Horoscop Taur aprilie 2015

Horoscopul Taurului aprilie 2015 promite o renastere interioara, avand potentialul de a te deschide catre lume, a te sprijini sa iti reinnozi si sa-ti intaresti relatile sociale si personale. Oportunitatile nu te ocolesc atata timp cat nu te incapatanezi sa urmezi un drum prestabilit si accepti sugestiile oferite de oameni si circumstante mai mult sau mai putin imprevizibile.

Horoscop Taur aprilie 2015 | Horoscop general


Taur
Horoscop Taur aprilie 2015
Marte in sextil cu Neptun pe 12 aprilie 2015 iti faciliteaza atingerea unui obiectiv printr-o abordare indirecta, pe un drum cumva ocolit. Poti avea impresionante realizari lasandu-te mai curand in voia intuitiei decat conformandu-te unui plan riguros, batut in cuie. Atitudinea deschisa, flexibila fata de lume iti ofera mai multe oportunitati decat altadata.

Relatiile cu rudele, prietenii si colegii ajung in prim plan odata cu 14 aprilie, sub influenta tranzitului lui Mercur in Taur si prima ta casa. Esti dornic sa initiezi dialoguri cu persoanele apropiate si sa inlaturi astfel ambiguitatile si lucrurile nespuse care stau intre voi. Mai mult decat atat, ai inclinatia sa dai glas unor ganduri care te framanta de multa vreme, pastrate pana acum numai pentru tine. Rotitele mintii ti se invart cu repeziciune si ai capacitatea de a intelege cu acuitate ce se intampla in preajma ta, a solutiona cu succes orice fel de probleme complicate, dar trebuie sa te feresti de un posibil stres provocat de o suprasolicitare mentala. Strabatut de o inalta vitalitate, pari sa fii preocupat de impactul pe care il ai asupra celorlalti si sa interactionezi cu febrilitate cu oamenii, mai ales ca si ei sunt atrasi catre tine, apreciindu-ti compania, sfaturile si sugestiile.

Cuadratul lui Marte cu Jupiter si Luna noua de pe 18 aprilie 2015 din Berbec si a XII-a casa a Taurului iti pot imprima simtamantul ca esti impins de la spate de forte exterioare pe care nu le poti controla, o senzatie impovaratoare mai cu seama ca nazuiesti sa iti extinzi libertatea de miscare si sa iti afirmi cat mai vadit resursele si abilitatile personale. Cu toate ca te poti impotrivi din rasputeri a ceva ce percepi a fi o manipulare, probabil ca aceasta conjunctura nu face decat sa iti semnaleze in ce directie ar trebui sa te orientezi pentru a te implini. Nu are rost sa iti iesi din rabdari. Nu iti pierde credinta in tine insuti si nu te lasa intimidat de noi provocari, indeosebi cand ai de a face cu situatii neobisnuite, neprevazute.

Cei care au nevoie de tine par sa nu fie dezamagiti pe 19 aprilie, atunci cand Mercur se pozitioneaza in sextil cu Neptun. Foarte receptiv la mediul inconjurator, ai inzestrarea de a-i intelege pe oameni, nepregetand sa le dai o mana de ajutor celor aflati intr-un impas. Descatusat de o excesiva subiectivitate, poti recunoaste ceea ce este cu adevarat important pentru tine si pentru altii, si ai predispozitia sa gandesti si sa comunici fara a te mai impiedica de prejudecati.

Din 20 aprilie 2015, Soarele tranziteaza Taurul si intaia ta casa, readucand in actualitate interesul de a-ti ameliora imaginea exterioara, insistand asupra valorificarii potentialului tau si a telurilor esentiale ale vietii tale. Soarele iti insufla sentimentul unei renasteri interioare, iti intensifica constientizarea sinelui, increderea in fortele tale si iti incurajeaza succesele in plan social. Treci printr-o perioada de bun augur culegerii roadelor eforturilor tale de pana acum, revendicarii drepturilor si beneficiilor care ti se cuvin.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter de pe 21 aprilie te imboldeste sa iti asumi prea multe sarcini ori obligatii. Afluxul excesiv de informatii care se indreapta catre tine te poate istovi la un moment dat. Gandurile fara astampar iti releva o gramada de optiuni promitatoare, facandu-ti dificila o selectie decisiva. Cu toate acestea, Marte in trigon cu Pluton pe aceeasi data de 21 aprilie 2015  te indruma cum sa-ti ierarhizezi obiectivele si demersurile, asa ca te poti bucura de o zi profitabila.

Activitatea mentala ti se eficientizeaza, crescandu-ti puterea de concentrare si analiza gratie trigonului dintre Mercur si Pluton si a conjunctiei lui Mercur cu Marte din 22 aprilie. Nu te mai multumesti cu lucrurile de suprafata, fiind inclinat sa investighezi in profunzime tot ce este important pentru tine. Discutiile cu ceilalti par sa fie caracterizate de seriozitate si sinceritate, dar este necesar sa-ti controlezi tendinta de a avea dreptate cu orice pret. Poti avea o experienta revelatoare prin intermediul unei calatorii.

Pe 29 aprilie 2015, Soarele in sextil cu Neptun te ajuta sa te adaptezi cu usurinta involburarilor existentei. Rezolvarile unor probleme par sa apara de la sine in acest context. Ai oportunitatea de a uita si/sau a ierta pe cineva de care te leaga multe in viata. Increderea in ceilalti iti prilejuieste nebanuite satisfactii.

Horoscop Taur aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Parcursul planetei Venus in sectorul astrologic al Taurului continua sa sa te influenteze pana pe 11 aprilie, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Taurului martie 2015.

Daca esti singur, incepand cu 11 aprilie 2015, ca efect al tranzitului lui Venus in Gemeni si a II-a casa a Taurului, pari sa fii atras de un potential partener avand harul de a darui stabilitate vietii tale, a-ti mari increderea in tine insuti si a-ti impartasi valorile. Poti intalni o astfel de persoana intr-o imprejurare ori intr-un cerc social avand de a face cu finantele. Taurii aflati deja intr-o legatura de cuplu au prilejul sa isi invigoreze conxiunea cu tovarasul de viata, atat din punct de  vedere afectiv, cat si material.

Horoscop Taur aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Cooperarea este cheia sucesului la serviciu sub vibratiile Lunii pline ivite pe 4 aprilie 2015 in Balanta si a VI-a casa a Taurului. Poti fi prins totusi intre focurile incrucisate a doua tabere adverse, dar este mai bine, deocamdata, sa-ti pastrezi neutralitatea. Perfectionarea abilitatilor tale profesionale si demonstrarea faptului ca iti pastrezi focalizarea si seninatatea in momente stresante pot sa iti castige aprecierea colegilor si superiorilor.

Impulsul de a-ti dovedi ca te ridici deasupra grijilor materiale te determina sa cheltuiesti mai multi bani decat in mod obisnuit, inclusiv pentru a te inconjura cu lucruri care te fac sa te simti bine. In acest fel isi face simtita Venus prezenta, din 11 aprilie, in cea de-a II-a ta casa. Aceasta inclinatie pare nu te afecteze prea tare intrucat ai capacitatea sa te descurci bine cu banii si sa faci rost de ei chiar atunci cand ai mai mare nevoie.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur martie 2015
Horoscop Taur aprilie 2015 Horoscop Taur aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Nu mai fa la horoscopul dragostei lucrul acesta, cum ca scrii mereu "...asa a fost luna martie...." si apoi mai scrii cateva randuri si gata. nu mai fa asa, scrie normal ca la cariera si geneal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramonatutunaru,tu esti un taur care umbla numa dupa avere,nu vei avea nici o data nimic,in viata ta, si nu vei fi nimeni.asa cum te ai nascut,un nimic ,si o tocilara,manipulanta, hoata si mincinoasa-pamintu nu are nevoie de tin si tu nu ai facut nimic in viata ta sa meriti sa ii faci umbra.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.