Horoscop Berbec februarie 2016

Horoscopul Berbecului februarie 2016 anticipează o agilitate mentală de zile mari, redescoperirea valorilor şi oportunităţilor relaţiilor de prietenie, o activitate socială febrilă şi fertilă, ce lasă loc, spre sfârşitul lunii, unei atitudini mai rezervate faţă de lume, unei perioade de meditaţie şi regenerare.


Horoscop Berbec februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Berbec februarie 2016
Comunicarea cu cei din jur are loc în sincope şi ia turnuri neobişnuite sub influenţa cuadratului dintre Mercur şi Uranus de pe 1 februarie 2016. Nu te dai însă bătut, insişti să storci de la ceilalţi informaţiile de care ai nevoie, iar acest neastâmpăr continuu te poate conduce în pragul stresului. Păstrează-ţi timp pentru a înţelege semnificaţia experienţelor de viaţă prin care treci astăzi.

Sextilul Soarelui cu Uranus din 6 februarie îţi stimulează şi el mintea, te determină să cauţi faţete inedite ale lumii şi să eviţi activităţi laborioase ori plictisitoare. Efervescenţa gândurilor te îndeamnă să te avânţi în conversaţii incitante, însufleţite, în dueluri ale argumentelor şi contraargumentelor. Energia năvalnică ce te stăpâneşte se cere a fi consumată în distracţii şi acţiuni recreative. Tocmai de aceea, timpul petrecut împreună cu prietenii îţi dăruieşte mari satisfacţii.

Pe 7 februarie 2016, cuadratul lui Venus cu Uranus îţi stârneşte iarăşi dorinţa de a evada din mijlocul unor îndatoriri monotone, fără sare şi piper, şi a degusta circumstanţe noi ale existenţei. Poţi avea de a face cu oameni excentrici, iresponsabili, derutanţi, fără a şti cum să interacţionezi cu ei ori, din contra, te poţi comporta într-o manieră contradictorie, iritandu-i pe cei din preajma ta.

Sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 8 februarie în Vărsător şi a unsprezecea casă a Berbecului, ai prilejul să te desprinzi de o relativă izolare, să îţi împrospătezi relaţii mai vechi de amiciţie şi să îţi faci noi prieteni. Ai capacitatea să descoperi interese comune cu ceilalţi, să spargi gheaţa convenţiilor şi să te conectezi în mod autentic cu cei din apropierea ta. Integrarea într-un nou cerc social te stimulează să îţi modifici lista priorităţilor.

Mercur pătrunde şi el pe 14 februarie în zona astrologică a Vărsătorului şi a XI-a ta casă, insistând asupra interacţiunii cu oamenii, în general, cu prietenii, în special. De fapt, pari să fii inspirat, să emiţi cele mai ingenioase idei mai cu seamă când eşti într-un grup, când eşti alături de persoane animate de aceleaşi convingeri ca şi tine.

Viaţa socială capătă o şi mai mare importantă pentru tine, ca sursă a fericirii, seninătăţii şi relaxării mentale din 17 februarie, graţie tranzitului lui Venus în acelaşi sector al celei de-a unsprezecea case a Berbecului. Atitudinea ta cordială, binevoitoare, carisma emanată de tine îi atrag pe oameni şi îi dezarmează pe inamicii tăi. Generozitatea ta tinde să fie răsplătită cu aceeaşi monedă. Familiaritatea şi apropierea afectivă a membrilor unei colectivităţi din care faci parte te conving să te angajezi cu plăcere într-un proiect de echipă.
Prieteniile şi contactele umane pe care le închegi în aceste auspicii stau sub semnul nonconformismului şi sunt sortite să supravieţuiască mult timp. Dacă eşti preocupat de ceva vreme de proiecte ori idei novatoare, ai la îndemână o perioadă propice punerii lor în practică.

Entuziasmul relaţionării cu cei din jur se domoleşte într-o oarecare măsură odată cu 19 februarie 2016. Soarele vizitează Peştii şi a XII-a ta casă, imprimandu-ţi o dispoziţie introvertită, introspectivă. Treci printr-un final al unui ciclu solar ce te predispune reflecţiei şi este potrivit revitalizării, reenergizarii. Experienţele de viaţă din acest ciclu sunt pe cale să se decanteze, şi ai discernământul de a alege grâul de neghină, de a înţelege cu realism ce conjuncturi şi ce persoane îţi înfrânează dezvoltarea, îţi pun beţe în roate afirmării tale.

Luna plină ivită pe 22 februarie în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului îţi sugerează să investighezi ce îţi afectează, în mod subtil, starea de sănătate. Ai posibilitatea să te dedici unui stil nou de viaţă, mai activ şi mai benefic din punct de vedere alimentar. De asemeni, poţi să scoţi la lumină noi mijloace de a instaura un echilibru stabil între sfera profesională şi cea personală.

Gândurile îţi strălucesc din nou prin inventivitate şi inedit ca urmare a sextilului lui Mercur cu Uranus din 27 februarie 2016. Poţi fi tentat să îi şochezi pe alţii prin ideile tale năstruşnice, iar clocotitoarea ta energie mentală nu îţi îngăduie deloc să stai locului. Conexiunile cu persoane abia întâlnite dau apă la moară nestâmpărului tău şi te ajută să priveşti lumea dintr-o perspectivă înnoitoare.

Horoscop Berbec februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea câştigă în spontaneitate, sinceritate şi camaraderie din 17 februarie 2016. Prezenţa lui Venus în a XI-a casă a Berbecului are adeseori darul de a transforma o relaţie de prietenie într-una de iubire. Totodată, dacă eşti singur, ai şansa de a cunoaşte un partener promiţător prin intermediul unui amic sau în cercul social pe care îl frecventezi. Deşi mai puţin pătimaşe, relaţiile de cuplu consacrate sunt marcate de o sporită înţelegere reciprocă şi o veritabilă comuniune de interese.

Horoscop Berbec februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Cuadratul dintre Venus şi Uranus din 7 februarie nu anunţă o zi prielnică pentru cumpărături. Lipsit de simţ practic sau însufleţit de preferinţe ieşite din comun, ai înclinaţia să achiziţionezi lucruri scumpe, fără nici o utilitate. De asemeni, nu este indicat să te lansezi în demersuri financiare, întrucât tinzi să îţi asumi riscuri prea mari sau să faci tranzacţii cu persoane dubioase, care nu îşi vor respecta angajamentele faţă de tine.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec ianuarie 2016
Horoscop Berbec februarie 2016 Horoscop Berbec februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. excelenta indraznesc sa te rog ,numai in cazul ca poti face un mic compromis
    pentru un nene de 60 anidin cermania :
    MA NUMESC NAE ION -14 -04-1956 <<SI DACA POTI ACEPTA SA IMITRIMITI PE ADRESA DE. nelu.ion56@gmail.com -momentan am ceva probleme in asteptarea uni
    sume semnictive si sint foarte stresat din acest motiv.. imi cer scuze

    ca am indraznit.lumina universului sa fie cu tine.INDIFERENT DE REZULTATUL CERERI mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am putut sa nu raspund unui astfel de mesaj, atat de iluminat. Iti doresc tot ce este mai bun pe lume, insa, din pacate, raspunsul este negativ. Chiar nu am timp sa ma ocup de astrograme personale. Iarta-ma!

      Ștergere

Un produs Blogger.