Horoscop Capricorn ianuarie 2015

Horoscopul Capricornului ianuarie 2015 anticipeaza o hotarata reconfigurare a relatiilor tale umane ce nu exclude o fertila interctiune sociala, o viata sentimentala in general fericita si o adanca si promitatoare implicare in sfera financiara.

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 -Capricorn
Horoscop Capricorn ianuarie 2015
Pe 3 ianuarie, impulsul de a te simti cat mai liber si neingradit de nimeni si nimic, inspirat de cuadratul dintre Soare si Uranus, te poate determina sa iti lasi deoparte responsabilitatile si cauti cai cat mai incitante de a te distra si a gusta din deliciile vietii. Starea de revolta, incapatanare care te insufleteste te provoaca sa le dai peste nas fara nici o ezitare celor care incearca sa se amestece in treburile tale. Impresionantul potential energetic care te caracterizeaza te poate directiona sa actionezi in graba in tot ceea ce faci, asa ca ti se recomanda sa te feresti pe cat poti de accidente!

Conjunctia Soarelui cu Pluton din 4 ianuarie te imboldeste sa faci o adevarata demonstratie de forta. Vointa si perseverenta sunt atuurile de baza in materializarea telurilor tale dar, uneori, marea ta hotarare poate intampina o rezistenta pe masura. Ceea ce incepi astazi tinde a avea ecou pe o perioada indelungata.

Luna plina rasarita pe 5 ianuarie 2015 in Rac si a VII-a casa a Capricornului iti pune la incercare capacitatea de a-ti exprima simtamintele in relatiile de parteneriat personale, sociale si profesionale. Marturisirea adevaratelor sentimente este esentiala in perpetuarea si invigorarea legaturilor cu oamenii de aproape. Pe de alta parte, marea ta emotivitate din aceasta zi iti poate da peste cap niste planuri dar, daca iti pastrezi flexibilitatea, ai oportunitatea sa-ti aprofundezi niste vechi contacte si sa inchegi altele noi.

Marte isi croieste drum in sectorul astrologic al Pestilor si a III-a casa a Capricornului odata cu 12 ianuarie 2015, iscand confruntari dar si compromisuri cu parteneri de afaceri, colegi, prieteni, rude apropiate, in special cu frati si surori. Te poti simti strabatut de un avant de tinerete sau reimprospatare fizica si spirituala, si ai ocazia sa te implici intr-un proiect avand de a face cu tinerii ori copiii. Este posibil sa fii pus in situatia de a face niste alegeri decisive asociate cu cercul social sau oamenii cu care comunici de obicei direct, sincer si fara nici un fel de complexe. Poate ca unele persoane apropiate continua sa-ti insele asteptarile dar, de aceasta data, nu mai esti dispus sa treci acest lucru cu vederea. Acest tranzit al lui Marte trage inca o data un semnal de alarma fata de posibile accidentari, mai cu seama rutiere!

O armonioasa interactiune sociala este vestita din 27 ianuarie, ca urmare a patrunderii lui Venus in Pesti si a III-a ta casa. Prietenii iti pretuiesc tovarasia, si ai sansa de a-ti exprima ideile si opiniile unor persoane care stiu sa le aprecieze autentica lor valoare. Conversatiie cu cei din mediul tau inconjurator sunt spumoase, stimulatoare si pline de invataminte. Poti beneficia de avantaje prin mijlocirea comunicarii, a scurtelor calatorii si a rudelor. Ai capacitatea sa instaurezi pacea intre oameni, sa stingi conflictele si sa indemni cu putere de convingere catre compromisuri.

Marte in sextil cu Pluton pe 30 ianuarie 2015 iti netezeste calea spre focalizarea pe planurile tale cele mai importante si actiuni decisive pentru ducerea lor la bun sfarsit. Pari sa stii limpede ceea ce iti doresti si nu ai de gand sa lasi pe nimeni sa-ti stavileasca demersurile. Nu mai esti tentat sa recurgi la subtile tehnici de persuasiune, vrand sa-ti afirmi in mod nemijlocit interesele. Deoarece esti gata sa faci orice efort pentru a-ti vedea visele cu ochii, este indicat sa nu sari peste mese si sa-ti acozi suficient timp pentru odihna si relaxare.

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie 2015) si cel al lui Jupiter retrograd in Leu isi continua influentele si in aceasta luna, asa cum se precizeaza in Horoscopul dragostei Capricornului decembrie 2014.

Viata sentimentala iti este marcata de aspiratia de a fi alaturi de cineva capabil sa te apere de rautatile existentei, sa iti mareasca increderea in tine insuti si sa-ti aprecieze valorile ca urmare a calatoriei initiate de Venus, pe 3 ianuarie, in cea de-a II-a ta casa. Ai inclinatia sa preferi un partener mai degraba stabil, decat unul spontan, amuzant, dar lipsit de responsabilitate. Poti intalni o astfel de persoana intr-o imprejurare tinand de bani ori afaceri.

Daca exista ganduri si simtaminte nemarturisite in legatura ta de cuplu, acestea ies la iveala odata cu 27 ianuarie 2014, atunci cand Venus isi incepe drumul in cea de-a III-a casa a Capricornului. Planeta dragostei aduce in prim plan sinceritatea si onestitatea, favorizand in acest fel intarirea conexiunii afective dintre indragostiti sau tovarasi de viata.

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Incepand cu 3 ianuarie 2015, tranzitul lui Venus in Varsator si a II-a casa a Capricornului tinde sa dea nastere nazuintei de a-ti dovedi ca esti in siguranta din punct de vedere material, fiind, din acest motiv, impulsionat sa cheltuiesti mai multi bani pentru placerile personale si sa achizitionezi o serie de obiecte extravagante. Pari sa nu ai nici o problema din aceasta perspectiva intrucat ai oportunitatea sa iti maresti veniturile si sa faci rost de bani atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei.

Parcursul lui Mercur in Varsator si a II-a ta casa continua, din 5 ianuarie, sa te focalizeze asupra laturii materiale a existentei, inaugurand un interval de timp propice trecerii in revista a balantei tale de venituri si cheltuieli. Pari sa fii mai practic si mai rational in chestiunile financiare si sa fii cutreierat de o sumedenie de idei ingenioase de a explora noi surse de bani. Esti predispus sa-ti deschizi mai rar portofelul pentru cumparaturi si poti avea deosebite castiguri prin intermediul comunicarii cu niste oamei aflati in pozitii cheie.

Pe 20 ianuarie, Luna noua din Varsator si a II-a ta casa iti furnizeaza si ea noi modalitati de a castiga mai multi bani. Pentru a profita de inedite ocazii,  neexploatate pana acum, este important sa te vezi intr-o noua lumina si sa vezi lumea din mereu diferite perspective. Desi poti avea inca talente si resurse interioare insuficient valorificate, credinta in tine insuti iti poate fi de ajutor mai mult decat te-ai putea astepta!

Din 20 ianuarie 2014, Soarele in tranzit pe meleagurile Varsatorului si ale celei de-a II-a case a Capricornului insista asupra influentelor anterioare. Esti hotarat pe mai departe sa iti cresti contul din banca si sa iti ridici nivelul de trai. Ameliorarea resurselor financiare si acumularea de valori materiale te pot sprijini in sporirea securitatii personale din viata de zi cu zi, nemaifiind expus la capriciile sortii, sefilor si diverselor conjuncturi din afaceri. Treci printr-un ciclu solar de bun augur pentru investitii si plata datoriilor.

Ca efect al sextilului lui Marte cu Pluton de pe 30 ianuarie, esti pe punctul sa initiezi un proiect financiar avand un mare potential de a-ti majora veniturile, bazandu-te eventual pe o asociere profesionala sau una de afaceri.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn decembrie 2014
Horoscop Capricorn ianuarie 2015 Horoscop Capricorn ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru horoscop sunt născut pe 5.01.1980 și câte o dată îmi prinde bine��

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.