Horoscop Vărsător noiembrie 2018

Reperele pricipale din horoscopul Vărsătorului în luna noiembrie 2018 sunt năzuința și oportunitatea de a-ți dezvălui fațete înnoitoare ale lumii și sinelui, avantaje rezultate din prietenii și colaborări, inclusiv în atingerea țelurilor tale cele mai dragi. Viața sentimentală își găsește modalități noi de împlinire, iar norocul ce te însoțește în demersurile financiare nu exclude menținerea sub control a cheltuielilor tale.

Horoscop  noiembrie 2018 - Vărsător: Previziuni generale


Plictisit de preumblarea pe cărări bătătorite ale existenței, vrei neapărat să faci ceva inedit, deosebit. Idei noi, inovatoare, sugerate de mintea ta efervescentă, dar și de discuții purtate cu oameni aflați pe aceeași lungime de undă ca și tine, te deschid spre trasee promițătoare ale destinului. Circumstanțe neașteptate îți rezervă schimbări în bine, agreabile.

 Chiar dacă ești pus în situația să pui piciorul în prag, să iei decizii radicale în unele legături de prietenie nestisfăcătoare, amicii autentici te sprijină și ai ocazia să-ți lărgești cercul de conexiuni umane utile. Îți faci aliați din zone sociale, culturale rar frecventate până în prezent.
Horoscop Vărsător noiembrie 2018

Motivat să acorzi o atenție sporită țelurilor tale esențiale și modului cum te poți apropia de ele, ai numeroase oportunități să faci pași însemnați înainte către materializarea lor.

De altfel, concentrarea ta spre planuri de viitor pe termen lung și spre independența personală, inclusiv din punct de vedere material, beneficiază îndeosebi din activități într-un grup, într-o colectivitate de persoane animate de aceleași crezuri ca și tine.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Trigonul dintre Venus și Marte din 9 noiembrie 2018 te ajută să ajungi într-o poziție de lider, să-i antrenezi pe cei din jurul tău către un obiectiv comun. Tactul și empatia de care dai dovadă contribuie consistent în acest sens.

Pe 15 noiembrie 2018, Marte în sextil cu Uranus îți prilejuiește o metamorfoză auspicioasa. Fără să renunți la independența ta ca individ, ești predispus să te ridici la nivelul așteptărilor celor din preajma ta.

Horoscop Vărsător noiembrie 2018: Dragoste și cuplu


Planuri ambițioase țînând de dragoste par să-și afle dintr-o dată făgașul cel mai prielnic...

Distingi cu limpezime ceea ce este mai important în relația ta de cuplu, ce anume are potențialul de o fortifica. Poate fi vorba, îndeosebi, despre necesitatea de a elimina obișnuințele, inerția, pasivitatea din conexiunea cu ființa iubita.

Dacă ești solo, ai ocazia să îți descoperi un suflet pereche în decursul unei călătorii sau în persoana cuiva sosit recent, provenit de pe meleaguri îndepărtate.

Sub vibrațiile Lunii pline găzduite pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni, nativii singuri pot fi tentați să se lanseze într-o aventură amoroasă plină de făgăduințe la prima vedere, dar care ascunde capcane, probleme cu un mare impact în viitorul apropiat.

Horoscop  noiembrie 2018 - Vărsător: Muncă și bani


Luna plină ivită pe 7 noiembrie 2018 în Scorpion îți scoate la lumină eforturile, meritele din plan profesional. Drept urmare, în această zi te poți aștepta la o recompensă, la o promovare ori la o majorare salarială.

Ești înclinat să ai mai multe inițiative în sfera financiară, în special într-o activitate colaterală cu jobul tău actual. De altfel, pari să te debarasezi de iluzii păguboase în acest domeniu, să îți distingi cu limpezime șansele de a te bucura de profituri într-o afacere ori într-o întreprindere lucrativă individuală. Cu toate astea, uneori, este nevoie să-ți înfrânezi impulsul de a te deda unor cheltuieli excesive, nesocotite, inutile.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019
Horoscop Vărsător noiembrie 2018 Horoscop Vărsător noiembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Helpful info. Lucky me I found your website unintentionally, and
    I'm shocked why this accident didn't happened earlier!
    I bookmarked it.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.