Horoscop Leu 2018

Horoscopul Leului din 2018 relevă dezideratul de a nu mai umbla pe cărările bătătorite ale existenţei, prilejul de a avea mari satisfacţii legate de casă şi familie, o viaţă sentimentală fericită sau nu în funcţie de cum distingi iluzia de realitate, şi o activitate profesională ce impune perseverenţă şi seriozitate.

Horoscop Leu 2018 - Previziuni generale 


Uranus nu conteneşte să-ţi deschidă noi perspective despe lume şi personalitatea ta până pe 16 mai şi după 6 noiembrie 2018, sub impactul vizitei sale în Berbec. Ţi se sugerează sau chiar eşti forţat să ieşi din zona de confort, dintr-o relativă inerţie, şi să faci lucruri insolite, având potenţialul de a-ţi sprijini dezvoltarea, evoluţia. Ai ocazia să trăieşti experienţe de viaţă trepidante, să te aştepţi la tot ce este mai neaşteptat, în sens pozitiv ori negativ, în funcţie de cum te adaptezi unor noi faţete ale traiului şi ai putinţa să le exploatezi. Ai posibilitatea să călătoreşti spre noi tărâmuri, atât din lumea exterioară, cât şi din cea interioară!

Activităţile legate de casă şi familie sunt pe mai departe înconjurate de o aură benefică, până pe 8 noiembrie 2018, în urma tranzitului lui Jupiter în Scorpion. Există şansa să îţi îmbunătăţeşti locuinţa, să îi dai o nouă faţă, chiar să te muţi într-o alta mai mare şi cu sporite utilităţi. Relaţiile familiale nu sunt escaladate de certuri, neînţelegeri, ci, din contra, îţi rezervă numeroase satisfacţii, îţi menţin siguranţa şi te ajută în demersurile din plan social şi profesional.
Horoscop 2018 Leu

Marte este amplasat în aceeaşi zonă astrolgica în cea mai mare parte a lunii ianuarie, permiţându-ţi să îţi iei un şi mai puternic avânt în tot ce ţine de cămin şi familie. Îndrăzneala conferită de această planetă îţi înlesneşte o tranzacţie imobiliară extrem de avantajoasă şi o implicare adâncă în viaţa celor dragi. Trebuie, totuşi, să te fereşti să le impui nişte idei fără a-i consulta în prealabil!

În perioada 26 ianuarie - 27 martie 2018, Marte străbate regiunea Săgetătorului, impregnând ideilor tale creative, inovatoare un plus de eficienţă, pragmatism, îngăduindu-ţi să le transpui în realitate. Dacă ai copii, se impune totuşi să-ţi stăvileşti o atitudine prea autoritară, prea stăpânitoare!

În intervalul 22 martie - 15 aprilie, Mercur retrograd în Berbec îţi domoleşte impulsurile uraniene, îndemnându-te să revezi ceea ce ai învăţat, ai acumulat din ultimele peripluri departe de casă ori de pe băncile şcolii. Este vremea să tragi o linie şi să îţi examinezi cu obiectivitate plusurile şi minusurile din astfel de incursiuni exterioare şi interioare, să îţi dai seama cât te-au îmbogăţit sau să le "digeri" înţelesurile, semnificaţiile. Din când în când, este necesară o scurtă ieşire din angrenajul existenţei, astfel încât să îţi dezvălui dacă eşti pe calea cea bună şi, eventual să-ţi rectifici întreprinderile.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Mercur tranzitează retrograd Leul între 26 iulie şi 19 august 2018, aşa că ai o a doua şansă să duci la bun sfârşit o acţiune majoră eşuată, amânată ori tergiversată. În acest ciclu mercurian poţi risca cu toate astea să pici în capcana depresiei, a dezamăgirilor, să ai impresia că totul sau toţi sunt împotriva ta. Dezbară-te de o astfel de iluzie, şi readu-ţi în minte punctele tale forte şi realizările tale marcante de până acum!

Aspectul retrograd preluat de Venus în decursul 5 octombrie - 16 noiembrie, de-a lungul periplului său în Scorpion şi Balanţă, îţi poate rezervă, mai întâi, unele dificultăţi în comunicarea cu rudele, cu oamenii de aproape, şi apoi o oarecare delăsare în drumul spre ţelurile tale principale, înclinaţia de a te detaşa prea mult de îndatoririle zilnice şi a acorda un timp excesiv distracţiilor, plăcerilor, mai cu seamă unora superficiale.

Jupiter îşi croieşte drum odată cu 6 noiembrie 2018 în Săgetător, contracarând influenţele negative ale Mercur, aflat în acelaşi spaţiu astrologic, între 12 noiembrie şi 1 decembrie 2018. Jupiter contribuie la armonizarea relaţionării Leilor cu copiii lor, îi îndrumă către o veritabilă bucurie de a trăi, spre mijloace inspirate de a-şi pune la treabă talentele, înzestrările native.

În prima săptămană a lui decembrie 2018, în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, Mercur retrograd în Scorpion poate prejudicia din nou interacţiunea cu rudele şi persoanele îndrăgite. Ţine-ţi în frâu nervozitatea şi străduieşte-te să înţelegi şi opiniile, ideile lor!

Horoscop Leu 2018 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea poate profita, sau, din contra, să fie prejudiciată, în continuare, din cauza găzduirii lui Neptun în Peşti. Nu este deloc rău să existe idealism şi senzualitate în iubire, însă când astfel de orientări sunt exacerbate, mai ales între 18 iunie şi 24 decembrie 2018, când Neptun ia o turnură retrogradă, este necesar să ai mare grijă să nu pici într-o idilă păguboasă, ce te-ar putea conduce pe panta decepţiilor, dezamăgirilor. Pe de altă parte, în conexiunile în doi deja statornicite, pot fi aprofundate simţăminte reciproce de ataşament afectiv.

Între 26 ianuarie şi 17 martie 2018, Marte în Săgetător dăruieşte un grad mai înalt de intimitate în cuplurile formate. Dacă ai un tovarăş de viaţă, tinzi să îi reînnoieşti dragostea faţă de tine prin gesturi pline de spontaneitate şi farmec. Desigur, se poate întâmpla şi viceversa! Leii singuratici par să-şi ia inima în dinţi şi să ia cu asalt cu succes cetatea inimii cuiva de care sunt atraşi.

În intervalul 16 mai - 26 iunie, cât Marte este direct în Vărsător, viaţa sentimentală este iarăşi favorizată, însă este apoi ameninţată de vitregii, către 13 august 2018, din pricina tranzitului retrograd al planetei războiului în aceeaşi zonă astrală. De la începutul lui septembrie şi până pe 15 noiembrie 2018, Marte îşi reia parcursul direct în Vărsător, netezind calea către învigorarea şi armonizarea conexiunilor amoroase.

De altfel, flacăra dragostei are tendinţa să se înteţească, să devină pârjolitoare chiar mai înainte, începând cu 8 noiembrie, graţie amplasării lui Jupiter în Săgetător. Jupiter crează o conjunctură extrem de prielnică revitalizării legăturilor de iubire mai vechi şi înfiripării unora pline de făgăduinţe pe termen lung.

În acest context astrologic, Mercur retrograd în Săgetător în răstimpul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018 nu are destulă forţă pentru a isca mari probleme în amor. Poate determina, cel mult, nişte certuri mărunte, trecătoare, asemeni unor furtuni într-un pahar cu apă!

Horoscop Leu 2018 - Muncă şi bani 


Între 15 mai şi 6 noiembrie, Uranus face valuri în sectorul Taurului, impulsionandu-te să faci nişte schimbări mai mult sau mai puţin inspirate în carieră. Nu are sens să îţi părăseşti, totuşi, un loc de muncă dezagreabil dacă nu ţi-ai aflat altul nou şi mai avantajos. Orientează-te, dacă îţi stă în putinţă, spre un domeniu capabil să îţi pună în valoare talentele, abilităţile.

Nu uita că în acest an, atât Pluton, cât şi Saturn iau în stăpânire Capricornul, ceea ce te atenţionează că vei avea mai mult de lucru decât de obicei şi vei fi supus unei atmosfere mai tensionate la serviciu! O tensiune resimţită cu atât mai mult cu cât nu munceşti într-un loc care nu se pliază pasiunilor tale!

Neptun în Peşti are potenţialul să te călăuzească pe cărări greşite, fantasmagorice, în nişte demersuri financiare importante! În acelaşi timp, îţi furnizează o intuiţie fină care, echilibrată cu un simţ practic viguros, îţi asigură câştiguri notabile.

Între 17 martie şi 16 mai 2018 şi, mai târziu, între 27 august şi 11 septembrie 2018, Marte în Capricorn te energizează în muncă, nu te mai lasă să le permiţi altora să beneficieze de eforturile tale, şi te sprijină să îţi relevi realizările, meritele, şi să ţi le fructifici. Cu toate astea, de la mijlocul lui august şi până în septembrie, Marte este retrograd, ceea ce îţi indică să rămâi în banca ta şi să nu te lansezi în iniţiative de mare anvergură în carieră.

Predicţii bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018
Horoscop Leu 2018 Horoscop Leu 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 15, 2017 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.