Horoscop Gemeni aprilie 2016

Potrivit horoscopului Gemenilor aprilie 2016, trebuie să treci prin filtrul realismului năzuinţa de a fi cât mai liber şi independent, să te bizuiesti numai pe oamenii de încredere din preajma ta, să te ocupi într-o sporită măsură de îmbunătăţirea relaţiilor parteneriale, şi să te deschizi mesajelor trimise de lumea ta interioară inclusiv în viaţa sentimentală.

Gemeni

Horoscop Gemeni aprilie 2016 | Horoscop general 


Ziua de 5 aprilie 2016 este marcată de două evenimente astrologice ce îşi caută un echilibru, o întrepătrundere armonioasă. Pe de o parte, iniţierea tranzitului lui Venus în Berbec şi a XI-a casă a Gemenilor atrage oamenii spre tine graţie magnetismului tău sau a bunăvoinţei de care dai dovadă. Eşti, în acelaşi timp, ademenit de persoane şi idei ce pun accentul pe libertatea şi independenţa ta, însă poţi cade pradă superficialismului, nereuşind să întrevezi ce se ascunde în spatele unor aparenţe frumoase.
Pe de altă parte, Mercur parcurge meleagurile Taurului şi a douăsprezecea ta casă, creându-ţi îndoieli faţă de credinţele şi idealurile tale, slăbindu-ţi voinţa de a-ţi urma propriile interese şi diminuându-ţi încrederea în tine însuţi.
Cum poţi împacă aceste două aspecte astrale, cum le poţi manevra astfel încât să te avantajeze?
În primul rând, chiar dacă nişte oameni cumva fascinanţi încearcă să între în viaţa ta, nu te încrede în ei până când nu ai indicii clare că sunt bine intenţionaţi faţă de tine, şi nu atentează să profite de bunătatea ta. În al doilea rând, fii cât mai aproape de prieteni vechi, în stare să îţi recunoască punctele forte şi să ţi le readucă în minte, să-ţi semnaleze unde greşeşti în aspiraţia de a-ţi spori libertatea şi independenţa personală. Probabil că eşti înclinat mai mult decât de obicei să faci bine celor din apropierea ta, însă nu exagera în această privinţă, dând şi haina de pe tine unora care nu ştiu cum să-şi gestioneze de unii singuri existenţa.



Vezi şi Horoscopul Gemenilor pentru anul 2016 

Efluviile Lunii noi din Berbec şi a unsprezecea casă a Gemenilor învigorează pe 7 aprilie 2016 influenţele venusiene. Te poţi trezi, peste noapte, într-o postură de lider în grupul tău. Amicii şi tovarăşii tăi îţi cer mai des sfatul şi, totodată, ai şansa închegi noi legături de prietenie cu persoane ce par să fie pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine, care sunt însufleţite de aceleaşi năzuinţe ca şi tine. În acest fel, poţi să ieşi din sfera strâmtă a obişnuinţelor, să îţi relevi dimensiuni împrospătătoare ale vieţii, scuturate de praful convenţiilor şi regulilor impuse de alţii. Ideile originale izvorâte din mintea ta în această zi îi pot şoca pe unii, dar îţi îngăduie să faci paşi hotărâtori spre varianta cea mai bună a destinului tău.

Relaţiile parteneriale pot avea de suferit începând cu 17 aprilie, din pricina aspectului retrograd preluat de Marte în Săgetător şi a şaptea ta casă. Este posibil să te implici în înfruntări cu partenerii tăi din cauza unor diferenţe de opinie, a intereselor diferite, chiar contrare, care vă însufleţesc. În acest context, este indicat să faci apel la compromisuri, să-ţi calci pe inimă pentru a menţine comuniunea dintre voi, sperând că celălalt va face acelaşi lucru. Dacă ai făcut tot posibilul să îţi armonizezi legătura de parteneriat şi vezi că nu ajungi la nici un rezultat notabil, trebuie să îi pui capăt cu fermitate. În caz contrar, poţi fi tras în jos de prea multe concesii de ale tale sau de reaua voinţă a partenerului tău.

Odată cu 18 aprilie 2016, o altă conjunctură astrologică te pune la încercare. Pluton se încadrează în tranzitul său retrograd anual în Capricorn şi a VIII-a casă a Gemenilor, silindu-te întrucâtva să renunţi la o latură a vieţii tale, dar acordându-ţi şi ocazia de a te reînnoi, a te metamorfoza într-o formă mai înaltă a fiinţei tale. Trebuie să îţi înfrunţi, totuşi, zona întunecată a sinelui, să te lupţi împotriva unor tendinţe negative ce vin din interiorul tău. Nu te lăsa în voia cinismului ori blazării, şi vei întrezări lumina de la capătului tunelului din care ţi se pare că nu ai cum ieşi.

O oportunitate de zile mari de a intra în contact cu impulsurile tale interioare, cu lumea ta subconştientă se iveşte din 19 aprilie, în urma parcursului Soarelui în Taur şi a douăsprezecea ta casă. Ai, în acest fel, prilejul să îţi conştientizezi frustrări, neîmpliniri care te-au tot măcinat fără să-ţi dai seama până acum şi să le găseşti o cale de rezolvare. O stare de nemulţumire vagă care te stăpâneşte de câtăva vreme poate astfel să-şi dezvăluiască sursele. Primeşte cu inima deschisă mesajele trimise din lumea ta interioară şi nu vei avea decât de câştigat!

Ţi-ai aflat previziunile din Horoscopul chinezesc 2016?

Mercur îşi arogă şi el, odată cu 28 aprilie 2016, o turnură retrogradă în Taur şi a XII-a casă a Gemenilor, dându-ţi senzaţia confuză că se petrece ceva important în jurul tău. De fapt, apele încep să se aşeze în interacţiunea ta cu ceilalţi, şi efectele acestui lucru sunt uneori imprevizibile. Are loc o transformare a bazelor relaţionării cu oamenii şi, până nu realizezi despre ce este vorba, îţi recomand să nu mai mergi pe cărări bătătorite, să îi permiţi intuiţiei să te calauzească spre abordări noi ale vieţii. Poţi vedea că lucrurile încep să mergă în favoarea ta atunci când eşti mai adapatabil, când îţi schimbi obiceiurile şi, de exemplu, mergi pe alt drum spre serviciu ori şcoală, sau nu te dai înapoi să treci prin experienţe nemaiîncercate.

Motivaţia de a acumula bani şi posesiuni se diminuează întrucâtva, lăsând loc unor preocupări spirituale, unei înclinări de a-ţi dezvălui ce contează pentru tine cu adevărat în această lume. Din 30 aprilie, într-un tranzit ce se va face simţit mai cu seamă în luna mai 2016, Venus în Taur te încurajează să te iubeşti pe tine însuţi, să îţi explorezi frumuseţea interioară. Această conjunctură astrală te ajută să îţi regăseşti autenticitatea şi să dăruieşti oamenilor apropiaţi cea mai încântătoare ipostază a personalităţii tale.

Horoscop Gemeni aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea creşte şi înfloreşte prin camaraderie, printr-o împărtăşire nu numai afectivă, ci şi intelectuală. Din 5 aprilie, amplasarea lui Venus în a unsprezecea ta casă slăbeşte niţel patima şi efuziunile sentimentale din cuplu, insistând pe punctele comune dintre parteneri, pe sprijinirea unuia de către celălalt în obiectivele lor esenţiale. Gemenii deocamdată singuri îşi pot afla perechea în cercul prietenilor sau prin intermediul grupului social pe care îl frecventează.

Te poate interesa şi Horoscopul Gemenilor martie 2016!

Timiditatea îţi poate pune piedici în dragoste, lovindu-te sub centură chiar atunci când eşti cel mai aproape de iniţierea unei poveşti noi de dragoste. Venus se simte frustrată odată cu 30 aprilie 2016 în a douăsprezecea casă a Gemenilor, şi se poate răzbuna pe tine! Ia-ţi inima în dinţi şi adu-ţi aminte că nu ai nici un motiv real pentru a te lasă copleşit de complexe şi că şansa care ţi se oferă acum poate să nu mai fie întâlnită vreodată!


Horoscop Gemeni aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Dacă ţi s-a părut că eşti într-un fel de letargie la serviciu în ultima vreme, pe 22 aprilie 2016, Luna plină din Scorpion şi a şasea casă a Gemenilor te trage de mânecă să înlături tot ceea ce te distrage de la responsabilităţile tale profesionale. Poţi astfel să dai cale liberă vitalităţii tale, să te ocupi într-un grad sporit de perfecţionarea abilităţilor tale. Deşi îţi poate fi cam greu, încearcă să instaurezi mai multă disciplină şi organizare în activitatea ta profesională!
Horoscop Gemeni aprilie 2016 Horoscop Gemeni aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.