Horoscop Capricorn martie 2018


Horoscopul Capricornului din martie 2018 se focalizează pe importanța familiei în existența ta, pe optimizarea relațiilor din cadrul acesteia, dar și pe dinamismul cu  care îți urmăreșți țelurile, pe o viață amoroasă cu fundamente solide.

Horoscop martie 2018 Capricorn

Horoscop Capricorn martie 2018: Previziuni astrologice generale


Cutreierat de o sensibilitate emoțională intensă, ești mobilizat să-ți ascunzi această vulnerabilitate retrăgându-te întrucâtva din sfera socială sau căutăndu-ți resurse interioare
capabile să-ți confere securitate, protecție, în interacțiunea cu oamenii.

Năzuința arzătoare de a-ți apăra familia, a-i armoniza relațiile poate fi excesivă uneori, provocând contrariul a ceea ce-ți doreșți. Nu lua decizii în numele membrilor acesteia ci, din contra, străduiește-te să fii cât mai receptiv la aspirațiile, nevoile lor.

În acest context astral, te simți cel mai bine acasă, printre oamenii îndrăgiți, fiind, de asemeni, gata să faci tot ce poți pentru a le asigura siguranță, atât din punct de vedere emotiv cât și material. Locuința pare să-ți devină o cetate capabilă să reziste oricăror asalturi din afară! În plus, eșți inspirat să o infrumutesezi, să-i dai o față nouă, să te ocupi de curățenia de primăvară a acesteia.

Ai cele mai bune idei, te concentrezi cel mai bine când eșți acasă sau într-un mediu cât de cât  familiar, așa că nu ți se recomandă să îți planifici întâlniri sau discuții importante în locuri necunoscute.

Tendințele anterioare slăbesc în a doua jumătate a lunii, sub impactul voinței de a-ți lua in mâini viața, a-ți atinge cât mai rapid obiectivele esențiale. Grație perseverenței, combativității tale, aproape orice demers în care te implici în această perioadă tinde să fie încununat de succese.

Pe 1 martie 2018, Mercur în sextil cu Pluton îți infuzează pasiune în comunicarea cu alții, putere de convingere în promovarea intereselor tale, mai ales că ești în stare să le intuiești motivațiile ascunse, tăinuite.

Luna plină ivită pe 2 martie 2018 în Fecioară te poate convinge să-ți reiei studiile ori să te focalizezi asupra perfecționării tale, inclusiv în plan professional. Totodată, accesul la informații prețioase te sprijină în această zi să iei cele mai potrivite hotărâri.

Ziua de 11 martie 2018 este sub semnul a două evenimente astrologice: cuadratul dintre Mercur și Saturn și cel al Soarelui cu Pluton. Pari să știi cât se poate de bine ce ai de făcut, îți conștientizezi forța interioară, fiind de așteptat să duci cu brio până la sfârșit ceea ce ți-ai propus. Foarte critic față de sine însuți, eșți înclinat să te chinuiești să ajungi la perfecțiune în acțiunile tale!

Horoscop Capricorn 2018

Gesturile sau cuvintele surprinzătoare, derutante ale unui amic te pot pune pe gânduri în data de 17 martie 2018, când Luna nouă poposește în Peșți. Întreabă-l direct ce anume intenționează, iar dacă răspunsul său este nesatisfăcător, nu-ți mai pierde deocamdată timpul cu el, îngrijindu-te de treburile tale importante!

Cuadraturile dintre Venus și Pluton, respectiv dintre Soare și Marte, de pe 24 martie 2018, îți insuflă competitivitate, temeritate, ba chiar agresivitate în demersurile tale. Acest lucru poate determina oamenii să ți se opună și ei cu o vigoare sporită, fiind din acest motiv afectat de stres, nervozitate.

Reverberațiile trazitului demarat de Venus, pe 31 martie 2018, în Taur, sunt resimțite îndeosebi în aprilie. Încrederea în tine însuți ți se înalță până la ceruri. Pari mai mereu să fii
în centrul atenției, ești purtat pe valul unei popularități crescânde.




Horoscop Capricorn martie 2018: Dragoste și cuplu
Dragostea este nutrită de stabilitate, încredere reciprocă în cuplu, tinde să pășească pe cărări bătătorite, dar sigure, ce nu au cum să scoată la iveală surprize neplăcute.

În cuplurile formate, mai cu seamă în cele căsătorite, se remarcă receptivitatea și bunăvoința partenerilor unul față de celălalt.

Dacă ești singur, poate fi nevoie să te ferești să fii prea sentimental, prea nostalgic, să te ancorezi într-o poveste de iubire trecută, de demult. În eventualitatea că nu faci asta, îți oferi șanse sporite de a te angaja într-o legătură amoroasă cu cineva loial, credincios, capabil să îți înțeleagă instinctiv emoțiile, vibrațiile inimii!

Influențele venusiene, inițiate la sfârșitul lui martie, îți asigură numeroase oportunități în iubire în aprilie! Atractivitatea iesita din comun dăruită de planeta frumuseții îți înlesnește alegerea celui mai potrivit partener dintre mai mulți pretendenți la afecțiunea ta. În caz că ai un tovarăș de viață,  conexiunea vostră câștigă în romantism și ardoare a sentimentelor!


Horoscop Capricorn martie 2018: Muncă și bani

Ai posibilitatea să te dedici unei activități lucrative sau unei afaceri în familie, ori / și a uneiadesfășurate acasă.

Ca urmare a Lunii pline răsărite pe 31 decembrie 2018 în Balanță, poți fi marcat de un dezechilibru între viața de familie și cea profesională. Ține-ți sub control impulsul de a-ți refula eventuale probleme de familie la serviciu. De altfel, ești sprijinit în acest sens de interacțiunea cordială, de cooperare, cu colegii și șefii!

Horoscop Capricorn februarie 2018


Horoscop Capricorn martie 2018 Horoscop Capricorn martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.