Horoscop Săgetător mai 2018


Horoscopul Săgetatorului din luna mai 2018 scoate în relief oportunitatea de a-ți ajusta, optimiza treburile cotidiene, o relaționare fertilă în plan social, în special în parteneriate, o viață amoroasă impunând armonizarea conexiunii cu partenerul de cuplu, una profesională ce profită din colaborări, și una financiară foarte norocoasă.

Horoscop Săgetător mai 2018: Previziuni astrologice generale

Horoscop mai 2018 Săgetător

Traversezi un ciclu astral prielnic despărțirii grâului de neghină în detaliile existenței tale zilnice, punerii la punct a unor lucruri din traiul cotidian neglijate sau abandonate. Dacă ai o problemă de sănătate, convorbirile cu cei din preajma ta îți indică cel mai bun medic care ar putea să ți-o rezolve.

Oricum, comunicarea cu persoanele din imediata ta apropiere se intețește, primești o mulțime de informați prețioase pentru atingerea cât mai timpurie a țelurilor tale. Desigur, acest lucru nu se întâmplă de la sine, fiind necesar să fii mai mereu pe drumuri, să iei contact cu oameni influenți care nu-ți sunt aproape de casă ori serviciu.

Dacă îți place să fii în centrul atenției, poți profita din plin de acest lucru, întrucât ești înzestrat cu un magnetism aparte, ce îi determină pe cei din imediata ta apropiere să-ți caute cu insistență tovărășia și să te sprijine în drumul spre interesele tale majore.

În ultima decadă a lunii, ai rezultate tot mai bune în tot ce întreprinzi când îți unești eforturile cu cele ale altora. Ai de câștigat în urma fortificarii relațiilor de parteneriat din toate dimensiunile vieții tale și a inițierii altora, noi.

Horoscop Săgetător 2018

Impactul tău asupra lumii devine extrem de puternic pe 29 mai 2018, sub vibrațiile Lunii noi poposite în Săgetător. Nu trebuie, totuși, să te bazezi în întregime pe cei care par să te susțină. Dacă nu-ți echilibrezi sprijinul lor cu perseverența individuală poți rata niște mari oportunități atunci când te aștepți cel mai puțin!



Horoscop Săgetător mai 2018: Dragoste și cuplu

Dragostea dă năvală, dar trebuie să îi afli un echilibru între cea față de tine însuți și cea față de partenerul tău existent ori viitor!

Dacă se ține cont de această cerință, în cuplurile consacrate se instaurează o generozitate nemaipomenită, inclusiv afectivă, între cei doi tovarăși de viață. Ei sunt gata, mai mereu, să facă sacrificii unul în favoarea celuilalt, dar și să fie pătrunși de o senzualitate fierbinte în conexiunea lor.

Totodată, poate fi un răstimp de bun augur angajării într-o căsătorie ori programării unei nunți.

Nativii singuri au prilejul să se implice într-o idilă datorită aurei lor farmec, însă nu ar fi rău să verifice dacă un potențial partener de cuplu îi apreciază pentru autentica lor personalitate, ori își construiește iubirea pe fundații false, iluzorii.

Horoscop Săgetător mai 2018: Muncă și bani

Dacă îți focalizezi energia spre proiecte prioritare și nu neglijezi înclinația colegilor de a-ți fi de ajutor, poți beneficia de realizări majore în muncă. Interacțiunea cu cei din preajmă în sfera profesională tinde să-ți furnizeze avantaje majore. Chiar dacă te dovedești a fi mai eficient în sarcini, responsabilități necesitând minuțiozitate, în acest fel îți întărești bazele unor planuri de anvergură din viitorul apropiat.

Banii par să îți umple aproape de la sine buzunarele, portofelul. Ai posibilitatea să găsești un investitor pentru un proiect ambițios de afaceri, să obții câștiguri din surse neașteptate, poate chiar și de la loto!

Pe 15 mai 2018, Luna nouă ivită în Taur îți sugerează să te desprinzi de inerție, să înșfaci cât mai repede orice oportunitate din carieră care îți apare în cale. În plus, ți se recomandă să nu tergiversezi acțiuni profesionale în curs, ci să-ți canalizezi energia către finalizarea lor cât rapidă!
Horoscop Săgetător aprilie 2018


Horoscop Săgetător mai 2018 Horoscop Săgetător mai 2018 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.