Horoscop Capricorn martie 2015

Horoscopul Capricornului martie 2015 prefigureaza o atitudine hotarata, agresiva chiar, in afirmarea personalitatii si intereselor tale strict individuale, care, bine strunita, nu are cum sa-ti prejudicieze totusi interactiunea cu persoanele apropiate. Tendinta de a te desfata cat mai mult, inclusiv in dragoste, este echilibrata de un sporit simt de responsabilitate fata de casa si familie.

Horoscop Capricorn martie 2015| Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Capricorn
Horoscop Capricorn martie 2015
Cuadratul dintre Venus si Pluton din 5 martie 2015 iti ingreuneaza relatiile cu oamenii din cauza dorintei de a-i aduce de partea ta cu orice pret. Ai inclinatia sa fortezi nota, sa te impui prea navalnic altora, determinandu-i astfel sa se impotriveasca cat pot incercarii tale de a-i controla. Este posibil, de asemeni, ca altcineva sa atenteze sa te controleze. Pentru a obtine ceea ce vrei este necesar sa eviti un comportament manipulativ, ce poate genera resentimente si confruntari. Straduieste-te sa iti stapanesti pornirile unui egoism excesiv si sa iti dai seama de forta personalitatii tale din aceasta zi.

Tot pe 5 martie, Luna plina din Fecioara si a IX-a casa a Capricornului te imboldeste sa iti depasesti limitele mintii, sa iti pui intr-o sporita masura in valoare abilitatile intelectuale. In acelasi timp, acest aspect astral poate scoate la suprafata impulsuri interioare negative. Atat cuadratul de mai sus, cat si aceasta Luna plina iti recomanda sa treci dincolo de granitele credintelor personale, poate prin intermediul discutiei cu cineva capabil sa te inteleaga si sa iti inspire o atitudine mai deschisa si mai imaginativa fata de lume.

Soarele in sextil cu Pluton pe 6 martie 2015 te ambitioneaza inca o data sa faci eforturi pentru a-ti promova ideile si interesele, impunandu-se pe mai departe sa iti pui in aplicare diplomatia si tactul in relationarea cu ceilalti! Daca tii cont de opiniile altora, ai mai mari sanse sa iti transmiti cu persuasiune propriile opinii. Esti atras de discutii incitante si simti nevoia sa initiezi o schimbare importanta in afaceri sau in sfera profesionala.

Tendinta de a te focaliza numai asupra actiunilor individuale continua sa te strabata ca urmare a cuadratului lui Marte cu Pluton din 12 martie. Nu-ti este deloc usor sa suporti ca altii sa se amestece in treburile tale si poti reactiona violent atunci cand cineva te impinge de la spate ori vrea sa-ti dea o indrumare. Nu-ti scapa din frau predispozitia de a-i domina pe cei din jur pentru a nu isca o serie de certuri neproductive. Dusmanii iti sunt mai puternici decat de obicei, asa ca nu este indicat sa-i provoci. Desi ai la dispozitie un inalt nivel energetic, incearca sa nu te extenuezi peste masura!

Incepand cu 13 martie 2015, Mercur isi croieste drum in sectorul astrologic al Pestilor si al celei de-a III-a case a Capricornului, intr-un tranzit ce pune accentul pe studiu, scoala, comunicarea cu colegii, rudele apropiate si prietenii. Poti avea ocazia sa inveti lucruri esentiale prin mijlocirea lecturii si a conversatiilor cu persoane indragite. Este posibil sa primesti o veste buna legata de o calatorie.

Pe 17 martie, cuadratul dintre Uranus si Pluton isi propaga influentele pe termen lung si te inzestreaza cu o mare forta interioara si ingeniozitate, ce iti permit sa treci dincolo de bariere ce iti stau de ceva vreme in cale. Ai nevoie totusi de un notabil aport de energie pentru a face asta, asa ca trebuie sa-ti afli noi surse de revitalizare si sa te debarasezi de preocupari neesentiale, lipsite de perspectiva.

Tensiunile create de conjunctura astrala anterioara sunt micsorate de tranzitul inceput de Venus, odata cu aceeasi zi de 17 martie 2015, in Taur si a V-a casa a Capricornului. Ritmurile traiului cotidian sunt pe punctul sa se schimbe gratie unor noi si pozitive orizonturi ce se infiripa in fata ta. De-a lungul acestui parcurs al lui Venus in casa care guverneaza placerile, distractiile, exprimarea, dragostea si noi itinerare ale destinului, ai nazuinta sa te concentrezi asupra viitorului. Intrucat increderea in tine insuti creste in intensitate, posezi facilitatea de a-i impresiona pe oameni cu autenticitatea personalitatii tale iar viata sociala iti rezerva oportunitati deloc neglijabile. Este o vreme prielnica deconectarii, relaxarii si incantarii de a redescoperi minunile vietii.

Inspiratia ti se inalta catre ceruri si te indreptateste sa crezi ca visele tale pot deveni realitate sub efluviile Lunii noi aparute pe 20 martie in Pesti si a III-a ta casa. Conversatiile cu cei din imediata ta apropiere sunt mai animate, mai spumoase, mai intime si mai emotive. Relatiile cu oamenii sunt caracterizate de incandescente efuziuni sentimentale.

Calatoria Soarelui in Berbec si a IV-a casa a Capricornului pare sa-ti indrepte gandurile, din 21 martie 2015, spre prezente sau mai vechi chestiuni asociate cu familia si casa. Nu este exclus sa iei in calcul o cumparare/vanzare a unei locuinte, redecorarea ori reamenajarea casei. Daca viata profesionala te-a acaparat peste poate in saptamanile din urma, este necesar sa compensezi acest lucru, acordand o crescanda atentie vietii tale personale.

Comunicarea cu altii este condimentata cu patima, emotivitate, pasiune, sub vibratiile sextilului lui Mercur cu Pluton de pe 22 martie. Ai abilitatea de a-ti dezvalui puncte comune cu alti oameni si a distinge motivatiile lor ascunse, transformandu-i astfel in aliati ai telurilor tale. Vorbele-ti mestesugite te ajuta sa scoti la iveala informatii la care nu aveai acces pana acum.

Venus in trigon cu Pluton pe 30 martie 2015 reia trendurile acestei luni, oferindu-ti atuuri in plus in a convinge alte persoane sa iti sprijine proiectele. Aura de farmec care te inconjoara iti creste puterea de a-i influenta pe oameni, dar asta nu iti da dreptul sa ii folosesti fara scrupule in atingerea obiectivelor tale.

Din 31 martie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi transmit influentele in special in horoscopul lunii aprilie 2015. Mercur in a IV-a casa a Capricornului readuce in actualitate intetirea relatiei cu familia si parintii. Demersurile tinand de persoanele apropiate si de casa sunt trecute prin filtrul unei lucide ratiuni. Este un interval de timp de bun augur pentru planificarea treburilor familiale si a celor vizand locuinta.

Amplasarea lui Marte in a V-a ta casa insista iarasi asupra distractiilor si a jocului cu viata. Ai sansa de a te simti invigorat din punct de vedere fizic si a te dedica unor activitati sportive ori miscarii in are liber. Efluviile creative si relationarea cu copiii sunt alte repere statornice ale acestui eveniment astral.

Horoscop Capricorn martie 2015| Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Berbec, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Capricornului februarie 2015, continua sa-si exercite influentele pana pe 17 martie 2015.

Vizita lui Venus in a V-a ta casa te sprijina, din 17 martie, sa profiti de situatiile auspicioase din jurul tau, inclusiv sa te lansezi intr-o noua si plina de fagaduinte relatie de cuplu. Indiferent daca te angajezi intr-o proaspata idila sau esti deja alaturi de un partener, ai la dispozitie o perioada senina, fericita, in decursul careia nu intampini nici o problema in infrangerea inhibitiilor si exprimarea inspirata a sentimentelor tale.

Indrazneala in viata sentimentala nu conteneste sa fie la ordinea zilei odata cu 31 martie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a V-a casa a Capricornului. Straduieste-te sa nu te lasi in voia unei aventuri amoroase superficiale!

Horoscop Capricorn martie 2015| Horoscop bani si cariera


Pe 30 martie 2015, trigonul dintre Venus si Pluton iti este de folos in gasirea de resurse financiare necesare dezvoltarii ideilor tale de afaceri sau in formarea de parteneriate cu persoane influente. Perseverenta si hotararea care te insufletesc te pot determina sa mergi pana in panzele albe pentru a-ti materializa nazuintele profesionale. Creativitatea in munca te ajuta sa castigi aprecierea colegilor si sefilor.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn februarie 2015
Horoscop Capricorn martie 2015 Horoscop Capricorn martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Suna bine! Astept o calatorie foarte importanta si tu aproape mi-ai confirmat-o! Sper sa se intample totul asa cum ai descris! pupici!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.