Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2019

În horoscopul lunii ianuarie 2019 se remarcă următoarele evenimente astrologice: tranzitul lui Marte în Berbec, cel al lui Mercur în Capricorn, și apoi în Vărsător, revenirea în parcurs direct a lui Uranus în Berbec, vizita lui Venus în Săgetător, și cea a Soarelui în Vărsător. Luna nouă răsare în Capricorn, iar Luna plină este găzduită de Leu.

Horoscop pe scurt pentru fiecare zodie în ianuarie 2018


Capricornul se simte îmboldit să-și apere cu strășnicie căminul față de orice asalt din afară, își promovează cu persuasiune interesele, își clarifică și optimizează acțiunile financiare și își împletește dragostea cu secretele.

Nativii din Vărsător profită de abilități sporite în comunicare, sunt înclinați să-și ilumineze zone adânci ale universului interior, sunt capabili să-și mărească impactul asupra lumii, și tind să își îmbine iubirea cu prietenia.

Pentru Pești se anunță un ciclu astrologic prielnic câștigurilor financiare, armonizării relațiilor cu prietenii, seriozității în sfera profesională și în cea sentimentală, dar și recunoașterii și ajustării unor impulsuri subconștiente.
Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2019

Berbecul își elimină dubii ținând de imaginea personală, și-o îmbunătățește, își exprimă cu forță de convingere ideile și aspirațiile, beneficiază de un plus de cooperare în muncă, și are ocazia să-și extindă orizonturile, inclusiv în viața amoroasă.

Taurul se poate însingura câteodată pentru a se revitaliza, a-și revizui rolul trecutului în prezent și viitor, are prilejul să intre în contact cu oameni de pe meleaguri îndepărtate, își aprofundează sau învigorează o conexiune de cuplu mai veche ori mai nouă, își limpezește și eficientizează activitatea de la serviciu.

2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ

Horoscopul Gemenilor pune accentul pe fortificarea legăturilor cu prietenii și închegarea de noi amiciții, oportunități asociate cu studiile și călătoriile, profituri din asocieri financiare, echilibru și o reciprocitate autentică în dragoste.

În cazul Racului, se anticipează o atitudine îndrăzneață, perseverentă în plan profesional, sprijinită de creativitate și colaborări, o viață sentimentală pătimașă, uneori superficială, și avantaje izvorâte din parteneriate bine întreținute.

Leul nu dă înapoi de la nimic pentru a-și rezolva niște chestiuni corelate cu străînătatea, are parte de un schimb de mesaje auspicios în dezvoltarea carierei sale, este dăruit cu numeroase împrejurări prielnice în iubire, dar trebuie să pună mai presus de orice sinceritatea, onestitatea, în asocierile în doi din toate dimensiunile existenței sale.

Nativii din Fecioară au capacitatea să își pună frâu o pasiune prea fierbinte în viața sentimentală printr-o comunicare mai deschisă cu partenerii lor, mai cu seamă dacă au gânduri serioase în stabilizarea unei căsnicii ori în întemeierea uneia, trebuie să acorde o atenția mai mare stării lor de sănătate și modului cum conlucrează cu colegii și șefii de la locul lor de muncă.

În horoscopul Balanței, se previzioneaza divergențe sau, din contra, alianțe foarte puternice în parteneriate, ce trebuie să fie tratate cu cât mai multă diplomație, o comunicare fericită cu familia, una auspicioasă cu tovarășul de cuplu, oricum, o clarificare de bun augur într-o conexiune romantică.

Pentru Scorpion, lucrurile stau bine în plan profesional atâta vreme cât își păstrează calmul când este pus înaintea unor situații imprevizibile. Banii par să se ivească când are cea mai mare nevoie de ei dacă nu se apleacă pe o ureche, mai cu seamă că are mare nevoie de ei pentru soluționarea unor probleme familiale!

Săgetătorul face mișcări temerare în dragoste, nu mai acceptă echivocuri în acest domeniu esențial al trăirii, poate avea profituri datorită conexiunilor valoaroare pe care le-a menținut, dar și a meșteșugului cu care își pune în valoare calitățile și și le expune în discuții constructive cu cei din jur.

Evenimente astrologice ianuarie 2019

- 1 ianuarie 2019: Marte își începe tranzitul în Berbec

- 2 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în conjuncție cu Saturn (în Capricorn)

- 4 ianuarie 2019: Trigon între Mercur (în Săgetător) și Uranus (în Taur)

- 4 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 5 ianuarie 2019: Debutul tranzitului lui Mercur în Capricorn

- 6 ianuarie 2019: Luna nouă în Capricorn

- 6 ianuarie 2019: Uranus devine direct în Berbec

- 7 ianuarie 2019: Venus pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului

- 8 ianuarie 2019: Cuadrat al lui Mercur (în Capricorn) cu Marte (în Berbec)

- 11 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)

- 13 ianuarie 2019: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Saturn (în Capricorn)

- 13 ianuarie 2019: Jupiter (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 14 ianuarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești)

- 18 ianuarie 2019: Venus (în Săgetător) în trigon cu Marte (în Berbec)

- 18 ianuarie 2019: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)

- 19 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec)

- 20 ianuarie 2019: Soarele pornește să tranziteze Vărsătorul

- 21 ianuarie 2019: Venus (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 21 ianuarie 2019: Luna plină în Leu

- 21 ianuarie 2019: Cuadrat al lui Marte (în Berbec) cu Saturn (în Capricorn)

- 22 ianuarie 2019: Venus (în Săgetător) în conjuncție cu Jupiter (în Săgetător)

- 23 ianuarie 2019: Cuadrat al lui Mercur (în Capricorn) cu Uranus (în Berbec)

-  24 ianuarie 2019: Startul tranzitului lui Mercur în Vărsător

- 25 ianuarie 2019: Trigon între Marte (în Berbec) și Jupiter (în Săgetător)

- 30 ianuarie 2019: Conjuncție a Soarelui (în Vărsător) cu Mercur (în Vărsător)

- 31 ianuarie 2019: Saturn (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

Previziuni 2019 în numerologie | Anul tău personal 2019 în numerologie
Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2019 Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.