Horoscop Balanta 2015

Horoscopul Balantei 2015 te povatuieste sa acorzi o  cat mai mare atentie relatiei cu familia si persoanele indragite, sa iti evaluezi cu grija si adaptabilitate relatiile de parteneriat, sa privesti cu un sporit realism viata sociala, sa ai mare grija in cine te increzi si sa folosesti din plin influenta oamenilor care sunt cu adevarat de partea ta.

Horoscop Balanta 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Balanta
Horoscop Balanta 2015
Pluton ramane prezent in acest an in Capricorn si a IV-a casa a Balantei, insistand asupra sansei de a iti invigora relatiile cu parintii si a aduce la iveala lucruri pretioase despre integrarea ta in familie si siguranta emotionala si financiara a caminului. In acest context, poti fi indrumat catre o schimbare a locuintei sau o reamenajare a celei existente. Reactualizarea unor amintiri din copilarie iti poate releva semnificatiile si orientarile destinului tau din prezent. Oricum, trecutul tinde sa isi puna amprenta asupra ta si a-ti pune la dispozitie niste vechi experiente de viata din care trebuie sa tragi invataminte pentru demersurile tale viitoare. Este de asteptat ca astfel de revelatii sa te indemne sa dai o noua fata mediului tau exterior, felului cum interactionezi cu oamenii si iti promovezi interesele. Atentie la intervalul 16 aprilie -24 septembrie 2015, atunci cand turnura retrograda a lui Pluton te poate bloca in preocuparile personale, ingradindu-ti viziunea fata de unele avantaje de pe plan social si profesional.

Tranzitul lui Uranus in Berbec si a VII-a ta casa isi pune si in acest an amprenta asupra existentei tale, mentinand in prim plan imprevizibilitatea din relatiile tale de parteneriat din plan personal, social si profesional. Acesta imprevizibilitate poate fi atat de bun cat si de rau augur. Oamenii cu care esti indeaproape asociat pot la un moment dat sa-ti faca figuri, sa fie peste masura de capriciosi, incapatanati si incoerenti fata de ceea ce vor de la tine, dar, in acelasi timp, se pot dovedi, pe neasteptate, inventivi, plini de idei sclipitoare, mai mult decat cooperanti, gata sa se aliniezi oricarei initiative de-ale tale. Nu este imposibil sa te hotarasti in unele cazuri sa renunti cu desavarsire la un parteneriat, dar acest lucru este in stare sa dea nastere unor probleme si mai mari, punandu-te in situatia de a te lupta cu morile de vant pentru a gasi un asociat care sa se potriveasca cat de cat standardelor tale. Aspectele negative subliniate mai sus, sunt pe cale sa se iveasca in special in decursul tranzitului retrograd al lui Uranus, adica din 25 iulie si pana pe 25 decembrie 2015. Tot acum, dusmanii ori competitorii tai par a-ti face mai mari probleme decat de obicei. Unii dintre ei sunt gata sa-ti promita false aliante pentru ca mai tarziu sa te injunghie, cu perfidie, pe la spate!

De la inceputul anului si pana pe 15 iunie 2015, si apoi din 18 septembrie pana la finalul lui 2015, Saturn parcurge taramurile Sagetatorului si ale celei de-a III-a case a Balantei, un eveniment astral ce te provoaca sa-ti iti pui intrebari esentiale despre oamenii din preajma ta, despre felul cum culegi informatiile din mediul inconjurator si te folosesti cu eficienta de ele. Te poti descoperi imboldit sa iti pui cat mai mult la contributie mintea, sa izvodesti o serie de idei cat mai originale si sa ti le aplici fara intarziere. Nu este exclus sa te simti incoltit de niste perspective sumbre despre viitorul tau, si, tocmai de aceea,  sa te dedici, cu ovmai mareseriozitate, telurilor tale. Pe de alta parte, unele rude sau cunostiinte par a sta, voit ori nevoit, in drumul demersurilor tale, fiind posibil sa iti tensionezi relatiile cu ele. Pentru a da ce ai mai bun din tine, poti face eforturi sporite, inclusiv sa iti planifici la sange activitatile si sa renunti la oameni care nu iti sunt in nici un fel de folos. Atentie totusi la inclinatia de a abandona persoane dragi, care ti-au marcat profund viata, cu precadere intre 14 martie si 15 iunie, perioada tranzitului retrograd al lui Saturn in Sagetator! Senzatia ca viata din jurul tau se accelereaza pare sa te sugestioneze sa nu te lasi mai prejos si sa te lansezi intr-un program zilnic extrem de alert si de incarcat.

Debutul noului an il afla pe Jupiter in Leu si a XI-a ta casa, intr-un tranzit retrograd ce are darul de a-ti lamuri, cu luciditate, cine iti sunt veritabilii prieteni si ce anume poti castiga, in mod real, din interactiunea in anumite grupuri ori colectivitati sociale. Pe 8 aprilie 2015, Jupiter se reincadreaza in aspect direct in Leu, permitandu-ti sa evaluezi care dintre obiectivele tale au cele mai mari sanse de reusita si care dintre ele isi pot aduce un aport esential in evolutia ta personala. In aceasta conjunctura astrala, pari sa stii foarte bine ce iti doresti si ce anume trebuie sa faci ca sa obtii ceea ce iti doresti. Mai vechi si mai noi amici se dovedesc aliati de nadejde, gata sa-ti fie alaturi in tot ceea ce intreprinzi. Generozitatea si sprijinul unor persoane nu foarte bine cunoscute pana acum te pot lua prin surprindere.

Odata cu 8 august 2015, Jupiter isi croieste drum in Fecioara si a XII-a casa a Balantei, influentele benefice ale acestei planete fiind mai putin vizible poate, dar cu atat mai profunde. Esti la inceputul unui ciclu existential in care pari a fi invaluit de un soi de protectie spirituala, iar sensibilitatea ta emotionala, empatia si grija fata de cei din jur ajung la inalte cote. Ai o sporita abilitate de a intra in contact cu cele mai adanci straturi ale sufletului si subconstientului tau, a te revitaliza prin meditatia asupra ta si a lumii inconjuratoare, a te reinnoi pe plan spiritual, a-ti invigora vechi credinte ori a adera la altele mai noi si mai promitatoare. Ai ocazia sa te descotorosesti de temeri si tendinte autodistructive neconstientizate pana acum, sa gasesti nebanuite satisfactii in ajutorarea dezinteresata a oamenilor defavorizati de soarta.

Horoscop Balanta 2015 - Horoscop dragoste

Viata amoroasa castiga in echilibru si onestitate gratie tranzitului lui Pluton in a IV-a ta casa. Nativii din Balanta aflati deja intr-o relatie de cuplu pot constata o reconectare afectiva cu tovarasul lor de viata, un sporit respect reciproc in relatia in doi, o stabilizare a situatiei materiale din cuplu. Balantele singure au prilejul sa se angajeze intr-o poveste de dragoste serioasa, ce nu exclude, la un moment dat, casatoria.

Amplasarea lui Uranus in a VII-a casa a Balantei nu inceteaza sa fie un factor de instabilitate in viata ta sentimentala. Poti fi luat prin surprindere de evenimente deloc dorite ori nedorite in legatura de cuplu sau in cea din casatorie. Este posibil ca partenerul tau sa isi exprime nedumerirea asupra comportamentului tau, sa iti ceara socoteala asupra comportamentului tau instabil si sa se planga ca nu poate avea deplina incredere in tine. La fel, si tu, poti sa fii invadat de indoieli fata de loialitatea ori atasamentul persoanei pe care o iubesti. Alteori, poti fi deranjat de o oarecare inertie, de obisnuintele si tabieturile ce par a se instala in conexiunea in doi. In acest conditii, este nevoie sa se produca o reimprospatare a relatiei de cuplu, un cutremur care sa darame ceea ce este inutil si sa te motiveze sa recladesti, alaturi de tovarasul tau de viata, comuniunea dintre voi. Balantele singure tind a evita o idila conventionala, punand mai presus de orice autenticitatea schimbului reciproc de ganduri si sentimente. De asemeni, ele trebuie sa incerce sa se dezbare de o exagerata nazuinta fata de independenta individuala si sa lase de la ele daca vor cu adevarat sa puna bazele unei legaturi afective de durata.

Horoscop Balanta 2015 - Horoscop bani si munca

In 2015, Pluton isi continua parcursul in a IV-a casa a Balantei, netezindu-ti calea spre profituri obtinute din proprietati, vanzarea sau inchirierea de locuinte, domenii de activitate legate de amenajari interioare si exterioare ale caselor. Nu este exclus sa ai posibilitatea de a incepe o afacere avand drept centru de referinta propria ta locuinta. Acest tranzit atrage frecvent dupa sine o relativa stabilitate financiara, fara a garanta insa marirea veniturilor.

Neptun nu conteneste sa se faca simtit in 2015 in a VI-a ta casa, incurajandu-te, daca esti la inceput de cariera, sa te implici intr-un domeniu profesional avand de a face mai degraba cu ajutorarea altora decat cu concentrarea stricta asupra telurilor tale. Uneori, in acest context astrologic, egoismul ori un excesiv individualism pot genera grave prejudicii din punct de vedere financiar sau profesional. In acelasi timp, Neptun are potentialul de a-ti incetosa adevaratele obiective de la serviciu, a te calauzi pe carari intortocheate ale carierei,  a te incanta cu false, iluzorii oportunitati legate de job, mai cu seama intre 11 iunie si  18 noiembrie 2015, de-a lungul miscarii sale retrograde in Pesti.

Incepand cu  15 iunie 2015 , Saturn revine in Scorpion si a II-a casa a Balantei, punandu-te iarasi in garda asupra unor mari probleme financiare. Acestea tind a se acutiza mai ales la inceputul acestui tranzit, intre 15 iunie si 1 august 2015, din pricina aspectului retrograd al lui Saturn din aceasta perioada. Se spune ca atunci cand ai prea putini bani la dispozitie, ai tendinta de a te concentra asupra talentelor si resurselor tale interioare insuficient exploatate. Ei bine, chiar daca nu ai prea mult de suferit din punct de vedere financiar din cauza acestui tranzit, trebuie sa iti treci din nou in revista abilitatatile de a scoate bani chiar si din piatra seaca, sa te straduiesti sa-ti echilibrezi balanta personala de venituri si cheltuieli, sa inveti cum sa-ti prioritizezi cheltuielile, sa fii cat mai responsabil si mai prudent in gestionarea resurselor tale banesti. Daca te consoleaza cu ceva, pe 18 septembrie 2015, Saturn iti ia o parte din poverile materiale de pe umeri, intorcandu-se in Sagetator si a III-a ta casa.

Horoscop Balanta 2015 - Horoscop sanatate

Starea ta de sanatate necesita sa fie constientizata cu insistenta si realism si in acest an, din pricina prezentei lui Neptun in Pesti si a VI-a ta casa. Poti avea inclinatia sa iti privesti cu un prea mare optimism tonusul fizic si mental, sa nu dai atentia cuvenita unor simptome ale unor afectiuni ce se pot agrava odata cu vremea daca nu sunt luate in considerare la timp. Totodata, se impune sa eviti sa te dedai unor diete si programe de exercitii fizice cumva fanteziste, unor tratamente neortodoxe, neverificate temeinic din punct de vedere medical. Stai cat mai mult deoparte de alcool si medicamente ce pot avea efecte secundare asociate cu o prea mare euforie ori cu influente negative notabile asupra sistemului tau nervos.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Balanta 2015 Horoscop Balanta 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 09, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Multumesc, Diana , te urmaresc cu drag , sunt o admiratoare a blogului tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. horoscop varsator 2015 cand apare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudiu: tot ce ai zis la balanta m-i sa potrivit perfect :o mersi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu mare probabiliate tot ce scrie aici mi se aplica si mie anul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu inteleg "independenta individuala", sunt balanta dar niciodata n am nazuit asta :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.