Horoscop Fecioară iunie 2018


Horoscopul Fecioarei din luna iunie 2018 insistă pe o relaționare intensă cu oamenii, pe invigorarea și extinderea relațiilor de prietenie și focalizarea minții tale iscoditoare asupra viselor tale cele mai dragi. Viața sentimentală este periclitată câteodată de iluzii, idealism, iar cea profesională necesită un plus de obiectivitate și forța de a nu pica în capcana unor dezamăgiri.

Horoscop iunie 2018 Fecioară

Horoscop Fecioară iunie 2018: Previziuni astrologice generale


Mult mai sociabil decât de obicei, te simți excelent printre oameni, iar aceștia nu prididesc să-ți caute compania. Ești pe cale să-ți lărgești cercul de cunoștiințe, amici, să interacționezi tot mai mult și mai fertil cu prieteni mai vechi.

Este posibil să aderi la un grup format din persoane animate de aceleași idealuri ca și tine, dispuse și capabile să te sprijine în demersurile tale esențiale.

Convorbirile constructive, serioase, cu cei din imediata ta apropiere îți stimulează mintea, îți înlesnesc izvodirea unor proiecte ingenioase, inovatoare.

Ești înclinat, de altfel, să-ți reevaluezi și să-ți pui în discuție cu prietenii aspirațiile tale cele mai arzătoare, modalitatea în care îți poți eficientiza drumul spre ele.

Horoscop Fecioară 2018

În ultimele zile din iunie și prima perioadă din iulie ești predispus să te izolezi, să te retragi cumva din lume. E necesar să-ți înfrângi o relativă neîncredere în tine însuți, în valoarea ta și a credințelor tale intime, încât să combați impresia că ai putea fi subapreciat ori neînțeles de alții.

Pe 28 iunie 2018, Luna plină amplasată în Capricorn te îmboldește să nu-ți analizezi prea mult, prea la rece, simțămintele, ci să te lași purtat de ele. În acest fel, ai posibilitatea să-ți fructifici spontaneitatea, creativitatea.


Horoscop Fecioară iunie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea are de profitat de pe urma fanteziei tale, atâta vreme cât nu pierzi contactul cu realitatea.

În caz că ești solo, se impune, așadar, să nu-ți permiți să fii atras într-o idilă iluzorie, împreună cu cineva pe care îl idealizezi, îl inzestrezi cu calități imaginare.

Dacă ești parte a unui cuplu, trebuie, de asemeni, să te străduiești să-ți vezi partenerul în adevărata să lumină, să nu-i neglijezi dorințele, nevoile reale, crezând că ar fi însuflețit de altele, imaginate de tine.

Luna plină ivită pe 28 iunie 2018 în a cincea ta casă marchează frecvent încheierea unui ciclu amoros. Ea poate prilejui un eveniment marcant, o împlinire de excepție în conexiunea afectivă în doi.

Horoscop Fecioară iunie 2018: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii pline găzduite pe 13 iunie 2018 în Gemeni, ți se dăruiește o conjuctură prielnică discutării, planificării, organizării unui nou demers țînând de muncă. Întrucât pari să fii presat de timp, responsabilități, tinzi să afli o strategie eficientă în acest sens apelând în special la intuiție. Selectează-ți cu încredere un traseu înnoitor legat de job, și fii îndeajuns de flexibil pentru a-ți schimba direcția mai degrabă decât să dai înapoi.

Cea din urmă săptămână din iunie constituie o perioadă posibil stresantă în sfera profesională. Poți avea unele frustrări, așa că este indicat să-ți păstrezi simțul umorului și să-ți menții luciditatea atunci când cei din preajma ta sunt pe punctul să-și piardă cumpătul. Estimează-ți cu obiectivitate ce poți și ce nu poți schimba, și nu vei avea cum să cazi pradă dezamăgirilor!

Horoscop Fecioară mai 2018
Horoscop Fecioară iunie 2018 Horoscop Fecioară iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.