Horoscop Scorpion 2015

Horoscopul Scorpionului 2015 prefigureaza o vreme propice intelegerii motivatiilor ascunse ale celor din jurul tau, regasirii punctelor forte ale personalitatii tale, sprijinului unor prieteni si aliati de nadejde, dar impune si o sporita adaptabilitate in lumea sociala, o mai mare disciplina financiara si abilitatea de trata cu realism viata ta sentimentala.

Horoscop Scorpion 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Scorpion
Horoscop Scorpion 2015
In 2015, Pluton staruie sa ramana in Capricorn si a III-a casa a Scorpionului, un sector astrologic asociat cu comunicarea, mentalitatea, gandirea si mintea, comertul, studiile, rudele apropiate si comunitatile sociale. Este necesar, pe mai departe, sa afli ce ai in comun cu altii, sa iti pui la treaba simtul diplomatic, sa gasesti cai mai productive de a integra in societate si a te face placut altora. Nu este o sarcina tocmai usoara. Se impune sa lasi de la tine, sa te adaptezi opiniilor persoanelor din imediata ta apropiere si, totodata, sa ajungi la esenta lucrurilor care te leaga de altii. Pluton este capabil sa te faca sa vezi ce se ascunde in spatele aparentelor, sa iti ascuta puterea mintii si sa te concentreze asupra unor obiective care nu au cum sa te dezamageasca. Incearca sa iti controlezi predispozitia de a-i domina pe altii, de a-i umili pe unii oameni cu ampla ta cunoastere fata de lume. Tendinta de a fi secretos, de a te crede cu mult deasupra celorlalti si a atenta sa-i controlezi se manifesta in special in intervalul 16 aprilie -24 septembrie 2015, de-a lungul caruia Pluton isi asuma o miscare retrograda. Nu te lasa in voia impresiei ca esti dominat de cineva apropiat (un frate sau o sora), un profesor sau altcineva de care depinzi familial, social sau profesional. Aceasta perioada poate fi caracterizata de un sir de conexiuni contradictorii, de gen dragoste-ura cu cineva din familia ta.

Neptun nu inceteaza sa-si exercite subtilele influente asupra ta nici in acest an, prezenta sa in Pesti si a V-a ta casa punandu-si amprenta asupra convingerilor tale spirituale, a inclinatiei tot mai mari de a-i ajuta pe cei din preajma ta. Fereste-te sa cazi pe panta unei iubiri oarbe fata de copii (daca ii ai), lasandu-i in voia capriciilor lor, fara a-i invata ce inseamna disciplina si perseverenta in viata. Esti stapanit de imboldul de a crede ca lumea este mai frumoasa si mai onesta decat in realitate, asa ca, daca nu aduci de partea ta un auspicios materialism, poti cade prada unor amare dezamagiri.

Pana pe 15 iunie, si, apoi, incepand cu 18 septembrie 2015, Saturn se afla in Sagetator si a II-a casa a Scorpionului, punandu-ti la incercare pretuirea fata de tine insuti. Poti fi strabatut de nevoia de te vedea intr-o lumina pozitiva si a nu mai acorda prea mare importanta oamenior care te tot bat la cap ca "nu esti bun de nimic" sau ca "nu se va alege nimic din viata ta." De fapt, a-i ocazia de le da peste nas acestor eterni carcotasi, sa le demonstrezi odata pentru totdeauna de ceea ce esti in stare! Poti fi, in acest fel, motivat sa iti exploatezi la maximum resursele personale si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Chiar daca aceste straduinte au initial scopul sa ii impresioneze pe altii, ele au capacitatea sa te aduca pe culmi ale existentei pe care nu te-ai gandit vreodata ca le vei atinge. Nu te lasa afectat de intentiile si opiniile rele ale altora fata de tine, cu precadere in perioada turnurii retrograde a lui Saturn in Sagetator, adica de pe 14 martie pana pe 15 iunie 2015.

De la mijlocul lunii iunie si pana la jumatatea lunii septembrie 2015, Saturn isi pune pecetea asupra zonei astrologice a Scorpionului, asa ca, vrand-nevrand, poti fi pus in pozitia de a-ti lua in serios viata, a te gandi la modalitatile in care iti poti impune personalitatea si sa te dezvolti cu temeinicie. S-ar putea sa te afli implicat in niste situatii nu tocmai  confortabile, ce te pot obliga sa te uiti mai bine la tine in oglinda constiintei si sa iti deslusesti atuurile si slabiciunile fiintei. Imaginea ta exterioara, de la stilul parului tau si pana la felul in care te imbraci necesita niste esentiale rectificari. Chiar daca altora pare sa li se puna pata pe tine si sa iti gaseasca mereu nod in papura, asta nu inseamna ca va trebui sa tii cont de opiniile lor ci, mai ales, de cele ale tale, astfel incat sa te conformezi valorilor si optiunilor care te reprezinta cu adevarat. Pe de alta parte, nu trebuie sa iti impui prea multe lucruri si sa lasi ca unele transformari ale destinului tau sa apara de la sine.

Pe 3 august, cuadratul dintre Jupiter si Saturn poate isca o schimbare brusca, iesita din comun, dand nastere unor dubii despre ce ar fi cel mai bine sa faci. Unele arii ale existentei tale iti pot solicita sa fii mai flexibil, mai putin inchistat in obiceiuri, sa dai uitarii ceea ce credeai ca stii si sa fii gata sa iti asumi diferite certitudini. Este posibil ca responsabilitatile ori obligatiile personale sa se mareasca, sa te apese din ce in ce mai tare, pe masura ce iti doresti sa fii tot mai liber. In aceste conditii este important sa iti dai seama de ceea ce este cu adevarat important pentru tine, sa te inarmezi cu rabdare si sa preiei din nou controlul asupra vietii tale, fara a pierde din vedere oportunitatile aparute chiar atunci cand lucrurile ti se par ca sunt mai dificile.

Incepand cu 18 august 2015, Jupiter patrunde pe meleagurile Fecioarei si ale celei de-a XI-a case a Scorpionului, aducand norocul de partea ta mai cu seama prin intermediul unei intense interactiuni sociale, a unor prieteni si aliati de nadejde. Probabil ca iti vei largi reteaua de cunostiinte, vei inchega noi amicitii si vei fi luat prin surprindere de actele binevoitoare ale unor persoane din imediata ta apropiere. Conlucrarea cu cei din jurul tau, invigorarea unor mai vechi conexiuni cu oameni influenti tind sa te aduca mai aproape de implinirea viselor tale nu numai in sfera profesionala, dar si in cea personala, in materializarea unor nazuinte pastrate pe care nu ai obiceiul sa le impartasesti altora. Sper si cred ca anul 2015 iti va darui cu adevarat mari realizari!

Horoscop Scorpion 2015 - Horoscop dragoste

Indiferent daca vrei sau nu vrei asta, in 2015 pari sa primesti in continuare niste lectii mai mult sau mai putin dure despre ceea ca inseamna dragostea adevarata, neconditionata de nici un fel de circumstante ale lumii inconjuratoare. Desi viata amoroasa tinde sa fie, la prima vedere, minunata si chiar magica, se impune sa iti privesti cu mai putin idealism persoana iubita sau sansele ca legatura ta de iubire sa infranga impotrivirile unor persoane apropiate de ea sau de tine. Pari sa fii gata sa faci mari sacrificii pentru partenerul tau, dar ar fi cazul sa te intrebi daca el are aceeasi disponibilitate. Mai cu seama intre 11 iunie si 18 noiembrie 2015, supravegheaza-ti inclinatia de a-ti inalta fiinta indragita pe un piedestal ori de a te indragosti de cine nu trebuie, de cineva aflat cu mult deasupra ta din punct de vedere social sau de o persoana in stare sa te manipuleze si care nu are autentice simtaminte de dragoste pentru tine.

Horoscop Scorpion 2015 - Horoscop bani si munca

Tranzitul lui Uranus in a VI-a casa a Scorpionului nu inceteaza sa aduca oportunitati celor care lucreaza in domenii  avand de a face cu telecomunicatiile, internetul si industria electronica. Se pune accent asupra conlucrarii cu colegii si colaboratorii, asocierilor profesionale, focalizarii catre un tel comun cu oamenii avand de a face cu cariera ta, dar si a unor schimbari neanuntate de nimic la serviciu ori in principalul tau domeniu ocupational. Uranus are harul de a te impinge spre un job care iti este pe masura, in stare sa te  satisfaca nu atat financiar, cat avand potentialul de a-ti face placere si a pune la treaba cele mai evidente tale talente ori inzestrari. Oricum, sarcinile monotone, ce tind a te transforma intr-un robot si care nu au cum sa iti solicite creativitatea nu par sa te ispiteasca in vreun fel.

In vremea cat Saturn paseste in sectorul astrologic al celei de-a II-a tale case este de recomandat sa iti tii punga stransa si sa nu arunci banii in cele patru vanturi! Acesta planeta are obiceiul de a te forta sa intelegi valoarea banutilor si sa te aduca in niste situatii nu tocmai confortabile din punct de vedere financiar. Este cazul sa inveti cum sa-ti gestionezi banii, sa ii programezi asa cum se cuvine pentru a face fata tuturor obligatiilor financiare de la care nu ai cum sa te eschivezi!

Daca viata profesionala pare sa-ti mai dea ceva de furca sau de gandit  pana pe 8 aprilie, odata cu aceasta data Jupiter se intoarce in aspect direct in Leu si a X-a casa a Scorpionului, asezandu-ti inainte o serie de norocoase imprejurari de a te afirma in munca. Ai la dispozitie, o perioada, ce se va sfarsi pe 8 august 2015, de-a lungul careia iti poti realiza cu o mai mare usurinta aspiratiile legate de o promovare  sau o aventurare intr-un nou si fascinant domeniu profesional.

Horoscop Scorpion 2015 - Horoscop sanatate

Chiar daca parcursul lui Uranus te indeamna sa te delectezi la maximum cu tot ceea ce iti poate oferi viata, infraneaza-te de la un consum exagerat de dulciuri si grasimi, si verifica-ti cat mai des greutatea corporala! In acelasi timp, Uranus te poate lua prin surprindere cu niste afectiuni sau simptome indoielnice, fiind necesar sa nu mai amani de azi pe maine o vizita la doctor. Niste modalitati alternative, neconformiste de a-ti intretine tonusul fizic si psihic par a te atrage mai mult decat altadata.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Scorpion 2015 Horoscop Scorpion 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2014 Rating: 5

25 de comentarii:

  1. si 2015 an greu..off..cand avem de-a face cu un tranzit curat,direct a lui Jupiter fara sa se suprapuna Luna Neagra sau mai stiu eu ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. Horoscop 2015 sagetator? Multu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt scorpion și în ultimii doi ani am stat cu inima mica mica de frica lui Saturn, dar sincera sa fiu n-a fost rău deloc.în 2015 trece în casa banilor, cat de frica ar trebui sa-mi fie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Sunt nascuta pe 17 noiembrie 1994! Spuneti-mi,va rog,ce ascendent am? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ascendentul tau este Balanta.

      Ștergere
    2. Buna! Sunt nascuta pe 15 noiembrie 1990, imi poti spune te rog ce ascendent am?

      Ștergere
    3. Pentru a-ti da un raspuns cat mai corect am nevoie si de ora
      precum si de locul nasterii...

      Ștergere
  5. Bunå!Sunt nascutå pe 14 noiembrie 1977.Care este ascendentul meu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!Sunt nascuta pe 23 octombrie1985! Spuneti-mi,va rog,ce ascendent am? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a-ti afla ascendetul, sunt necesare si locul nasterii, precum si oara aproximativa cand te-ai nascut. Atentie! Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Blogger, Gogle+ sau/si pe site-ul meu

      Ștergere
  7. Salut,sunt nascuta la 21 noiembrie 1999...ce zodie sunt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! Ești Scorpion :)

      Ștergere
    2. Multumesc ca mi-ai luat-o inainte Oya's Arcana. Mult noroc in viata, Inesa Laki!

      Ștergere
  8. Bună ziua! Numele meu este Bogdan Garga și sunt născut pe data de 30 /10 / 1978 ora 13 și 13 minute.
    Va deranjez sa intreb ce va urma în următoarele luni pana la sfârșitul anului 2015 deoarece problemele par sa nu mai termine.
    Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna spunem te rog ce ascedent am! multumesc! nascuta in anul 1968 ziua 2 -11- 1968

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o mai mare exactitate, trebuie sa stiu si ora, precum si locul nasterii.

      Ștergere
  10. Bună seara!
    Îndrăznesc sa va rog sa-mi răspundeți la mesajul din 11 .
    Numele meu este Bogdan Garga și sunt născut în București, în data de 30.10.1978 , ora 13.13 minute.
    Trec de ceva luni numai prin probleme .Vreau sa știu cu ce mă voi confrunta pana la sfârșitul anului.
    Deși în horoscoapele lunare anterioare scria ca e de bine, ca e așa și pe dincolo , nu vreau sa supăr pe nimeni, dar ceva nu e ok. Tocmai de aceea va întreb. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt scorpion si de 3 ani intampin numai probleme in relatii...
    cred ca e un defect sa fii scorpion :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca traim vremuri cand lucrurile nu prea mai merg 'de la sine' ...(for granted).
      Daca nu alegem, suntem alesi... Plus ca, si calendarele arata vremea stransului recoltelor..
      culesului... stim ca toamna se numara bobocii. :-)

      Ștergere
  12. Bună! Sunt născută pe 21.11.1973 oră 19 București. Vreau să știu ce mi rezervă viitorul în dragoste? Dacă mă voi muta din București? Mulțumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.