Horoscop Sagetator aprilie 2015

Horoscopul Sagetatorului aprilie 2015 da intaietate invigorarii si fructificarii relatiilor de parteneriat, preocuparii fata de starea de sanatate, implicarii cu rabdare in obligatiile cotidiene, regasirii poftei de a te bucura de viata si unei prielnice vieti profesionale.

Horoscop Sagetator aprilie 2015 | Horoscop general


Sagetator
Horoscop Sagetator aprilie 2015
Luna plina, ce guverneaza pe 4 aprilie 2015 asupra cerului Balantei si a XI-a casa a Sagetatorului da nastere unei probleme sau, din contra, unei revelatii tinand de integrarea ta intr-un grup social. Prietenii ori colegii pot pretinde de la tine mai mult decat le poti oferi dar, cu toate acestea, iti poti gasi un aliat de nadejde, eficienta demersurilor tale creste, iar popularitatea iti ia amploare.

O perioada de bun augur intaririi parteneriatelor personale, sociale sau profesionale este initiata din 11 aprilie de tranzitul lui Venus in Gemeni si a VII-a ta casa. Planeta dragostei tinde sa indeparteze divergentele pe care le ai cu oamenii si sa scoata la lumina obiectivele comune. Atat tu, cat si cei din jur, lasati deoparte inversunarea orgoliului personal, lasand loc intr-un mai mare grad compromisurilor si negocierilor.

Daca in timpul din urma te-ai lasat nitel pe tanjala  si ai neglijat mici dar importante treburi, obligatii si sarcini, odata cu 14 aprilie 2015, amplasarea lui Mercur in Taur si a VI-a casa a Sagetatorului te imboldeste sa te ocupi de ele si sa-ti faci ordine in tot ceea ce tine de traiul cotidian. In acest fel, poti sa-ti creezi apoi mai mult timp, spatiu, pentru intreprinderile tale de anvergura. Starea de sanatate pare si ea sa te preocupe, si poti fi motivat sa faci, dupa multa vreme, o vizita medicului de familie in vederea programarii unei investigatii cat mai ample. La urma urmei, prevenirea este mai buna decat vindecarea!

Ca efect al opozitiei dintre Venus si Saturn din 15 aprilie, poti fi strabatut de un val de timiditate, preferand sa iti reduci la minimum relationarea cu ceilalti. Unii oameni par sa incerce sa iti impuna lucruri care nu iti convin sau sa se bage cu de-a sila in sufletul tau, asa ca, pentru moment, cea mai buna solutie este sa ii eviti.

Pe 18 aprilie 2015, Luna noua din Berbec si a V-a casa a Sagetatorului da apa la moara dorintei de a te distra si a te desfata in placerile vietii. Nevoia de a te exprima fara nici un fel de constrangere, a-ti demonstra libertatea interioara si exterioara poate starni ranchiuna in sufletele unor persoane din preajma ta. Atat timp insa cat bucuria de a trai tinde sa nu mai cunoasca limite, astfel de inconveniente nu mai au nici o importanta.

Soarele isi croieste drum, din 20 aprilie, in Taur si a VI-a ta casa, intr-un tranzit ce insista iarasi asupra santatii si chiar a necesitatii de a-ti schimba stilul de viata. Se poate sa iei mai mult in seama oamenii care au nevoie de tine si sa nu mai sovaiesti sa le acorzi o mana de ajutor. Totodata, nu mai ai de gand sa tolerezi unele persoane care tin parca cu tot dinadinsul sa profite de tine.

Horoscop Sagetator aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus (pana pe 11 aprilie), cel al Soarelui (pana pe 20 aprilie) si cel al lui Mercur (pana pe 14 aprilie) continua sa isi faca simtite influentele si in aceasta luna, asa cum au fost descrise in Horoscopul dragostei Sagetatorului martie 2015.

Incepand cu 11 aprilie 2015, prezenta lui Venus in a VII-a casa a Sagetatorului iti starneste dorinta de a avea alaturi pe cineva capabil sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum esti, si faciliteaza mai mult decat de obicei inchegarea unei astfel de relatii. Frumusetea exterioara a unei astfel de potential partener reprezinta acum intr-o sporita masura un deziderat, la fel ca si capacitatea sa de a lua in serios dragostea si a nu se inchista asupra propriilor sale puncte de vedere.

Luna noua rasarita pe 18 aprilie in a V-a ta casa te descatuseaza de orice fel de inhibitii si prejudecati in viata sentimentala. Daca ai deja un partener, ai putinta de a-l face sa se indragosteasca a doua oara de tine, iar daca esti singur, pasiunea cu care iei cu asalt inima unei persoane de care te simti atras iti fagaduieste mari sorti de izbanda.

Horoscop Sagetator aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Trigonul dintre Mercur si Saturn din 2 aprilie 2015 favorizeaza orice fel de munca intelectuala presupunand exactitate si analiza. Gandirea iti este echilibrata, organizata si precauta, iar concluziile la care ajungi sunt logice si usor de inteles de altii. Desi pari sa ai mai multe sarcini si responsabilitati  decat altadata, compensezi acest lucru printr-o atitudine serioasa si prin straduinta de a duce la bun sfarsit tot ce ai de indeplinit fara a face ceva de mantuiala. O discutie cu un sef sau o persoana influenta iti poate deschide noi perspective in viata profesionala.

Tranzitul lui Mercur in a VI-a ta casa este asociat, din 14 aprilie, cu o fericita abordare a sferei profesionale. Nu te mai simti o victima a rutinei si esti inclinat sa te implici cu entuziasm in activitatile de zi cu zi, gasindu-le mai incitante decat altadata, mai ales ca ai inzestrarea de a le vedea dintr-un unghi nou, diferit. Poti fi traversat de nazuinta de a-ti perfectiona abilitatile sau  de a deprinde altele, avand potentialul de a-ti netezi astfel calea dezvoltarii carierei. Esti predispus sa iti reorganizezi si sa iti eficientizezi munca, iar relatiile si conlucrarea cu colegii iti aduc avantaje deloc neglijabile. Sarcinile laborioase, presupunand o mare atentie fata de detalii, par sa fie preponderente.

15 aprilie 2015 nu este cea mai buna zi pentru tranzactii sau intelegeri financiare. Venus in opozitie cu Saturn te impovareaza cu o stare de nesiguranta si chiar pesimism. Chiar daca nu ai multe de facut la serviciu, evitarea obligatiilor te poate determina sa te simti vinovat ori ineficient.

Odata cu 20 aprilie, parcursul Soarelui in a VI-a casa a Sagetatorului reia si intensifica tendintele mercuriene. Munca iti aduce din ce in ce mai multe satisfactii si esti mereu gata sa dai tot ce ai mai bun in tine, sa dai dovada de rabdare si minutiozitate, indiferent de gradul de dificultate al proiectelor ce-ti sunt incredintate.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator martie 2015
Horoscop Sagetator aprilie 2015 Horoscop Sagetator aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2015 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.