Te iubesc, dar nu pot sa fiu cu tine- poveste de iubire

Ce inseamna cand femeia, fata dupa care esti topit, iti spune: " Te iubesc, dar nu pot sa fiu cu tine" ?

Iata, pe scurt,  povestea de iubire lui Dan, un barbat tanar, din zodia Leu, care iubeste cu efervescenta celor 20 de ani ai sai, o colega de facultate si care, ne cere sa-l ajutam:

"..Am intalnit o fata la facultate, cu care am legat o prietenie foarte rapid si am ajuns sa stam impreuna in banca. Fata este cu un an mai mare ca mine si este zodia taur, are un prieten de un an si 5 luni, cred ca fac in luna august .

Pana prin decembrie, totul a functionat foarte bine, aveam o relatie de prietenie foarte stransa, doar ca relatia noastra de prietenie de atunci era vazuta de colegi ca o relatie intre doi iubiti, pentru ca eram foarte, foarte apropiati, ea ma tinea in brate, ma lua de mana, ma pupa pe obraz...!

Eram nedespartiti, mergeam la facultate impreuna, la plimbari. 
Dupa ceva timp,am incercat sa-mi analizez gandurile si sa ma intreb daca o plac si  daca nu m-am atasat prea mult de ea, pentru ca la un moment dat, fata mi-a spus sa nu imi fac planuri cu ea.

nu pot fi cu tine, dar te iubesc
Te iubesc, dar nu pot fi cu tine!

Am inceput sa ma indragostesc treptat de ea, poate si din cauza comportamentului ei..Cand i-am spus ca o plac s-a suparat foarte tare. In acel moment, a spus ca nu vrea sa mai aiba nici o relatie de prietenie cu mine, ca nu vrea sa mai ma vada si multe alte chestii, nu ne-am jignit deloc, nu am aruncat cuvinte urate, ba mai mult am incercat sa pastrez prietenia pe care am construit-o cu ea, dar ea nu mai dorea nimic. 

Am lasat-o asa!.. Si mie imi era greu, pentru ca oriunde mergeam  ma duceam cu ea, de cate ori avea nevoie de mine, eram acolo. 
Am incercat sa o ignor , dar dupa vreo 4-5 zile in care nu ne-am vorbit, a venit si m-a luat in brate.. 
Am incercat atunci sa nu dau importanta si usor, usor, am reluat totul, cu aceleasi obiceiuri . 
Dupa ceva timp, am intrebat-o daca putem fi impreuna,insa raspunsul ei a fost destul de sec: 
"nu putem fi impreuna, eu te plac ca un prieten foarte bun si nu vreau sa te pierd ". 

M-am resemnat si am zis sa o las mai moale.., dar adevarul era ca eu am ajuns sa ma indragostesc nebuneste de ea si sa incep sa o iubesc destul de mult (ca tot vine vorba ca leii iubesc foarte mult ). 
Nu mai suportam cand vorbea despre prietenul ei, incepuse chiar sa ma scoata din sarite chestia asta, pentru ca atunci cand vorbea despre ei doi, spunea ca se vor casatori si vor fi impreuna. 
Am uitat sa mentionez, dupa 4-5 luni de relatie, prietenul ei a cerut-o in casatorie de la parinti. I-a dat un inel si ea a acceptat, cand eu nu o cunosteam pe ea.. 
Sentimentele mele deveneau din ce in ce mai puternice fata de ea...!
Odata, am surprins-o plangand de mama focului pentru ca ea banuia ca prietenul ei nu ii este fidel.
Tot eu am incercat sa o calmez si sa-i ridic moralul..  
Dupa doua zile totul  a revenit la normalul ala, cand venise celalalt la ea la camin..., ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...!
Mi-am zis atunci ca nu mai imi voi rupe sufletul pentru ea si chiar i-am spus ei, 
ca ma foloseste ca pe o jucarie ! 
Cand nu era prietenul ei, eram eu peste tot, cand venea ala, eu nu mai contam, nu mai conta cine sunt!! "

Trebuie sa va spun ca povestea aceasta adevarata se intinde pe un an de facultate..
La un moment dat, si dupa multe alte intamplari, Dan i-a marturisit sentimentele sale aprige fetei, da, i-a spus ca o iubeste!
Surpriza mare a fost insa ca si ea i-a raspuns!
I-a spus si ea ca-l iubeste!
Pana revenea celalalt, insa!
"Te iubesc, dar nu pot fi cu tine" au fost cuvintele care l-au facut pe Dan sa cedeze emotional, sa planga de disperare pentru fata pe care o iubea cu sinceritate, din toata inima.
A ales sa rupa legatura cu ea pentru ca:  "nu pot sa fiu prieten cu persoana pe care o iubesc din toata inima si pentru care m-am dedicat", spune el.
Fata  incearca sa continue acelasi joc egoist de-a iubirea si nu intelege ca ii frange inima...Dan refuza acum, pe timpul vacantei, insa se teme, nu stie ce sa faca, disperarea il cuprinde, cand se gandeste ca va incepe scoala, o va vedea iarasi.. si, cu siguranta,ea va incerca, din nou, acelasi joc..


Tu ce crezi ca ar trebui sa faca Dan?


Cat de mult il | o iubesti?
Prietenii cu beneficii- cine sunt si ce vor ei?
Despre egoism si puterea iubirii
Dragostea neimpartasita-citate, aforisme, maxime
Te iubesc, dar nu pot sa fiu cu tine- poveste de iubire  Te iubesc, dar nu pot sa fiu cu tine- poveste de iubire Reviewed by Diana Popescu on iulie 30, 2014 Rating: 5

64 de comentarii:

  1. Asta nu e iubire impartasita, ea e egoista si il foloseste pe Dan cand prietenul ei nu e acolo. Cred ca ar trebui sa o rupa cu ea definitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grozav raspuns, Mikyangel!
      Oamenii sunt insa diferiti!
      Unora le place suferinta!
      Altii cred ca iubirea inseamna doar pupici si imbratisari!
      Altii, se arunca intr-o relatie fara viitor si pot confunda prietenia cu iubirea, iar de aici tragedia unei iubiri neimpartasite. Sa nu-i uitam pe cei care isi inseala partenerii pe fata! :)

      Ștergere
    2. Intotdeuna iubirea atrage suferite. Suferintele sint cu atit mai mari cu cit iubim mai mult.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Va multumesc mult pentru raspunsuri!
      @Mikyangel:De multe ori am incercat sa renunt la ea , dar parca nu am putut , cand venea langa mine ma inmuiam si am lasat de fiecare data de la mine doar pentru binele ei, imi este tare draga fata asta si tin foarte mult la ea , dar imi este frica ca nu o sa ajungem nicaieri.

      Ștergere
    5. Poti trece cu brio acestui examen al vietii tale!
      Ai doua variante: ori o excluzi din viata ta, total, ori..
      Exista un fel de iubire rarisima, de care putini dintre noi suntem capabili: iubirea neconditionata.
      Ce implica ea?
      Libertate!
      Daca tu poti s-o accepti pe ea asa cum este, adica, si cu el la mijloc!
      Daca tu nu te gandesti la un viitor cu ea, ci la prezentul cu ea!
      Daca tu, in generozitatea inimii tale doar daruiesti, fara sa ceri nimic in schimb!
      Altfel nu se poate!

      Ștergere
    6. In primul rand , iti multumesc ca mi-ai abordat subiectul Diana.In al doilea rand , am incercat sa trec testul asta de vreo 3 ori pana acum , de fiecare data m-am intors de unde am pornit . Nu ma intelege gresit , adica probabil sunt asa " fall in love" . Chiar am discutat despre viitor cu ea , dar la tot ce ajungeam era mai mult tristete si la " te vreau si te doresc , dar nu pot". Este o persoana dificila , are un suflet bun pentru ca si ea m-a ajutat cand am avut nevoie. Ne completam perfect si ne intelegeam perfect. La fel a suferit si ea , pentru un alt tip cu care a stat o relatie destul de lunga , dar este doar vina ei pentru ca a tinut-o langa si nu a stiut cand sa puna punct .Problema este si la mine pentru pun o gramada de sentimente si ma dedic total persoanei care o iubesc.

      Ștergere
    7. Si va fi extrem , extrem de dificil pentru ca stam la 1 minut din octombrie si ne vom vedea zilnic , in toate orele cand vom fi la facultate , in plus vorbeam mai tot timpul si cand nu eram impreuna vorbeam la telefon mult si pe facebook si orice.

      Ștergere
    8. Il inteleg pe dan pt ca aproape prin asa ceva trec si eu acuma si simt ca nu mai pot fara ea 😭😭😔😔😫

      Ștergere
  2. Iubire= sentimente reciproce, dragoste = doar intr-un singur sens.
    Sa trecem la fapte. Vrei sa fii fericit, atunci actionezi ca un mascul "alfa", adica iti impui standardele in relatie. Acum esti doar in situatia de a pierde. O relatie cu o fata taur nu e indicata pentru un barbat leu, prea multe compromisuri va trebui sa faceti de-a lungul vietii. Iar daca iubirea ei e sincera si nu e atasament atunci ar trebui sa faca orice pentru tine cum si tu sigur ai face orice, doar esti cel mai puternic din tot zodiacul. Dar e o zicala "Ai face orice pentru o femeie, ai muta muntii din loc" si alta spune ca " Daca esti inteligent, muntii nu iti creeaza vreo problema asa ca ii poti lasa acolo unde sunt". Ideea e ca energia de care dispui sa stii sa o directionezi cum trebuie si cui merita. Din rezumatul povestirii tale, eu cred ca nu merita. E o forma agresiva de atasament, iar faptul ca ti-a declarat iubirea e pentru ca simte ca te-ar putea pierde. In fond taurului ii place siguranta si stabilitatea, pe alta parte, dualitatea "partenerilor" ii ofera ce are ea nevoie. Ca o consolare in situatia asta, nu te iubeste nici pe tine dar nici pe partener. Important e ca tu sa iti gasesti o persoana care "te" merita si merita atentia ta. Ceea ce faci tu acum e sa iti irosesti energia. O alegere inteleapta ar fi sa iti vezi de viata ta si data viitoare(stiind ca esti capabil sa iubesti profund si intens) sa alegi cui sa oferi(sa fii precaut cand incepi sa lasi sentimentele la apara). Iti spune tot un barbat leu care a avut parte de experinte atat pozitive cat si negative. Spor la a-ti intari psihicul si a fi o persoana mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fără să cunosc, relația în care este implicată este sau urmează a fi un eșec. De aici necesitatea de a...Dan, ca verb. Va veni la tine într-o zi când i se va fi consumat surplusul de pasiune pt. celălalt sau când acesta ca fi surclasat de nefericirea de a conștientiza că nu e fericită. Îți recomand să nu aștepți ziua aia. Va ieși urât după; deja dai semne de reproș la adresa ei, nu vei putea trece peste sharing-ul ei cu altul când tu deja simțeai ce simți pt. ea. Trust me, lion.

    Next mate, next.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai , am asteptat 7 luni , in mai si iunie chiar am crezut ca au venit acele zile , dar m-am inselat . A spus ca va ramane cu el pentru ca il iubeste .

      Ștergere
    2. Apai, tu draga, ce naiba bati la porti incuiate? Las-o in nesiguranta ei, toate fetele-femeile care se considera bune, frumoase, fac mofturi, nu stiu ce vor, sunt niste zapacite. O iubesti, sigur doar tu, cauta o fata cu capul bine insurubat pe umeri si mergi mai departe, o asa aiurita nimeni nu-si doreste.. Ai sapte luni, ma dai, n-o mai baga deloc in seama, ori poveste-i despre o noua cucerire a ta, sa vezi ce mielusea devine si cum iti mananca din palma mai apoi. Dar stii car-i faza hazoasa, daca ajungi in punctul acesta, aceasta "gripa" iti va trece ca prin minune. Il iubeste pe al si nu stie ce sa faca cu tine,... cum adica, dar ce esti un obiect, o ceva care se lasa si apoi se ia, cand ploua ninge pri cand are nevoie de un umar. Schimba macazul.

      Ștergere
  4. Oare cati dintre noi ne am confruntata cu o asa situatie??????

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o prostie...cum vine asta ”te iubesc, dar nu pot fi cu tine”...asta ma face sa cred ca ea de fapt nu stie ce simte pt tine sau daca simte ceva cu adevarat pt tine! Este foarte usor sa zici ”te iubesc”, când iubesti ai face orice pt persoana pe care o iubesti, ori pt tine ce a facut? nu exista ”te iubesc, dar nu pot fi cu tine”, daca intra-devar te iubeste cu adevarat ea va lupta sa te tina langa ea si va trece peste orice obstacol ce se iveste in calea fericirii voastre, ori ea ce face, te iubeste pana vine schimbul? Eu zic sa-ti vezi de viata ta, s-o lasi sa mediteze la ”nemurirea sufletului” sau la ce o vrea. O sa-ti fie greu la inceput, dar fi indiferent si acorda-i indiferenta, nu merita sa pierzi timpul langa o persoana care ti-a zis ft clar. Fruntea sus si fi increzator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "u exista ”te iubesc, dar nu pot fi cu tine”, daca intra-devar te iubeste cu adevarat ea va lupta sa te tina langa ea si va trece peste orice obstacol ce se iveste in calea fericirii voastre," , asta i-am spus si eu ei , dar spune ca ea deja a demonstrat ca tine la mine si ca ma iubeste .

      Ștergere
  6. Ea pare o fiinta egoista. Tu pari genul de om care da totul pentru celalalt. Intr-o relatie si o iubire adevarata e nevoie de compromisuri din partea amandurora. Nu te transforma in paravan de ploaie sau a doua varianta a cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ea nu e egoista neaparat, sa nu uitam ca la 20 ani nu prea stii ce sunt alea sentimentele, sau relatiile pe baza de sentimente, mai mult experimentezi. Dan a gresit din prima, daca iti place de o fata nu te imprietenesti cu ea, ce naiba era in mintea lui? Ce spera sa obtina, sa ii spuna ce bine a facut-o sa se simta iubitul, sau cum a suparat-o ? Daca el ii spunea din prima ce vrea de la ea se intamplau 2 lucruri: il respingea sau ii dadea o sansa, doar ipocritele te resping pe motivul ca sunt intr-o relatie, au iubit, prieten etc, sau nu le place de tine si iti arunca ca paravan in fata chestia asta. Inca ceva nu o lua de buna cand o fata, femeie iti spune ca te iubeste, poate sa fie ce crede pe moment, am auzit o gramada de plangaciosi care se plang ca au fost mintiti, te iubeste azi iar maine ii trece, e simplu, vorbele sunt aievea, sa te ghidezi dupa comportamentul unei femei, te refuza? nu e gaura in cer, o sa o uiti rapid, mai ales daca cunosti alte fete intre timp, incearca sa iesi cu mai multe intre timp si cand gasesti una care iti si acorda atentie cu ea merita sa investesti timp si dragoste si tot ce vrei. Traim vremuri noi, acum nu mai imbatranesti cu prima iubita, sau a 2-a, nici chiar cu prima sotie de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea este ca dupa 4 luni mi-am dat seama de chestia asta . Nu imi place de cineva cum il vad , trebuie sa stau cateva luni sa cunosc aceea persoana.

      Ștergere
  8. e un lucru normal, dar incearca sa cunosti mai multe fete in acelasi timp, chiar si mai in varsta, pentru experienta, sa vezi diferenta dintre o femeie si o fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , voi incerca , sunt anumite diferente pentru ca ea chiar este o fata si probabil este cu capul in nori , de fapt nu probabil , chiar este.

      Ștergere
  9. Buna Dan....ai procedat foarte bine , matur as zice. Aceasta relatie e bine sa ramana unde e, in trecut. Fata de care vorbesti este egoista , indragostita de acel baiat , dar este nesigura si nefericita cu el, de aceea, s-a folosit de sentimentele tale, pt. a se simti mai bine, pt. a avea incredere in ea , pt. a se simti atragatoare . Nu e moral sa te joci cu sentimentele unui om si de obicei , acestea se intorc impotriva ta. Las-o , uit-o , incearca sa o privesti cat poti tu de realist , fara "infrumusetarea/idealizarea' pe care o adauga indragosteala si vei ajunge la concluzia ca sigur vei intalni o fata care sa merite iubirea ta....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna , multumescpentru raspuns , da e usor de zis , doar ca din octombrie revenim la facultate si numai Dumnezeu stie ce o sa se intample . Oricum voi incerca sa o evit si sa-mi vad de treaba mea .

      Ștergere
  10. Buna! M-a impresionat povestea ta. Nu esti singurul care a patit-o. Trebuie sa te rupi definitiv daca vrei sa mergi mai departe si sa nu traiesti in umbra ei. E clar ca sufera de un egoism feroce. Dar se intampla la 20 de ani, cand crede ca tot ce zboara se mananca, cu toate ca fetele se maturizeaza mai devreme decat baietii. Rupe-te si mergi mai departe! Ai o viata inainte care nu se termina la ea

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru raspuns , vara asta am rupt legatura cat de cat cu ea , mai vorbim cateva cuvinte la 2-3 saptamani . Doar ca vine octombrie si atunci va fi mult mai greu de rupt legatura cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Auzi, acum ma bag si eu ca musca-n lapte :D, dar si eu-s tot leu...asa ca sunt la curent cu toate starile tale, garantat. Banuiesc ca te-ai aruncat in valtoarea asta sentimentala cu capul inainte...si eu am facut-o. Ei bine, uite o veste buna. Am iesit, cu greu, dar am iesit din asa ceva ( bine, putin mai less complicated, totusi) iar cand am iesit, nici ca m-am mai intors, decat la cate-un salut pe fuga si atat. Ce atatea probleme, ce atata bataie de cap. Esti tanar, frate, ia viata in piept si aia e. Relatia asta, daca ar fi, n-ar avea la un moment dat nicio noima, chiar daca intr-o zi sa zicem ca accepta sa formati un cuplu, daca vine prietenul ei actual si isi flutura putin ochii la ea, te-a lasat in secunda doi. Si atunci... DE CE? De ce sa nu-ti gasesti matale pe cineva normal, care-ti impartaseste sentimentele, mai mult, sa fie ea indragostita lulea de tine si cu care sa fii fericit? Adica cum, tu de ce sa nu meriti sa fii fericit? Ai o tona de colege, mutat-te langa ele. Spune-i clar ca vrei sa o lasi moale. Spune-i si ca iti cauti pe altcineva. Ptr. numele lui Dumnezeu, omule, nu te impotmoli aici. Vino un week end la mare si garantat nu pleci singur!!! Hai, capul sus si treci la treaba. MAKE US PROUD!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tu esti partea pura a unei relatii de iubire, dar un cuplu reprezinta mult mai mult. Poti sa te lasi iubit si de ea dar nu-ti rata viata asteptand sa se intample ceva in partea cealalta. Construeste-ti alte relatii si las-o si pe ea sa vada asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Dan...din punctul meu de vedere ea nu va iubeste pe nici unul, iubirea presupune respect si reciprocitate.
    Asa ca pari un tip de treaba si sfatul meu este sa nu fii la dispozitia ei tot timpul, fetelor le place asta foarte tare.

    Parerea mea ca ea nu stie ce vrea si te cam foloseste, poate neintentionat, poate chiar nu isi da seama ce face.

    Cat priveste trecutul peste...se poate... gandeste-te ca exista persoane care s-au despartit dupa ani de zile, locuiau impreuna si a fost foarte dureros.

    Esti tanar, gaseste pe cineva care ,,sa te iubeasca pentru ceea ce esti TU si nu pentru ca tu il iubesti'' :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sufar si incerc sa ma abtin sa nu plang , dar nu prea pot ! Am pus foarte mult suflet pentru fata asta cum nu am pus pentru nimeni altcineva , niciodata, si chiar daca a trecut o luna de cand am zis sa o lasam mai moale , tot asa sufar si tot asa ma tavalesc in durere de simt ca fiecare zi e un calvar , mai ales noptile pentru ca o visez. Dar ma gandesc ca cine stie intr-o zi poate roata se va intoarce .
    Multumesc ultimelor 3 persoane care au postat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca te consoleaza cu ceva si eu am o colega de liceu care tot asa ma intelegeam inainte bine cu ea acum ea imi cauta diferite defecte si zice ca sunt infantil dupa ce am ajutato de atatea ori cand avea nevoie si eu ieri am sunato sa vad ce face si mia zis ca sa o las cu texte cu ce faci si alte vrajeli, nu se merita sa iubesti o fata ca o sa suferi daca iubesti, eu am jurat sa nu voi mai iubi niciodata si incerc sa nu o mai iubesc pe fata aia si sunt prieten cu ea (prieten in sens de amic) de vreo 2 ani jumate cam de atunci sunt indragostit de ea si am ajuns sa fiu in stare sa fac orice pentru ea si chiar mam certat de nenumarate ori cu parintii pentru fata aia si degeaba... am jurat ca nu voi mai iubi. Singura femeie din viata ta care trebuie sa o iubesti cu adevarat e MAMA ta care tia dat viata si tea purtatsub inima ei 9 luni de zile si tea crescut cu atata dragoste incat siar fi dat viata pentru tine oricand. Aia e femeia pe care trebuie sa o iubesti nu fete de care te indragostesti... stiu iti e greu ca sa nu vorbesti cu ea, iti este greu sa o uiti dar gandestete la un lucru daca vei incepe sa nu ii mai dai importanta vei suferi mai putin cu timpul... nu se merita niciodata sa plangi pentru o fata... eu am facuto, poate chiar si tu dar nu e bine ca pe ea nu o intereseaza asta. Cand te vede suparat atunci o doare undeva de tine asta am patit eu si nu ma asteptam din partea ei la asa ceva. Tu asculta sfatul meu, o vreme incearca sa faci o pauza si sa nu mai te indragostesti de fete vreo cateva luni, iti este reu dar mult mai greu iti este aca o vei iubi in continuare pe acea fata.

      Ștergere
  16. Hai sa-ti zic ceva - eu am iubit si asteptat 6 ani (sase!) un baiat de pe internet de care eram indragostita si pe care nu l-am vazut niciodata. Tinea mult la mine - se vedea ca vroia sa ma ajute desi m-a bagat in cele mai adanci depresii pe care le-am avut. Speram ca intr-o zi sa ne vedem, sa fim un cuplu. Speram ca intr-o zi sarutul sau tinutul de mana sa nu mai fie doar in imaginatia mea ci sa se intample in mod real. Niciodata n-am putut sa ies singura din asta, mi-as fi reprosat toata viata ca n-am avut suficienta rabdare, ca poate maine ar fi vrut sa iasa de sub paravanul internetului. Si-au trecut asa 6 ani. In care am fost in indisponibilitate emotionala - nu puteam sa ma atasez de nimeni, sa tin la nimeni, aveam inima doar in baiatul ala si el era tot pt mine. Era cu adevarat o fiinta speciala. Dar dupa 6 ani (doamne, e uluitor, cum suna cand zic asta), ce crezi ca s-a intamplat? A disparut brusc fara niciun cuvant! Mai, mi-a facut pulbere toate visele, toate idealurile, toate sperantele, tot! Le-a calcat in picioare si-a plecat fara sa-i pese ca mi-a facut sufletul franjuri. Fara sa-i pese ca 6 ani de zile n-a existat decat el.
    Stii in ce interval de varsta am patit asta: 18-24 ani. Cei mai frumosi ani din viata cuiva. :) I-am pierdut pentru o iluzie, pentru o himera, pentru cineva care doar s-a jucat cu sentimentele si sufletul meu. E un interval de varsta periculos, la inceputul caruia te poti indragosti poate obsesiv si bolnavicios de cineva, spre defavoarea ta. Si favoarea nimanui - ca doar cine castiga si ce aici?

    Nu fi fraier, nu face aceeasi greseala! Nu-ti pierde cei mai frumosi ani sperand ca "poate maine...". O sa ajungi ca mine, o sa te uiti in urma si-o sa vezi cat timp ai pierdut cand puteai sa faci ceva mai productiv.
    Alege ceva ce poate fi in mod real al tau (nu face ca mine). Doar fa-ti curaj sa lasi totul in urma. Imediat ce te-ai deschis, apar si posibilitatile!
    Nu mai plange! Oamenii care ne fac sa plangem, nu ne merita!
    (ps: mi-ai rascolit si mie amintiri dureroase, mi s-au umezit ochii)

    RăspundețiȘtergere
  17. sincer sa fiu eu am trecut si trec prin ce treci tu si iubesc o fata, fosta colega de liceu care ea nici macar nu vrea sa se gandeasca la treaba asta, ea nici in gluma nu vrea sa auda de o relatie intre mine si ea si am mers cu ea in multe excursii si ma simt prost ca voiam si eu sa am o amintire cu ea macar o fotografie pe care sa o bag intro rama sa o am ca amintire pentru ea asta e o amintire urata si naspa din moment ce a evitat sa faca poza cu mine si zicea ca nu vrea si alte motive, pe mine ma durut chestia aia cu glumele despre o combinatie, si asta a fost cand trebuia sa merg cu ea spre orasul unde stam ca am fost intro mica excursie cu masina mea, eu nervos rupeam motoru in doua. Eu sincer pe fata aia nu pot sa dau nume cum o cheama o iubesc mult ca ma ajutat cu sfaturi cand aveam nevoie si mia fost de ajutor dar in ultimu timp imi gaseste defecte cum ca as fi infantil dar nici macar nu are motivu sa ma caracterizeze asa. Eu oricum am jurat ca nu ma voi mai indragosti mult timp de vreo fata, daca iubesti suferi, si daca suferi suferi din iubire neimpartasita sau alte chestii din iubire. Nu se merita sa plangi dupa o fata ca nu rezolvi nimic, ei oricum nu ii pasa de asta, eu sincer sa fiu am plans pentru o fata da am jurat ca nu voi mai iubi mult timp deacuma inainte, cand mi se intampla sa cunosc o fata mai bine ies cu colegii la o bere decat sa mai cunosc fete... si sa ma indragostesc de ele dupa. Eu sunt genu de om care se indragosteste rapid dar ii trece foarte greu, si sincer sa fiu genu de om care se indragosteste numai de fete pe care nu le poate avea asa sunt eu si asta doare cel mai tare... ai impresia ca esti blestemat atunci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , imi e greu , la aproape 2 luni de cand nu am mai vorbit deloc cu ea , imi e greu , inca sufar , incerc sa ies pe afara , sa fac ceva , dar seara cand incerc sa adorm tot in lacrimi o fac ! Asta e , las timpul sa treaca , sper ca usor , usor va trece!

      Ștergere
    2. Va trece, crede-ma! Da timp...timpului! Toti am trecut prin situatii mai mult sau mai putin similare in perioada liceului, a facultatii...chiar si dupa! Pe moment...stiu, simti ca nu mai ai aer si-ti fuge pamantul de sub picioare, iar lacrimile (cand esti intre patru pereti) vin fara sa le poti stapani, dar...toate trec si vei avea parte si de experiente frumoase pe viitor! Nu o pot acuza de nimic pe fata, fiindca alegerea in ceea ce te priveste este DOAR A TA!!! Tu ai puterea de a alege daca vrei o viata amara, plina de...ce-ar fi/cum ar fi daca...sau o viata linistita, senina, in care sa ramai deschis la ceea ce e pus deoparte doar pentru tine! Dupa 32 de ani de viata/experienta am invatat ca daca un om nu este pentru tine, poti incerca sa muti muntii din loc, ca tot nu va fi...si, invers: daca este sa fie pentru tine, poti sa fugi, ca tot te impiedici si el/ea te ajunge din urma! Si mi-am mai dat seama ca undeva, Cineva stie de ce se intampla asa, chiar daca pe moment noi ne incapatanam sa ignoram toate semnalele si tindem sa fim precum copiii mici care se tavalesc pe jos si spun...vreau x lucru...e al meuuu!!! Dupa ani de suferinta pentru un baiat (care nici macar nu m-a tinut de mana, dar stiu ca a tinut la mine), ceva m-a facut sa realizez de ce nu...si probabil ca acel...de ce nu a fost sa fie a facut ca astazi sa fiu inca in viata! Alta experienta, cu un leu de data asta (doar ca paranteza, sa vezi ca asta nu are relevanta)...care s-a laudat familiei mele si familiei lui ca ma iubeste pana la cer si inapoi si urma sa ma mut cu chirie la Buc...in speranta ca...vom ramane impreuna! S-a "intamplat" sa prind o hepatita A, din senin, exact atunci...si cand aveam nevoie de un tel pe zi macar, ca sa ma refac linistita stiind ca totul este bine, m-a tinut treaza noaptea...cu gandurile ca...nu e ceva bine intre noi...pana am renuntat singura! Am pastrat legatura de forma: ce mai faci...din 3 in 3 ani, nu mai des, pana anul asta cand...mi-a spus ca divorteaza si...daca nu vreau sa ne vedem; mi s-a parut ceva ciudat si am spus ca nu pot in acea zi, si...cautandu-l pe FB am descoperit ca sotia lui nici nu avea idee ca "divorteaza"! Asta a facut sa-mi dau seama de ce m-a ferit Dumnezeu! I-am spus sa nu ma mai caute niciodata, sa considere ca nu m-a cunoscut! O data zici ca poate ti se pare, a doua oara cand omul face dovada lipsei de caracter, ii urezi drum bun! Ti-am povestit ca sa vezi cum, peste ani (9, in cazul meu), vei primi si raspuns la...de ce nu a fost sa fie! Si ma refer...in general, nu doar la relatia ta de acum! Si tot in timp vei vedea ca iubirea care ramane este cea care te face sa tragi in aceeasi directie, sa ai valori comune, sa lase si unul si celalalt si...sa vrea amandoi cu adevarat ca relatia sa functioneze, sa se respecte reciproc! Numai bine si fruntea sus: ca la 20 de ani...! ;-)

      Ștergere
    3. E al naibii de greu , dar incerc sa trec peste , am suferit 3 luni . Sper ca dupa inca 3 sa fiu ca nou!

      Ștergere
  18. Buna traiesc o drama,un esec si am ajuns in pragul disperarii. Aveam o relatie oarecum perfecta.Ne iubeam si faceam multe lucruri impreuna.Acuma iar am ajuns in stadiul numit despartire.O vad ca nu ii decisa si nu stie ce vrea.Eu nu o inteleg dupa 4 ani si jumatate am impresia ca nu o cunosc.Am mai salvat relatia de 2 ori.Acum suntem la a 3 a lupta si nu stiu daca mai pot sa lupt in continuare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o iubesti, vei continua sa lupti. Straduieste-te sa afli ce este in mintea si sufletul ei. Poate ca o poti sprijini intr-un fel pe care nu ti-l imaginezi inca, sau poate ca indecizia ei reprezinta de fapt un mod de a te pune la incercare.

      Ștergere
  19. Anul asta ...a fost un an nebun, inca este :))
    In primul rand, am dat divort, adica s-a finalizat.Dupa 9 ani de casatorie si inca 4 ani anterior...s-a dovedit ca dimineata ne uitam unul la altul ca doi straini. Si atunci am decis sa incheiem. Imediat, dupa ce ne-am separat, am reusit sa imi fac o prietena, sa-i zicem, caci iubita e un cuvant mare. Dupa 2 luni si ceva, credeam ca o iubesc nebuneste, ca nu mai pot fara ea...bla...bla...
    Bineinteles ca ea NU simtea la fel si dupa vreo 3 luni de relatie...am ajuns, evident sa ne despartim :)
    Am fost lesinat cam 3 saptamani, credeam ca-s gata, de fapt eram in negare, refuzam sa cred ca asta mi se intampla. Tin minte ca in dimineata in care am intrebat-o ptr a mia oara daca totusi nu vrea sa ne impacam, iar ea, bineintels ca mi-a dat flit, am gasit-o pe ...ea. Statea in usa si imi zambea, iar eu ajunsesem acolo din intamplare. Si am trecut peste cea care ma ranise si imi dovedise ca ...totul fusese fum de fapt, minciuna si amagire. SI azi...azi sunt bine merci, iar viata, alaturi de noua mea iubita....a devenit ffff frumoasa, mult mai frumoasa ca inainte.Asa ca, lasati trecutul, stiu ca pe moment pare de nerealizat, dar este atat de usor sa o luati de la capat si sa gasiti acea persoana care sa va iubeasca asa cum o iubiti si voi...si sa traiti, fratilor, sa traiti asa cum trebuie!!!....Exact ca in cantecul acela: credeam ca cioburile lipite vor aduce noroc...ei bine nu. Te certi te impaci, etc...ce relatie e asta?Va despartiti? Luati-o de la capat cu altcineva. Pentru ca daca acum, cand lucrurile ar tb sa fie altfel, sunt atat de tensionate, cum va fi peste cativa ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari. Intotdeauna, chiar si in cele mai grele momente, trebuie sa existe speranta.

      Ștergere
  20. ai asteptat putin, mai ai rabdare, timpul le rezolva pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hei , acum mult timp am postat aici. Ei bine ,fata m-a ignorat complet cateva zile apoi a inceput acelasi joc , exac acelasi joc ,,, dar de data asta am intrat in el stiind ce ma asteapta . Vineri mi s-o luat de tot ,,, am ramas cu un gust amar ca fata pe care o iubeam poate sa ajunga intr-un asemenea hal. Nu numai ca nu i-a pasat de mine toata vara , dar mie mi-a reprosat ca nu am contactat-o eu si etc . Si acum mai tin la ea , dar ea nu are suflet si pacat ca mi-am dat seama dupa aproape 11 luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca a fost cea de pe urma revelatie, ca vei renunta la acesta obsesie, chiar daca iti va lua timp, si te vei vindeca putin cate putin, fiind apoi gata sa te angajezi intr-o relatie cu adevarat sincera si marcata de o adevarata reciprocitate afectiva.

      Ștergere
    2. Da asa e , e al naiba de dureros , dar pur si simplu este o nesimtita. Si aici dau un singur exemplu , vara trecuta pt mine a fost un calvar , i-am spus acest of cu lacrimi in ochi pt ca a fost dureros , i-au dat lacrimile , dar nu pentru ce i-am spus eu ci pentru ce i-a scris ei un fost iubit cu care a fost 5 ani si care s-a schimbat f mult . Adica eu aproape ca plangeam acolo de durere , iar ea o durea in 14 :) , apoi vine si replica care m-a dat pe spate " Doar nu credeai ca plang la ce mi-ai zis , nu?"

      Ștergere
  22. Cand un om iti demonstreaza ca te iubeste,dar totusi..iti spune ,,Sper sa iti gasesti pe altcineva,sa nu suferi" , iar limbajul nonverbal il da total de gol,cum e posibil asa ceva,nu e un joc (pentru ca am avut prieteni ,,complici" care au aflat asta prin diferite metode) , dar nu stiu cum sa mai lupt si ce sa mai fac

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mn in legatura cu o fata cu niste sfaturi sau ceva de genul.
    Sunt la liceu in clasa a 11-a si m-am indragostit de colega mea de banca,imi place foarte mult de ea ,pot spune ca o plac inca de cand am inceput a 11-a ,vb mai mereu cu ea pe facebook despre ce maai face despre ore si din astea, pana la un moment cand m-am saturat sa astept si am sunat-o si am vb cu ea cateva minute la telefon si i-am spus ca am incepot sa o admir si sa o plac din ce in ce mai mult iar ia mi-a rzspuns '' mai nush ce sa zic eu acum nu am prieten dar momentan nu as vrea o relatie acum''' si cam atat mi-a spus si apoi am inchis.Peste 2 ore am incercat sa vb din nou cu ea pe facebook si a inceput sa vb si ea mai succint.I-am spus ceea ce simt pt ea ,ceea ce imiplace la ea si cam atat .Am incercat sa o invit in oras prima data mi-a spus ca nu stie ce program are maine.in fine am inteles.Am intrebat-o '' sper ca nu te-ai supărat pe mn la ce ți-am spus atunci'' la telefon ca o plac si ea mi-a raspuns ''E bine ca ai spus''. Si am mai tot vb cu ea o intrebat ce face? cum se simte? si o mai sunam din cand in cand dar nu-mi raspundea si eu ii spuneam sa nu se supere pe mn ca insist si deastea,pana intr-o zi cand tot asa am sunat-o si nu mi-a raspuns si i-am spus sa nu se superea ca o intreb anumite lucruri sa ca o sun si i-am mai spus ca as fi bucuros daca ar vrea sa fie prietena mea cu adevarat si intr-adevar daca simte si ea asta iar ea intr-un final mi-a spus ca ''Nu vreau ,eu nu cred ca esti potrivit pt mine! si am intrebat-o dc si mie raspus ''Pur si simplu nu ma atragi nu putem fi mai mult decat prieteni!!"" Am intrebat-o e ceva in neregula cu mn la felul cum ma comport la felul cum vb si mi-a raspuns ca ''Esti ok , dar nu se poate pur si simplu , probabil si pt ca nu-mi doresc o relatie acum'' Va rog frumos ajutatima cu niste sfaturi sau ceva ,va rog din suflet o iubesc foarte mult pe fata aceasta si nu as vrea sa o pierd.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este dificil. Oricum, pentrua avea cat de cat o sansa, trebuie sa-ti schimbi abordarea. Incearca sa ii demonstrezi implicit, indirect calitatile tale, punctele tale forte. Incearca sa ii arati ca si devenit cumva indiferent fata de ea, ca nu vrei nimic altceva decat sa fiti prieteni si, daca poti, flirteaza cu o alta fata. In acest fel, ai putea sa ii atragi atentia.

      Ștergere
  24. Buna!!!Am 18 ani.De ceva timp incoace mai exact de un an jumate m-am imprietenit cu o fata si de cateva luni a inceput sa imi placa de ea si chiar foarte mult.De cate ori vine la mine ne prostim,radem unu de altu,ne facem masaj,ne tinem in brate si chiar ne si pupam.De fiecare data cand facem aceste lucruri si cand vb la telefon imi spune ca ar vrea sa aiba un iubit,dar nu pe mine.De fiecare data cand spune asta ma simt foarte prost si cand vb despre baieti incerc sa schimb subiectu.De multe ori ne reprosam multe lucruri si ne suparam unu pe altu ca si cum am fii iubiti.Cand sunt doar eu cu ea ne intalegem foarte fain,dar cand suntem intr-un cerc de prieteni isi schimba radical atitudinea fata de mine.Nu stiu ce ar trebui sa fac.Sa rup prietenia cu ea?sa ii spun ca imi place de ea?desi ea a spus ca nu ar vrea o relatie cu mine...Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi sau ceva,va rog din suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca te vede doar ca pe un tovaras de joaca. Incearca sa ii dovedesti ca tii cu adevarat la ea si poate ca lucrurile vor lua o alta intorsatura!

      Ștergere
  25. Ea stie ca tin la ea,chiar mea mi-a spus ca stie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Salutare Sergiu , singurul lucru care il poti face , de fapt sunt 2 lucruri care le poti face si sunt total opuse :
    1. Poti sa fii mai indiferent , poti sa-i fii un prieten mai distant si sa nu stai dupa ea , sa o ajuti si etc ( si asta e varianta care ti-o zic eu si care ar trebui pusa in practica)
    2. O astepti sa-ti dea o sansa si sa suferi , dar tine cont ca sansa aia este minima , si decat sa cazi de tot .... din toate punctele de vedere ...
    Eu ... am postat mai de mult aici , inca o mai iubesc pe aceasta fata , inca mai sufar , dar nu mai este asa amplificat ... si crede-ma am folosit varianta 2 si am ajuns la suferinta , foloseste varianta 1 , este cea mai buna . Sper sa ai parte de ceea ce iti doresti si crede-ma daca vreodata iti va da o sansa ,,, nu va ramane cu tine pentru ca nu te va putea scoate dintr-un acel zid de "amic".

    RăspundețiȘtergere
  27. Il sfatuies pe Dan sa isi schimbe facultatea, eu vad ca este o relatie care lui ii provoaca foarte mult rau. deci sa renunte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intrebare are cineva emailul lui dan am tare nevoie varog trimietil si mie...

      Ștergere
  28. Stie cine va dintre vi un email a lui dan..

    RăspundețiȘtergere
  29. Salut Dane. Vreau sa iti spun ca impartasim aceeasi situatie. Eu in liceu m-am indragostit pentru prima data, undeva pe la mijlocul clasei a 9-a. Fata ma placea si ea dar eu am fost prea timid sa ma apropii de ea. Crescusem la tara si imi era dificil sa abordez o fata de la oras. Ea avea un priten, baiat de profesor, pe clasa a 12-a. Incet incet, am devenit prieteni apropiati, ne-am mutat in aceeasi banca si formasem un grup de 4 (unul din prietenii mei cei mai apropiati din liceu devenise iubitul celei mai bune prieten ai ei). Numele ei era Ioana. La un moment dat s-a despartit de acel prieten si a fost o perioada singura. In tot acest timp eu am devenit pasionat de sport si m-am concentrat mai mult pe aceasta ramura. Am considerat ca prietenia noastra e de bun augur. Pe la sfarsitul semestrului 1 din clasa a 10-a un prieten de la sala de forta, din acelasi an cu noi la scoala, a devenit iubitul ei. Se pare ca si ea il placea foarte mult si eu deja devenisem "secundul". Nu imi mai dadea atat de multa importanta. In schimb, cand eram la distanta povesteam foarte mult prin mesaje text pe telefon(atunci nu avem net sau telefoane destepte). Am ajuns sa ma indragostesc de ea de-a binelea. Nu mai puteam manca, invata, nu mai puteam face nimic. Doar la ea imi era gandul. Slabisem si foarte mult pentru ca tineam dieta de proteine cu vitamine. Totul a pornit de la faptul ca ea mi-a raspuns: "Cred ca si eu te iubesc."

    RăspundețiȘtergere
  30. Atunci a inceput sfarsitul meu. Eram in al 9-lea cer dar nu stiam ce ma asteapta. Euforia s-a transformat repede in suferinta pentru ca ea vorbea ceva cu mine dar suferea daca o necajea iubitul ei. Incepusem sa devin gelos si nu mai agreeam discutiile in care ea se plangea de comportamentul lui. Eram acel prieten de "rezerva". Timpul a trecut, iar pe clasa a 12-a ea a rupt relatia cu iubitul ei insa nu a vrut sa fie nici cu mine. A zis ca are de invatat pentru bac, ca e prea devreme. Ma rog... Dupa o perioada am incercat din nou. Ea stia foarte bine ce sentimente puternice aveam fata de ea, insa, intr-o seara, am mers in club sa ne distram inainte sa se termine liceul. Atunci i-am cerut un ultim raspuns fiind convins ca daca va zice da o sa o urmez oriunde ar alege sa mearga. Ea mi-a zis in felul urmator: "Daca o sa fim impreuna, o sa te ranesc mai tare. Nu pot sa-ti ofer ceea ce tu iti doresti de la mine, adica o viata impreuna." Nu mai tin minte cate zile la rand am plans si cat de greu mi-a cazut... Venea si bacul si nu invatasem nimic. DOar la ea ma gandeam. Ma rog. A venit bacul si a trecut cu greu, l-am promovat. Ea a intrat la info in Bv. si eu am plecat in Sibiu. Sa fiu departe de ea, sa o uit complet. Timpul a trecut greu, nu invatam nimic pentru facultate si m-am refugiat in jocuri video. M-am bagat intr-un grup de prieteni gameri si incepusem sa o uit. Am avut mai multe relatii nereusite (nu ma puteam atasa de nimeni). Imi facuse o rana atat de adanca incat ajunsesem un frustrat, simteam ca mi-am ratat viata si ca nu sunt in stare de nimic. Apoi, la un chef de revelion am cunoscut o fata semnificativ mai tanara decat mine si foarte frumoasa. Castigase toate concursurile de MISS (pe bune, fara glume) si era dorita de foarte multi baieti. O cunosteam doar din vedere si nu credeam sa aiba o atractie fata de mine. Faceam sport si eram in forma dar parca totusi nu era de nasul meu. Din fericire ea a insistat sa dansam si la ora 12 ne-am sarutat. De atunci am inceput sa o iubesc mai mult decat propria viata si as fi fost in stare de orice pentru ea. La urmatorul revelion colegii au organizat o petrecere cu fosta clasa din liceu. Cine credeti ca a fost prezenta? Ati ghicit corect. Insa, de data asta ea era singura (am aflat chiar de la ea) iar eu iubeam cu pasiune o alta persoana. Situatia se schimbase si am simtit ca ea ma dorea, mai mult decat m-ar fi dorit vreodata cand am fost singur. Din fericire, am ramas cu acea fata minunata pe care o cunoscusem (acum avem 8 ani de cand suntem impreuna) si anul trecut am facut si pasul mare.

    RăspundețiȘtergere
  31. Bineinteles am fost impreuna la nunta fostei mele colege din liceu (s-a casatorit cu un director de firma, firma la care ea lucreaza si in prezent). Ma mai bantuie si acum, cateodata, in vis, incercand sa ma ademeneasca spunandu-mi ca ma iubeste si ea si ca vrea sa fim impreuna, dar nu cedez. Imi iubesc sotia mai mult decat am iubit-o pe ea vreodata. Asadar, sfatul meu Dane, este sa o lasi si sa iti cauti pe altcineva. E foarte greu, crede-ma ca stiu foarte bine. Un prieten mi-a spus o vorba mare, chiar daca eram ametiti de bautura, nu am uitat-o pentru ca e cat se poate de adevarata: Iubeste femeia care te iubeste! Nu alerga dupa vise. O sa afli ca dragostea e ceva relativ. PS: Am ratat prima facultate din cauza jocurilor dar mi-am revenit si am dat din nou la facultate si am terminat ingineria. O facultate care nu mi se potriveste 100% dar e ok. Sfatul meu e ca atata timp cat alergi dupa o femeie ea nu te va dori deoarece deja te are. Atunci cand o sa-ti pierzi interesul pentru ea si iti vei face o prietena mai frumoasa decat ea (femeile se compara tot timpul intre ele), ea o sa te doreasca mai mult decat oricand, esti ca un trofeu pentru ea. Daca faci pe misteriosul si dezinteresatul, iar apoi profiti de momentul perfect cand devii intim cu fata pe care o placi, o sa fi barbat adevarat. Nu exista relatii create cu vorbe. Incearca sa te concentrezi pe cariera ta, o sa vezi ca fete frumoase interesate, o sa existe tot timpul. O data creata relatia cu o fata, atunci e momentul sa devii sentimental si sa-i declari iubirea cu toata fiinta dar, insa nu face pasul acesta foarte repede pentru ca s-ar putea sa o sperii. Ia-o incet si profita de cate ori se iveste un moment prielnic sa o faci sa se simta speciala. Daruieste-i flori, fa glume cu ea, fi relaxat, fi natural. Sfatul meu e ca exista perechea perfecta pentru fiecare om. Eu iti urez succes si nu uita de cariera. Banii conteaza intr-o relatie chiar daca unii nu recunosc. Banii chiar sunt un factor, poti fi fericit si cu mai putini bani, dar poti fi mai fericit daca iti permiti o excursie, o masina, o cina in oras, un buchet de flori mai deosebit... O fata va aprecia intotdeauna micile atentii. Crede-ma ca acesti factori conteaza, sunt condimentele unei relatii. In fine. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea de viata. As fi avut mult mai multe de spus dar sunt in criza de timp. Trebuie sa dau o oferta... :)) V-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
  32. Situatia este foarte simpla: Nu îl place decât ca prieten si atât. Nu poate sa fie cu el pentru ca nu are ceea ce vrea ea de la un bărbat care sa ii fie iubit. Uneori trebuie sa alegem sa acceptam sa fim doar prieteni cu cineva si sa cautam pe cineva mai potrivit pentru noi. Din experienta proptrie...probabil ca nu i-a spus niciodată motivul adevărat ca sa nu îl jicneasca pentru ca tine la el. Zi faina :*

    RăspundețiȘtergere
  33. acest lucru mi s-a intanplat si mie. doar ca cand venia prietenul ei de la pitesti, ne luam la bataie, dar el nu stia ca eu am fost mereu langa ea . fata mi.a zis ca ma iubeste dar la fel ca nu putem fi impreuna, deoarece il iubeste prea mult pe el. relatia de prietenie a fost 8 luni , 8 luni de prietenie si relatie . asta a fost acum 2 ani, dar si.a ccum imi e gandul la ea , si imi amintesc cat de mult am iubito, si imi mai vine sa plang cateodata... asta-i viata .

    RăspundețiȘtergere
  34. nowdaniel1
    _ te rog sa ma gasesti, vreau sa vorbim, serios...

    RăspundețiȘtergere
  35. Acum mult timp am postat aici, acum 3 ani.
    Ei bine dupa 3 ani sunt impacat emotional cu o alta fata pe care o iubesc enorm si cu care am o relatie stabila, iar de fata respectiva de acum 3 ani am rupt legatura acum 1 an jumatate deorece eram perceput la fel ca la inceput, si i-am taiat orice cale de contact cu mine.
    Sfat: Ignorati pe cei ce va dau doar sperante, si adorati pe cei care vorbesc cu faptele si le pun in practica, asta e calea succesului in iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo dane . exact acum sunt în aceeași situație ca tine . sa accept sa fiu varianta b pentru cineva sau sa îmi văd de treaba mea . Acum știu ce trebuie sa fac.

      Ștergere
  36. bravo . sunt mândru de tine Daniel . sunt în exact aceeași situație pe care ai avut o tu și am intrat pe net sa văd ce ar face lumea dacă ar fi în locul meu . Și ești dovada vie ca ăsta e cea mai buna varianta . sa îmi văd de viață mea

    RăspundețiȘtergere
  37. Dan cum te putem gasi pe Facebook

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.