Horoscop Gemeni ianuarie 2016

Horoscopul Gemenilor ianuarie 2016 prefigurează necesitatea de a aborda cu prudenţă şi realism obiectivele tale majore, inclusiv pe cele financiare, oportunităţi legate de studii şi călătorie, o viaţă profesională şi una sentimentală aflate sub semnul intensităţii.

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 | Horoscop general

Horoscop Gemeni ianuarie 2016
Înalte idealuri sau viziuni despre viaţă îţi răpesc focalizarea asupra treburilor cotidiene. Din 2 ianuarie 2016, Mercur străbate zona astrologică a Vărsătorului şi a noua casă a Gemenilor, predispunandu-te să te ridici deasupra lucrurilor triviale şi să cauţi compania unor oameni capabili să-ţi răspundă unor întrebări esenţiale despre tine şi lume. Ai prilejul să comunici cu o persoană îndrăgită dintr-o altă regiune geografică sau să primeşti o veste bună din străinătate.

Marile edificii ale existenţei tale sunt în pericol să se prăbuşească dacă nu îţi îndrepţi atenţia către cărămizile din care sunt clădite. Mercur păşeşte în tranzit retrograd în a IX-a ta casă începând cu 5 ianuarie, aşa că este timpul să revezi detaliile semnificative ale ţelurilor tale, dar şi ale traiului zilnic. Poţi, în acest fel, să descoperi şi să exploatezi notabile resurse interioare şi exterioare neglijate până acum.

Din 7 ianuarie 2016, Jupiter se înscrie într-o mişcare inversată în Fecioară şi a patra casă a Gemenilor. Chiar dacă ai oportunitatea să îţi cumperi o maşină ori o casă nouă, este necesar să examinezi cu grijă contractele legate de acestea înainte de a le semna, deoarece este probabil să ascundă nişte chichiţe importante. O aparentă economizare iniţiată în acest context se poate dovedi a fi, de fapt, o sursă de cheltuieli nemăsurate. Ai, totodată, ocazia de a face o vizită cuiva din străinătate însă, încă o dată, se impune să treci în revistă cu precauţie detaliile legate de călătorie!

Indiferent ce înţelegeri şi pacturi ai cu alţi oameni, acestea par să fie cutremurate de Luna nouă poposită pe 10 ianuarie în Capricorn şi a VIII-a ta casă. Atât parteneriatele amoroase , cât şi cele financiare tind să se rupă pe neaşteptate, mai cu seamă dacă au fost construite în pripă. De asemeni, nu ar fi rău să te gândeşti de trei ori înainte de a te lansa în orice fel de relaţie de asociere!

Evoluţia personală prin educaţie, experienţe de viaţă şi călătorii ajunge în prim plan odată cu 20 ianuarie 2016, ca urmare a tranzitului Soarelui în Vărsător şi a noua casă a Gemenilor. Ai posibilitatea să beneficiezi de o bursă de studii, să pleci peste hotare sau să descoperi o modalitate avantajoasă de a face acest lucru în curând.

Mintea îţi devine alertă şi inventivă pe 24 ianuarie, sub vibraţiile Lunii pline din Leu şi a III-a ta casă. Creativitatea şi încrederea în tine însuţi ajung la înalte cote şi dau aripi puterii tale de convingere. Ai ocazia de a-i ralia pe cei din jur la convingerile şi interesele tale, însă ţi se recomandă să nu depăşeşti măsura şi să nu faci promisiuni fără vreo acoperire. Dacă această Luna plină îţi deschide noi şi promiţătoare trasee ale destinului, nu mai ai nevoie decât de perseverenţă penru a le urma şi fructifica.

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 | Horoscop dragoste

Venus îşi croieşte drum din 23 ianuarie 2016 în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor, imprimandu-ţi năzuinţa de a-ţi găsi un partener de cuplu lipsit de superficialitate, învăluit într-o aură de mister sau originalitate. O idilă închegată cu o astfel de persoană este pe cale să te marcheze în profunzime, să provoace o transformare adâncă în bine a sinelui tău. Dacă eşti deja angajat într-o legătură în doi, conexiunea ta afectivă se înflăcărează şi lasă loc unei senzualităţi aproape exacerbate!

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 | Horoscop bani şi muncă

Munca te acaparează odată cu 3 ianuarie 2016, sub impactul tranzitului lui Marte în Scorpion şi a X-a casă a Gemenilor. Pari să ai o mulţime de făcut la serviciu, să fii pus în faţa unor numeroase sarcini şi responsabilităţi. Acest lucru nu te descurajează ci, dimpotrivă, te stimulează! Simţi nevoia să te menţii mereu ocupat, să îţi canalizezi spre job energia clocotitoare insuflată de Marte. Este o perioadă prielnică obţinerii unui nou loc de muncă. Fereşte-te să te avânţi în certuri înfierbântate cu colegii şi să cazi, din grabă, pradă unor accidente!

Călătoria sa retrogradă îl aduce pe Mercur, începând cu 8 ianuarie 2016, pe tărâmul Capricornului şi al celei de-a opta tale case, aşa că te poţi vedea silit să îţi revezi bălanţa de venituri şi cheltuieli, să regândeşti modul cum îţi plăteşti datoriile şi îţi investeşti banii. Poate că te-ai extins peste măsură din punct de vedere financiar şi trebuie să-ţi modifici lista de priorităţi, ori poate că este nevoie să iei în considerare noi strategii de a câştiga bani.

Mercur îşi reia pe 25 ianuarie aspectul direct în Capricorn şi a VIII-a casă a Gemenilor, într-un tranzit ce ar trebui să te afle consolidat şi sigur pe tine pe plan financiar. Este posibil să obţii un împrumut în condiţii foarte avantajoase ori să profiţi de resurse de bani alternative prin punerea în aplicare a unor idei inspirate.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni decembrie 2015

Horoscop Gemeni 2016
Horoscop Gemeni ianuarie 2016 Horoscop Gemeni ianuarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.