Horoscop Gemeni iunie 2014

In acest horoscop Gemeni iunie 2014 se anticipeaza o contradictorie impletire intre evolutia spirituala si preocuparile materiale. Chiar daca afirmarea sociala si degustarea deliciilor vietii sunt favorizate, se impune o clara delimitare intre fantezie si realitate, precum si o mare prudenta in demersurile profesionale, financiare si amoroase.

Deviza Gemenilor in Horoscopul iunie 2014: "Suntem mai des infricosati decat raniti cu adevarat, si suferim mai mult din pricina imaginatiei decat din cauza realitatii." Seneca

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Horoscop general

Sub influenta sextilului dintre Soare si Uranus de pe 6 iunie 2014 poti fi patruns de un rar neastampar al mintii si trupului, ce te determina sa eviti activitatile plictisitoare ori laborioase. Surplusul de energie si nevoia de a te relaxa te imboldesc sa petreci mai multe clipe placute impreuna cu prietenii sau persoanele apropiate. Dicutiile cu cei din jur sunt mai animate ori chiar mai fierbinti decat de obicei.

Din 13 iunie, Neptun devine retrograd in Pesti si a sasea casa a Gemenilor, punand accentul asupra dezvoltarii tale spirituale si a implicarii in generoase cauze privind ajutorarea unor oameni (cunoscuti sau necunoscuti) ajunsi intr-un impas. In acelasi timp, perspectiva ampla, poate chiar idealista, despre existenta insuflata de Neptun este in masura sa dea nastere unor dispute cu parintii ori cu oameni importanti pentru tine din punct de vedere social.

Mercur isi duce mai departe parcursul retrograd revenind pe 17 iunie 2014 in Gemeni si prima ta casa, si scotand la lumina necesitatea de a regandi felul cum te privesc si apreciaza ceilalti. Desprinde-te de orice fel de legaturi amicale ori de adversitate ce iti pun bete in roate! In pofida faptului ca te simti atasat de unii oameni, daca acestia iti infraneaza libertatea si exprimarea, este de dorit sa diluezi, putin cate putin, conexiunea cu ei. In acest fel ai ocazia de a constientiza care iti sunt atuurile si care-ti sunt dezavantajele in drumul spre materializarea obiectivelor tale cele mai importante.

Conjunctia Soarelui cu Mercur din 20 iunie este asociata cu o intensificare a interactiunii cu cei din preajma ta. Te poti vedea silit adeseori sa iti expui opiniile ori sa iti demonstrezi abilitatile. Telefoanele, mesajele de pe mobil sau internet par a avea un mai mare impact decat altadata. Tinzi a acumula dar si a impartasi numeroase si pretioase informatii din mediul inconjurator. O calatorie, in special una scurta, te poate aduce in apropierea unei  mari impliniri. Intrucat pari a te dedica unor multiple si variate sarcini si obligatii, iti poate fi foarte greu sa-ti tragi sufletul si sa te bucuri de o binevenita odihna.

Pe 23 iunie 2014, Venus patrunde in sectorul astrologic al Gemenilor, inspirandu-te sa te integrezi fara nici un fel de probleme in viata sociala, sa iti comunici cat mai direct, mai ferm si mai convingator interesele si nazuintele. Iti doresti sa gusti din plin din placerile existentei, iar oamenii din imediata ta apropiere par a nu-ti refuza aproape nimic. Parcurgi inca o data un ciclu oportun unei schimbari in bine a infatisarii tale exterioare dar, chiar daca nu faci asa ceva, persoana ta tinde a emana un farmec aparte, care ii face pe oameni sa-ti caute frecvent compania.

Cuadratul dintre Venus si Neptun din 29 iunie te incarca cu o maxima sensibilitate emotionala fata de oamenii din sfera ta sociala si profesionala. Cu toate ca poti atrage noi si fascinante persoane in viata ta si ai prilejul de a inchega cu usurinta multe prietenii, exista pericolul de a nu putea distinge intre cine iti este cu adevarat aliat si cine incearca sa-ti faca rau. Nu te poti impiedica sa fii cat mai deschis si mai sincer fata de ceilalti, insa risti sa cazi prada unor enorme deceptii si dezamagiri.

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Horoscopul dragostei

In ziua de 13 iunie 2014, Luna plina ivita in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor este pe cale de a alunga monotonia din viata ta sentimentala. Este posibil sa intalnesti o captivanta persoana, un potential si incitant partener de cuplu, avand menirea de a-ti starni setea de aventura. Poate apare totusi riscul sa-ti inchizi ochii fata de realitate sau ca fantezia sa-ti joace niste feste. Daca te lasi antrenat intr-o idila, adopta politica pasilor marunti pana cand reusesti sa-ti cunosti cu adevarat partenerul.

Tranzitul lui Venus in prima ta casa semnaleaza odata cu 23 iunie o perioada prielnica inceperii unei noi povesti de dragoste ori invigorarii uneia deja existente. Desi atractivitatea daruita de planeta iubirii te ajuta in incursiunile amoroase, pari a fi cumva distant din punct de vedere sentimental.

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Incepand cu 7 iunie 2014, intrarea lui Mercur in turnura retrograda in Rac si a doua casa a Gemenilor inaugureaza o perioada potrivita nu numai limitarii cheltuielilor ci si schimbarii felului in care iti folosesti banii. Daca veniturile tale se micsoreaza, nu ezita sa le directionezi mai ales catre investitii in tine insuti si in obiectivele tale esentiale. Chiar daca nu iti este usor, pune mai curand niste bani deoparte decat sa te bazezi pe niste castiguri viitoare incerte.

Tranzitul retrograd asumat de Neptun in a sasea ta casa din 13 ianuarie 2014 te provoaca sa iti reevaluezi situatia profesionala si sa intrevezi noi cai de a evolua in cariera. Acest lucru este unul pozitiv, dar nu ar fi rau sa abordezi cu mai mult realism conjuncturile de la serviciu si sa nu te lasi angrenat in niste neinspirate conflicte cu colegii ori superiorii.

Calatoria Soarelui pe taramurile Racului si ale celei de-a doua case a Gemenilor insista, odata cu 21 iunie, asupra preocuparilor materiale si a zonei tale de confort. Siguranta financiara capata intaietate si poti fi predispus sa ti-o intaresti prin dobandirea de noi si valoroase posesiuni. Daca reusesti sa-ti concentrezi energia spre munca si finante, ai posibilitatea de a-ti mari semnificativ contul din banca. Desi nu-ti doresti sa te avanti in cheltuieli nesocotite, se poate sa faci cateva cumparaturi notabile avand darul de a-ti satisface niste placeri mult timp refuzate.

Luna noua rasarita pe 27 iunie 2014 in cerurile Racului si a doua ta casa iti reaminteste sa-ti folosesti cu grija timpul, banii si energia interioara. Prudenta si responsabilitatea pe plan financiar sunt repere de baza ale acestui aspect astral.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni mai 2014
Horoscop Gemeni iunie 2014 Horoscop Gemeni iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. pentru taur si berbec nu le ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana,

    Multumim pentru previziuni! Pentru mine sunt un reper important. Sper din suflet ca si pentru Gemeni sa se aseze viata, este tare greu, asa cum si horoscopul realizat de tine indica, este tare greu pentru Gemeni de un timp indelungat, nu se mai gasesc nici pe ei iar singuratatea si dezamagirea sunt in fiecare clipa respirata, insa sunt si multe transformari. Pentru ca suntem un semn dual, posibil ca unii dintre Gemeni sa aiba liniste si un pic de fericire, pentru ca nu e nevoie de mai multa, ajunge pentru inima unui om. Pentru ei ma bucur! stiu atat de bine ce este in sufletul unui geaman cand acolo exista putina fericire...

    Iti doresc continuitate si succes!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, sunt Gemeni si m-a impresionat profund postarea anterioara... Posibil sa fiu dintre acei Gemeni care se incadreaza acum la "posibil ca unii dintre Gemeni sa aiba liniste si un pic de fericire". Poate. Dar revin si spun ca regret tristetea din postarea anterioara: sper doar trecatoare pentru ca energia cerebrala, in primul rand, a Gemenilor, se intinde ca un arc si ii ajuta sa treaca peste caderi si dezamagiri! Doresc din tot sufletul sa vad o revenire sincera de optimism real. Multumesc.

      Ștergere
  3. Am citit parerile celorlalti din alte zodii de pe blogul tau referitor la faptul ca in ultimii trei ani au fost loviti de soarta (asa cum se zice) atit financiar cit si sentimental, adevarul este ca nu au fost atit de tare loviti ca si cei din Gemeni, Sint sigura ca cel putin 70 la suta dintre cititorii blogului tau au acceasi parere cu mine , a venit timpul schimbarii , al refacerii pe toate planurile dupa aceasta perioada intunecata din viata noastra . Cit referitor la Dumnezeu , sa stiti dragii mei ca el schimba cursul planetelor , asa cum poate schimba si viata noastra intr-o clipita .....multumim

    RăspundețiȘtergere
  4. sun zodia gemeni f f suparata pe viata ,imi merge tare rau in toate domeniile oare dumnezeu isi intoarce fata si spre noi gemenii??

    RăspundețiȘtergere
  5. buna Diana
    pe cand horoscopul pe Iulie pt gemeni?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.