Horoscop Capricorn februarie 2014

Horoscopul Capricornului februarie 2014 anticipeaza aparitia unor subtile dar hotaratoare circumstante de bun sau rau augur, ce iti pun la incercare intuitia si capacitatea de a descifra ce se ascunde in spatele aparentelor din relatiile personale, sociale sau financiare.

O serie de neasteptate fluxuri si refluxuri din viata sociala isi pun amprenta asupra ta, prilejuind atat esecuri cat si mari succese, odata cu 5 februarie 2014, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Mercur in Pesti. Toata aceasta vanzoleala, haotica la prima vedere, nu reprezinta decat o reasezare, o redistribuire a rolurilor oamenilor din jurul tau in functie de noi si hotaratoare conjuncturi. Incearca sa inlaturi obstacolele din calea ta pe masura ce se ivesc ca din senin si faci o noua ierarhizare a contactelor umane ce iti favorizeaza interesele.

Sub impactul reintoarcerii lui Mercur retrograd in sectorul Varsatorului, incepand cu 13 februarie, tinzi a-ti rezerva mai mult timp pentru reflectie inainte de a lua niste decizii importante. Aceasta inclinatie este benefica atata vreme cat o tii sub control si nu te lasi cu totul in voia ei intrucat, in caz contrar, existand posibilitatea de a pierde notabile oportunitati, ce nu au cum te astepta pana ce te hotarasti. Pe de alta parte, abilitatea de a observa cu atentie tot ce se petrece in mediul tau inconjurator pare a face casa buna cu intuitia iesita din comun cu care esti inzestrat.

Pe 15 februarie 2014, Luna plina ivita in cerurile Leului iti sugereaza sa echilibrezi balanta dintre ceea ce oferi si ceea ce primesti. In acest context, se impune sa acorzi atentie nu numai propriilor dorinte, ci si acelora ale oamenilor care inseamna mult pentru tine.

Efervescenta intelectuala daruita din 16 februarie de Soarele in tranzit in Pesti te poate ajuta sa iti largesti mai mult sfera de influenta din relationarea sociala. Tii sa iti afirmi cu orice pret opiniile si ai capacitatea de a marca intr-o sporita masura viata oamenilor din preajma ta prin felul in care li te adresezi verbal sau in scris. Pari a comunica mai intens cu rudele, in special cu un frate sau o sora.

Horoscop Capricorn februarie 2014 - Dragoste

Desi, in aparenta, nici o covarsitoare influenta nu isi spune cuvantul asupra vietii tale sentimentale, undeva, in fundalul trairii cotidiene se pun la cale niste evenimente de mare anvergura. Venus si Jupiter sunt pe punctul de a te aduce in pragul unei majore metamorfoze. Poti avea o vaga dar persistenta senzatie ca ti se pregateste ceva, ca relatia ta de cuplu va ajunge la un moment de rascruce, sau ca vei fi antrenat intr-o idila la care visezi de mult timp. Fericirea ori nefericirea ta in dragoste depinde de flexibilitatea ta emotionala, de modul cum vei sti sa te adaptezi unor nemaiincercate provocari ale simtamintelor.

Horoscop Capricorn februarie 2014 - Bani si cariera

Marea minutiozitate cu care te implici in orice sarcina sau proiect profesional nu se impaca deloc cu munca de echipa incepand cu 13 februarie 2014, atunci cand Mercur devine retrograd in a doua casa a Capricornului. Ai la dispozitie o perioada prielnica analizarii bugetului personal si revizuirii felului cum iti cheltuiesti banii.

Luna plina rasarita pe 15 februarie in a opta ta casa faciliteaza adeseori platirea unor vechi si impovaratoare datorii. Poti fi fortat sa ajungi la un anumit aranjament financiar, eventual cu o banca, ori sa iti dai seama ca ai in continuare nevoie de sprijin financiar din partea unei persoane apropiate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn ianuarie 2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn februarie 2014 Horoscop Capricorn februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Se anunta o perioada destul de incerta din punct de vedere emotional, pot simti asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu afirmatia ta, Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. pt.f.multe zodii perioada asta pana in 5,6martie,este dificila sau chiar grea,pe mai multe planuri!rabdare sa trecem si de februarie!

    RăspundețiȘtergere
  4. wooow.......Privind in urma, exact pe 15 februarie am pus capat unei relatii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si ca dv.si altii au avut parte de despartiri sau separari in ian,feb.sa dea d zeu,sa ne fie mai bine din martie incolo!traim cu speranta asta!nu prea am auzit sau vazut lucruri pozitive,reusite in nici un un plan al vietii cam la nimeni,de cand a inceput anul asta!cam prost si greu la toti,peste tot!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.