Horoscop Săgetător decembrie 2020

 Horoscopul Săgetătorului din luna decembrie 2020 are drept repere principale mărirea impactului tău în sfera socială și cea profesională, o integrare armonioasă printre oameni, discernerea lucidă a relațiilor umane cu benefice pentru tine și o viață sentimentală favorizată de dinamism și spontaneitate.


Horoscop Săgetător decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


În decursul întregii luni reacționezi mai rapid și mai inspirat la provocările ivite din lumea exterioară. Te exprimi cu o sporită sugestivitate, forță de convingere în promovarea țelurilor și intereselor tale.


Socializezi cu ușurință, fertil, cu cei din preajma ta, și tinzi să-ți crești impactul asupra altora grație ajustării imaginii tale și a atitudinii tale amicale, binevoitoare.


Ai, de asemeni, prilejul să te afirmi într-un domeniu ținând de învățătură, studii.


În a doua jumătate din decembrie devii tot mai conștient de modul în care te conectezi cu alții și în care te foloseșți de semnalele din mediul tău înconjurător. Într-un fel sau altul, trebuie să faci diferența dintre persoanele benefice și cele malefice din existența ta, să pui capăt unor relații umane care-ți irosesc în zadar timpul și energia.   

                                                                

Horoscop Săgetător decembrie 2020

Dacă reușești să faci asta, ai oportunitatea să-ți extinzi orizonturile, să îți dai seama care rude, colegi, prieteni se aliniază într-adevăr obiectivelor tale esențiale. Ai ocazia să-ți creezi alianțe puternice, cu bătaie lungă în viitor, să te desprinzi de temeri și îngrijorări neîntemeiate, nefondate.


În a treia decadă din lună, năzuința de a fi sub lumina reflectoarelor în plan social și profesional pare să fie realizabilă. Drept urmare, pari să ai parte de niște sărbători de iarnă fericite, chiar dacă nu pot fi prezente fizic alături de tine unele persoane îndrăgite și poți interacționa cu ele numai online!


Un șir de alte aspecte astrale, de o anvergură ceva mai mică se adaugă celor anterioare...


Astfel, cuadratul Soarelui cu Neptun din 9 decembrie 2020 te determină să fii ușor dezamăgit de unele obstacole minore. Năzuiești să evadezi nițel din mijlocul îndatoririlor cotidiene, să te relaxezi, să te dedici unor acțiuni creative, artistice.


Soarele în trigon cu Marte pe 11 decembrie 2020 îți crește intuiția și, de îndată ce ești motivat să intri în acțiune, ar trebui să te bucuri de succese. Ceea ce începi azi este, de obicei, în favoarea ta, mai ales că știi foarte bine ce îți dorești și ce ai de făcut pentru a-ți materializa visurile.


Energia mentală îți scade în data de 13 decembrie 2020 ca efect al cuadratului dintre Mercur și Neptun. Nu reușești să te concentrezi asupra detaliilor unor planuri, dar imaginația bogată îți înlesnește activități creatoare.


Luna nouă răsărită pe 14 decembrie 2020 în Săgetător îți oferă șansa de a-ți afirma din plin personalitatea, a te transforma în cea mai avantajoasă variantă a ta. Perseverența și determinarea ta își arată roadelor și îți pavează drumul către o ieșire spectaculoasă la scenă deschisă!


Sub influența trigonului lui Mercur cu Marte din 15 decembrie 2020 comunici cu curaj și încredere cu cei din preajma ta, te focalizezi cu ușurință pe obiectivelor tale. Este o zi potrivită  pentru punerea la punct a unor strategii, formularea unui plan de atac al unei cetăți ce părea inexpugnabilă până acum. Energia ta fizică se află la cote înalte și poți fi îmboldit să te implici într-o activitate sportivă.


Pe 20 decembrie 2020, Soarele în conjuncție cu Mercur îți încarcă agenda zilnică cu numeroase întâlniri, contacte, comunicări scrise și verbale, comisioane și scurte călătorii. Te remarci prin capacitatea de a aduna și distribui informații prețioase.


Ziua de 30 decembrie 2020 stă sub semnul cuadratului dintre Venus și Neptun și a apariției Lunii pline în Rac. Iritabilitatea pare să-ți dea în clocot dacă ești atras într-o dramă emoțională dincolo de zona ta de confort. Preferi să te distrezi și să te ferești de orice tip de situații conflictuale. Ești gata să faci aproape orice pentru oricine te preamărește, te ridică în slăvi!


Horoscop Săgetător decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Este o vreme propice inițiativei în dragoste, indiferent dacă este vorba despre începerea unei idile sau revitalizarea uneia deja existente...


În caz că ai au partener de cuplu, ai la îndemână o spontaneitate neastâmpărată, care își aduce contribuția în luarea lui prin surprindere în mod plăcut, dovedirea prin fapte inedite a iubirii pe care i-o porți!


În eventualitatea că ești singur, nu mai ai degand să-ți tăinuiești atracția față de o persoană din imediata ta apropiere, și îți dai în lături timiditatea, cu mari sorți de 

izbândă, în cucerirea inimii sale!


Horoscop Săgetător decembrie 2020: Muncă și bani


Ești înclinat să porți mai multe discuții cu persoane în funcții de conducere despre noi modalități de a-ți eficientiza munca.


Pe de altă parte, nu-ți poți înfrâna impulsul de a fi extrem de competitiv la serviciu, a-ți demonstra cu orice prilej, cu vârf și indensat, competența, abilitățile.


Horoscop Săgetător noiembrie 2020

Horoscop Săgetător decembrie 2020 Horoscop Săgetător decembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.