Horoscop Berbec martie 2014

Horoscopul Berbecului martie 2014 marturiseste despre o temeinica revenire la radacinile sinelui, dar si despre o fericita descatusare a energiilor si resurselor personale, capabile a te sprijini in afirmarea personalitatii si a obiectivelor tale cele mai importante. Se impune totusi o atitudine intelegatoare, rabdatoare in relatiile de parteneriat si relevarea catre lume a autenticei tale fiinte, detasate de conventionalisme si ipocrizii.

Pacla de ambiguitate ce parea a pluti in jurul prietenilor tai  din 13 februarie este pe cale sa se risipeasca treptat inca de la inceputul lunii martie, ca efect al iesirii lui Mercur din aspectul retrograd in Varsator. Intr-un fel sau altul, in ultimele saptamani a avut loc o testare a onestitatii amicilor tai mai vechi si mai noi, asa ca acum ar trebui sa stii pe cine te poti baza si pe cine nu. Este vremea , asadar, sa te focalizezi pe intarirea legaturilor cu prietenii ce iti sunt fideli, mai ales ca, peste nu foarte mult timp, vei avea nevoie de o mana de ajutor sau de un sfat bine intentionat.

Luna noua aparuta pe 1 martie 2014 in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului te invita sa iti redescoperi bogatia interioara, sa  te deschizi spre primavara printr-o renastere spirituala. Aceasta Luna noua isi face loc intr-o regiune astrologica dedicata subconstientului , solitudinii, aspiratiilor spirituale, secretelor (ale tale dar si ale celor pe care altii nu vor sa ni le dezvaluie), dusmanilor ascunsi, unor institutii precum spitalele si inchisorile. Ai nevoie de mai multa singuratate pentru a te revitaliza, remotiva, si a te confrunta cu probleme subconstiente ori psihologice care te pot macina de mult timp.

Incepand cu aceeasi zi de 1 martie, Marte capata o turnura retrograda in Balanta, amenintand sa te aduca in preajma unor confruntari cu parteneri din viata personala, sociala ori profesionala. Este esential sa iti pastrezi cat mai mult rabdarea, sa nu te agati de punctele tale de vedere si sa incerci sa intelegi si opiniile oamenilor apropiati. Pana la urma, ar trebui sa dai intaietate lucrurilor care te apropie si nu celor care te indeparteaza de persoanele cu care esti intr-o relatie de asociere. Nu se anunta o perioada prielnica infiriparii de noi si promitatoare parteneriate.

Din 2 martie 2014, este randul lui Saturn sa devina retrograd, in Scorpion si a opta casa a Berbecului. Saturn obisnuieste in acest context sa atraga atentia asupra necesitatii de a nu face nici un rabat in a-ti afirma personalitatea si telurile care te reprezinta in mod esential. Daca persisti in a purta o masca in sfera sociala si cea personala, risti sa te confunzi cu ea, sa-ti pierzi autenticitatea si, in acest fel, chiar sansa de a fi fericit cu adevarat. Acest aspect astral aduce in prim plan onestitatea fata de ceilalti, dar si fata de tine insuti. Cu toate acestea, numai in fata instantei propriei constiinte poti decide daca esti un invingator ori un invins al vietii.

Viitorul pare a-ti surade sau, cel putin, esti cutreierat de o benefica stare de optimism din 5 martie, atunci cand Venus patrunde pe taramurile Varsatorului. In special in relatiile sociale, tinzi a fi atras catre independenta, libertate si neconventionalism.

Data de 6 martie marcheaza trecerea lui Jupiter in aspect direct in Rac si a patra casa a Berbecului. Aceasta conjunctura astrala poate prilejui intalnirea nu tocmai intamplatoare a unor oameni ce si-au pus amprenta asupra copilariei tale. Totodata, ai ocazia de a ameliora relatiile cu niste rude de care te-ai instrainat de ceva vreme. Oricum, famila devine o prioritate, la fel ca si reactualizarea unor aspecte esentiale din trecut.

Revenirea lui Mercur in Pesti odata cu 17 martie 2014 iti reimprospateaza nazuinta de a te apleca intr-o sporita masura asupra lumii tale interioare sau a mesajelor subconstientului. Imaginatia, intuitia si abilitatea de a-i percepe pe cei din jur dincolo de aparentele exterioare iti aduc mari avantaje, mai cu seama in comunicare. Poti fi strabatut de aspiratia de a lasa deoparte obligatiile zilnice pentru a te pune in slujba unui inalt ideal.

Sextilul lui Venus cu Uranus din 18 martie evidentiaza o comunicare extrem de incitanta, neobisnuita si plina de provocari cu oamenii din jurul tau. Pari a te simti bine impreuna cu persoane interesante, cat mai iesite din comun, si ai prilejul de a te bucura de surprinzatoare intalniri si evenimente sociale. Tinzi a te implica in activitati de grup, alaturi de prieteni, si a relationa cu oameni din diverse medii sociale. Rutina continua sa te apese, dar forta creativa pe care o ai la dispozitie te poate ajuta sa faci ceva remarcabil.

Soarele calatoreste prin Berbec si intaia ta casa incepand cu 20 martie 2014, netezindu-ti calea catre o reinnoire a sinelui, o intensificare a increderii in tine insuti si in resursele interioare de care te poti folosi pentru a-ti duce la bun sfarsit telurile ambitioase. Spontaneitatea si impulsivitatea te sprijina in marirea popularitatii sociale, cu toate ca unora nu le poate conveni atitudinea ta directa si felul nemijlocit in care iti afirmi dorintele si interesele. Este timpul sa intinzi mana pentru a lua ceea ce meriti ori crezi ca ti se cuvine! Fara nici un fel de ezitare!

Pe 30 martie, Luna noua din cerurile Berbecului accentueza tendintele anterioare. Luminile reflectoarelor te urmaresc in continuu si ai sansa de a face o pregnanta impresie celor din preajma ta, indiferent daca este vorba despre colegi, sefi, prieteni sau cunostiinte. Simpla ta prezenta pare a-ti deschide porti inchise altadata cu o mie de lacate. Implica-te in lucrurile pe care iti place sa le faci, urmeaza-ti propria-ti cale, nu te da inapoi de la inspirate initiative personale, si succesele nu vor avea cum sa te ocoleasca!

Horoscop Berbec martie 2014 - Dragoste

Armonia din relatiile de cuplu este pe punctul de a fi destramata odata cu 1 martie 2014, drept urmare a tranzitului retrograd al lui Marte in a saptea casa a Berbecului. Mai ales intr-o legatura in doi de durata, este important sa iti aduci aminte ca nu esti singurul care se straduieste ca lucrurile sa mearga bine. Intampina cu respect toate initiativele si proiectele persoanei iubite, chiar daca acestea par a esua, si spera ca te vei bucura de acelasi generos tratament. In acest interval de timp, conteaza mai putin ceea ce reusiti sa realizati fiecare din voi, cat mentinerea unei autentice reciprocitati afective, afirmarea vointei de a va sprijini unul pe celalalt si a intari astfel conexiunea dintre voi.

O relatie de prietenie se poate transforma pe nesimtite intr-una de dragoste sau poti intalni un potential partener de cuplu prin intermediul unui prieten. In acest fel se manifesta adeseori tranzitul lui Venus in a unsprezecea ta casa, tranzit ce debuteaza pe 5 martie. Pari a simti nevoia sa fii alaturi de cineva capabil a-ti impartasi interesele si pasiunile. O legatura de cuplu care ia nastere in astfel de conditii se bazeaza initial pe un raport mental, intelectual, si mai putin pe o fierbinte pasiune.

Horoscop Berbec martie 2014- Bani si cariera

Activitatea profesionala poate fi  covarsitoare sub povara unui potop de noi sarcini si responsabilitati ce iti apasa pe umeri, fie extrem de plictisitoare, sub efluviile Lunii pline aparute pe 16 martie 2014 in Fecioara si a sasea casa a Berbecului. Pari a fi astfel provocat sa-ti iti raspunzi unor serioase intrebari legate de modalitatea in care iti organizezi viata cotidiana si de ceea ce iti doresti sa faci cu adevarat in cariera. Este posibil sa te indrepti catre o perfectionare profesionala sau o schimbare a domeniului de activitate profesionala.

Sub influenta sextilului dintre Venus si Uranus din 18 martie, esti mai inclinat decat de obicei sa-ti asumi riscuri financiare, si, chiar daca acestea se pot dovedi profitabile, nu ar trebui sa excluzi posibilitatea unei considerabile pierderi.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Berbec ianuarie 2014
Horoscop Berbec martie 2014 Horoscop Berbec martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Buna Diana, ai ceva cu varsatorii ?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga anonime sa ghicesc ca esti varsator ? :-?

      Ștergere
  2. Mai,cum sa aiba ceva cu varsatorii?a luat zodiile la rand si vine poate maine randul varsatorului!astrologii fac astrograme,nu au ceva cu zodiile!cristina sunt si am rabdare sa mi vina randul,varsator fiind!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca bine spui tu cristina,daca ar avea ceva cu varsatorii DIANA,ar insemna ca nu este un bun sau impartial,astrolog.pt.ca astrologii se ocupa cu previziunile tuturor zodiilor,asta este obiectul muncii lor,nu sa faca ,,departajare,,intre zodii.asta cred eu si nu cred ca ma insel!mai avem putina rabdare,poate vine si randul varsatorului.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.