Horoscop Varsator decembrie 2014

Horoscopul Varsatorului decembrie 2014 marturiseste despre o inalta vitalitate ce trebuie neaparat exploatata, o vreme a placerilor dar si a punerii la punct a unor parteneriate din toate aspectele vietii tale, dezideratele de a-ti filtra navalnicile amintiri pe cale sa te asalteze, a nu te lasa in voia intereselor altora si a-ti readuce in minte cine sunt oamenii cu adevarat importanti pentru tine.

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014 - Varsator
Horoscop Varsator decembrie 2014
Incepand cu 5 decembrie 2014, Marte tranziteaza Varsatorul si intaia ta casa, punandu-ti la dispozitie un mai inalt nivel energetic decat de obicei. De fapt, in aceasta luna poti avea cea mai mare vitalitate de pe parcursul intregului an! Nu-i rau, nu-i asa, avand in vedere shoppingul, pregatirile si antrenul necesar din perioada sarbatorilor de iarna? Pari sa nu mai ai deloc rabdare sa iti improspatezi viata prin perspectiva noului an, asa ca poti sa incepi a-ti face de pe acum proiecte si a te implica in diverse lucruri noi. Ai grija totusi, sa nu te risipesti, sa nu te apuci de prea multe si sa duci prea putine la bun sfarsit! Oricum, trebuie sa iti pui la treaba excesul de energie, in caz contrar existand posibilitatea sa cazi prada unei stari paguboase de neliniste si agitare. In acelasi timp, tinzi sa fii mult mai impulsiv, mai nerabdator, gata sa te iei la harta cu oricine nu este de acord cu tine ori tine mortis sa te contrazica. Pastreaza-ti calmul si rabdarea, astfel incat sa nu ai (Doamne fereste!) vreun accident ori sa nu te apuce, cand ti-e lumea mai draga, vreo insistenta durere de cap!

Luna plina aparuta pe 6 decembrie, chiar de ziua Sfantului Nicolae,  te imbie la joaca si distractii, din moment ce isi face simtita prezenta in Gemeni si a V-a ta casa! Descreteste-ti fruntea, lasa putin deoparte problemele zilnice si ofera-ti niste senine si memorabile momente de relaxare! Chiar si Einstein se prostea din cand in cand, asa ca nu exista nici un motiv sa nu te simti iarasi copil si sa zburzi asa cum iti place!

Relatiile de parteneriat sunt in schimbare odata cu 9 decembrie 2014, ziua in care Jupiter devine retrograd in Leu si a VII-a casa a Varsatorului. Indiferent daca ai de a face cu asocieri din plan personal, profesional, social ori de afaceri, este cazul sa te intrebi despre onestitatea celor de care esti legat, dar si despre cea care te caracterizeaza in astfel de conexiuni. Chiar daca esti confruntat cu niste dificultati asociate cu studiile, calatoriile sau viata de familie, poti fi sigur ca acestea vor dispare in curand. Dusmanii tai recunoscuti par a fi mai activi in aceasta perioada, dar cea mai buna cale de a le face fata este sa-i tratezi cu indiferenta!

Din 17 decembrie, Mercur se strecoara in Capricorn, atentand sa iti sufoce unicitatea personalitatii si impunerea intereselor tale. Nu te lasa coplesit de pretentiile si opiniile altora si apara-ti cu darzenie punctele de vedere, chiar daca, cateodata, poti intampina dificultati in exprimarea convingatoare, expresiva a dorintelor tale. Uneori, iti poate fi greu sa te opui nazuintelor unor oameni, mai cu seama daca sunt iti sunt foarte apropiati. Luand in consideratie ca suntem in decembrie, nu este exclus sa apara controverse in care poti sa lasi de la tine in privinta unor cumparaturi, cadouri sau a locului unde vei petrece Craciunul si Anul Nou! Pune-ti in ordine gandurile si vei avea sporite sanse de a-ti afirma optiunile.

Sextilul dintre Marte si Uranus de pe 21 decembrie 2014 te indruma sa faci pasi hotarati catre o schimbare avand darul de a-ti improspata viata. Indemnat de aspiratia de a fi mai liber si mai independent, nu vrei, parca, sa te mai supui asteptarilor, uneori conformiste, ale unora. Ai sansa de a face ceva cu totul deosebit, in stare sa-i socheze in mod placut pe cei din preajma ta. Desi acest lucru te poate surprinde chiar si pe tine, sortii de izbanda sunt de partea ta!

Trecute evenimente si aspecte ale vietii tale incerca cu incapatanare sa se reactualizeze din 22 decembrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Capricorn si a XII-a casa a Varsatorului. Pastreaza si pretuieste acele amintiri ce iti readuc in minte clipele magice ale Craciunului si nu sovai sa te debarasezi de cele care te impovareaza din punct de vedere mental, sufletesc ori spiritual. Chiar daca acest tranzit se straduieste sa te secatuiasca, sa te indeparteze de oameni, influenta mult mai puternica a lui Mercur, despre care am vorbit mai inainte, are potentialul de a anihila aceasta tendinta. Sensibilitatea emotionala si intuitia care te strabat in aceasta perioada iti daruiesc cheia catre mintea si inima oamenilor si te indeamna sa le fii de ajutor celor dezavantajati de soarta. La urma urmei, si acest impuls se inscrie in spiritul Craciunului!

Uranus revine in turnura directa in Varsator si a III-a ta casa pe aceeasi data de 22 decembrie 2014, inzestrandu-te cu mai mult tact si cu o sporita bagare de seama in interactiunea sociala. Relationarea cu ceilalti nu te mai pune pe jar cu surprize nedorite si ai capacitatea de a mentine aparentele, fara a dezvalui cui nu trebuie ceea ce fierbe in boilerul gandului si sufletului tau. Pe de alta parte, schimbul de idei si opinii cu persoane asemeni tie nu mai necesita nici un ascunzis si tinde a-ti mijloci nesperate avantaje. Deschiderea spre noi orizonturi ale cunoasterii,  perfectionarea resurselor tale interioare si, inca odata, aportul unei ascutite intuitii, te calauzesc spre noi oportunitati.

Tot pe 22 decembrie, Luna noua din Capricorn se straduieste si ea sa iti readuca pe ecranul mintii filmele vechi, dar nu neaparat depasite, ale amintirilor tale. Sper ca nu ai de ce sa fii luat in stapanire de fantasme precum cele ale lui Scrooge din a lui Dickens "Poveste de Craciun." Mai degraba, aceasta Luna noua iti poate reaminti de gesturile frumoase pe care le poti face de sarbatori pentru parinti si rude mai batrane, cumva neglijate in ultima vreme. In acelasi timp, poti fi mobilizat sa iti treci in revista implinirile si esecurile din ultimul an si sa tragi din acestea niste concluzii binevenite pentru 2015.

Modalitatile gratie carora iti poti aduce oamenii aproape si sa te integrezi fara probleme in cercul tau social reprezinta principala tema de reflectie propusa de Saturn odata cu 23 decembrie, atunci cand patrunde in zona astrologica a Sagetatorului si a XI-a casa a Varsatorului. De asemeni, familia capata intaietate de-a lungul acestui tranzit. Poti fi, in acest fel, inspirat cum sa pui capat unor dispute si contradictii, sa te descotorosesti de superficialitate si sa evaluezi cine sunt oamenii cu adevarat importanti in viata ta. Uneori, cadourile de Craciun sunt pretuite mai putin in functie de cati bani, cat de cate simtamintele investite in ele!

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Horoscop dragoste

Vibratiile transmise de Luna plina ivita pe 6 decembrie 2014 in a V-a casa a Varsatorului atrage atentia asupra fermecului tau si te provoaca sa flirtezi cu exuberanta (daca esti singur)! Pe de alta parte, infuzia de tinerete si voiosie care te strabate nu are cum sa nu dezghete inima mai mult sau mai putin conservatoare a unui partener despre care stii, cu siguranta, ca tine la tine!

Tranzitul retrograd in care se inscrie Jupiter in a VII-a ta casa din 9 decembrie ar trebui sa te duca cu gandul la micile/marile infidelitati fata de partenerul tau de cuplu. Chiar daca acestea nu exista, pot iesi la suprafta unele lucruri de mult depasite din viata ta amoroasa, care trebuiesc degraba clarificate fata de persoana iubita. Pe de alta parte, acest aspect astral poate prilejui reaprinderea scanteii iubirii fata de un vechi partener ori reluarea, la un alt nivel, a unei mai vechi povesti de dragoste.

Venus isi croieste drum, odata cu 10 decembrie, in Capricorn si a XII-a ta casa, instaurand, de ochii lumii, o atmosfera de relativa stagnare in viata ta sentimentala. Desigur, nu este chiar asa. O idila secreta sau invaluita voit ori nevoit in mister este pe cale sa puna stapanire peste inima ta! Nu trebuie exclusa totusi posibilitatea de a se pune punct unei legaturi de cuplu ce schiopata vizibil in ultimul timp. De asemeni, o parte din nativii din Varsator trebuie sa-si puna pavaza impotriva unei exagerate timiditati!

Desi sarbatorile de iarna indeamna la reconciliere si impacare, tranzitul lui Saturn in a XI-a casa a Varsatorului poate duce in unele cazuri, din 23 decembrie 2014,  catre un verdict final, fara nici un fel de amanare, intr-o relatie de cuplu aflata de mult timp in pragul dezastrului. Asta este! Nu are rost, cateodata, sa te agati de cauze pierdute, iar Anul Nou poate netezi calea spre un nou inceput in dragoste atat pentru tine, cat si pentru un partener pierdut de catava vreme pe drum...

Horoscop Varsator decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Sfera profesionala si cea financiara a existentei tale nu se remarca in aceasta luna prin evenimente si circumstante iesite din comun. Ori activitatea ta din aceste domenii tergiverseaza, ori poate ca este cazul sa iti iei un concediu bine meritat!

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Varsator 2015


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscop Varsator noiembrie 2014
Horoscop Varsator decembrie 2014 Horoscop Varsator decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. buna Diana
    gemenii pe cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pt informatie.
      Spune-mi te rog ce ar trebui sa fac ca sa primesc o astrograma personala. multumesc

      Ștergere
    2. Imi pare rau, dar asa cum mai mentionat de multe ori, deocamdata nu am timp pentru asta.

      Ștergere
  2. Asteptam varsatorul pe 2015 si multumim pt.toate,DIANA!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.