Horoscop Leu iunie 2015

Horoscopul  Leului iunie 2015 semnaleaza o creativitate incandescenta, capabila sa-ti improspateze si amelioreze toate planurile existentei, o serie de oportunitati datorate indepartarii de cararile obisnuite, batatorite ale traiului zilnic,  o indrazneata regasire a placerilor vietii si necesitatea de  a regandi si reactiva relatiile familiale.  Catre sfarsitul lunii, singuratatea si discretia iti sunt buni aliati pe plan personal si chiar profesional.

Horoscop Leu iunie 2015 | Horoscop general


Creativitatea iti erupe intr-un spectaculos joc de artificii pe 2 iunie 2015, sub efluviile Lunii pline din Sagetator si a V-a casa a Leului. Poti incerca sa-ti schimbi abordarea vietii, sprijinit de un sir de idei stralucite, inovatoare. Chiar daca toate lozurilepe care le tragi acum nu sunt castigatoare, este de bun augur sa continui sa ai cat mai multe initiative. Nu iti infrana dorintele, lasa-te in voia lor si a distractiilor, caci numai in acest fel poti scoate la iveala preaplinul de bucurie tainuit in inima ta!

Leu

Gata cu restrictiile, interdictiile si frustrarile! Pe 5 iunie, Venus isi face intrarea triumfal in Leu si prima ta casa, izgonindu-ti din minte timiditatea si retinerile. In acest ciclu venusian nu mai ai cum sa-ti refuzi nimic din ceea ce iti place si te satisface. Iti dai deoparte armura indiferentei si autoapararii, dezgolindu-ti latura sensibila, receptiva a personalitatii tale. Vrei sa bei pana la fund paharul delectarilor vietii! Desi Venus te inzestreaza cu un magnetism aparte, pari sa acorzi o sporita atentie infatisarii tale si modului cum interactionezi cu ceilalti. Nu intamplator, oamenii iti apreciaza compania si iti sustin interesele.


Gratie sextilului dintre Marte si Jupiter si a trigonului lui Venus cu Saturn din 6 iunie 2015, daca ai incredere in tine insuti, aproape orice iti este posibil. Sarcinile cotidiene sunt mai putin apasatoare, iar responsabilitatea de care dai dovada este pretuita de cei din preajma. Actiunile carora te dedici sunt pe cale sa se incheie cu succes. Cu cat observi mai patrunzator ce se petrece in jurul tau, cu atat iti dezvalui mai mult ceea ce este mai valoros in tine. Pari sa fi generos cu altii, pur si simplu spontan, impulsiv, fara sa te gandesti la asta. O prietenie careia ii dai prioritate acum se poate invigora nespus de mult. Un lucru care te pasioneaza se poate preschimba intr-o dimensiune majora a vietii tale. Este o zi potrivita planificarii unei petreceri!

Pe 9 iunie, Soarele in sextil cu Jupiter marcheaza inca o zi norocoasa. Generozitatea care continua sa te stapaneasca iti poate aduce castiguri neasteptate, iar entuziasmul tau adauga sare si piper unui trai altfel anost. Ai incredere in tine si in abililitatile tale, si vei putea sa dai tot ce ai mai bun in tine si sa te descurci in orice fel de situatie.

Viata de familie se cere a fi revazuta si armonizata odata cu 15 iunie 2015. Saturn retrograd isi face drum prin zona astrologica a Scorpionului si a IV-a casa a Leului, strecurandu-ti in suflet umbrele indoielii fata de relatiile cu persoanele apropiate. In acest context, te poti intreba daca nu cumva familia ta a ajuns sa mai fie unita de un singur lucru, si anume, un acelasi acoperamant deasupra capetelor. Trebuie, poate, sa gasesti o solutie de a revitaliza simtamantul apartenentei fata de camin, sa resuscitezi afectiunea si daruirea dintre oamenii dragi tie.

Luna noua din Gemeni si a XI-a ta casa sugereaza, pe 16 iunie, ca relatiile tale cu prietenii si colegii sunt pe punctul sa se indrepte  spre noi directii, spre preocupari si demersuri nemaiincercate pana in prezent. Sub vibratiile acestei Luni noi poti fi cu capul in nori sau calauzit pe un drum gresit de o persoana rauvoitoare. Vioiciunea comunicarii cu ceilalti iti inspira gandirea, dar pentru a nu-ti irosi in zadar timpul si energia, trebuie sa-ti fixezi niste prioritati realiste.

Din 21 iunie 2015, Soarele prezent in Rac si a XII-a casa a Leului, te sfatuieste sa-ti faci o curatenie generala in viata, sa arunci la gunoi simtaminte igrasioase, obisnuinte desperecheate sau mancate de molii. Este timpul sa te descotorosesti de trecut, sa te purifici fizic, mental, emotional si spiritual. Poti sa te simti secatuit energetic, in special in mijlocul oamenilor, fiind nevoie sa petreci mai multa vreme singur, pentru a-ti reincarca bateriile. De altfel, pari sa nu-ti mai doresti sa ajungi sub luminile reflectoarelor ori sa atragi prea mult atentia altora. Intensa ta sensibilitate emotionala necesita o sporita odihna. Intuitia ti se impleteste cu compasiunea, fiind gata sa sprijini niste persoane neajutorate.

Trigonul dintre Jupiter si Uranus de pe 22 iunie iti reinflacareaza imaginatia si creativitatea. Stimulat de nazuinta de a-ti largi independenta si libertatea personala, stii cum sa faci schimbarile pe care ti le doresti fara sa provoci socuri ce nu sunt neaparat necesare in traiul zilnic. Relatiile cu ceilalti iti dau apa la moara ambitiilor si intampini cu placere orice ocazie de a cunoaste oameni noi. Este o zi prielnica plecarii intr-o lunga calatorie sau, cel putin, planificarii uneia.

Desi, in aparenta, tranzitul lui Marte in Rac si a XII-a  casa a Leului accentueaza, odata cu 24 iunie 2015, influentele solare anterioare, lucrurile nu sunt atat de simple. Energia si combativitatea insuflate de Marte trebuie sa-si gaseasca un fagas, insa aceasta zona astrologica este una a ascunzisurilor si tainelor. Este posibil, drept urmare, ca secrete bine pazite sa iasa la suprafata si sa-i cutremure ori scandalizeze pe unii din preajma ta. Din punct de vedere pozitiv, planeta razboiului iti faciliteaza succese in activitati care iti cer o adanca concentrare sau lucrul de unul singur. Pentru a indeparta neastamparul sau tendintele agresive iscate de Marte, poate fi nevoie sa apelezi mai des la exercitii fizice.

Pe 29 iunie, Venus in trigon cu Uranus te provoaca sa-ti iesi din tipare, sa te orientezi spre aspecte ale existentei pe care de obicei le eviti sau le treci cu vederea. Ineditul unor interese si placeri asupra carora te apleci acum iti condimenteaza monotonia cotidiana. Un vechi amic iti poate releva o noua fateta  a lumii sau poate fi scos din inertia zilnica de actiunile tale.                                                                                      

Horoscop Leu iunie 2015 | Horoscop dragoste


Venus in Rac nu conteneste sa isi puna amprenta asupra ta pana pe 5 iunie, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Leului mai 2015.

Pe 2 iunie, Luna plina din a V-a ta casa dezlantuie un adevarat potop al dragostei! Iubirea se umfla in matca sa si iti inunda aproape intreaga existenta. Vechile legaturi in doi se innoiesc si se fortifica. Nu ar fi rau sa-ti iei o mica vacanta, si sa pleci, impreuna cu persoana iubita, intr-un loc romantic, izolat de lume. Daca esti singur, Cupidon nu inceteaza sa-ti faca cu ochiul, indrumandu-te catre o idila patimasa sau, cel putin, spre un flirt promitator.

Pana la urma, Luna plina nu a facut sa dea semnalul inceperii sarbatorii indragostitilor. Din 5 iunie 2015, Venus intoarce cu susul in jos cea de-a V-a casa a Leului si imprastie capcanele iubirii peste tot in jurul tau. Daca partenerul tau este plecat intr-o odisee reala sau imaginara, curtezanii pot sa te inconjoare si sa-ti ceara favorurile mai insistent decat i s-a intamplat sarmanei Penelopa. Desi oportunitatile amoroase nu-ti lipsesc si poti profita de unele dintre ele, pari sa fi cumva "nemuritor si rece", indepartat afectiv, mai ales intr-o relatie de cuplu incipienta.

Neptun, in turnura retrograda, odata cu 11 iunie, in Pesti si a VIII-a ta casa, isi infinge fara mila tridentul iluziilor in viata ta sentimentala. Unii nativi solitari nu-si pot controla excesul de senzualitate, fiind inclinati sa se implice in aventuri efemere, in relatii superficiale sau idile paguboase, alaturi de cineva pe care il idealizeza si caruia nu-i percep falsitatea si necredinta. In cazul in care ai un tovaras de viata, este necesar sa rupi monotonia din traiul impreuna cu acesta, sa-ti imbogatesti legatura de iubire, sa-i infuzezi farmec, noutate si diversitate.

Horoscop Leu iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Sextilul lui Mercur cu Venus din 10 iunie 2015 iti insufla o atitudine indrazneata in lume, precum si un mod de a comunica extrem de eficient. Poti lua parte la o cruciala intalnire de afaceri. Este o zi prielnica discutiilor despre noi surse financiare, investitiilor si inchegarii unor puternice aliante de afaceri.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu mai 2015
Horoscop Leu iunie 2015 Horoscop Leu iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. sagetator iunie,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa înțeleg f.bine horoscopul lunii iunie am recitit previziunile de multe ori si am ajuns la concluzia ca drumul pe care am plecat (in medicina naturista) este de bun augur ,dar din punct de vedere al dragostei rămân nemuritor si rece.Mulțumesc Diana.O seara cu mulțumiri îți doresc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.