Horoscop Leu decembrie 2020

 Horoscopul Leului din luna decembrie 2020 lasă să se întrevadă o forță a ta persuasiune ieșită din comun, activizarea efluviilor tale creative, analizarea relațiilor tale de parteneriat și îmbunătățirea celor fertile, productive, o viață sentimentală care respinge falsitatea sau superficialitatea, și una profesională prielnică afirmării.


Horoscop Leu decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Îți exprimi cu elocvență opiniile, îți îmbraci gândurile în cuvinte meșteșugite, extrem de sugestive. Lectura, scrisul, alte activități intelectuale capătă întâietate în existența ta.


Ești mai creativ decât de obicei, iar inspirația pare să te poarte îndeosebi spre un domeniu artistic.


Pari să fii bine primit printre oameni și să fii angrenat într-o interacțiune socială neobișnuit de intensă, ce-ți facilitează întâlnirea a tot felul de persoane, care de care mai interesantă.


Luna nouă ivită în Săgetător pe 14 decembrie 2020 te sprijină să descoperi mijloace de a te ocupa de ceea ce-ți place mai mult, te pasionează. Indiferent dacă este vorba despre o reorientare profesională, mutarea într-o altă regiune ori reorganizarea agendei tale zilnice, important este să-ți canalizezi energia pe cât posibil în activități și relații umane împlinitoare.  

                                     

Horoscop Leu decembrie 2020

În a doua jumătate a lunii este de așteptat să fii frustrat, nemulțumit de unele parteneriate (personale, sociale, profesionale) sau poți să te simți examinat prea îndeaproape, luat sub vizor de unii din astfel de conexiuni ale tale. 


De fapt, ești îndrumat să-ți reconsideri și înțelegi, cu realism, obiectivitate, asocierile cu ceilalți, să te debarasezi de cele nocive și să ți le învigorezi pe cele viabile, serioase. De asemeni, poți să deslușești, cu un plus de luciditate, care-ți sunt responsabilitățile din acest relații și necesitatea de a le asigura o convergență veritabilă de interese.


După o astfel de reconfigurare a lumii din imediata ta apropiere, ai capacitatea să atragi de partea ta oameni pozitivi, benefici, să-ți formezi noi parteneriate, cu bătaie lungă în viitor. În această conjunctură astrală ești însoțit de noroc, îți dezvolți multe sectoare ale vieții, mai cu seamă în întreprinderi comune, în colaborări cu alții.


În a treia decadă a lui decembrie 2020 este posibil ca intrarea curândă într-un An Nou să te stimuleze să-ți optimizezi sănătatea, să-ți plănuiești un program de întreținere fizică foarte ambițios pentru 2021.


Cu o zi înainte de Revelion, pe 30 decembrie 2020, Luna plină din Rac îți trezește năzuința de a da deoparte aparența lucrurilor înainte de a păși într-o etapă nouă a destinului tău. Îți poți releva cu acest prilej că este nevoie să te eliberezi de simțăminte care-ți complică existența, îți stânjenesc evoluția.


Horoscop Leu decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ești implicat într-un cuplu, ți se poate testa, pune la încercare autenticitatea sa. Unul care nu este caracterizat de un real atașament reciproc, nu are cum să reziste, tinde să se destrame în această perioadă, făcându-te disponibil unei idile mai promițătoare.


Cuplurile având baze puternice, stabile, sunt pe cale să se împrospăteze, partenerilor din ele fiindu-le dăruită oportunitatea de a regăsi fiorii dintâi ai iubirii unuia față de celălalt.


În eventualitatea că ești singuratic, ții morțiș să nu mai fii așa până la finele anului, dar nu te lași prins în capcanele unor aventuri frivole, cu toate că pari să fii asaltat de mai mulți pretendenți la inima ta. Aspirația de a-ți uni soarta cu cineva pentru un timp îndelungat, poate pentru toată viața, poate fi îndeplinită de o persoană specială, în stare să te înalțe pe culmile romantismului și să te călăuzească spre o continuă incitare, descoperire a plăcerilor și frumuseților lumii. 


Horoscop Leu decembrie 2020: Muncă și bani


Ești motivat să-ți îmbunătățești statutul profesional prin deprinderea de noi abilități, ești satisfăcut de actualele tale proiecte și tinzi să intri în favorurile superiorilor.


Comunici bine cu colegii de muncă însă, câteodată, trebuie să-ți înfrânezi imboldul de a fi prea critic cu ei, fără a ține cont de nevoile sau problemele lor. 


Horoscop Leu noiembrie 2020

Horoscop Leu decembrie 2020 Horoscop Leu decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.