Horoscop Fecioara mai 2014

Horoscopul Fecioarei mai 2014 lasa sa se intrezareasca o fertila comunicare cu oamenii din preajma ta, punerea in valoare a unor esentiale resurse interioare, necesitatea de a-ti prioritiza preocuparile, precum si o intensa si norocoasa implicare in sfera profesionala si cea financiara.

Deviza Fecioarei in Horoscopul mai 2014: Cel mai important lucru in comunicarea cu oamenii  este sa auzi si ceea ce nu se spune.

Horoscop Fecioara mai 2014 - Horoscop general

Luna plina ivita pe 14 mai 2014 in cerurile Scorpionului si a treia casa a Fecioarei iti confera niste clare atuuri cu comunicarea cu cei din imediata ta apropiere. Daca logica si ratiunea  continua sa-ti fie aliati de nadejde, efervescenta emotionala care te insufleteste in acest context astral daruieste o mare putere de convingere cuvintelor si ideilor tale. Nu este exclus sa-ti fie puse la incercare, mai cu seama in interactiunea cu ceilalti,  forta personalitatii si credinta in idealurile tale.

Odata cu 20 mai, reintoarcerea lui Marte in aspect direct in Balanta are  potentialul de a-ti redeschide ochii asupra celor mai importante talente si resurse interioare, si a unor cai curajoase de a le valorifica. Perseverenta pusa in slujba obiectivelor tale esentiale te poate ajuta sa ai reusite in situatii in care altii sunt distrasi de  marunte proiecte personale. Ai, totodata, prilejul de a-ti crea noi canale de comunicare si a inchega contacte cu oameni extrem de folositori in viitorul apropiat.

Viata de familie ori cea sentimentala sunt cumva adumbrite incepand cu 21 mai 2014, sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni. Ai inclinatia de a te angaja pana peste cap in preocupari sociale si profesionale dar, pentru a avea parte de reale succese, este necesar sa iti tii in frau predispozitia de a te ocupa de prea numeroase lucruri in acelasi timp. Pari a te simti in lume ca pestele in apa, a-ti inmulti schimbul de mesaje cu oamenii din jur si a-ti largi sfera de influenta.

O perioada caracterizata de multiple si fertile discutii cu cei din sfera ta sociala este anticipata odata cu 29 mai, ca efect al calatoriei lui Mercur in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei. Este de asteptat ca prietenii, copiii tai ori cei a unei rude, sau o colectivitate din care faci parte sa joace un mai mare rol in viata ta. Poti adopta o noua viziune despre existenta, avand putinta de a transforma felul cum comunici, oamenii pe care ii intalnesti sau activitatile in care te implici. Straduieste-te sa nu te lasi in voia senzatiei ca nu esti apreciat de ceilalti ori ca telurile tale sunt prea inalte pentru a fi atinse vreodata.

Horoscop Fecioara mai 2014 - Dragoste

Din 3 mai 2014, prezenta planetei Venus in Berbec si a opta casa a Fecioarei iti furnizeaza o navalnica abordare a vietii amoroase. Nu mai esti dispus sa te ascunzi dupa cuvinte si conveniente, fiind gata sa mergi direct la tinta, sa initiezi o furtunoasa poveste de dragoste ori sa ii spui nemijlocit fiintei iubite ce anume iti doresti. Pari a traversa o perioada plina de o fierbinte pasiune, de eliberare a unei senzualitatii probabil refulate pana acum.

Horoscop Fecioara mai 2014 - Bani si cariera

Tranzitul lui Venus in a opta ta casa marcheaza odata cu 3 mai un interval de timp propice imbunatatirii sigurantei financiare. In special banii detinuti sau investititi impreuna cu altcineva par a da roade neasteptat de mari. Unii nativi din Fecioara pot profita de o mostenire, un cadou venit parca din cer, un parteneriat avantajos sau niste oportunitati de afaceri.

Un ciclu al existentei de-a lungul caruia se impune sa iti focalizezi intr-o mai mare masura energia catre munca este inaugurat incepand cu 7 mai 2014, atunci cand Mercur patrunde pe teritoriile Gemenilor si ale celei de-a zecea case a Fecioarei. Treci printr-o vreme prielnica dezvoltarii abilitatilor profesionale sau analizarii si relansarii carierei. Se intrevede o sporita luare de contact cu superiorii ori persoane aflate in varful ierarhiei de la serviciu. Daca ai ceva de spus, daca iti doresti o marire de salariu sau o alta forma de recunoastere a muncii tale, este bine sa zici pasul acum!

Niste incurcaturi sau tergiversari financiare sunt pe punctul de a dispare din 20 mai, gratie iesirii lui Marte din tranzitul retrograd in a doua ta casa. Veniturile salariale, dar mai ales cele provenite din afaceri tind sa creasca semnificativ.

Ambitia iti ajunge la inalte cote din 21 mai, ca efect al tranzitului Soarelui in a zecea casa a Fecioarei. Inca o data, pari a fi atras in cercul unor oameni influenti, capabili a-ti schimba notabil traiectoria profesionala. Creativitatea si spiritul responsabil de care dai dovada in aceasta conjunctura astrala au darul de a atrage atentia asupra ta.

Pe 28 mai 2014, Luna noua din Gemeni invigoreaza tendintele de mai sus, contribuind la marirea numarului de oportunitati si conexiuni asociate cu cariera ta. Pe de alta parte, poti fi impovarat de mai multe responsabilitati si sarcini pentru a reusi sa te achiti in mod eficient de toate. Concentreza-te asadar numai asupra lucrurilor cu adevarat importante sau care nu ingaduie nici o amanare.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara martie 2014
Horoscop Fecioara mai 2014 Horoscop Fecioara mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.