtinut un profit de 18 miliarde de dolari.

- Impreuna cu cofondatorul Google, Sergey Brin, are majoritatea voturilor pachetului de actiuni ale companiei Google.

- Brin ii permite de obicei lui Larry Page sa ia deciziile cheie. Din aceasta cauza, el poate face aproape orice vrea cu banii de la Google.

- De cand a redevenit, in 2011, CEO al lui Google, Page a demonstrat ca este capabil sa cheltuiasca enorme sume de bani pentru proiecte aparent foarte riscante, dar de mare viitor. S-a lansat in initiative colaterale tehnologiei internetului, in construirea unor masini autosofabile, in depasirea unor probleme privind scaderea ratei mortalitatii, a unor programe de computer avand drept tinta teleportarea.

- Page a dat mai multi bani pe investitii decat programul Apollo al SUA, inceput in 1961 si incununat cu ajungerea primului om pe luna in 1969.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

AuthorRank, un nou instrument Google

Intelink, internetul ascuns al servicilor secrete americane

Google , da-mi 6 numere norocoase ! | Rugaciune la zeul Google
Larry Page de la Google, cel mai puternic om din istoria omenirii? Larry Page de la Google, cel mai puternic om din istoria omenirii? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Larry Page s-a casatorit cu Lucinda Southworth in 2007 si impreuna au doi copii (nascuti in 2009, respectiv 2011) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa ajunga sa-l depaseasca pe Bill Gates, daca nu a facut-o deja

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.