Horoscop Leu iulie 2013

Horoscopul Leului iulie 2013 instaureaza o perioada de mari provocari si teste ale perseverentei si increderii in propriile tale forte, ce te pot aduce in pragul unor hotaratoare transformari ale sinelui si modului de abordare a lumii.

Ameliorarea starii de sanatate fizica si psihica, precum si a modului de abordare a caminului si familiei constitue obiective favorizate de reintoarcerea lu Saturn,  odata cu 8 iulie, in turnura directa in Scorpion. Dificultatile intampinate in vremea tranzitului retrograd al lui Saturn ar fi trebuit sa iti deschida ochii asupra modului de a trata aceste dimensiuni majore ale vietii tale. Casa si oamenii apropiati reprezinta atuuri esentiale ale simtamantului de implinire, desi, uneori, pari a fi atras de o singuratica meditatie.

Luna noua din Rac si a douasprezecea casa a Leului aduce pe aceeasi data de 8 iulie in prim plan zona subconstienta a personalitatii tale, solitudinea, constientizarea lumii spirituale, secretele tale si cele ale altora fata de tine, precum si inamicii ascunsi. Singuratatea pare a-ti fi de folos in scopul revitalizarii, familiarizarii cu impulsurile tale mentale si psihologice pe care ai evitat a le recunoaste pana in prezent. Intr-un fel sau altul, trebuie sa te predai, sa renunti temporar la suprematia telurilor materiale, pentru a lasa sa vina catre tine calauzele spirituale interioare ale caror glasuri le-ai ignorat prea multa vreme.

Din 13 iulie, tranzitul lui Marte in Rac si a douasprezecea ta casa tinde a genera o vaga senzatie de nevolnicie si ineficienta. Energia ti se poate risipi in van, fiind cat pe ce sa iti pierzi motivatia si simtul orientarii spre principalele tale teluri. Nu numai ca iti poti pierde interesul fata de preocuparile dragi tie, dar pari a si le pierde cumva din vedere intr-o adanca pacla a derutei. Opiniile altora par a te determina sa te indoiesti de propria judecata, iar exacerbata sensibilitate emotionala nu are deloc potentialul de a-ti clarifica lumea din jur. In acest context, trebuie sa ai grija sa nu te lasi in voia unor persoane din imediata ta apropiere, gata sa profite de tine. Ratiunea si realismul iti pot fi buni aliati in acest stresant interval de timp.

O vadita imboldire a te lansa in adancurile fiintei tale este pe cale sa-si puna amprenta asupra ta din 17 iulie, ca efect al trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a noua casa a Leului. Aceasta conjunctura astrala te poate provoca sa iti reevaluezi credintele interioare, pentru a le ajusta noilor realitati si evenimente din spatiul tau inconjurator. Lecturile, calatoriile ori aventurile existentiale relativ recente par sa-si spuna din plin cuvantul in aceasta nevoie de metamorfoza. Nu te opune lucrurilor noi ori ispititoare ce bat la poarta vietii tale, intrucat acestea nu fac decat sa te indrume spre noi orizonturi si oportunitati personale.

Incepand cu 20 iulie, iesirea lui Mercur din aspect retrograd in Rac si a XII-a ta casa te ajuta sa iti lamuresti indoieli fata de modalitatea cum comunici cu oamenii din jurul tau. Pari a avea o brusca revelatie despre caile prin care sa te exprimi astfel incat sa fii auzit, inteles si a avea putere de convingere.

Un trend cu adevarat pozitiv se insinueaza in existenta ta odata cu 22 iulie, gratie tranzitului Soarelui pe teritoriile Leului si ale primei tale case. Increderea in tine insuti, pofta de a trai la maximum, noi, promitatoare inceputuri se impun cu persistenta. Simtamantul unei reinnoitoare pespective, nazuinta de a arunca peste bord balastul unor trecute si impovaratoare experiente se alatura unui inalt si benefic aflux energetic. Personalitatea ti se afirma chiar si in cele mai mici gesturi, si ai curajul si vointa de a trece peste bariere ce ti se pareau a fi insurmontabile cu putin timp in urma.

Tot pe 22 iulie, Luna plina din cerurile Varsatorului pune accentul asupra atingerii unui stabil echilibru cu un om semnificativ din viata ta. Poate fi vorba despre un partener din sfera personala, sociala ori profesionala. In aceasta situatie, poti fi inspirat sa lasi de la tine, sa faci compromisuri, dar si sa pretinzi niste transfomari ale atitudinii fata de tine a unei persoane din imediata ta apropiere.

Horoscop Leu iulie 2013 - Dragoste

Relevarea importantei persoanei iubite in viata ta de azi si maine pare a-ti redestepta simtul responsabilitatii din 8 iulie, ziua de debut a calatoriei lui Saturn in a patra casa a Leului. Esti gata sa renunti la vanitate si orientarile egoiste ale existentei numai si numai pentru a te asigura ca relatia de cuplu castiga in stabilitate.

Din 22 iulie, tranzitul lui Venus in Fecioara prefigureaza o perioada de stabilitate in dragoste. Tinzi a pretui intimitatea si familiaritatea cu un partener de cuplu care stie ce iti place si nu iti place, si care nu inceteaza a-ti demonstra o fierbinte afectiune.

Niste hotaratoare teste ale iubirii iti pot pune la incercare autenticitatea sentimentelor fata de un actual ori potential tovaras de viata ca urmare a Lunii pline aparute pe 22 iulie in a saptea casa a Leului. La mijloc este reinvigorarea unei mai vechi legaturi amoroase sau debutul uneia noi, la care visezi de mult timp.

Horoscop Leu iulie 2013 - Bani si cariera

Un ciclu oportun starii tale materiale este initiat din 22 iulie, sub influenta vizitei lui Venus in a doua casa a Leului, desi poti sa te lasi in voia impulsului de a te lasa prada unor cheltuieli nesocotite. Da, tentatiile lucrurilor scumpe pot sa iti inraureasca viziunea fata de lume, dar nu ai cum sa uiti bucuria intalnirii cu placerile simple, autentice ale vietii. Oricum abilitatea de a interactiona cu ceilalti pare a-ti pune la indemana mari oportunitati din punct de vedere financiar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu iunie 2013

Horoscop Leu iulie 2013 Horoscop Leu iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 28, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.