Horoscop Rac februarie 2014

Horoscopul Racului februarie 2014 este marcat de o profunda explorare a lumii interioare si exterioare, avand darul de a te indruma si a te mobiliza catre veritabilele tale nazuinte si valori personale.

Viziunile generoase despre viata si destinul tau, proiectele ambitioase asumate in ultimul timp isi cer cu insistenta niste corectii odata cu 5 februarie, atunci cand Mercur devine retrograd in Pesti si a noua casa a Racului. Este vorba mai ales despre mici lucruri de amanunt, despre "caramizile" fara de care nu ai cum cladi in lumea reala edificiile visurilor tale. Din fericire, intuitia daruita de acest aspect astral te ajuta sa descifrezi ceea ce este cu adevarat semnificativ in multimea de detalii asociate cu planurile tale. Totodata, gratie reevaluarii tale, ai prilejul de a-ti descoperi talente ori resurse interioare insuficient exploatate pana acum.

Din 13 februarie 2014, sub influenta lui Mercur retrograd amplasat in Varsator, te poti simti provocat sa investighezi tot ce se intampla in preajma ta, sa nu accepti aparentele adeseori inselatoare ale lumii. Desigur, aceasta inclinatie este de bun augur, iti poate fi de un real folos atat din punct de vedere material cat si spiritual, insa nu trebuie sa te incapatanezi a cauta cu orice pret un inteles chiar si acolo unde nu este nevoie de asa ceva. Concentreaza-te catre ceea ce este important pentru tine, si nu aborda cu o excesiva seriozitate aspecte ale vietii care nu au cum te sprijini in evolutia personala. Inventivitatea si spontaneitatea ce te strabat par a-ti darui solutii neasteptate ale unor probleme neasteptate.

Luna plina aparuta pe 15 februarie in cerurile Leului te determina sa te confrunti cu tine insuti, sa iti estimezi valoarea personala, mai cu seama in ceea ce priveste expresivitatea ta sau modul cum stii sa impui altora ceea ce pretuiesti mai presus de orice. Poate ca este timpul sa lasi putin modestia deoparte, si sa le demonstrezi celorlalti care iti sunt realizarile din cariera, din sfera familiala si cea sociala.

Marcat de un fel de pasivitate in viata sociala, pari a te focaliza, incepand cu 18 februarie 2014, asupra credintei personale, a unor preocupari tinand de cultura, religie sau filozofie. Poti fi insufletit de gandul ca nimic nu este intamplator, si ca toate aspectele si evenimentele existentei sunt corelate intre ele prin mijlocirea unei forte universale. O calatorie sau o chestiune asociata cu studiile este pe cale sa te aduca in preajma unor oameni importanti, recunoscuti pentru eruditia sau intelepciunea lor. Poti intalni un fel de maestru sau guru, avand abilitatea de a te calauzi pe calea spre obiectivele tale cele mai importante.

Cuadratul lui Jupiter cu Uranus din 26 februarie are potentialul de a te aduce in preajma unor intamplari sau experiente de viata inedite. Lucruri iesite din comun tind a te inconjura si a-ti inspira o gandire originala, chiar excentrica. In acelasi timp, multe aspecte aparent stabile ale vietii  tale sunt pe punctul sa treaca printr-o schimbare. Desi existenta iti sta sub semnul imprevizibilului, daca ai capacitatea de a te adapta, norocul pare sa fie de partea ta. Neastamparul interior, setea de libertate si implicarea in situatii neobisnuite iti faciliteaza o tranformare personala la care nu ai visat dar tinde a fi mai mult decat satisfacatoare pentru tine.

Horoscop Rac februarie 2014 - Dragoste

Desi afectiunea din relatia de cuplu nu pare a fi stirbita de vreun eveniment de rau augur, nu este exclus sa fii ispitit catre o aventura erotica efemera incepand cu 13 februarie, ca efect al parcursului retrograd al lui Mercur in a opta ta casa. Fereste-te de orice tip de infidelitate, si incearca sa imaginezi cat de mult te-ar putea impovara sentimentul de vinovatie fata de tovarasul tau de viata...

Pe 15 februarie 2014, Luna plina din a doua casa a Racului scoate adeseori la iveala o intensa stare emotiva, conducand direct spre o revitalizare a relatiei in doi. Strabatut de o inalta senzualitate, ai ocazia de a petrece desfatatoare clipe de intimitate alaturi de persoana iubita, experimentand alaturi de ea noi si creative cai de impartasire. Se impune, totusi, regasirea unui autentic echilibru al daruirii reciproce, intrucat poti fi tentat sa neglijezi intrucatva dorintele partenerului tau, proritizand propriile tale placeri.

Horoscop Rac februarie 2014 - Bani si cariera

Situatia ta financiara poate trece printr-o transformare sub efluviile Lunii pline ivite pe 15 februarie in a doua ta casa. Este posibil sa finalizezi plata unor rate, sa platesti o datorie, sa duci pana la capat un proiect financiar sau sa ti se modifice veniturile lunare. Mare atentie la felul cum iti cheltuiesti bani, pentru ca pari a fi ispitit sa faci cumparaturi inutile, lasandu-te in voia unor capricii de moment.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac ianuarie 2014
Horoscop Rac februarie 2014 Horoscop Rac februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Pt cei singuri ,de cand saturn si luna neagra isi face de cap cu ei, ce ne poti spune ?

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi ar placea sa existe art.aici,care sa explice semnificatiile astrologice(lilith,si mai ales perioadele negative)nu ma pricep,dar as vrea sa citesc.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am constatat ca in anul in care Jupiter,MARELE BENEFIC tranziteaza cate o zodie,apare si acest LILITH, MARELE MALEFIC si umbreste tot ce se poate. Cum stau lucrurile de fapt? LILITH sta in zodie tot atat cat sta si Jupiter? Merg paralel,incurca sau nu cu ceva LILITH ?Mai multe explicatii si detalii pe aceasta tema ne poti oferi,Diana? Ar fi f.interesant si necesar. Vino si cu ceva exemple concrete.Multumim.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.