Horoscop Leu 2015

Horoscopul Leului 2015 insista asupra unei cat mai clare distinctii intre interesele personale si cele ale altora, a transformarii  destinului personal, a reevaluarii si exploatarii creativitatii, talentelor si resurselor interioare, a imbunatatirii relatiilor familiale, si a afirmarii personalitatii si telurilor tale esentiale cu optimism, indrazneala si generozitate.

Horoscop Leu 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Leu
Horoscop Leu 2015
Neptun continua sa calatoreasca in 2015 in Pesti si a VIII-a casa a Leului, pogorand cateodata peste tine o coplesitoare empatie, ce te poate face sa absorbi subconstient problemele emotionale si opiniile altora. Se impune, drept urmare, sa distingi cat mai rational intre ceea ce iti apartine si ce nu, sa nu te lasi atras in jocul de interese ale unora, si sa ii ajuti pe oameni fara a-ti neglija insa demersurile principale din viata de toate zilele.

O transformare a credintei tale de viata, mari surprize, schimbari bruste si neanuntate de nimic legate de studiile superioare, o calatorie de lunga durata sau conexiunea ta cu indepartate meleaguri tind a se ivi sub impactul tranzitului lui Uranus, ce nu conteneste a strabate in acest an zona astrologica a Berbecului si a celei de-a IX-a case a Leului. Poti simti provocarea de a vedea printr-o alta prisma lumea si oamenii, a-ti largi orizonturile, a-ti canaliza gandirea spre noi si inovatoare cai. Mai ales ca esti motivat sa te bucuri de o sporita libertate interioara si exterioara, sa nu te supui unor norme ori conventii, nu trebuie sa cazi prada tu insuti tentatiei de a deveni dogmatic sau orb fata de aspiratiile si punctele de vedere originale ale celorlalti. Invatarea de lucruri noi, o plecare in strainatate ori contactul cu niste persoane de pe alte meridiane ale lumii iti pot deschide ochii asupra unor neasteptate modalitati de a te implini.

Pana pe 14 martie 2015, si incepand cu 18 septembrie 2015, Saturn se afla in tranzit direct in Sagetator si a V-a ta casa, inspirandu-te sau chiar silindu-te sa examinezi felul in care te bucuri de viata si reusesti sa-ti impui personalitatea in lume. In acest context, te poti intreba cum iti pui la treaba inzestrarile si talentele, cum iti scoti la lumina originalitatea si cat de mult iti exploatezi creativitatea. Ai, in acest fel, sansa de a-ti reevalua resursele interioare si a descoperi cum sa profiti cat mai mult de ele. Pe de alta parte, poti invata cum sa te pretuiesti si sa te iubesti cu adevarat, fara a tine cont de parerile subiective ori rauvoitoare ale altora.

Trigonul lui Jupiter cu Uranus din 3 martie 2015, repetat pe 22 iunie 2015, aduce norocul de partea ta si iti pune la indemana cateva rare oportunitati, mai cu seama daca esti deschis fata de nou ori daca te implici intr-un proiect neobisnuit, neconventional, ce sfideaza cotidianul. Viata nu are cum sa te ia prin suprindere, fiind pregatit sa o accepti sub cele mai variate forme si manifestari. Circumstante si persoane exceptionale te pot stimula sa iti dezvalui laturi sau abilitati pretioase, care nu aveau cum iesi la iveala in imprejurari normale. Riscurile asumate au mari sorti de izbanda, si poti avea parte de mari realizari focalizandu-te mai degraba pe ceea ce iti place decat pe ceea ce ii satisface pe altii.

Creativitatea tinde sa-ti urmeze traseuri surprinzatoare, sa te indrepte spre sectoare ale vietii aflate in penumbra pana acum sau sa-ti ofere avantaje nesperate ca efect al tranzitului retrograd al lui Saturn in Sagetator si a V-a casa a Leului, ce se desfasoara intre 14 martie si 15 iunie 2015.  Cu toate acestea, uneori, revelatiile puse la dispozitie de Saturn se pot dovedi a fi inselatoare.

In perioada 15 iunie-18 septembrie 2015, Saturn viziteaza zona astrologica a Scorpionului si a celei de-a IV-a tale case, focalizandu-te catre casa si familie. Pornirile egoiste sau individualiste tind a-ti fi sanctionate de Saturn, mai ales pana pe 1 august, atunci cand aceasta planeta isi paraseste aspectul retrograd. Oricum, esti incurajat sa redescoperi, mental si afectiv, cui apartii cu adevarat. Este vremea sa reflectezi la ce inseamna familia pentru tine, la ce astepti de la familie, la responsabilitatile tale fata de aceasta, la fericirea oamenilor apropiati. Ai oportunitatea de a depasi certurile, disputele ori problemele familiale, a redescoperi importanta parintilor gratie perspectivei limpezi si realiste a lui Saturn. Siguranta caminului, stabilitatea conferita de o mai veche ori mai noua locuinta capata intaietate.

Jupiter traverseaza teritoriile Leului pana in data de 8 august 2015, insistand asupra reflectarii in afara a personalitatii tale, a identitatii tale autentice si a modului cum esti vazut de ceilalti. Proiectele, activitatile si conjuncturile dragi tie beneficiaza de noroc, abundenta, prosperitate si simt al aventurii. Jupiter te indruma pe toate planurile existentei tale sa traiesti cu intensitate si placere, sa iti extinzi orizonturile si sa iti afirmi vointa. Uneori, in timpul tranzitului retrograd al acestei planete, finalizat pe 8 aprilie 2015, te poti confrunta cu niste situatii aparent foarte dificile, dar care se dovedesc, in cele din urma, doar focuri de paie, perdele de fum ascunzandu-ti oportunitatile. Oricum, acest tranzit te insufleteste cu optimism si generozitate, te determina sa lasi deoparte trecutul si sa-ti atintesti, plin de speranta, privirea catre viitor. Libertatea ta interioara si cea de exprimare, increderea in potentialul tau,  ii face pe oameni sa te priveasca cu simpatie si sa te sprijine in ceea ce doresti sa realizezi.

Pe 3 august 2015, cuadratul lui Jupiter cu Saturn iti poate da totusi batai de cap. Desi imprejurarile vietii iti solicita sa faci o schimbare, pari a avea dificultati in a sti cum sa procedezi. Pentru a nu fi marcat de esecuri, trebuie sa iti pastrezi o mare flexibilitate mentala si sa te bazezi numai pe tine insuti, pe ceea ce stii si ai. Este posibil ca responsabilitatile sa iti creasca pe masura ce vrei sa te delectezi de o cata mai mare libertate. Nu pregeta sa faci deosebire intre ceea ce este important si ceea ce nu este, intre ceea ce poti face si nu poti face. Pastreaza-ti prudenta si rabdarea!

Horoscop Leu 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul neptunian din a VIII-a ta casa iti expune viata sentimentala schimbului de focuri incrucisat din batalia dintre imaginatie si realitate. Senzualitatea nativilor singuri din Leu ii poate imboldi sa isi schimbe prea des partenerii, sa se lase in voia unor relatii superficiale, sau sa se angajeze intr-o idila cu o persoana capabila sa ii duca cu presul ori pe care o idealizeaza, fara a-i percepe adevaratele calitati si defecte. Astfel de aspecte negative pot fi intalnite mai ales in decursul tranzitului retrograd al lui Neptun, adica in perioada 11 iunie-18 noiembrie 2015. Nativii aflati deja intr-o legatura de cuplu nu trebuie sa neglijeze micile dar importantele gesturi de iubire din traiul zilnic. Cu cat viata amoroasa li se pare mai anosta, cu atat mai mult este necesar sa o imbogateasca, sa-i adauge diversitate si farmec.

O oarecare indoiala legata de felul cum esti pretuit sau chiar iubit de partenerul tau te poate incerca atat in primavara cat si in toamna lui 2015,  din pricina faptului ca Saturn este localizat atunci in a V-a casa a Leului. Acest dubiu se poate accentua intre 14 martie si 15 iunie, din cauza tranzitului retrograd al lui Saturn. Este necesar sa te desprinzi de inertia din viata ta amoroasa, sa dai noi sanse conexiunii cu persoana iubita. Totodata, este posibil ca aceasta, la randul sau, sa te supuna unor teste ale afectiunii si loialitatii. Nativii singuri din Leu trebuie inca o data sa fie foarte vigilenti in felul cum isi aleg un tovaras de viata.

Horoscop Leu 2015 - Horoscop bani si munca

In 2015, Pluton isi croieste drum pe mai departe in Capricorn si a VI-a casa a Leului, fara a inceta sa produca schimbari majore in sfera ta profesionala. Pluton pune accentul asupra responsabilitatii, disciplinei si seriozitatii din munca, dar si a colaborarii cu cei din jurul tau. Poti fi inclinat sa ii domini pe ceilalti, sa nu lasi prea multe sanse cooperarii cu ei, fapt ce este in masura sa prejudicieze uneori relatiile cu colegii, superiorii ori subordonatii. Este necesar sa-ti pastrezi rabdarea, sa nu pretinzi de altii ceea ce pretinzi de la tine si sa fii cu ochii in patru (mai cu seama in intervalul 16 aprilie -24 septembrie 2015, atunci cand Pluton este retrograd) deoarece in culise par a se pregati lupte pentru putere, intrigi si manipulari. Pe de alta parte, amplasarea lui Pluton (planeta banilor, a resurselor finaciare impartasite cu altii) in casa muncii sugereaza ca straduintele tale vor fi recompensate pe masura din punct de vedere  financiar, ca vei putea sa iti maresti veniturile din zona profesionala.

Fereste-te in acest an de iluzii, de proiecte financiare aparent promitatoare, dar cladite, de fapt, pe sperante si fantasme. Parcursul lui Neptun in a VIII-a casa a Leului necesita o mare grija fata de banii si resursele materiale pe care le imparti cu altii, fata de imprumuturi, taxe si impozite. Veniturile tovarasului tau de viata pot creste simtitor, dar acest lucru nu trebuie sa te descurajeze ori sa te faca sa crezi ca esti un profitor. Poti avea avantaje financiare gratie unui job tinand de spiritualitate, intuitie, imaginatie.

Ziua de 18 septembrie este dedicata intrarii lui Jupiter in Fecioara si a II-a casa a Leului. Chiar daca norocul nu inceteaza de-acum sa-ti surada pe plan financiar, este de recomandat sa apelezi la strategii mai curand prudente sau conservatoare. Banii nu o sa se pravaleasca peste tine in urma unui castig la loto, ci numai prin munca, prin productivitate si ingeniozitate. Cu toate ca nu ai de ce sa fii stramtorat, trebuie sa-ti gestionezi cu grija si inteligenta bugetul personal de venituri si cheltuieli.

Horoscop Leu 2015 - Horoscop sanatate

Pluton in a VI-a ta casa este asociat cu probleme de sanatate provocate adeseori de o incarcatura emotionala negativa tinzand sa influenteze starea fizica. Pe de alta parte, se impune sa-ti supraveghezi cu atentie inclinatia de a fi obsedat de o serie de probleme (minore) legate de sanatate.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Leu 2015 Horoscop Leu 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2014 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Este foarte explicita prezentarea !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa-mi spuneti ce ma asteapta in2015 pe toate planurile.Sint nascuta pe2 august 1968 ora 15

    RăspundețiȘtergere
  3. excelent....bravo.

    zgircitul

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Ma poti ajuta putin, te rog frumos.
    Sunt nascut pe data de 22.07.1987, la ora 19:00. Ce zodie sunt si care este ascendentul corect. Multumesc.
    Pe unele site uri sunt rac, pe altele leu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Esti in zodia leului si ai drept ascendent Capricornul.

      Ștergere
  5. M-ar ajuta sa stiu daca imi puteti spune se va intampla ceva benefic in cariera mea..de foarte mult timp imi merge prost si mi-ar placea un sfat, dpdvd al astrogramei daca se poate. 2.08.1986, ora 8:10

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog sa mi spuneti ceea c mi se va intampla p tot parcursul anului 2015.sunt nascuta 01.08.1991.sunt printre straini si nu este usor.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,

    In primul rand felicitari pentru blogul tau, informatia este de valoare.
    In al doilea am nevoiue sa ma ajuti cu ascendentul meu. Sunt nascuta pe 26 iulie 1978, intre 2 si 4 dimineata.mama nu isi aminteste exact.

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc , chiar ai calculat foarte bine s a adeverit tot ce scrie la zodia leu ! Insa am o roblema cu ascendentul nu stiu care este exact . Daca ma poti lamuri in acest sens , 13081966 ora 12 Hunedoara . rodica_ tanasie2011@yahoo.com . Inca o data mii de multumiri

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.