Horoscop Berbec decembrie 2018

Horoscopul Berbecului din luna decembrie 2018 are drept repere majore realismul și mobilizarea în drumul către împlinirea visurilor tale, o activitate socială prielnică, o viață amoroasă focalizată spre profunzime și una profesională avantajată de demersurile individuale.

Horoscop decembrie 2018 - Berbec: Previziuni generale


O ușoară derută din primele zile ale lunii ținând de sistemul tău de valori se risipește degrabă, permițându-ți să redevii sigur pe tine și pe țelurile tale principale.

Străbătut de o atitudine foarte serioasă, te angajezi în discuții pe teme importante și în experiențe de viață semnificative. Ai ambiția de a investiga lucrurile dincolo de zona lor superficială, a ajunge la miezul acestora.
Horoscop Berbec decembrie 2018

În a doua parte din decembrie, ți se infuzează un spirit de aventură ardent, ce te îmboldește să profiți de orice ocazie de a te descătușa de monotonia cotidiană. Pasiunea față de studiu, învățătură, ți se împletește cu năzuința și chiar oportunitatea de a te îmbarca într-o călătorie spe tărâmuri îndepărtate. Nu este exclus, așadar, ca sărbătorile de iarnă să te prindă undeva prin străinătate!

De asemeni, pari să strălucești în sfera socială, grație abilității de a-ți pune în evidență calitățile, talentele, a-i aborda cu bunăvoință, sinceritate, onestitate pe cei din preajma ta.

Evenimente astrologice în horoscopul 2019

Pe 7 decembrie 2018, Luna nouă răsărită în Săgetător îți furnizează o revelație notabilă despre sine, despre personalitatea ta, și/sau o veste bună legată de studii. Înțelesul spiritual al vieții tale îți intră în vizor, mărindu-ți încrederea în forțele tale și sporindu-ți perseverența de a-ți materializa aspirațiile.

Sub efluviile Lunii pline amplasate în data de 22 decembrie 2018 în Rac ești solicitat să îți revezi, îndeplinești un șir de responsabilități urgențe, înainte de a-ți îngădui un răgaz de liniște, seninătate, relaxare cu ocazia Crăciunului. Este necesar să-ți redefinești obiectivele pentru 2019, să-ți reprioritizezi relațiile umane, să-ți recunoști limitele, astfel încât să-ți poți eficientiza acțiunile viitoare.

Horoscop Berbec decembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să conducă către o transformare, o metamorfoză a sinelui.

Dacă ești solo, pari să impresionezi cu ușurință o persoană care te captivează, să începi cu ea o idilă, mai ales că îți expui cu expresivitate dorința de a clădi alături de ea o conexiune stabilă, profundă, pe termen lung.

În caz că ai un partener de cuplu, ai capacitatea să revitalizezi relația cu acesta, atât printr-o patimă, senzualitate fierbinte, cât și prin interesul de a lăsa deoparte mărunțișurile existenței și a te concentra pe ceea ce vă unește cu adevărat.

Horoscop decembrie 2018 - Berbec: Muncă și bani


Situația financiară pare să ți se îmbunătățească văzând cu ochii, în special prin intermediul unui membru al familiei ori a unei asocieri de afaceri.

La serviciu nu poți suporta colegii superficial, care își fac treaba de mântuială, fiind predispus să lucrezi și să ai rezultate pozitive într-un grup restrâns sau de unul singur. Poți, în consecință, să te aștepți la o primă consistentă sau o majorare semnificativă a salariului. În același timp, este posibil să primești o știre bună asociată cu un alt job, foarte promițător.

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Horoscop Berbec decembrie 2018 Horoscop Berbec decembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Greetingѕ! Very helpful advicе in thiѕ particular post!
    It is the little changes which wilⅼ make the largest changes.
    Many thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.