Horoscop Leu aprilie 2015

Horoscopul Leului aprilie 2015 indica o binevenita regasire si punere in valoare a talentelor si resurselor tale interioare, o fructuoasa viata profesionala si o atitudine pozitiva, optimista fata de lume, ce reprezinta un avantaj major atata vreme cat este temperata de realism si obiectivitate.

Horoscop Leu aprilie 2015 | Horoscop general


Leu
Horoscop Leu aprilie 2015
Optimismul si increderea in propriile forte iti sunt aliati de nadejde in implinirea obiectivelor tale pe 2 aprilie 2015, ca urmare a trigonului dintre Jupiter si Soare. Intutia si norocul te ajuta sa fii la locul potrivit la momentul potrivit. Este o zi favorabila studiului ori unei calatorii avand darul sa-ti puna la dispozitie o experienta de viata relevanta.

Contactele cu oameni influenti si negocierile ca pareau sa fie tergiversate la nesfarsit incep sa iti ofere beneficii sub efluviile Lunii pline rasarite pe 4 aprilie in Balanta si a III-a casa a Leului. Ai capacitatea de a intrezari solutii alternative unor vechi probleme si de a-ti mari forta de persuasiune in discutiile cu ceilalti.

Din 11 aprilie 2015, tranzitul lui Venus in Gemeni si a XI-a ta casa te sprijina sa iti constientizezi si sa-ti valorifici intr-o sporita masura individualitatea, atuurile personale. Viitorul pare sa-ti fie plin de promisiuni si tinzi sa te simti bine atunci cand te implici in lucruri neobisnuite sau neconformiste.

O neasteptata oportunitate legata de studii ori de o calatorie este pe punctul sa iasa la iveala pe 18 aprilie, sub influenta cuadratului lui Marte cu Jupiter si a Lunii noi din Berbec si a IX-a casa a Leului. Pe de alta parte, esti inclinat sa iti supraevaluezi abilitatile si sansele de a te bucura de succes, fiindu-ti recomandat sa nu faci promisiuni pe care nu le poti onora, sa nu te angajezi in prea multe si ample demersuri si sa iti verifici cu o maxima prudenta intreprinderile financiare.

Neastamparul care te insufleteste pe 21 aprilie 2015, sub impactul cuadratului dintre Mercur si Jupiter te poate impiedica sa te concentrezi asupra unei activitati de detaliu. Cu toate acestea, nazuinta de a-ti extinde proiectele si a le exploata cat mai mult potentialul iti asigura progrese vadite daca esti perseverent. Nu te agata in mod exagerat de propriile opinii si ingaduie-ti sa descoperi si punctele de vedere ale altora. Incadreaza-te intr-un program strict, dar nu te lasa prada frustrarilor atunci cand evenimente neanuntate de nimic iti dau peste cap planificarea.

Pe 22 aprilie, Venus in sextil cu Jupiter iti insufla un sensibil simt social. Gandirea pozitiva, volubilitatea si harul de a te face placut iti faciliteaza incheierea unor intelegeri sau contracte avantajoase si aducerea oamenilor de partea ta.

Horoscop Leu aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Taur nu conteneste sa te influenteze pana pe 11 aprilie, asa cum este descris in Horoscopul dragostei leului martie 2015.

Prietenia interfereaza cu dragostea odata cu 11 aprilie 2015, gratie parcursului lui Venus in a XI-a casa a Leului. Ai posibilitatea sa inchegi o relatie de cuplu cu cineva care iti impartaseste ideile si convingerile. Poti intalni o astfel de persoana prin intermediul unui amic sau poti sa-ti transformi o veche legatura de prietenie intr-o stabila conexiune amoroasa.

Horoscop Leu aprilie 2015 | Horoscop bani si cariera


O perioada prielnica evolutiei in cariera si dezvoltarii unor planuri profesionale este anuntata din 14 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Taur si a X-a casa a Leului. Ai tendinta sa iti masori cu grija vorbele la serviciu, sa te angajezi in dialoguri serioase, constructive, mai ales ca ideile tale par sa fie apreciate de superiori si colegi. Oricum, comunicarea cu cei din jur  reprezinta un deziderat, o sursa constanta a unor importante oportunitati. Persoane importante din sfera ta profesionala nu se sfiesc sa iti ceara sfat si indrumare.

Soarele traverseaza, incepand cu 20 aprilie, teritoriile Taurului si ale celei de-a X-a tale case, accentuand influentele mercuriene. Te simti imboldit sa te focalizezi pe telurile profesionale, in special pe termen lung, sa iti maresti prestigiul in ochii colaboratorilor. Daca iti doresti o schimbare majora in cariera, ai la dispozitie un interval de timp oportun trasarii unor planuri realiste si inaintarii cu pasi fermi in aceasta direcie. Ai prilejul sa-ti depasesti competitorii in obtinerea unui nou job ori a unei cresteri de salariu.

Sextilul dintre Venus si Jupiter din 22 aprilie 2015 te inspira sa ii convingi pe altii de beneficiile colaborarii cu tine, inclusiv intr-o serie de tranzactii banesti. Nu te lasa prada impulsului de a face cheltuieli extravagante, ce iti pot afecta grav echilibrul balantei financiare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu martie 2015
Horoscop Leu aprilie 2015 Horoscop Leu aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2015 Rating: 5

13 comentarii:

  1. Este interesanta luna aprilie pentru lei.Multumesc.Diana,am o rugăminte: despre ce fenomen astrologic foarte important vorbesc toți astrologii , care a avut loc pe 10 augustb1952.Ma interesează extrem de mult acest lucru.Îți mulțumesc mult indiferent de rezultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca sa fac lucrul asta dupa ce termin horoscoapele pentru luna parilie.

      Ștergere
  2. De ce mi-a dispărut comentariul.Ce este in neregula?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Sper ca ai descoperit ca nu ti-a disparut comentariul!

      Ștergere
    2. Este ultima zi din săptămână luminata si cu gândul plin de căldură divina îți spun:Hristos a înviat.

      Ștergere
  3. Buna Diana.Îți mulțumesc mult pentru buna voința.Chiar daca am o vârstă mai înaintată , îmi face
    placere sa citesc,sa învăț despre aceste domenii deosebite..Ma opresc aici urandu-ti un sfârșit de săptămână plin de lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai faci Diana? Ce mai citești si studiezi?Am sa încerc sa intru pe poate postările tale.Aștept vesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna si multumesc de intrebare si preocupare. Am citit cartea lui Petre Barbu despre care pomenesc pe blogul meu, si recitesc a nu stiu cxata oara Fratii Karamazov. Tu?

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Diana.Eu ma documentez de medicina naturista.Am avut norocul sa lucrez cu cei mai mari cercetători umani - veterinari .Iubesc medicina sub toate formele ei,o simt ,o trăiesc si rezultatele au fost extraordinare.Acum fiind o pensionara "tânără si neliniștita" am început să-mi prepar creme,emulsii si preparate pentru piele si fata-toate naturale.Controlul il voi face pe pielea si fata mea.Ma opresc aici. Îți doresc o săptămână cu lumina si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Diana.Am postat de 3 ori acelaș lucru.Neandemanarea și-a spus cuvântul.Mai am de învățat sa folosesc tableta.Scuze.Razele si căldură de la soare peste tine si peste toți oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu ai de ce sa te scuzi. Iti multumesc ca esti alaturi de mine, si, poate, daca o sa vrei, ne poti impartasi experientele tale legate de medicina naturista. Pe blogul meu, sau, eventual, te pot ajuta sa iti faci un blog in acest domeniu. Cu drag, Diana

      Ștergere
  8. Mulțumesc Diana.Trebuie să ma pun la punct cu tableta.Fara sa vreau fac prostiosre .Am avut o perioada când aveam in casa 3 calculatoare si un leptom.Pur si simplu era prea mult si le respingeam.Eram la serviciu,băieții la facultate si liceu.Dar ușor,ușor am realizat importanta lor.Acum pot comunica ușor si vizual cu prietenele mele de departe.După ce voi realiza si după ce le voi testa (cremele,emulsiile,etc) vei fi prima persoana care va afla rezultatul..O noapte cu vise frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.