Căsătoria din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visele ţinând de căsătorie mărturisesc despre ataşamentul, armonia, împărtăşirea dintr-o relaţie de cuplu, dintr-un parteneriat din alt plan al existenţei, despre o transfomare a sinelui sau a vieţii.

Contextul în care te visezi oglindeşte vigoarea şi viabilitatea unei legături în doi. Poate fi vorba despre o relaţie umană sau o situaţie de care te simţi conectat, despre unirea eforturilor tale cu cele ale altcuiva spre un ţel comun.

De asemeni, căsătoria visată poate însemna că treci printr-o etapă importantă în evoluţia ta sau că ai posibilitatea să unifici, să contopeşti aspecte separate până acum ale sinelui tău. În acest caz, este de recomandat să iei în considerare calităţile sau caracteristicile persoanei cu care te căsătoreşti, întrucât acestea pot fi indicii despre ce ar trebui să încorporezi sau să împaci în propria ta persoană. Uneori, ţi se poate reprezenta astfel împletirea echilibrată dintre dimensiunea masculină şi cea feminină a personalităţii tale.
Casatoria visata

Visul în care eşti angajat într-o căsătorie aranjată, formală sugerează că te simţi forţat să faci ceva care nu este pe placul tău. Poate că nu eşti dornic să păşeşti într-o fază nouă a existenţei tale. Ai senzaţia că nu poţi influenţa o anumită circumstanţă. Gândeşte-te ce împrejurare din viaţa lucidă te copleşeşte, te face să te simţi manipulat.

Căsătoria fericită din vise o reprezintă pe cea guvernată de armonie din traiul real ori o cooperare promiţătoare din sfera socială sau profesională.

Atunci când visezi că eşti pe punctul să te căsătoreşti, îţi este înfăţişată năzuinţa ori oportunitatea de a conlucra cu cineva. Ai avantaje graţie unei colaborări.

Un vis de-a lungul căruia ai probleme, divergenţe într-o căsătorie poate fi răsfrângerea unor dificultăţi dintr-o relaţie de cuplu sau dintr-una de muncă din plan real. Ţi se atrage atenţia că este nevoie să recâştigi de partea ta un partener, un asociat. Într-o interpretare diferită, îţi este vestită o perioadă de rău augur.

Dacă ai visat despre o cerere în căsătorie, înseamnă că o anumită situaţie poate lua în curând o turnură negativă.

Visele ce îţi dezvăluie o infidelitate într-o căsătorie pot implica o lipsă de încredere dintr-o relaţie reală. La mijloc poate fi simţământul că un partener profesional sau de afaceri nu este onest sau pune în pericol demersurile voastre comune. Pe de altă parte, atunci când visezi că soţul tău / soţia ta te înşeală, acest lucru poate semnala indoiala ta sau lipsa ta de încredere faţă de posibilitatea ca el/ea să te mai considere atractiv. Este posibil să ai senzaţia subconştientă că nu eşti îndeajuns de bun pentru tovarăşul tău de viaţă sau că nu te înalţi la standardele sale. În acelaşi timp, astfel de vise pot să îţi pună în faţă indicii percepute subconştient despre infidelitatea partenerului tău.

În cazul că ai visat cum îţi înşeli perechea, ţi se poate indica faptul că îţi sabotezi subconştient căsătoria ori legătura de cuplu din cauza insatisfacţiilor generate de aceasta. Poţi să te simţi vinovat că nu eşti sincer, onest cu companionul tău de viaţă. Acest simţământ este vădit în visele în care eşti prins, descoperit de partenerul tău în vreme ce îl înşeli.

Visul pe parcursul căruia te căsătoreşti cu fostul prieten/iubit/soţ (cu fosta prietenă/iubită/soţie) lasă de înţeles că ai ajuns să accepţi, să te împaci cu aspecte din viaţa trăită alături de această persoană, să pui punct odată pentru totdeauna fostei relaţii, şi că ai tras concluziile de rigoare din aceasta. Într-o altă interpretare, un vis de acest fel înseamnă că în relaţia ta de cuplu prezentă se petrec lucruri asemănătoare cu cele din relaţia anterioară. Acest asemănări constitue un semnal de alarmă, te pun în gardă că nu trebuie să faci aceleaşi greşeli ca şi altădată. Trebuie să abordezi într-un mod nou viaţa sentimentală!

"Dragostea este visul lung şi dulce al cuiva, iar căsătora este un ceas cu alarmă."
DAVID MINKOFF


Postări din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Fostul prieten/fosta iubită din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Dragostea din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor 

Iubitul din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Căsătoria din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Căsătoria din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on aprilie 04, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Bună. SI eu vreau sa spun ca am visat caci un baiat pe care nici macar nu îl cunosc ma cerut in căsătorie,Si eu eram foarte bucuroasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.Si eu vreau sa spun,ca am visat caci un baiat foarte drăguț ma cerut in căsătorie dar defapt eu nu il cunosc,aveam 18 ani dar familia mea a acceptat,si eram foarte fericită.Dar apoi o fată la fel necunoscută a venit si mi-a dat inelul de logodnă,părea ciudat acest lucru

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.