Horoscop Pesti iunie 2015

Potrivit horoscopului Pestilor iunie 2015, necesitatea de a-ti afirma individualitatea si a te indeparta de conformism este inlesnita de forta si spontaneitatea conferite de Soare si Marte. Ai prilejul sa te bucuri din plin de viata si sa iti scoti la lumina punctele forte ale personalitatii si idealurilor tale.

Horoscop Pesti iunie 2015 | Horoscop general  


Pesti
Purtat de valul unei sensibilitati iesite din comun, risti sa te lasi impresionat peste masura de simtamintele altora. Neptun retrograd in Pesti si intaia ta casa are de gand, odata cu 11 iunie 2015, sa te inalte pe un soclu iluzoriu, sa te faca sa crezi ca lumea se invarte in jurul tau. Cu cat cedezi mai mult unor astfel de ispite, cu atat mai dureroasa va fi trezirea la realitate! Impulsionat sa ii sprijini pe cei aflati la nevoie, se impune totusi sa nu iti treci cu vederea telurile personale si sa fii cu ochii in patru fata de persoane care nu vor, de fapt, decat sa profite de tine!

Din 15 iunie, Saturn, retrograd si el in Scorpion si a IX-a ta casa, este gata sa arunce in aer orice de aspect rigid, conformist tinand de viata si personalitatea ta. In acest context astral, adaptabilitatea, mintea deschisa fata de orice fel de circumstante si optiuni iti sunt cei mai buni aliati. Straduieste-te sa intelegi si punctele de vedere ale altora si nu te lasa descurajat din pricina unor dificultati de moment legate de studii ori o calatorie in strainatate.

Luna noua rasarita pe 16 iunie 2015 in Gemeni si a patra casa a Pestilor ta inspira sa descoperi noi fatete ale trecutului si sa aduci cateva schimbari binevenite in viata de familie. Simti nevoia sa te ocupi de prea multe lucruri deodata, iar avalansa de activitati in care te lansezi poate deveni coplesitoare! Desigur, iti doresti sa iti reinnoiesti viata, dar nu te angaja in demersuri proaspete fara a renunta mai intai  la altele mai vechi si mai putin utile.

Responsabilitatile sunt ca niste pantofi noi, incomozi, pe care nu ai cum sa nu-i descalti atunci cand te plimbi pe plaja insorita a existentei. Incepand cu 21 iunie, Soarele, prezent in Rac si a V-a  ta casa, te umple de neastampar si iti dizolva sobrietatea si ambitia in acidul puternic al poftei de a trai la maximum. Pe ordinea de zi sunt distractiile, hobby-urile, intalnirile cu prietenii si aventurile amoroase! Esti mult mai prietenos si mai indraznet in interactiunea sociala, dornic sa imbratisezi aproape toti oamenii care iti ies in cale si sa-i molipsesti de bucuria care te stapaneste. Nazuinta fierbinte de a ti se da atentie iti este indeplinita cu varf si indesat.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun, de pe 23 iunie 2015, nu vesteste o zi prielnica concentrarii asupra detaliilor si proiectelor complicate. Ai tendinta sa plutesti deasupra realitatii cotidiene, sa visezi cu ochii deschisi si sa te scuturi de rutina. Surplusul de imaginatie iti da roade intr-o preocupare artistica.

Odata cu 24 iunie, tranzitul lui Marte in Rac si a cincea casa a Pestilor pune paie pe focul iscat de Soare. Nimeni si nimic nu te mai poate opri sa iti reversi simtamintele, sa iti exprimi personalitatea si credintele tale cele mai adanci! Deliciile vietii se cer a fi traite plenar si tinzi sa iti impui impetuos ideile si interesele, mai ales ca relatiile cu ceilalti te stimuleaza in acest sens.

Horoscop Pesti iunie 2015 | Horoscop dragoste


Dragostea imbraca armura luciditatii si se avanta doar in turniruri ale individualismului din 5 iunie 2015, atunci cand Venus patrande in Leu si a sasea casa a Pestilor. Nu esti deloc dispus sa te indragostesti de dragul iubirii sau sa fii cuprins de o pasiune la prima vedere, incercand, mai degraba, sa iti treci un eventual partener de cuplu prin furcile caudine ale unei examinari severe a calitatilor si defectelor sale. Daca, totusi, te lasi induplecat de Cupidon sa iti deschizi portile inimii, este probabil sa te implici intr-o idila impreuna cu cineva avand de a face cu sfera ta profesionala.

Viata sentimentala castiga in suspans si oportunitati sub impactul calatoriei Soarelui (din 24 iunie)  si a lui Marte (odata cu 24 iunie 2015) in sectorul astrologic al celei de-a V-a tale case. Atat nativii singuri cat si cei aflati intr-o legatura in doi beneficiaza de o sporita temeritate in dragoste, in stare sa le dea uriasi sorti de izbanda in materializarea viselor lor cele mai arzatoare. Cu toate acestea, cei dintai trebuie sa se fereasca sa se angajeze in relatii de suprafata, imbolditi de o patima ce nu are in nici un fel de a face cu o autentica afectiune.

Horoscop Pesti iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Pe 2 iunie 2015, Luna plina din Sagetator si a X-a casa a Pestilor te motiveaza sa iti asumi niste riscuri in viata profesionala. Este posibil sa te fi risipit in prea multe directii superficiale in munca si sa iti dai seama ca trebuie sa faci o schimbare importanta. Nu neglija sa investighezi noi modalitati de a-ti pune in valoare creativitatea si a face pasi hotarati catre un domeniu profesional incitant, capabil sa iti ofere mari satisfactii.

O atmosfera cordiala, amicala, se instaleaza in zona ta profesionala incepand cu 5 iunie, ca urmare a tranzitului lui Venus in a sasea ta casa. In general, esti placut si pretuit de colegi, dar ai inclinatia sa socializezi prea mult la serviciu si sa-ti neglijezi astfel responsabilitatile. Tactul si solicitudinea de care dai dovada se impletesc cu un spirit de echipa de zile mari. Oportunitatile se ivesc mai cu seama gratie cooperarii cu ceilalti.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti mai 2015
Horoscop Pesti iunie 2015 Horoscop Pesti iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru articol. Fosta prietena este in zodia pesti. Oare sa ii trimit linkul ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Varpez. Eu zic sa il trimiti. Chiar daca este fosta, nu este bine sa ii ascunzi asa ceva.

      Ștergere
    2. Ce se intimpla cu horoscopul la celelalte zodii pe luna iunie 2015 ????

      Ștergere
    3. Pana astazi, sunt publicate horoscoapele pe luna iunie 2015 pentu toate zodiile, cu exceptia celei a Taurului, care va apare maine. Pentru a le gasi poti da cautare in prima rubrica din stanga de pe blogul meu (CAUTARE) sau poti da click pe Arhiva blog.

      Ștergere

Un produs Blogger.