Horoscop Leu aprilie 2016

Principalele repere ale horoscopului Leului aprilie 2016 sunt detaşarea de monotonia zilnică, aspiraţia şi posibilitatea de a călători şi a te perfecţiona prin studiu, o abordare practică şi realistă a existenţei, necesitatea menţinerii unei atitudini sincere, echilibrate în tot ce întreprinzi. Atât viaţa sentimentală cât şi cea profesională îţi pretind o sporită atenţie, în special din cauza unor influenţe contradictorii.

Leu


Horoscop Leu aprilie 2016 | Horoscop general 


Traiul cotidian nu mai are nici sare, nici piper, şi încerci să îţi dezvălui dimensiuni noi şi incitante ale lumii. Odată cu 5 aprilie 2016, amplasarea lui Venus în Berbec şi a noua casă a Leului te poate determina să faci sacrificii pentru a pleca într-o călătorie mult visată cât se poate de repede. O împrejurare neaşteptată sau o persoană apropiată este gata să te ajute să-ţi împlineşti acesta năzuinţă. Tinzi să descoperi frumuseţile mediului tău înconjurător, îndeosebi în aspecte extravagante, exotice, ieşite din comun. În acelaşi timp, studiul, în special al unui domeniu nou, pasionant, îţi poate oferi satisfacţii rare.


Mercur îşi demarează tranzitul în Taur şi a X-a ta casă pe aceeaşi dată de 5 aprilie, infuzând influenţelor venusiene un plus de realism şi simt practic. În aceste fel, poţi fi convins să îmbini utilul cu plăcutul, să extragi un folos din plăcerile spre care te îndrepţi şi ţi le favorizează planeta frumuseţii.

Vezi şi Horoscopul Leului 2016

Pe 7 aprilie 2016, Luna nouă din Berbec şi a noua casă a Leului reia şi intensifică tendinţele venusiene. Eşti însufleţit de o dorinţă năvalnică de a te avânta în aventuri, în nişte acţiuni din viaţă semnificative, având menirea de a-ţi spori cunoaşterea şi experienţa. Te simţi motivat să îţi oferi un nou început, legat de studii sau o călătorie. Intuiţia şi/sau visele îţi pot pune la dispoziţie indicii preţioase despre felul cum ar trebui să evoluezi în viaţă.

Deşi voinţa crescândă te convinge să depui eforturi considerabile într-o serie de demersuri personale, numărul prea mare al obiectivelor tale îţi poate risipi în van energia, nereuşind să atingi vreo unul. Marte retrograd în Săgetător şi a V-a ta casă începând cu 17 aprilie marchează o perioada de-a lungul căreia se impune să îţi prioritizezi acţiunile. În acelaşi timp, optimismul şi focalizarea îţi sunt buni aliaţi în obţinerea unor succese în domenii în care nişte competitori bine cotaţi ajung să dea rateuri.

Dă-ţi osteneala să îţi păstrezi calmul în cooperarea cu oamenii şi să nu impui standarde prea înalte celor din jurul tău. Pluton, înscris în tranzitul său retrograd anual în Capricorn şi a opta casă a Leului din 18 aprilie 2016 tinde să-ţi dezechilibreze, afecteze în special relaţii parteneriale din plan financiar. Totodată, fii cu ochii în patru şi nu te lăsa antrenat în intrigi şi lupte pentru putere care îţi pot întina onestitatea.

Ţi-ai aflat horoscopul chinezesc 2016?

Luna plină răsărită pe 22 aprilie în Scorpion şi a IV-a ta casă semnalează cufundarea în chestiuni sau probleme de familie ori din trecut. Indiferent despre ce este vorba, poţi limpezi apele îndeosebi dacă îţi trasezi un plan de care să te ocupi cu perseverenţă în punerea sa în aplicare. Graba îţi strică treaba în orice demers asociat cu casa sau familia. Evită să elimini doar efectele şi concentrează-te pe sursele unor probleme.

Horoscop Leu aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală nu se mai împacă deloc cu inerţia şi obişnuinţele din 5 aprilie, sub presiunea lui Venus în a IX-a ta casă. Eşti înclinat să-ţi pierzi capul (şi inima) într-o idilă cu cineva neconformist, original, în stare să-ţi destăinuiască noi orizonturi ale trăirii. Este posibil să întâlneşti un astfel de partener de-a lungul unei călătorii sau în persoana cuiva provenit ori întors de pe meleaguri îndepărtate. Dacă eşti implicat într-o legătură de cuplu, eşti dornic să faci aproape orice pentru a te apropia de perfecţiunea conexiunii afective cu tovarăşul tău de viaţă. Totodată, ai ocazia să îţi împrospătezi dragostea printr-un gest inedit, capabil să surprindă cât se poate de plăcut persoana iubita.

Din 17 aprilie 2016, tranzitul lui Marte în a cincea casă a Leului îţi stârneşte o impulsivitate excesivă în dragoste. Nativii singuri trebuie să se străduiască să nu îşi forţeze calea spre cucerirea unei persoane atractive călăuzindu-se după principiul scopul scuză mijloacele, în timp ce nativilor angajaţi într-o legătură în doi li se recomandă să-şi ţină în frâu gelozia şi posesivitatea, şi să nu se lanseze în certuri înfierbântate cu persoana iubită din pricina unor lucruri mărunte.

Un ciclu al vieţii amoroase ceva mai aşezat începe de pe 30 aprilie, graţie mutării lui Venus în Taur şi a X-a ta casă. Ai şansa să îţi armonizezi conexiunea cu partenerul tău şi să o stabilizezi prin focalizarea spre activităţi comune, având menirea de a pune baze temeinice viitorului vostru. Dacă eşti singur, poţi fi atras de cineva mai în vârstă sau care iese în evidenţă prin maturitatea sa mentală şi afectivă. Relaţia cu o astfel de persoană are darul de a-ţi mări încrederea în tine, a-ţi furniza siguranţă şi chiar oportunitatea de a te căsători.


Horoscop Leu aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


O schimbare a traiectoriei profesionale sau (dacă este cazul) o orientare realistă spre primul tău job te preocupă din 5 aprilie, atunci când Mercur pătrunde în a zecea ta casă. Uneori, acest lucru poate da naştere unor discuţii în contradictoriu cu familia sau cu şefii de la serviciu.

Planurile pe termen lung ţinând de carieră capătă întâietate odată cu 19 aprilie 2016, ca urmare a tranzitului Soarelui în Taur şi a X-a casă a Leului. Este cazul să-ţi pui la punct elementele de detaliu din proiectele tale de anvergură. Ţii să-ţi subliniezi punctele de vedere la serviciu şi să ieşi sub lumina reflectoarelor, dar nu -ţi asuma mai mult decât poţi duce!

Horoscop Leu martie 2016

Deşi eşti la un pas de a-ţi vedea visele cu ochii în sfera profesională, nişte dificultăţi neanticipate par să-ţi dea de furcă şi să determine întârzieri sau amânări. Mercur în turnură retrograda din 28 aprilie în Taur te sileşte întrucâtva să îţi revizuieşti planurile din muncă, să imprastii nişte îndoieli legate de competenţa ta. Cu toate că acest lucru nu este tocmai comod, te sprijină de fapt să îţi clădeşti o fundaţie solidă în carieră.

Din fericire, pe 30 aprilie, Venus îşi croieşte drum şi ea în a zecea casă a Leului, contracarând influenţele mercuriene. Începi să fii din nou apreciat la muncă, mai cu seamă datorită cretivităţii cu care îţi abordezi sarcinile.
Horoscop Leu aprilie 2016 Horoscop Leu aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: aura1dia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.