Horoscop Pesti iulie 2014

Horoscopul Pestilor iulie 2014 prefigureaza o constanta focalizare catre munca, sanatate si schimbarea stilului de viata, redefinirea si invigorarea credintelor personale, si un bogat aflux de creativitate indreptat in special spre o intensa si auspicioasa activitate profesionala.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Pesti
Horoscop Pesti iulie 2014
O etapa a vietii tale marcata de intarzieri si amanari in proiectele legate de casa si familie se incheie din 2 iulie 2014, ca urmare a iesirii lui Mercur din aspect retrograd in Gemeni si a patra casa a Pestilor. Nimic nu pare sa te mai distraga de la obiectivele tale, cu atat mai mult cu cat dificultatile depasite ti-au intarit vointa si motivatia.

Cunostiintele, prietenii, grupurile sociale tind a juca un mai mare rol in existenta ta din 12 iulie, sub efluviile Lunii pline din Capricorn si a unsprezecea ta casa. Te poti simti limitat de amici ori colegi in ceea ce vrei sa intreprinzi, iar obligatiile tinand de activitatile in echipa par a te coplesi. Ai parte de beneficii daca te orientezi catre un tel cat mai clar si mai realist.

Inceput pe 13 iulie 2014, tranzitul lui Mercur in Rac este favorabil oricarei forme de exprimare a personalitatii tale. Mercur iti deschide noi perspective si te inspira, relevandu-ti unicitatea, individualitatea sinelui tau. Ai, in acest fel, posibilitatea de a-ti pune din plin la treaba creativitatea si a gasi noi si neasteptate solutii ale unor vechi dileme.

Calatoria initiata de Jupiter pe 16 iulie in zona astrologica a Leului este de bun augur pentru munca, sanatate si adaptarea la rutina zilnica. Tonusul fizic si cel mental ajung la inalte cote si orice interventie medicala din aceasta perioada, daca este necesara, pare a fi incununata de succes. Supravegheaza-ti cu grija sporita pofta de mancare pentru a nu pune pe tine niste kilograme in plus.

Din 20 iulie 2014, Saturn revine in turnura directa in Scorpion si a noua casa a Pestilor, sprijinindu-te in cristalizarea unei ferme credinte ori filosofii personale. Dotat cu o mare putere de convingere, ai ocazia de a te alia cu influente persoane pe plan social si profesional. Studiul sau perfectionarea sinelui pot constitui preocupari statornice in acest interval de timp. Incredrea in tine insuti si vointa de a infrange orice obstacol te relanseaza pe calea implinirii destinului personal.

Un ciclu prielnic organizarii activitatilor cotidiene se configureaza odata cu 23 iulie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Leu. Ai la indemana posibilitatea de a te descotorosi de tot ceea ce iti stanjeneste dezvoltarea si libertatea de miscare. Starea de sanatate si relatia dintre trup si minte ajung in prim plan.

Pe 24 iulie 2014, Venus in trigon cu Neptun iti pune la dispozitie o incandescenta intuitie, ce te ajuta in abordarea oamenilor si descifrarea intentiilor lor ascunse. Esti insufletit de imboldul de a-i sprijini pe cei din preajma ta, in special pe un prieten aflat intr-un impas. Pare sa-ti fie mai greu sa te focalizezi asupra responsabilitatilor si obligatiilor de zi cu zi, si trebuie sa ai mare grija la predispozitia de a visa cu ochii deschisi. Avantajul perceptiei  intuitive iti poate fi dat peste cap de un constant idealism.

Marte patrunde pe 26 iulie in zona astrologica a Scorpionului si a noua ta casa, insuflandu-ti o atitudine indrazneata, entuziasta fata de viata. Poti fi cuprins de neastampar si o nepotolita sete de aventura. Tinzi sa iti extinzi activitatile si esti strabatut de o clocotitoare energie canalizata spre studii, calatorii sau noi preocupari. Efectul negativ al acestui tranzit poate consta din imboldul de a-ti promova cu orice pret opiniile si a te lasa atras in infierbantate dispute.

O vadita inclinatie de a-ti cauta nod in papaura si a fi autocritic caracterizeaza din 31 iulie parcursul lui Mercur in Leu, un tranzit ce va iesi in evidenta in Horoscopul Pestilor august 2014. Ai capacitatea sa te eliberezi de tendintele si lucrurile ce iti ingradesc evolutia, mai cu seama de obiceiuri si tabieturi paguboase.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Prezenta lui Mercur in cea de-a cincea casa a Pestilor este asociata din 13 iulie cu o fericita comunicare in relatiile de cuplu. Indoielile dintre parteneri dispar si fac loc unei depline impartasiri a ideilor si simtamintelor.

Una din cele mai oportune perioade in viata sentimentala din acest an incepe pe 18 iulie 2014, gratie tranzitului lui Venus in Rac si a cincea ta casa. Ai prilejul de a intalni o persoana speciala, capabila sa iti infrumuteseze si diversifice existenta, sa te invaluie intr-o atmosfera de farmec si romantism. Marea atractivitate cu care esti inzestrat face posibil sa apara, la un moment dat, mai multi pretendenti la inima ta.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Din 16 iulie, tranzitul lui Jupiter in a sasea casa a Pestilor te determina sa gasesti sporite satisfactii in munca, sa te apleci cu minutiozitate asupra unor semnificative detalii si sa devii mai constient de abilitatile tale. Te poti bucura de avantaje prin intermediul colegilor si colaboratorilor. Iti poti gasi, cu usurinta, un nou loc de munca sau poti avea mai multe beneficii in cel actual. Desi ti se pot incredinta niste sarcini foarte laborioase, pari le indeplini cu placere. Cu cat dai dovada de mai multa integritate si onestitate, cu atat mai mult vei fi apreciat in munca si recompensat pentru eforturile tale.

Trigonul dintre Mercur si Neptun din 19 iulie 2014 este potrivit implicarii intr-o munca necesitand logica si analiza, intrucat pari a fi strabatut de o navalnica, impetuoasa imaginatie. Intuitia iti este de folos mai cu seama intr-o sfera profesionala asociata cu arta.

Uranus isi asuma o miscare retrograda in Berbec si a doua ta casa incepand cu 22 iulie, anticipand o vreme de extreme suisuri si coborasuri in sfera financiara. Poti, deopotriva, sa castigi mari sume de bani, dar si sa ai considerabile si neasteptate pierderi si cheltuieli. Pentru a exploata acest context, se impune sa pastrezi o maxima prudenta si sa fii in alerta fata de orice intorsatura surprinzatoare a sortii.

Vizita Soarelui in a sasea casa a Pestilor intensifica odata cu 23 iulie 2014 influentele lui Jupiter. Respectul fata de tine insuti si ambitia sunt strans legate de domeniul profesional. Inca o data, lucrurile de amanunt reprezinta cheia succesului in controlarea si materializarea unor planuri de anvergura. Eficienta constitue cuvantul de ordine al acestui ciclu solar al vietii tale.

Luna noua rasarita pe 26 iulie in cerurile Leului si a sasea ta casa continua sa te incite si sa te inspire in zona profesionala. Descoperirea unor noi modalitati de a iti creste randamentul si abordarea creativa a sarcinilor iti daruiesc satisfactii si recunoasterea meritelor tale.

Mercur tranziteaza si el din 31 iulie 2014 a sasea casa a Pestilor, insistand asupra dedicarii si preocuparii fata de activitatea profesionala. Ai puterea de a-ti calauzi creativitatea spre aspecte strict practice ale muncii.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Pesti iunie 2014
Horoscop Pesti iulie 2014 Horoscop Pesti iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. pentru taur nu exista horoscop pe iulie ????

    RăspundețiȘtergere
  2. Gemeni si Rac la urma...sper sa merite asteptarea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place maxim ceea ce mi ai prezis draga mea , citesc cu mare interes postarile si daruirea ta intr ale descifrarii ASTRO... G.1

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Diana !Iti doresc un Iulie minunat !!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.