Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui

 Anul 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn. În astrologia tradițională chinezească, Iepurele și Dragonul nu sunt nici dușmani, nici aliați. Din acest motiv, în noul an, Iepurele va traversa o perioadă în care va fi nevoie să găsească un echilibru între natura sa sensibilă și prudentă, și dinamismul energetic al Dragonului. 


Acest lucru poate conduce Iepurele către dezvoltare personală și prilejul de a-și lărgi orizonturile în modalități neașteptate.   

                                                  

Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui

În 2024, viața amoroasă a Iepurelui poate întâmpina unele dificultăți din cauza unei anumite separări a tendințelor sale de cele ale Dragonului. Într-un cuplu statornicit este nevoie ca Iepurele să dea o sporită atenție partenerului său, să evite certuri din motive minore cu acesta și simțăminte de neîncredere nejustificate de nimic. În caz că este solo, se impune să inițieze lent, fără grabă, o nouă idilă, asigurându-se de o comunicare clară, lipsită de ambiguități cu potențialul său partener.


Lunile auspicioase pentru dragoste sunt martie, iunie și decembrie, iar cele neasupicioase, ianuarie, august și septembrie.


În carieră, Iepurele poate avea parte de rezultate contradictorii. Are la îndemână oportunități de evoluție profesională, dar este important să-și mențină mereu prudența și să se ferească să ia decizii pripite. 


Partea bună este că pare să aibă sprijinul unor persoane influente și să încheie alianțe puternice pe plan profesional. Trebuie, totuși, să fie în gardă față de colegi invidioși, ce pot atenta să îi pună bețe în roată. Este esențial să păstreze relații cordiale cu oricine și să evite să se implice în conflicte lipsite de temei.


Potrivit horoscopului chinezesc, norocul nu-l însoțește frecvent pe Iepure în plan financiar, așa că este indicat ca acesta să nu se angajeze în investiții sau jocuri de noroc riscante. Sursa sa principala de bani este venitul fix provenit din muncă, și trebuie să se rețină să împrumute ori să dea bani cu împrumut pentru a nu ajunge în circumstanțe negative.


Anii de naștere ai Iepurelui: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. 


 2024: Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn (Verde)

Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui Horoscop chinezesc 2024: Zodia Iepurelui Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 04, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.