Geniile României! | Copiii patronilor iau coroniţă cu nota 10 pe toata linia!

De parcă nu ai şti! Copiii cu banii pe ei sunt mai inteligenţi decât cei săraci! Nu contează testele IQ. Ceauşescu le mai dădea o şansă celor sărmani, dar nu ştiu cum pot să doarmă astăzi cu conştiinţa împăcată nişte profesori de la şcolile din Iaşi, Galaţi sau Bucureşti. Banii de sub pernă le inspiră nişte vise nemaipomenit frumoase! Mai ales când au nişte genii în clasă, nişte elevi care iau nota 10 pe toată linia!

profesori
Nu peste mult timp, la guvernare va fi copilulul lui Ponta sau nepotul său, căci (nu-i aşa?) mintea genială a primului nostru ministru se va propaga mai ceva decât lumina sunetului în gândurile progeniturilor sale. Suntem învăţaţi cu aşa ceva, ne aşteptam ca lui Nea Nicu să îi ia locul Nicuşor, ne obişnuisem cu gândul ca o prostituată comunistă să îşi asume titluri de mare chimistă (până la urmă şi curvăsărenia are o chimie aparte!). Ne-am resemnat că bişniţarii care până mai ieri vindeau la doseală blugi, Kent şi cafea, să ne ia peste picior cu înţelepciunea lor manelistă.

Deşi îmi dau seama că mă lupt cu morile de vânt, nu accept ca un copil cu o inteligenţă  sclipitoare şi cu un suflet inocent să fie umilit de un cocalar cu iPhone şi taxi la scară pe care nu îl duce mintea mai încolo de oglinda retrovizoare a Mercedusului tatălui sau.

Băi negustorilor din templul învăţământului, va dau o idee! Acum circa 40 de ani, unii studenţi de la Facultatea de fizică din Bucureşti (şi nu numai) reuşeau să obţină nici mai mult, nici mai puţin, decât media 10,50. De ce? Pentru că se sclimonoseau a presta muncă pe şantierele patriei comuniste! În patria capitalistă, lichelelor le poate fi mai uşor! De ce nu aţi inventa notă 11 pentru domnişorii Goe ai dumneavoastră?

Ruşine profesorilor, ruşine inspectoratelor de învăţământ (acaparate de PSD-işti deocamdată), ruşine oamenilor cumsecade din şcoli care se lasă călcaţi în picioare ŞI CUMPĂRAŢI de nulităţi!

O să vorbesc curând, într-un alt articol, despre atitudinea "totul mi se cuvine" a băieţilor şi fetelor de bani gata!


Articole din acelaşi domeniu în blogul Dianei:

Cum alegi învațătorul sau profesorul copilului tău- video

Învăţătura în citate, aforisme, maxime 

Profesorii în citate, aforisme, maxime

Şcoala în citate, aforisme, maxime
Geniile României! | Copiii patronilor iau coroniţă cu nota 10 pe toata linia! Geniile României! | Copiii patronilor iau coroniţă cu nota 10 pe toata linia! Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca unii profesori sunt cumparati, altii nu pot ceda santanjului emotional al unei (sa-i zicem) Mioara care ii roaga in genunchi sa aiba 10 pe linie ca nu cumva parintii ei sa nu o sparga in bataie! Ma intreb daca parintii unor astfel de fete santajiste stiu ce fac odraselele lor, sau le incurajeaza sa recurga la astfel de lucruri murdare...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.