Mesaje de dragoste

Atunci cand scrii ori transmiti un mesaj de dragoste acelei fiinte speciale si unice din viata ta este vital sa o faci din toata inima, sa lasi deoparte frazele de-a gata si sa iti exprimi cat mai mult individualitatea, sa fii cat mai personal si spontan. Ar trebui, asadar, sa eviti a folosi vechi si uzitate sabloane verbale, sa te feresti de tocite si prafuite mesaje ori sms-uri care nu au cum a-ti exprima cu adevarat simtamintele. Un mesaj de dragoste inedit, iesit din comun, poate aduce un fior de un inimaginabil extaz in sufletul persoanei iubite, o poate face sa te admire si sa te desluseasca pana in strafundul fiintei tale, o poate determina sa inteleaga cat de multe eforturi esti in stare sa depui pentru a-i fi alaturi si a o ajuta sa fie ea insasi.

Chiar daca nu iti gasesti timpul sau nu ai talentul de a-ti transpune in cuvinte simtamintele, nu ai motive sa te ingrijorezi peste masura. Poti, in acest caz, sa adaptezi, sa transformi un anumit sms sau mesaj de dragoste in propriile tale vorbe, astfel incat sa-l poti face unic si autentic.

mesaje iubire
Iti ofer aici cateva mici sfaturi ori indrumari capabile a te sprijini sa-ti dezvalui in mod personal sentimentele atunci cand scrii un mesaj de dragoste...

Incearca ca mesajele tale sa fie cat mai scurte cu putinta. Mesajele lungi pot sa para anoste sau terne in lumea noastra plina mereu de variate si superficiale grabiri.

Nu te lansa in mesaje prea complexe ori complicate, si nu te aventura sa folosesti un limbaj care nu iti apartine. Nu-l face pe destinatarul mesajului tau sa caute in dictionar sau sa ceara ajutorul altcuiva pentru a intelege sensul cuvintelor tale. Nu este nevoie sa pui la cale o opera literara!

Daca nu ai astfel de veleitati, exprima-te cat poti de simplu, dar cu o cat mai mare sinceritate. In acest fel, in mod garantat, simtamintele tale isi vor gasi ecou in mintea si sufletul persoanei indragite. Pe de alta parte, daca ai cat de cat talent literar, nu te jena sa ti-l pui la treaba, dar tine cont si de inzestrarile ori personalitatea celei/celui caruia ii trimiti mesajul. Daca,  de exemplu, persoana careia ii scrii straluceste mai mult prin abilitati logice, nu are nici un rost sa te complici in sofisticate mijloace de exprimare literare! Fii tu insuti, dar ai grija totodata sa tii seama cui i te adresezi!

Atunci cand scrii un sms ori un mesaj de dragoste, nu fii niciodata prea serios. Ingaduie-ti macar cativa stropi de ghidusie, de joaca, si nu te jena sa glumesti.
Inainte de a incepe sa scrii, inchide-ti ochii si gandeste-te la ea/el, gandeste-te ce poti face pentru ea/el, readu-ti in inima sentimentele pentru ea/el, reflecteaza cum ti-ar fi viata fara ea/el. Incearca sa descoperi primele lucruri care-ti vin in minte atunci cand te gandesti la ea/el!  Daca procedezi in acest fel, cuvintele vor veni de la sine si vei putea scrie,nestanjenit de nimeni si nimic, cel mai frumos mesaj de dragoste potrivit tie si fiintei iubite!

Iata cateva texte ce te pot inspira si calauzi:



Mesaje de dragoste | SMS-uri de iubire

Dragostea la prima vedere in citate, aforisme, maxime

Mesaje de Dragobete

Maxime , cugetari , aforisme despre dragoste

Mesaje de Sfantul Valentin in engleza si romana

Indragostitii in citate , aforisme , maxime

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba germana

Dragostea si minciuna.Aforisme , citate, maxime

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba italiana

Dragostea neimpartasita in citate, aforisme, maxime

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba franceza

Dragostea si fidelitatea.Maxime , aforisme , citate

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba spaniola

Mesaje / SMS-uri de dragoste in limba engleza

Mesaje de dragoste Mesaje de dragoste Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. pai cam asa functioneaza, cel putin la mine. sentimentul de impartasire si intelegere este foarte puternic si motivant. e drept ca virtejul vietii de zi cu zi face ca uneori mesajul sa nu nimereasca intr-un moment propice dar, keep on doing it...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Am citit cateva articole pe acest blog si mi se pare interesant. Daca doresti ca blogul tau sa apara in lista celor mai cunoscute bloguri din Romania, lasa un mesaj aici: http://romaniachat.ro/bloguri/

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articolul! Mesajele simple, dar din inima, ajung la sufletul persoanei iubite, asa cred. Nu trebuie ca mesajul sa fie pompos pentru a impresiona pe cineva, drag noua!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.