Ornamente de Craciun pentru barbosi | Globuri pentru barba

Barbosii, tipii innebuniti dupa barbile lor, au un motiv in plus sa se bucure de acest Craciun gratie ocaziei de a-si expune cu mandrie, intr-un mod inedit, podoaba parului facial. Daca aveti un barbos in sau pe langa casa, incepand cu acest an, nu mai sunteti nevoiti sa va cumparati un brad de Craciun! Tot ce va trebuie sunt cateva globulete, niste micute ghirlande si eventual o minuscula instalatie de lumini, cu care sa impodobiti barba aproapelui vostru!

Globurile pentru barba au inventate de Mike Kennedy si Pauline Ashford, doi angajati ai agentiei de publicitate britanice Grey London, carora le-a venit aceasta idee dupa ce au primit sarcina sa creeze felicitarile pentru sarbatorile de iarna din acest an.

Ornamente barbosi
Globuri pentru barba
Barbatii care au uitat de multa vreme cum sa se barbiereasca nu au nici un motiv sa se teama ca s-ar putea rani cumva! Globurile pentru barba sunt facute din plastic (desi vor fi, in curand, disponibile si unele din sticla) si se ataseaza de podoaba faciala cu ajutorul unor mici si inofensive clame de par.
Globuri pentru barba
Ornamente pentru barbosi


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei?

Cum impodobesti bradul de Craciun in Feng Shui?

Barba, mustata si personalitatea barbatilor
Ornamente de Craciun pentru barbosi | Globuri pentru barba Ornamente de Craciun pentru barbosi | Globuri pentru barba Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.