Microsoft va lansa o noua versiune Windows in 2015

O noua versiune Windows este anuntata a se lansa in aprilie 3015.

Mai multe detalii despre reactualizarea lui Windows 9, supranumita "Threshold," adica "prag / nou inceput / punct de plecare," vor fi date publicitatii la conferinta Windows "Build developer" din aprilie 2014, potrivit bloggerului Paul Thurrott.

Printre altele, la acest eveniment,  se asteapta o reactualizare a lui Windows 8.1 si a lui Windows Phone 8.1.

Tot cu acest prilej, se pare ca Microsoft va anunta o revizuire a limbajului sau de design Metro din Windows 9, si, desi nu se va lansa o versiune alfa  in timpul conferintei din aprilie 2014, compania are de gand sa dea de veste despre noi trei caracteristici de baza ale lui Windows 9 inainte ca varianta finala sa ajunga la vanzare.

Desigur, aceste proiecte se pot schimba, dar este indubitabil ca Microsoft este cat se poate de dezamagit de slaba popularitate a recent lansatului Windows 8.1.


Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Intelink, internetul ascuns al servicilor secrete americane

Larry Page de la Google, cel mai puternic om din istoria omenirii?

Daca ai folosit recent Yahoo, calculatorul tau poate fi virusat
Microsoft va lansa o noua versiune Windows in 2015 Microsoft va lansa o noua versiune Windows in 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 13, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Degeaba scot cei de la Microsoft windows 9 ca nu o sa aiba un succes cu el. Asa cu ai scris si in articol "Microsoft este cat se poate de dezamagit de slaba popularitate a recent lansatului Windows 8.1." Cele mai bune windowsuri ramat tot Xp si windows 7.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce ai cumparat Windows XP, afli ca nu mai este bun si trebuie sa-l schimbi (din 8 aprilie 2104, Microsoft nu mai ofera suport pentru XP). Probabil mizeaza pe faptul ca multi useri de XP vor migra spre Windows 8.1. Eu nu cred ca Windows este ce-a mai buna optiune, cel putin pentru taskurile curente (navigare, email, editare texte ).

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea voastra parerea mea !!! este ca ff bine scot de ex eu am windows 8 si perge perfect consuma putine resurse... abia astept sa vad versiunea cea noua !!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.