Extrateresti si OZN-uri in urma cu 10.000 de ani?

Filmul "Ancient Aliens”" ("Extraterestri stravechi") de pe History Channel a devenit extrem de popular, adunand pana acum mai mult de 700.000 de like-uri pe Facebook. Unii cercetatori afirma ca artefactele raspandite in toata lumea dovedesc ca stramosii nostri au avut un contact direct cu calatori din spatiul extraterestru. Picturile din pesteri, de acum 10.0000 de ani, descoperite in Valcamonica, Italia, infatiseaza oameni purtand ceea ce seamana izbitor cu niste costume spatiale.

Misterioase discuri din piatra avand o vechime estimata de circa 10.000-12.000 de ani contin in inscriptiile lor o relatare detaliata a aterizarii unor OZN-uri. Iata cateva din dovezile ce sustin teoria sosirii pe pamant a extraterestrilor inca din timpuri stravechi.

Masinile zburatoare din vechile legende indiene


Masina zburatoare din vechile legende
Textele si sculpturile sanscrite din India antica fac multe referiri la masini zburatoare, cunoscute sub numele de Vimanas, despre care se spune ca au adus pe pamant fiinte din alte lumi.

In satul Piska Nagri, din statul Jharkahnd, India, geologul Nitish Priyadarshi a studiat uriase urme de picioare sculptate cu mii de ani in urma care, potrivit legendelor locale, semnifica sosirea unor zei din ceruri in acele locuri. Un lucru remarcat in mod special de Nitish Priyadarshi este imaginea sculptata a unui obiect zburator din vecinatatea urmelor de pasi.
Urmele de pasi pe o stanca din satul Piska Nagri
"Urmele de pasi si obiectul zburator apar pe o parte si alta a aceleiasi stanci. Poate ca au fost sculptate pentru a arata ca cei doi regesti zei au venit acolo la bordul acelui obiect zburator," a declarat  Priyadarshi magazinului "Epoch Time" anul trecut.



Desertul Nazca din Peru

 In anul 1920, atunci cand un avion a inceput sa zboare deasupra desertului Nazca din Peru, aviatorii au fost uimiti peste poate de ceea ce au vazut dedesupt - niste desene uriase intinzandu-se pe mai mult de 50 de mile, unele avand o lungime de 180 de metri. S-a apreciat ca aceste glife au fost sculptate intre anii 300 i.Hr. si 800 d.Hr. Arheologii si antropologii nu stiu cum sa si le explice nici in zilele noastre.

Glifa astronautului din desertul Nazca
Unii spun ca oamenii care le-au creat nu au fi putut-o face fara a beneficia de sprijinul cuiva aflat cu mult deasupra pamantului. Altii sunt de parere ca au putut fi realizate fara un astfel de ajutor, prin intermediul unor planuri foarte bine puse la punct. De ce oamenii au creat astfel de imense glife, ce pot fi zarite numai din cer, continua sa ramana un mister.

Una din uriasele glife a fost numita "astronautul". Altele reprezinta animale si forme geometrice.

Dropa din China antica

In anul 1938, sute de discuri din piatra descriind intalniri cu extraterestri au fost gasite in pesterile din muntii Baian-Kara-Ula din China, conform ISRPPA (Society for the Research and Preservation of Paranormal Artifacts / Societatea internationala pentru investigarea si prezervarea artefactelor paranormale). ISRPPA se prezinta drept o organizatie non-profit alcatuita din arheologi, paleontologi, studenti si profesori.

Discurile evaluate la o vechime de 10.000 - 12.000 de ani au fost descoperite in timpul unei expeditii conduse de doctorul Chi Pu Tei. Hieroglifele de pe discuri povestesc despre nave spatiale aterizate in munti, pilotate de niste oameni numiti "Dropa."

ISRPPA  a furnizat un fragment dintr-o declaratie a lui Tsum Um Nui: "Dropa au coborat din ceruri in navele lor. Barbatii, femeile si copiii din imprejurimi s-au ascuns in pesteri de zece ori inainte de rasarit. Atunci cand, in cele din urma, au inteles limbajul semnelor fiintelor Dropa, si-au dat seama ca noii veniti aveau intentii pasnice."

Desi se spune ca aceste discuri au fost depozitate in mai multe muzee din China, si ca o parte din ele au fost trimise pentru analize in URSS, ele par sa fi disparut fara urma. ISRPPA nu a reusit sa le localizeze, dar a gasit o fotografie a unor din ele intr-un muzeu din localitatea Cen, la sud de Guangzhou, fotografie facuta inainte ca discurile sa fie retrase expunerii publice.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare

O piatra misterioasa in fata Rover-ului de pe Marte

Un OZN observat de NASA pe Marte?
Extrateresti si OZN-uri in urma cu 10.000 de ani? Extrateresti si OZN-uri in urma cu 10.000 de ani? Reviewed by Diana Popescu on februarie 01, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. " Ancient Aliens" este unul din documentarele mele preferate. Erich von Daniken, G. Tsoukalos, D. Childress si altii, prezinta cu mult patos dovezi palpabile despre existenta extraterestrilor antici.

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe mine ma incanta aceste informatii,dar la modul fictiv,de since finction,desi poate sunt dovezi reale,nu cred ca exista extraterestrii!toate dovezile acestea pot avea o explicatie,dar nu cred ca exista in realitate aceste fiinte!nu vreau sa supar pe nimeni,este parerea mea si atat!fiecare sa creada ce vrea!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.