Horoscop Vărsător iulie 2018


În horoscopul Vărsătorului din luna iulie 2018 se evidențiază debarasarea de ceea ce-ți îngrădește progresul, avantajele extrase din cooperarea cu alții, inclusiv pe plan financiar, o viață amoroasă amenințată uneori de derapaje ale senzualității și una profesională tinzând să-ți fie prielnică.

Horoscop Vărsător iulie 2018

Horoscop iulie 2018 Vărsător: Previziuni astrologice principale

Probleme încurcate, aparent insolubile, se dovedesc a fi cât se poate de simple, ușor de rezolvat. Poate că te-ai agățat de niște atitudini și idei prea rigide în ultimul timp... Oricum, ceva ceea ce este păgubos, toxic în existența ta pare să se stingă, să moară, dându-ți prilejul să treci printr-un fel de renaștere, reînnoire.

Mai cu seamă spre sfârșitul lunii, tinzi să ai câștiguri atât materiale, cât și sufletești, emoționale, grație colaborării cu alții. Este cazul să îți pui cumva pe locul doi interesele, impulsurile individuale, și să afli mijloace de a te ralia cu altcineva într-o acțiune comună, a te amplasa alături de o altă persoană sub luminile reflectoarelor. Ai ocazia să te vezi prin ochii altor oameni și să-ți îmbunătățești astfel sinele.

Îți poți limpezi parcursul viitor al vieții prin convorbiri sincere, oneste cu persoane apropiate, mai ales despre subiecte pe care până acum le-ați trecut cu vederea, nu le-ați dat glas.

Horoscop Vărsător 2018

Proiectele, idealurile tale par a fi nițel îndepărtate de realitate, însă abordarea lor pas cu pas, aplecarea asupra detaliilor acestora îți pot netezi drumul către succes. Meticulozitatea reprezintă o prioritate pe 13 iulie 2018, sub efluviile Lunii noi ivite în Rac. Pe de altă parte, multe chestiuni mărunte, triviale îți pot solicită atenția, dar se impune să-ți rezervi cât mai mult timp pentru țelurile tale pe termen lung.

Luna plină poposită în Vărsător și opoziția dintre Soare și Marte din data de 27 iulie 2018 generează o circumstanță astrală complexă. Ești mobilizat să îți iei în serios destinul viitor indiferent dacă acțiunile tale în acest sens pot să li se pară ciudate, ieșite din comun altora. Nu considera drept un dușman vajnic pe oricine oricine nu te înțelege, ți se pune împotrivă! Demonstrează viabilitatea faptelor tale înainte să te avânți în dueluri neproductive cu cei din jur!

 Horoscop Vărsător iulie 2018: Dragoste și cuplu

Sângele fierbinte ce-ți fuge năvalnic prin vene nu trebuie să te facă să pui semnul egalității între dragoste și erotism!


Dacă nativii singuri sunt sfătuiți să-ți țînă în frâu pornirea de a se arunca cu capul înainte într-o aventură amoroasă atât de pătimașă încât le poate întuneca mintea, cei aflați într-o legătură de cuplu au prilejul să-și canalizeze ardenta pasiune spre împrospătarea conexiunii afective cu partenerul lor.

Lucrurile din viața sentimentală tind întrucâtva să se așeze, să se echilibreze în ultima săptămână din iulie. Ești tot mai deschis față de nevoile, aspirațiile persoanei iubite, gata să deslușești cu luciditate dacă îi dăruiești la fel de mult pe cât îți oferă. Te înțelegi excelent cu ea, vă concentrați împreună către aceleași obiective înalte!

Horoscop iulie 2018 Vărsător: Muncă și bani

Asocierile din afaceri îți facilitează beneficii importante. Poți profita de pe urmă unei moșteniri neașteptate sau a unui împrumut foarte avantajos.

După o perioadă de eventuală stagnare în plan profesional, ești favorizat în acest domeniu dacă nu te-ai lăsat descurajat ci, dimpotrivă, te-ai ambiționat să te perfecționezi ori să îți ajustezi cu răbdare traseul către împlinirea în carieră. Oportunitățile îți bat la ușă, dar nu te aștepta la realizări notabile dacă în ultima vreme te-ai culcat pe o ureche la serviciu!

Horoscop Vărsător iunie 2018

Horoscop Vărsător iulie 2018 Horoscop Vărsător iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. M-am despartit de prietena mea (tot varsatoare) la sfarsitul acestei luni...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.