Horoscop Varsator ianuarie 2014

Horoscopul Varsatorului ianuarie 2014 pune accentul, cu cateva mici exceptii, asupra oportunitatii remodelarii imaginii personale oferite lumii, aventurarii in regiuni virgine ale realitatii, afirmarii autenticului tau sine si mobilizarii spre implinirea unor ambitioase teluri.

Pe 1 ianuarie, Luna noua din Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului te poate calauzi catre o stare de singuratate, insa una asumata si nu resimtita ca o respingere din partea lumii. Poate ca ai acumulat o prea mare oboseala din cauza sarbatorilor din ultima vreme, mai ales a revelionului, si vrei sa te refaci in solitudine. Oricum, ambitiile nu te parasesc, dar ai nevoie sa te reinvigorezi fizic si mai ales moral pentru a continua sa te dedici lor. O noua si necesara trecere in revista a unor chestiuni psihologice si impulsuri subconstiente te poate ajuta sa te desprinzi de tot ceea ce isi stanjeneste evolutia, mai ales din punct de vedere spiritual.

Increderea in tine insuti ajunge la inalte cote odata cu 11 ianuarie 2013, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Varsator si intaia ta casa. Pari a fi intr-o stare de gratie, mai cu seama sub aspect intelectual. Mintea iti este efervescenta, dar si deschisa catre noi si provocatoare idei si idealuri. Obiectivitatea si spontaneitatea iti sunt aliati de nadejde in impunerea personalitatii, si chiar in situarea pe o pozitie de lider in sfera sociala sau cea profesionala. Inventivitatea ti se impleteste cu o atitudine pozitiva, optimista. La ordinea zilei sunt mai multe vizite si scurte calatorii.

O indispozitie fizica ori psihica de durata este pe cale sa dispara sub efluviile Lunii pline rasarite pe 16 ianuarie in sectorul astrologic al Racului. Este posibil sa te intremezi dupa o boala sau ca cineva din familie sa se vindece dupa o mai lunga suferinta. Sanatatea este favorabila atat tie cat si oamenilor apropiati atata vreme cat sunt eliminate, daca se poate dintr-o data, niste proaste obiceiuri legate de fumat, alimentatie sau lipsa de exercitiu fizic. Pari a fi hotarat sa aduci mai multa ordine in viata ta, in special in familie sau in relatiile cu niste rude.

Sextilul lui Mercur cu Uranus din 17 ianuarie 2013 continua o parte din tendintele anterioare, intensificandu-ti si mai mult ingeniozitatea, dand apa la moara unei sporite originalitati. Nu mai ai de gand sa accepti tacit conformismul traiului cotidian, asa ca ii poti soca pe cei din jurul tau prin niste opinii indraznete, iesite din comun. Pari a te bucura de inchegarea unor noi contacte umane, de integrarea intr-un grup de oameni interesanti, capabili sa-ti stimuleze gandirea si setea de noutate.

Din 20 ianuarie, tranzitul Soarelui in Varsator si prima ta casa intensifica orientarile imprimate de Mercur. Strabatut de o nestavilita nazuinta de a trai autentic si a te exprima in mod novator, esti gata sa faci schimbari de esenta ale infatisarii exterioare si ale felului cum interactionezi cu ceilalti. Treci printr-o vreme prielnica constientizarii lucrurilor din viata ce nu te mai reprezinta si avantarii pe un nou drum al destinului. Pari a fi mult mai liber in interior si exterior, eliberat de complexe, dornic de a lua ceea ce ti se cuvine fara a mai astepta permisiunea sau ajutorul cuiva.

Mercur in trigon cu Marte pe 24 ianuarie 2013 iti insufla o atitudine mai rezervata in viata. Postura de simplu observator te ajuta sa iti pui gandurile in ordine, sa ii intelegi mai bine pe cei din preajma, si sa actionezi numai atunci cand ai cele mai mari sanse de reusita. Ai conditii excelente pentru a-ti planifica urmatoarele strategii curajoase, dar si de a te baza pe neobisnuita inspiratie.

Obstacolele dinlauntrul tau si din afara te irita din cale afara sub influenta cuadratului dintre Mercur si Saturn din 26 ianuarie. Tinzi a te concentra pe detalii si simti ca ai nevoie sa fii cat mai precis si corect in tot ce pui la cale. Esti, probabil, mult mai eficient decat crezi, insa ai inclinatia de a lua in serios aproape orice ti se iveste in cale, cautand probleme chiar si acolo unde nu au cum a exista. Desi unele persoane par fi foarte critice cu tine, se impune sa evaluezi cu obiectivitate parerile lor si sa ai o sporita incredere in resursele tale interioare.

Sextilul Soarelui cu Uranus de pe 29 ianuarie 2013 te indruma sa te abati la cararile batatorite si sa iti asumi noi cai de afirmare. Independenta personala constitue o prioritate, permitandu-ti sa scoti la iveala ceea ce te deosebeste de ceilalti. Prin exprimarea unicitatii fiintei tale ai prilejul de a te reevalua si a-ti intari convingerea ca poti avea realizari de exceptie.

Imaginatia si emotivitatea ce te guverneaza incepand cu 31 ianuarie, atunci cand Soarele paseste in Pesti si a doua casa a Varsatorului, te impiedica sa iei decizii grabite si pline de convingere. Daca ai de facut ceva impreuna cu altii, incetineala ta ii poate enerva, dar, pur si simplu, nu te poti impiedica sa ai in vedere nenumarate solutii pentru una si aceeasi problema. Pe de alta parte, pari a poseda un stil de comunicare extrem de pitoresc si inventiv, ce ii atrage pe oameni catre tine.

Energiile pozitive ce te insufletesc pe 31 ianuarie, drept consecinta a ivirii Lunii noi in Varsator, te indreptatesc iarasi sa iti relevi un nou aspect al personalitatii tale, indiferent cat de mici schimbari aduci aspectului tau exterior. Reinventarea sinelui nu inceteaza a te face sa te simti in al noulea cer, a-ti mari increderea in fortele personale si a te ajuta sa-ti traiesti viata cat mai intens. Este important ca transfomarea de suprafata sa se alinieze autenticei tale fiinte interioare. Cutezanta ce te caracterizeaza iti ingaduie sa treci prin experiente de viata neincercate in  trecut prin pricina timditatii ori a unor temeri nejustificate.

Un ciclu al existentei de-a lungul caruia te-ai complacut in idealiste visuri, in construirea unor iluzorii castele de nisip pe malul involburatei realitati, se destrama putin cate putin sub impactul reintoarcerii lui Venus in tranzit direct in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului. Nu poti obtine intotdeuna ceea ce vrei, dar, mai inainte de toate, trebuie sa stii, cu claritate, ce iti doresti. Ti se recomanda sa nu iei decizii importante, ci sa astepti ca optiunile tale si lumea inconjuratoare sa iti aduca mai multe lamuriri si indrumari. Asteapta sa vezi dincotro bate vantul inainte de a te aventura in largul oceanului vietii.

Horoscop Varsator ianuarie 2014 – Dragoste

Vizita Soarelui pe taramurile Varsatorului te sprijina din 20 ianuarie sa iti depasesti inhibitiile si sa faci un pas hotarator in viata amoroasa. Daca esti singur, pari a nu mai ezita sa iti destainui sentimentele cuiva pe care il iubesti in taina, si care, eventual, te considera un simplu prieten si nimic mai mult.
In cazul in care esti alaturi de un partener de mai multa vreme, te simti motivat sa inlaturi un val de superficialitate ori ambiguitate ce se insinueaza inca intre tine si el, si sa dezvolti o profunda relatie de afectiune reciproca.

Horoscop Varsator ianuarie 2014 - Bani si cariera

Ca efect al Lunii pline din 16 ianuarie, pozitionata in a sasea casa a Varsatorului, este de asteptat sa finalizezi mai devreme, datorita marelui potential energetic pe care il ai la dispozitie, o sarcina profesionala impovaratoare. In acelasi timp, lipsa de timp pentru viata de familie sau cea de cuplu te poate determina sa iti schimbi programul de lucru sau chiar sa renunti la jobul tau. Nu lua decizii pripite! Pregateste-ti din timp terenul pentru orice demers indraznet!

Pe 17 ianuarie 2013, Mercur in sextil cu Uranus te reincarca cu o incandescenta vitalitate la serviciu, ce nu iti permite sa stai deloc locului, imboldindu-te catre noi sarcini si responsabilitati. Ritmul alert din zona profesionala te satisface, cu atat mai mult cu cat este insotit de o diversitate de preocupari.

Odata cu 31 ianuarie, prezenta lui Mercur in a doua casa a Varsatorului te poate orienta pe plan financiar catre idei si planuri nu numai bine calculate in detaliu, dar si inspirate, ingenioase si originale. Pari a-ti permite o mica investitie, poate intr-un obiect de lunga folosinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2013-2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator 2014
Horoscop Varsator ianuarie 2014 Horoscop Varsator ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2013 Rating: 5

16 comentarii:

  1. Multumesc pt.horoscop,sa dea d zeu sa fie cat mai bine,sa avem sanatate multa,iubire si intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așteptăm și gemenii.Sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te rog sa postezi si pentru scorpion. Fa sa nu mai fie ultima postare. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vor veni cat de curand si horoscoapele Scorpionului si Gemenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oau! Spui aici niste lucruri pe care le-am planificat cu cateva luni in urma...
    Daca si urmarile vor coincide, ar fi interesant...

    RăspundețiȘtergere
  6. amaratul asta de varsator la capitolul iubire mai are de asteptat!ei,ce sa facem?

    RăspundețiȘtergere
  7. LA MULTI ANI, DIANA !!! Sa ai parte de dragoste si sanatate,de oameni adevarati in jurul tau si mai ales de ajutorul Bunului Dumnezeu si al Ingerului tau pazitor. Sunt varsator si mi-am propus,pentru prima data in viata sa fiu mai curajos in privinta unor investitii.Ce sfat imi poti da,crezi ca ar fi bine sau varsatorii nu au liber la investitii...inca...?

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt varsator,cu nr.destinului in anul 2014.=7.o fi bine,o fi rau????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul 2014 este an 7,am ascultat o emisiune tv, deci se pare ca e de bine,parerea mea.

      Ștergere
  9. MULTUMESC pt.informatie,sper sa fie un an mai bun,ca doamne,rau a fost asta care a trecut si nu numai pt.varsatori ca pt.toata lumea,sa stiti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu cat de bun sa fie 2014. Prin 2008-2009, o astroloaga zicea de intrarea intr-o criza mondiala f.grea, ce s-ar termina prin 2012. Nu a fost asa,decat in ce priveste aparitia crizei, apoi astroloaga a prelungit criza pana prin 2013. Suntem in 2014 si nu simtim deloc o iesire din criza,ba suntem tot mai apasati de grijile vietii si cu sperante slabe de redresare prea curand. Si mai e ceva :uneori predictiile"astrologilor seamana cu starea vremii de la meteo, ,,PROBABIL...Ne dorim siguranta,certitudine pentru a ne trai viata linistiti si fericiti,pentru a ne face planuri de viitor si a fi liberi sa le putem realiza. Dar astrologii nu pot oferi asemenea garantii nici pentru ei. Uneori predictiile ne plac si ne transforma in optimisti,atunci cand coincid cu dorintele noastre,dar ne descurajam atunci cand apare cate un astrolog ,,expert"cu niste fraze incalcite din care fiecare e liber sa inteleaga ce vrea.Sa fim seriosi,doar in mana lui Dumnezeu sta tot ce ne dorim noi. Restul - vorbe goale,divertisment...Gresesc oare?

    RăspundețiȘtergere
  11. exact,bine ai spus!stii vorba aia,,omul propune,d zeu dispune,,!destinul este scris pt.fiecare,astrologia este o stiinta f.frumoasa si complexa,ne incita sa aflam,,maine,,cum va fi,dar viata si cursul ei sta in mainile lui,D ZEU!nu gresesti,deloc!si mie imi place enorm stiinta asta,studiez pt.informatie,placere,ma incanta dar atat!ce ti da d zeu,in viata,asta vz.cand se intampla!restul e previziune la modul general!dar este fascinanta,astrologia!

    RăspundețiȘtergere
  12. daca vreun astrolog ar stii,,exact,,ce ti se va intampla,ma refer la astrograme personalizate,ar spune toti la fel,acelasi lucru,despre interpretarea unei astrograme!in 2013,am f.la 7astrologi,f,buni,buni psihologi mai curand si m am ales cu 7 interpretari total diferite!in linie mare anumite lucruri,erau la fel,dar in esenta destul de diferite!dar ceea ce e interesant, mi s au intamplat,alte lucruri in viata,la polul opus celor spuse!nu ma asteptam la nu stiu ce ,,minuni,,am vrut sa vad parerea mai multor astrologi si am ajuns la concluzia ca horoscopul este,,divertisment,,unul f.placut,citesc,ma informez,dar viata mea isi urmeaza cursul,scris!sunt astrologi extraordinari de priceputi la ce fac,ii respect si admir,e o munca titanica,pt.realizarea horoscoapelor,dar sunt si ei doar,,oameni,,!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vedeti povestea asta,cu accidentul aviatic,o astroloaga,i a prezis lui adrian iovan,asa(pana in 55 ani vei avea un obstacol,un accident sau chiar moartea)acum vreo 5ani.el a raspuns f.linistit ca se poate.sunt absolut convinsa ca se pot face previzuni uneori cu maxima precizie,dar D ZEU,ne scrie destinul!asa a trebuit sa se ntample!asta a fost destinul lui,cum spunea o alta astroloaga,cu orice ar fi gresit omul acesta,in trecut faptul ca a facut tot ce era posibil pt.celalti,cu pretul vietii lui,II aduce MANTUIREA!un om mantuit!destinul fiecaruia sta scris! dzeu.sa l odihneasca!si pe fata aceea,care uitati ca,nu trebuia sa urce in avion!a luat locul alteia!de ce,OARE?pt.ca destinul ei atat a fost!se cauta vinovatii,acum dar DESTINUL asa le a fost!astrologia este extraordinara,ii iubesc si admir pe astrologii adevarati!dar D ZEU.care ne a creat ,ne a dat o menire,fiecaruia!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.